Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Εμένα με έχει βάλει σε προετοιμασία με προβιοτικά, δεν έχω κάποια ένδειξη κακή, αλλά μου είπε ότι κάνουν καλό και βοηθάω στην προετοιμασία πριν την εμβρυομεταφορά.

*Vasoula βλαστοκύστες σου έβαλε ή 3-ημερών; Εγώ φοβάμαι πάνω από 2 αν και ο νόμος το επιτρέπει λόγω ηλικίας..Εύχομαι να σου πήγαν όλα καλά!

Κι εμένα μου έδωσε προβιοτικά αν και το μικροβιωμα ήταν άψογο. Διάβασα κ μια μελέτη βέβαια που λέει για τα προβιοτικά και ότι εμφάνισαν καλύτερα ποσοστά επιτυχίας σε διάφορες μορφές σύλληψης και κύησης (συμπεριλάμβανε δλδ και IVF και φυσική σύλληψη), τα πιστεύω πολύ τα προβιοτικά  

3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλά πτοούμαστε η αλήθεια είναι. Είχα προσπαθήσει να πάω με αισιοδοξία. Νέο κέντρο βλέπεις. Μάλλον πρέπει να το πάρω απόφαση. 
      Στο προηγούμενο κέντρο μου είχαν πει πως αν δε φτάσει βλαστοκύστη στο εργαστήριο δε φτάνει ούτε στη μήτρα. Οπότε δεν έχει νόημα. Τώρα τι να σας πω δε ξέρω. 

Τα βήματα είναι πολλά όμως. Δε ξέρω αν έχει νόημα πλέον.

Λογικό είναι να πτοείσαι αλλά δεν το βάζεις κάτω. Ηταν ένας κακός κύκλος και σπάνια οι αιματολογικές λένε ψέματα να είμαστε ειλικρινείς. Πάμε να δούμε το επόμενο πως θα είναι, το αφήνεις αυτό πίσω σου. Δεν γίνεται να προχωράνε όλα σε βλαστοκύστες, να είμαστε και ρεαλιστές. Περίμενα καλύτερα νέα να πω την αλήθεια, αλλά δεν πειράζει. Να είσαι σκληρή, να κοιτάς μπροστά. Θα τα καταφέρεις, το πιστεύω. Κι αν δεν πιστεύεις εσύ σε εσένα πιστεύουμε εμείς. 💪

Για τα 3 ημερών έμβρυα έχουν γραφτεί πολλά. Αυτό που θα σου πω μόνο είναι πως πριν 10 χρόνια σπάνια έβαζαν βλαστοκύστες. Εχουν μείνει άπειρες γυναίκες έγκυες με 3 ημερών και το προηγούμενο κέντρο που σου είπε αν δεν ωριμάζουν στο εργαστήριο δεν προχωράνε στη μήτρα, sorry κιόλας αλλά λέει βλακείες, είναι εντελώς ανυπόστατη αυτή η φράση, δεν υπάρχει τίποτα να το αποδεικνύει αυτό. 

• Μου αρέσει 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

αχ καντυ καταρχην πολυ γελιο η κορη σου!!!!πολυ ανετη την βλεπω απο τωρα...θα περιμενε τα γιουβαρλακια και αυτη μαζι με τον μπαμπα της!!!!

κατα δευτερον ειδατε που καλα κανω εγω και τα μετραω ολα ανα 4 εβδομαδες????χαχαχχαχ αναγκαστηκα βεβαια γιατι ο αντρας μου δεν κρατιεται...εννοειται οτι σε ολους λεει εδω και 10 μερες οτι ειμαι στον 5ο και οσο και να προσπαθω να του το εξηγησω αυτος λεει το ιδιο σε ολους!!!!

επισης μ'αρεσει παρα πολυ που ειναι 1 και 1!!!!αντε με το καλο και σε σενα και οπως ειπαμε....μην σκεφτεσαι χαζα...η θεια σου ειναι ηθεια σου και συ εισαι εσυ!!!!παρεπιπτοντως και η δικη μου μεση με εχει πεθανει απο χθες που καναμε δουλειες εδω. αφου το βραδυ αλλαζα πλευρο και πονουσα. παρ'ολα αυτα ομως σημερα το πρωι απολυμανα τα χαλια μου με ξυδι που χθες δεν προλαβα....

να σου πω την αληθεια και γω θελω να μου τα βγαλεις αλλα δεν βαρεθηκες να μετρας για ολες μας???αν δεν βαριεσαι παντως εγω εχω τελευταια περιοδο 15-7,.

