Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Εμένα με έχει βάλει σε προετοιμασία με προβιοτικά, δεν έχω κάποια ένδειξη κακή, αλλά μου είπε ότι κάνουν καλό και βοηθάω στην προετοιμασία πριν την εμβρυομεταφορά.

*Vasoula βλαστοκύστες σου έβαλε ή 3-ημερών; Εγώ φοβάμαι πάνω από 2 αν και ο νόμος το επιτρέπει λόγω ηλικίας..Εύχομαι να σου πήγαν όλα καλά!

Κι εμένα μου έδωσε προβιοτικά αν και το μικροβιωμα ήταν άψογο. Διάβασα κ μια μελέτη βέβαια που λέει για τα προβιοτικά και ότι εμφάνισαν καλύτερα ποσοστά επιτυχίας σε διάφορες μορφές σύλληψης και κύησης (συμπεριλάμβανε δλδ και IVF και φυσική σύλληψη), τα πιστεύω πολύ τα προβιοτικά  

3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλά πτοούμαστε η αλήθεια είναι. Είχα προσπαθήσει να πάω με αισιοδοξία. Νέο κέντρο βλέπεις. Μάλλον πρέπει να το πάρω απόφαση. 
      Στο προηγούμενο κέντρο μου είχαν πει πως αν δε φτάσει βλαστοκύστη στο εργαστήριο δε φτάνει ούτε στη μήτρα. Οπότε δεν έχει νόημα. Τώρα τι να σας πω δε ξέρω. 

Τα βήματα είναι πολλά όμως. Δε ξέρω αν έχει νόημα πλέον.

Λογικό είναι να πτοείσαι αλλά δεν το βάζεις κάτω. Ηταν ένας κακός κύκλος και σπάνια οι αιματολογικές λένε ψέματα να είμαστε ειλικρινείς. Πάμε να δούμε το επόμενο πως θα είναι, το αφήνεις αυτό πίσω σου. Δεν γίνεται να προχωράνε όλα σε βλαστοκύστες, να είμαστε και ρεαλιστές. Περίμενα καλύτερα νέα να πω την αλήθεια, αλλά δεν πειράζει. Να είσαι σκληρή, να κοιτάς μπροστά. Θα τα καταφέρεις, το πιστεύω. Κι αν δεν πιστεύεις εσύ σε εσένα πιστεύουμε εμείς. 💪

Για τα 3 ημερών έμβρυα έχουν γραφτεί πολλά. Αυτό που θα σου πω μόνο είναι πως πριν 10 χρόνια σπάνια έβαζαν βλαστοκύστες. Εχουν μείνει άπειρες γυναίκες έγκυες με 3 ημερών και το προηγούμενο κέντρο που σου είπε αν δεν ωριμάζουν στο εργαστήριο δεν προχωράνε στη μήτρα, sorry κιόλας αλλά λέει βλακείες, είναι εντελώς ανυπόστατη αυτή η φράση, δεν υπάρχει τίποτα να το αποδεικνύει αυτό. 

• Μου αρέσει 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Κοριτσακια μόλις γύρισα. Πήγα το πρωί εκκλησία και μετά είχα κάτι δουλίτσες. Ποιός αλήθεια είπε ότι στον ένατο πρέπει να περπατάμε:evil: Εμένα μου αρέσει πολύ το περπάτημα αλλά σήμερα τα είδα όλα. Πονούσα αρκετά ξέρετε χαμηλά και με πίεζε τόσο που λέω θα πεταχτεί κανένα κεφαλάκι και θα ψαχνόμαστε:tongue::rolleyes:

Λογικά σήμερα θα μπει και η μικρούλα μας!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσακια μόλις γύρισα. Πήγα το πρωί εκκλησία και μετά είχα κάτι δουλίτσες. Ποιός αλήθεια είπε ότι στον ένατο πρέπει να περπατάμε:evil: Εμένα μου αρέσει πολύ το περπάτημα αλλά σήμερα τα είδα όλα. Πονούσα αρκετά ξέρετε χαμηλά και με πίεζε τόσο που λέω θα πεταχτεί κανένα κεφαλάκι και θα ψαχνόμαστε:tongue::rolleyes:

Λογικά σήμερα θα μπει και η μικρούλα μας!

