Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Εμένα με έχει βάλει σε προετοιμασία με προβιοτικά, δεν έχω κάποια ένδειξη κακή, αλλά μου είπε ότι κάνουν καλό και βοηθάω στην προετοιμασία πριν την εμβρυομεταφορά.

*Vasoula βλαστοκύστες σου έβαλε ή 3-ημερών; Εγώ φοβάμαι πάνω από 2 αν και ο νόμος το επιτρέπει λόγω ηλικίας..Εύχομαι να σου πήγαν όλα καλά!

Κι εμένα μου έδωσε προβιοτικά αν και το μικροβιωμα ήταν άψογο. Διάβασα κ μια μελέτη βέβαια που λέει για τα προβιοτικά και ότι εμφάνισαν καλύτερα ποσοστά επιτυχίας σε διάφορες μορφές σύλληψης και κύησης (συμπεριλάμβανε δλδ και IVF και φυσική σύλληψη), τα πιστεύω πολύ τα προβιοτικά  

3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλά πτοούμαστε η αλήθεια είναι. Είχα προσπαθήσει να πάω με αισιοδοξία. Νέο κέντρο βλέπεις. Μάλλον πρέπει να το πάρω απόφαση. 
      Στο προηγούμενο κέντρο μου είχαν πει πως αν δε φτάσει βλαστοκύστη στο εργαστήριο δε φτάνει ούτε στη μήτρα. Οπότε δεν έχει νόημα. Τώρα τι να σας πω δε ξέρω. 

Τα βήματα είναι πολλά όμως. Δε ξέρω αν έχει νόημα πλέον.

Λογικό είναι να πτοείσαι αλλά δεν το βάζεις κάτω. Ηταν ένας κακός κύκλος και σπάνια οι αιματολογικές λένε ψέματα να είμαστε ειλικρινείς. Πάμε να δούμε το επόμενο πως θα είναι, το αφήνεις αυτό πίσω σου. Δεν γίνεται να προχωράνε όλα σε βλαστοκύστες, να είμαστε και ρεαλιστές. Περίμενα καλύτερα νέα να πω την αλήθεια, αλλά δεν πειράζει. Να είσαι σκληρή, να κοιτάς μπροστά. Θα τα καταφέρεις, το πιστεύω. Κι αν δεν πιστεύεις εσύ σε εσένα πιστεύουμε εμείς. 💪

Για τα 3 ημερών έμβρυα έχουν γραφτεί πολλά. Αυτό που θα σου πω μόνο είναι πως πριν 10 χρόνια σπάνια έβαζαν βλαστοκύστες. Εχουν μείνει άπειρες γυναίκες έγκυες με 3 ημερών και το προηγούμενο κέντρο που σου είπε αν δεν ωριμάζουν στο εργαστήριο δεν προχωράνε στη μήτρα, sorry κιόλας αλλά λέει βλακείες, είναι εντελώς ανυπόστατη αυτή η φράση, δεν υπάρχει τίποτα να το αποδεικνύει αυτό. 

• Μου αρέσει 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

παντως εχω παρατηρησει οτι σε πολλες σελιδες και ειδικα τις ξενες (γι αυτο τα τικερακι μου αρχικα ειχαν αποκλειση στις ημερομηνιες) ζητανε κ τις μερες του κυκλου!!!!την τελευταια φορα μου το ρωτησε και η γιατρος την ωρα που λεγαμε οτι το μωρο μου ειναι μεγαλυτερο...σιγουρα παιζει καποιο ρολο...και για δεν τι βρηκα...

http://christospappas.gynaikologos-thessaloniki.gr/page/%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%82-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CF%85%CE%BC%CE%BF%CF%83%CF%8D%CE%BD%CE%B7%CF%82

με βαση αυτον τον υπολογιστη εβγαλα εγω την δικη μου πητ και μετα οταν το εκανα για την Μαρτζι δεν ηταν σωστο:rolleyes::rolleyes:εννοειται πως ρωτανε την διαρκεια του κυκλου οπως εμενα που ο γιατρος μου δεν εχει γραψει την ημερομηνια της πραγματικης μου περιοδου αλλα εβγαλε μια αλλη αναλογα με τον κυκλο μου αλλα εγω δεν δινω σημασια γιατι στους υπερυχους τα μωρα πανε συμφωνα με την πραγματικη ημερομηνια;)

qWD1p2.png

xdgMp2.png

με βαση αυτον τον υπολογιστη εβγαλα εγω την δικη μου πητ και μετα οταν το εκανα για την Μαρτζι δεν ηταν σωστο:rolleyes::rolleyes:εννοειται πως ρωτανε την διαρκεια του κυκλου οπως εμενα που ο γιατρος μου δεν εχει γραψει την ημερομηνια της πραγματικης μου περιοδου αλλα εβγαλε μια αλλη αναλογα με τον κυκλο μου αλλα εγω δεν δινω σημασια γιατι στους υπερυχους τα μωρα πανε συμφωνα με την πραγματικη ημερομηνια;)

σε μενα παντως μια χαρα την βγαζει την ημερομηνια. γενικα οτν μου ζηταει κ μερες κυκλου αυτη την ημερομηνια εχω οταν δεν ζηταει λεει 21....αν κ η γιατρος μου ειπε 22...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

σε μενα παντως μια χαρα την βγαζει την ημερομηνια. γενικα οτν μου ζηταει κ μερες κυκλου αυτη την ημερομηνια εχω οταν δεν ζηταει λεει 21....αν κ η γιατρος μου ειπε 22...