μαρτζι και γω τον προλαβα τον κασιδιαρη και πολυ τον χαρηκα η αληθεια ειναι. απο τον χαικαλη και μετα δεν προλαβα να ακουσω γιατι ηρθαν οι επισκεψεις μας. εγω δεν ψιφησα χ.α. αλλα καταλαβαινω απολυτα αυτους που το εκαναν γιατι οι περισσοτεροι ειναι απλοι καθημερινοι που δεν εχουν στον ηλιο μοιρα και φυσικα που να βρουν το δικιο τους...οχι οτι οι υπολοιποι το βρισκουμε αλλα οταν εχεις λεφτα και 1-2 γνωστους την δουλεια σου την κανεις, οταν ομως ειναι ιδιωτικος υπαλληλος με 600ε μισθος δεν γυρναει να σε κοιταξει κανεις...οσο για το θεμα των Πακιστανων και γενικοτερα των αλλοδαπων - λαθρομεταναστων και μη αν ζουσαμε και μεις στο κεντρο της αθηνας και δεν μπορουσαμε να κυκοοφορησουμε μετα τις 8 το βραδυ σαφεστατα και θα ειχαμε άλλη άποψη!!!ολοι ανθρωποι ειναι αλλα και μεις ανθρωποι ειμαστε...

εμενα μ'αρεσε και ο αλλος ο χοντρουλης της χα που βεβαια προλαβα ισα ισα την αρχη της ομιλιας του που εβγαλε το χαρτι και ελεγε για τους μισθους των βουλευτων σε μια γυναικα των ανεξαρτητων που ηταν και προεδρος και οταν μιλησε ο κασιδιαρης πηγε να τον διαψευσει!!!

αλλα τι να λεμε τωρα...πλεον εγκαταλειψαμε το σταρ και για κουτσομπολια θα βαζουμε βουλη να γελαμε με τα χαλια μας...

μαρτζι να κανεις φβ να μας μαθεις ολες!!!!

κοστοπ δεν πειραζει κοριτσι...παμε δυνατα για τον επομενο μηνα!!!!οταν πας γιατρο ενημερωσε μας...

καντυ αληθεια το στρογγυλακι που λες εχει και 10ο μηνα???

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλε δεν μετραω εγω αφου εχω αυτο που το βγαζει κατευθειαν;);)

λοιπον 12/8 τον 1ο , 9/9 τον 2ο, 7/10 τον 3ο, 4/11 τον 4ο ,2/12 τον 5ο

30/12 τον 6ο,27/1 τον 7ο, 24/2 τον 8ο, 24/3 τον 9ο μεχρι 21/4 γεννας!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

οι ημερομηνιες που εβαλες ειναι ποτε κλεινω τον μηνα και μπαινω στον αλλον ε???για κατσε να δω αν συμπιποτυν με τις ημερομηνιες απλα μετρωντας 30 μερες καθε φορα...

28xYp3.png

οι ημερομηνιες που εβαλες ειναι ποτε κλεινω τον μηνα και μπαινω στον αλλον ε???για κατσε να δω αν συμπιποτυν με τις ημερομηνιες απλα μετρωντας 30 μερες καθε φορα...

ειναι η ημερομηνια που αλλαζεις μηνα δηλαδη καθε 4 εβδομαδες

qWD1p2.png

xdgMp2.png

άρα βγαινει αναλογα με την τελευταια ημερα περιοδου αν πχ ειναι κυριακη οπως σε μενα μετραμε 4 εβδομαδες. την κυριακη της 4ης εβδομαδας αλλαζουμε μηνα....ειναι δηλαδη οπως τα βιβλια μου που ελεγα....

28xYp3.png

Διαφημίσεις

Αγγελικάκι και Λιλιτάκι σας εύχομαι χρόνια πο΄λλά και ό,τι επιθυμείτε! Με το καλό να γεννήσετε τα αγγελουδάκια σας! Καλή λευτεριά, που λέμε εδώ στα Γιαννενα.

Μπράβο βρε Κάντυ! Επιτέλους μάθαμε το φύλο.....Ε, δεν νομίζω πια να μας βγει και το άλλο κορίτσι! Αχ, είσαι πολύ τυχερή! Διδυμάκια και διαφορετικού φύλου είναι ό,τι καλύτερο!!!!