Χαχαχαχα και εγώ έτσι νιώθω ότι θα πεταχτεί και δέν θα προλάβω ούτ τηλ να πάρω τον γιατρό!!!Εχθες το βράδυ είχα και έντονο πόνο χαμηλά για λίγο και μια φορά μόνο!!!:rolleyes:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Αλήθεια για ΧΙΟ τι ώρα ΦΕΥΓΟΥΜΕ; Σήμερα δεν είναι η μεγάλη μέρα με τα ωραία μεζεδάκια;

Σήμερα και το Σάββατο!!!!!!!!;)

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Χαχαχαχα και εγώ έτσι νιώθω ότι θα πεταχτεί και δέν θα προλάβω ούτ τηλ να πάρω τον γιατρό!!!Εχθες το βράδυ είχα και έντονο πόνο χαμηλά για λίγο και μια φορά μόνο!!!:rolleyes:

Όταν λες χαμηλά; Εγώ τον έχω σχεδόν συνέχεια. Μόλις πάω να σηκωθώ από τον καναπέ μου δίνει μια δυνατή και μετά συνηθίζω. Αλλά δες σύμπτωση χθες βράδυ πονούσα κι εγώ χαμηλά αλλά εννοώ πολύ χαμηλά από εκεί που βγαίνει το μωρό αλλά από τη μέσα μεριά μόνο που ήταν αρκετά δυνατό και κράτησε σχεδόν όλη τη νύχτα. Βέβαι εννοείται ότι κοιμήθηκα αλλά ξύπνησα δύο τρεις φορές και ούτε τουαλέτα ήθελα να σηκωθώ να πάω εδώ να σκεφτείς και πλευρό σκεφτόμουν να γυρίσω.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Τώρα το μωράκι μου έχει λόξυγγα. Χαχαχα το καημενάκι πλάκα έχει!

Νένα κι εγώ όταν παίρνω αγκαλιά τον άντρα μου και ακουμπάει η κοιλιά μου στην πλάτη του τον καταλαβαίνει το γιο του! Την πρώτη φορά που μου το είπε παραξενεύτηκα κι εγώ γιατί δε χτυπούσε τόσο δυνατά αλλά μου έλεγε να πάλι.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Λιλιτάκι όλο ήθελα να σε ρωτήσω και το ξεχνούσα κ να που ήρθε η ώρα μόλις μου έφεραν το βαλιτσάκι από το babylino sensitive. Έχει ένα πακέτο πάνες 2-5 κιλά (ευτυχώς), ένα πακέτο βαμβάκι, ένα πακέτο μωρομάντηλα, ένα πακέτο σερβιέτες και αρκετά κουπόνια

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Όταν λες χαμηλά; Εγώ τον έχω σχεδόν συνέχεια. Μόλις πάω να σηκωθώ από τον καναπέ μου δίνει μια δυνατή και μετά συνηθίζω. Αλλά δες σύμπτωση χθες βράδυ πονούσα κι εγώ χαμηλά αλλά εννοώ πολύ χαμηλά από εκεί που βγαίνει το μωρό αλλά από τη μέσα μεριά μόνο που ήταν αρκετά δυνατό και κράτησε σχεδόν όλη τη νύχτα. Βέβαι εννοείται ότι κοιμήθηκα αλλά ξύπνησα δύο τρεις φορές και ούτε τουαλέτα ήθελα να σηκωθώ να πάω εδώ να σκεφτείς και πλευρό σκεφτόμουν να γυρίσω.

Όχι το βράδυ είχα πόνο χαμηλά στη κοιλιά σάν τις περιόδου!!!Αλλά ήταν για κανένα 10λεπτό και μετά σταμάτησε!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Λιλιτάκι όλο ήθελα να σε ρωτήσω και το ξεχνούσα κ να που ήρθε η ώρα μόλις μου έφεραν το βαλιτσάκι από το babylino sensitive. Έχει ένα πακέτο πάνες 2-5 κιλά (ευτυχώς), ένα πακέτο βαμβάκι, ένα πακέτο μωρομάντηλα, ένα πακέτο σερβιέτες και αρκετά κουπόνια

Α ναι και εγώ σήμερα παρέλαβα το πακέτο!!!

:P

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

να μαι κι εγω!!!πηγα εκτακτως για φωτογραφηση!!!!για να γνωρησει η φιλη μου τα παιδια μου:P:pκαι ναιιιιιιιιιι εχουμε ενα πονηρο κοριτσακι!!!!!!με το ενα ποδι πανω στο αλλο και το αντιστοιχο χερι πισω απο το κεφαλι!!!!εεεε μολις το ειδα κι αυτο καλα λεω τι εχω να δω μολις γεννηθουν!!!!!ολα μια χαρα ο τραχηλος μου ειναι γυρω στο 3 και παμε πολυ καλα!!!!!