και σε μενα ακριβως το εβγαλε

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια!!!

χρονια πολλα στις Αγγελικουλες!!υγεια και ευτυχια και με το καλο τα μωρακια σας :D

να μαι κι εγω!!!πηγα εκτακτως για φωτογραφηση!!!!για να γνωρησει η φιλη μου τα παιδια μου:P:pκαι ναιιιιιιιιιι εχουμε ενα πονηρο κοριτσακι!!!!!!με το ενα ποδι πανω στο αλλο και το αντιστοιχο χερι πισω απο το κεφαλι!!!!εεεε μολις το ειδα κι αυτο καλα λεω τι εχω να δω μολις γεννηθουν!!!!!ολα μια χαρα ο τραχηλος μου ειναι γυρω στο 3 και παμε πολυ καλα!!!!!

και καποια στιγμη ανοιξαμε και το θεμα εβδομαδες και μηνες!!!!μου εδωσε να εχω και αυτο το στρογγυλο που μετρανε οι γυναικολογοι να το εχω μαζι μου για οταν εχω αποριες.....καλα δεν εχει καμια σχεση με τον τροπο που μετραμε εμεις (εγω δηλαδη)αυτοι αλλαζουν μηνα καθε 4 εβδομαδες που σημαινει οτι στις 22/10 μπηκα στον 5ο και στις 20/11 μπαινω στον 6ο.....αλλα ντ αλλων δηλαδη....και αυτο γιατι οπως μου εχει ξαναπει μετρανε 10 σεληνιακους μηνες, δηλαδη 4 εβδομαδες ο μηνας,και οχι ημερολογιακους:shock::shock:οποια θελει να μου πει να τις το βγαλω τωρα που εχω το εργαλειακι!!!!παω να βαλω τραπεζι το μενου σημερα εχει γιουβαρλακια!!!

:D φανταζομαι ο μπαμπας θα πεταει στα ουρανια τωρα που εχει εξασφαλισει οτι το ενα ειναι κοριτσακι :D οτι καλυτερο ειναι το ενα κι ενα!!!!!
Γειά σας ξανά και απο εμένα (είχα ξαναγράψει ως Αθαν αλλά λόγω κάποιου προβλήματος έπρεπε να κάνω νεο λογαριασμό).

Εγω σήμερα αδιαθέτησα, μια εβδομάδα νωρίτερα απο το αναμενόμενο, μάλλον λόγω της κύστης που μου άφησε ο προηγούμενος προ-προηγούμενος κύκλος με κλομιφαίνη.

Anyway, ελπίζω αυτός ο μήνας να είναι και ο τυχερός :D:D:D

Θα πάω και στο γιατρό αρχικά να διαπιστώσω αν αποροφήθηκε η κύστη αλλά και για να κάνω τον υπέρηχο που θα χρειαστώ στην επιτροπή του ΙΚΑ (που εύχομαι να μη χρειαστεί ;)).

Αυτά απο εμένα.

Εύχομαι χρόνια πολλά σε όλες τις εορτάζουσες.

ελπιζω να πανε ολα καλα και να ειναι ο μηνας αυτος ο τυχερος!!

Τσερρυ εσυ μια χαρα λες θεσ/νικη η κερκυρα!!!!

φαντασου εγω τι θα λεω αν πετυχει με τη σπερματεγχυση...χαχαχα!!!