Νένα και λιλιτάκι έρχεται, κοντοζυγώνει η ώρα σας!!!

Λιλιτάκι, πώς σε λένε; Αγγελική κι εσένα; Αν δεν έβλεπα που σε ευχήθηκαν τα κορίτσια, δεν θα σου είχα ευχηθεί....Και τώρα συνειδητοποιώ πως δεν ήξερα το όνομά σου....Αλλά με ντροπη συνειδητοποιώ πως πολλών δεν ξέρω το όνομα!!! Τσέρυ; Τινκερμπελ, εσείς πότε γιορτάζετε;

Να είσαι καλά κοριτσάκι μου σε ευχαριστώ ναι Αγγελική και εγώ!!!

Τα είδατε τα ρεζιλίκια χθες στη Βουλή;;;Ντράπηκα για αυτους που μας εκπροσωπούν.....Τσαντίστηκα με τους υπαλήλους της βουλής που έκαναν 1 ώρα απεργία κι αμέσως οι άλλοι πήραν πίσω το νομοσχέδιο....Τον μόνο που χάρηκα - δεν πιστεύω ότι λέω κάτι τέτοιο- ήταν ο Κασιδιάρης.....που τους ξεμπροστιασε για τους μισθούς τους!!!

Και εγώ τον χάρηκα το Κασιδιάρη!!!:oops:

αχ καντυ καταρχην πολυ γελιο η κορη σου!!!!πολυ ανετη την βλεπω απο τωρα...θα περιμενε τα γιουβαρλακια και αυτη μαζι με τον μπαμπα της!!!!

κατα δευτερον ειδατε που καλα κανω εγω και τα μετραω ολα ανα 4 εβδομαδες????χαχαχχαχ αναγκαστηκα βεβαια γιατι ο αντρας μου δεν κρατιεται...εννοειται οτι σε ολους λεει εδω και 10 μερες οτι ειμαι στον 5ο και οσο και να προσπαθω να του το εξηγησω αυτος λεει το ιδιο σε ολους!!!!

επισης μ'αρεσει παρα πολυ που ειναι 1 και 1!!!!αντε με το καλο και σε σενα και οπως ειπαμε....μην σκεφτεσαι χαζα...η θεια σου ειναι ηθεια σου και συ εισαι εσυ!!!!παρεπιπτοντως και η δικη μου μεση με εχει πεθανει απο χθες που καναμε δουλειες εδω. αφου το βραδυ αλλαζα πλευρο και πονουσα. παρ'ολα αυτα ομως σημερα το πρωι απολυμανα τα χαλια μου με ξυδι που χθες δεν προλαβα....

να σου πω την αληθεια και γω θελω να μου τα βγαλεις αλλα δεν βαρεθηκες να μετρας για ολες μας???αν δεν βαριεσαι παντως εγω εχω τελευταια περιοδο 15-7,.

μαρτζι και γω τον προλαβα τον κασιδιαρη και πολυ τον χαρηκα η αληθεια ειναι. απο τον χαικαλη και μετα δεν προλαβα να ακουσω γιατι ηρθαν οι επισκεψεις μας. εγω δεν ψιφησα χ.α. αλλα καταλαβαινω απολυτα αυτους που το εκαναν γιατι οι περισσοτεροι ειναι απλοι καθημερινοι που δεν εχουν στον ηλιο μοιρα και φυσικα που να βρουν το δικιο τους...οχι οτι οι υπολοιποι το βρισκουμε αλλα οταν εχεις λεφτα και 1-2 γνωστους την δουλεια σου την κανεις, οταν ομως ειναι ιδιωτικος υπαλληλος με 600ε μισθος δεν γυρναει να σε κοιταξει κανεις...οσο για το θεμα των Πακιστανων και γενικοτερα των αλλοδαπων - λαθρομεταναστων και μη αν ζουσαμε και μεις στο κεντρο της αθηνας και δεν μπορουσαμε να κυκοοφορησουμε μετα τις 8 το βραδυ σαφεστατα και θα ειχαμε άλλη άποψη!!!ολοι ανθρωποι ειναι αλλα και μεις ανθρωποι ειμαστε...

εμενα μ'αρεσε και ο αλλος ο χοντρουλης της χα που βεβαια προλαβα ισα ισα την αρχη της ομιλιας του που εβγαλε το χαρτι και ελεγε για τους μισθους των βουλευτων σε μια γυναικα των ανεξαρτητων που ηταν και προεδρος και οταν μιλησε ο κασιδιαρης πηγε να τον διαψευσει!!!