και καποια στιγμη ανοιξαμε και το θεμα εβδομαδες και μηνες!!!!μου εδωσε να εχω και αυτο το στρογγυλο που μετρανε οι γυναικολογοι να το εχω μαζι μου για οταν εχω αποριες.....καλα δεν εχει καμια σχεση με τον τροπο που μετραμε εμεις (εγω δηλαδη)αυτοι αλλαζουν μηνα καθε 4 εβδομαδες που σημαινει οτι στις 22/10 μπηκα στον 5ο και στις 20/11 μπαινω στον 6ο.....αλλα ντ αλλων δηλαδη....και αυτο γιατι οπως μου εχει ξαναπει μετρανε 10 σεληνιακους μηνες, δηλαδη 4 εβδομαδες ο μηνας,και οχι ημερολογιακους:shock::shock:οποια θελει να μου πει να τις το βγαλω τωρα που εχω το εργαλειακι!!!!παω να βαλω τραπεζι το μενου σημερα εχει γιουβαρλακια!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

να μαι κι εγω!!!πηγα εκτακτως για φωτογραφηση!!!!για να γνωρησει η φιλη μου τα παιδια μου:P:pκαι ναιιιιιιιιιι εχουμε ενα πονηρο κοριτσακι!!!!!!με το ενα ποδι πανω στο αλλο και το αντιστοιχο χερι πισω απο το κεφαλι!!!!εεεε μολις το ειδα κι αυτο καλα λεω τι εχω να δω μολις γεννηθουν!!!!!ολα μια χαρα ο τραχηλος μου ειναι γυρω στο 3 και παμε πολυ καλα!!!!!

και καποια στιγμη ανοιξαμε και το θεμα εβδομαδες και μηνες!!!!μου εδωσε να εχω και αυτο το στρογγυλο που μετρανε οι γυναικολογοι να το εχω μαζι μου για οταν εχω αποριες.....καλα δεν εχει καμια σχεση με τον τροπο που μετραμε εμεις (εγω δηλαδη)αυτοι αλλαζουν μηνα καθε 4 εβδομαδες που σημαινει οτι στις 22/10 μπηκα στον 5ο και στις 20/11 μπαινω στον 6ο.....αλλα ντ αλλων δηλαδη....και αυτο γιατι οπως μου εχει ξαναπει μετρανε 10 σεληνιακους μηνες, δηλαδη 4 εβδομαδες ο μηνας,και οχι ημερολογιακους:shock::shock:οποια θελει να μου πει να τις το βγαλω τωρα που εχω το εργαλειακι!!!!παω να βαλω τραπεζι το μενου σημερα εχει γιουβαρλακια!!!

Έλα οι νύφες να έρχονται!!!!!!!!!!!!!!!!!;);););););)

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Μπράβο Κάντυ μου τέλεια το σιγουρέψαμε τελικά το κοριτσάκι. Φαντάζομαι ο άντρας σου θα πετάει από τη χαρά του τα γιουβαρλάκια θα του φανούν γκιούλμπασι:tongue: Για να μη σου πω ότι κ φακές δεύτερη μέρα να του έδινες ούτε θα το καταλάβαινε

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Όχι το βράδυ είχα πόνο χαμηλά στη κοιλιά σάν τις περιόδου!!!Αλλά ήταν για κανένα 10λεπτό και μετά σταμάτησε!!!

Αν σου πω ότι έχω ξεχάσει τι πόνος ήταν αυτός;:rolleyes: Αφού το ακούω και το διαβάζω συχνά αυτό που λες αλλά εγώ θυμάμαι όταν είχα περίοδο να με πονάει τρελά η μέση μου στην κοιλιά δεν πονούσα αυτό που ένιωθα ήταν μάλλον κάτι σα φούσκωμα σαν πίεση κ νομίζω ότι κάτι τέτοιο το νιώθω και τώρα αλλά πιο χαμηλά!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Μπράβο Κάντυ μου τέλεια το σιγουρέψαμε τελικά το κοριτσάκι. Φαντάζομαι ο άντρας σου θα πετάει από τη χαρά του τα γιουβαρλάκια θα του φανούν γκιούλμπασι:tongue: Για να μη σου πω ότι κ φακές δεύτερη μέρα να του έδινες ούτε θα το καταλάβαινε

χαχα δεν περισσεψαν φακες....τα γιουβαρλακια ο ιδιος τα διαλεξε εγω ρωτησα μακαρονια με κιμα η γιουβαρλακια και μου ειπε γιουβαρλακια!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...