1-4 εβδομαδες 1ος μηνας

5-8 εβδομαδες 2ος μηνας

9-12 εβδομαδες 3ος μηνας

13-16 εβδομαδες 4ος μηνας

17-20 εβδομαδες 5ος μηνας

20-23 εβδομαδες 6ος μηνας

24-27 εβδομαδες 7ος μηνας

28-31 εβδομαδες 8ος μηνας

32-35 εβδομαδες 9ος μηνας

36-39 εβδομαδες 10ος μηνας

Χαχαχαχαχαχαχα βάση αυτού εγώ και η marmin είμαστε στο 10ο??????:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Εγώ πάντως ξέρω κοπέλα ου γεννησε 42η εβδομάδα....η εγκυμοσίνη λέει κρατάει εώς και 42 εβδομάδες!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Α κορίτσια τι λέγαμε για τα παπούτσια και τα χαλιά???Σήμερα λοιπόν λόγο της ημέρας ήρθαν οι ξαδέρφες μου με τα μικρά τους 2 κοριτσάκια 3,5 και 4 με το που είδαν οι μικρές τη μοκέτα έκατσαν στο πάτωμα και έβγαλαν τα παπουτσάκια τους τα κορίτσια μου εννοείτε οι ξεδέρφες μου τα είχαν βγάλει από την είσοδο!!!Είναι πώς θα τα μάθουν οι γονείς τα παιδιά!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Κορίτσια με πήρε και η μικρούλα μας είναι καλά και εκείνη και ο Πρίγκηπας δέν μπένει γιατί πάλι δέν έχει internet μάλλον θα κάνει σύνδεση γιατι το στικάκι δέν συμφέρει!!!Πάντως είναι μια χαρά είχε τον μπέμπη αγκαλίτσα και κοιμόταν και δέν τον άφηνε από τα χέρια της μεγάλος έρωτας!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

καλε που πηγατε ολες σημερα που ειμαι σπιτι μονη και βαριεμαι???

λιλιτακι εγω παλι πιστευω εναι στο πως ειναι μαθημενη η μαμα ωστε να το μαθει και το μωρο της;)

αντε να βαλει ιντερνετ γιατι ειπαμε να την χασουμε...οχι και ετσι!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

καλε που πηγατε ολες σημερα που ειμαι σπιτι μονη και βαριεμαι???

λιλιτακι εγω παλι πιστευω εναι στο πως ειναι μαθημενη η μαμα ωστε να το μαθει και το μωρο της;)

αντε να βαλει ιντερνετ γιατι ειπαμε να την χασουμε...οχι και ετσι!!

Εγώ εδώ είμαι!!!!!!!!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Τα είδατε τα ρεζιλίκια χθες στη Βουλή;;;Ντράπηκα για αυτους που μας εκπροσωπούν.....Τσαντίστηκα με τους υπαλήλους της βουλής που έκαναν 1 ώρα απεργία κι αμέσως οι άλλοι πήραν πίσω το νομοσχέδιο....Τον μόνο που χάρηκα - δεν πιστεύω ότι λέω κάτι τέτοιο- ήταν ο Κασιδιάρης.....που τους ξεμπροστιασε για τους μισθούς τους!!!

Άσε Μάρτζι κι εγώ αυτό ήθελα να σας πω μόνο που εγώ τσατίστηκα. Βέβαια εγώ με τις ειδήσεις είμαι μαλωμένη αλλά ο άντρας μου τα παρακολουθεί όλα κ αναγκαστικά τα ακούω κι εγώ. Πάντως καλά τους έκαναν αν μπορούσαμε ας τους κάναμε κι εμείς να τα πάρουν πίσω σε μία ώρα!

ακριβως......και βγαινει καθε 28 μερες!!!το θεμα τωρα πιο ειναι......οτι εμεις τωρα λεμε ειμαστε στον 5ο και εσυ στις 5/12 θα λες ειμαι στον 6ο ωραια φυσιολογικα μεχρι εδω......στις 8/4 τι θα λες??ειμαι στον 10ο???????????σκεψου πως θα σε κοιταζουν:shock::shock::shock::shock:
Χαχαχαχαχαχαχα βάση αυτού εγώ και η marmin είμαστε στο 10ο??????:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Εγώ πάντως ξέρω κοπέλα ου γεννησε 42η εβδομάδα....η εγκυμοσίνη λέει κρατάει εώς και 42 εβδομάδες!!!

Αυτό ακριβώς ήθελα να πω! Εγώ λέω πως είμαι στο μήνα μου λέτε να δοκιμάσω να τους πω ότι είμαι στον 10ο; Πάντως όντως μέχρι 42 πάει κανονικά η εγκυμοσύνη και μας είπαν ότι στην Ελλάδα το θεωρούν παράταση (μετά τις 40) ενώ στο εξωτερικό όχι (έχουν το 42). Άρα Λιλιτάκι μπορεί να πάει και 17 Δεκέμβρη;:shock::shock::shock::shock:

Κοστοπ εύχομαι να είναι και για σένα ο τυχερός σου μήνας και να έχεις ένα χριστουγεννιάτικο σποράκι:tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Τσερρυ πρώτα μας ψάχνεις και μετά εξαφανίζεσαι:rolleyes:

Δε σας είπα μόλις έφαγα μια πίτσα κόλαση σκεπαστή λέγεται έχει ζύμη πανω ζύμη κάτω και μέσα ότι μπορείται να φανταστειτε σε φουλ ποσότητα γιατί τους είπε ο αντρούλης μου ότι μου μύρισε και να την προσέξουν;) Μου έστειλαν και γλυκάκι ρεβανί το οποίο θα τσακίσω ευθύς αμέσως:oops:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...