αλλα τι να λεμε τωρα...πλεον εγκαταλειψαμε το σταρ και για κουτσομπολια θα βαζουμε βουλη να γελαμε με τα χαλια μας...

μαρτζι να κανεις φβ να μας μαθεις ολες!!!!

κοστοπ δεν πειραζει κοριτσι...παμε δυνατα για τον επομενο μηνα!!!!οταν πας γιατρο ενημερωσε μας...

καντυ αληθεια το στρογγυλακι που λες εχει και 10ο μηνα???

Όπως τα λές βλέπουμε βουλή αντί για στάρ αλλά επειδή έχουμε ΧΟΥΝΤΑ όταν γίνετε κάτι το κανάλι κόβει την αναμετάδοση και τον ήχο!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

άρα βγαινει αναλογα με την τελευταια ημερα περιοδου αν πχ ειναι κυριακη οπως σε μενα μετραμε 4 εβδομαδες. την κυριακη της 4ης εβδομαδας αλλαζουμε μηνα....ειναι δηλαδη οπως τα βιβλια μου που ελεγα....

ακριβως......και βγαινει καθε 28 μερες!!!το θεμα τωρα πιο ειναι......οτι εμεις τωρα λεμε ειμαστε στον 5ο και εσυ στις 5/12 θα λες ειμαι στον 6ο ωραια φυσιολογικα μεχρι εδω......στις 8/4 τι θα λες??ειμαι στον 10ο???????????σκεψου πως θα σε κοιταζουν:shock::shock::shock::shock:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

1-4 εβδομαδες 1ος μηνας

5-8 εβδομαδες 2ος μηνας

9-12 εβδομαδες 3ος μηνας

13-16 εβδομαδες 4ος μηνας

17-20 εβδομαδες 5ος μηνας

20-23 εβδομαδες 6ος μηνας

24-27 εβδομαδες 7ος μηνας

28-31 εβδομαδες 8ος μηνας

32-35 εβδομαδες 9ος μηνας

36-39 εβδομαδες 10ος μηνας

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

χαχχαχααχχα και για φαντασου να παρει 42 εβδομαδες το μωρο....μαλλον θα πρεπει να πω οτι ειμαι στον 11ο τοτε!!!!

χαχα πολυ γελασα....οχι βρε δεν αφηνουν πανω απο τις 40!!!αλλα σκεψου να σε ρωτανε και να λες ειμαι στον 10ο θα εξηγουμε και ολο το κονσεπτ???νομιζω πρεπει να μοιραζουν σε ολους αυτο το στρογγυλο (υπολογιστης εγκυμοσυνης λεγεται) για να το δειχνουμε ''μα κοιταξτε ετσι βγαινει''θα τους κουφανουμε ολους:shock::shock:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

παντως εχω παρατηρησει οτι σε πολλες σελιδες και ειδικα τις ξενες (γι αυτο τα τικερακι μου αρχικα ειχαν αποκλειση στις ημερομηνιες) ζητανε κ τις μερες του κυκλου!!!!την τελευταια φορα μου το ρωτησε και η γιατρος την ωρα που λεγαμε οτι το μωρο μου ειναι μεγαλυτερο...σιγουρα παιζει καποιο ρολο...και για δεν τι βρηκα...

http://christospappas.gynaikologos-thessaloniki.gr/page/%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%82-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CF%85%CE%BC%CE%BF%CF%83%CF%8D%CE%BD%CE%B7%CF%82

28xYp3.png

δεν αφηνουν?????κ τι κανουν????

αν δεν ερθει μονο του το παιρνουν η προκαλουν τοκετο η κανουν καισαρικη

η συνυφαδα μου εκλεισε την 39η κυριακη και της ειχ πει αν δεν ερθει εως την τριτη θα την εβαζε για προκληση αλλα κυριακη ξημερωματα δευτερας εσπασαν τα νερα οποτε γεννησε!!!!δεν το αφηνουν γιατι αρχιζει και δυσφορει και μπορει να σκασει:rolleyes::rolleyes:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

κ μερικες (ειδικα στο εξωτερικο) που περιμενουν να γεννησουν φυσιολογικα κ ας εχουν περασει την 40η εβδομαδα???καλα λες για την δυσφορια...γερναει ο πλακουντας, εγω εχω δει καπου, και δεν μπορει να θρεψει το μωρο...

28xYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...