Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Εμένα με έχει βάλει σε προετοιμασία με προβιοτικά, δεν έχω κάποια ένδειξη κακή, αλλά μου είπε ότι κάνουν καλό και βοηθάω στην προετοιμασία πριν την εμβρυομεταφορά.

*Vasoula βλαστοκύστες σου έβαλε ή 3-ημερών; Εγώ φοβάμαι πάνω από 2 αν και ο νόμος το επιτρέπει λόγω ηλικίας..Εύχομαι να σου πήγαν όλα καλά!

Κι εμένα μου έδωσε προβιοτικά αν και το μικροβιωμα ήταν άψογο. Διάβασα κ μια μελέτη βέβαια που λέει για τα προβιοτικά και ότι εμφάνισαν καλύτερα ποσοστά επιτυχίας σε διάφορες μορφές σύλληψης και κύησης (συμπεριλάμβανε δλδ και IVF και φυσική σύλληψη), τα πιστεύω πολύ τα προβιοτικά  

3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλά πτοούμαστε η αλήθεια είναι. Είχα προσπαθήσει να πάω με αισιοδοξία. Νέο κέντρο βλέπεις. Μάλλον πρέπει να το πάρω απόφαση. 
      Στο προηγούμενο κέντρο μου είχαν πει πως αν δε φτάσει βλαστοκύστη στο εργαστήριο δε φτάνει ούτε στη μήτρα. Οπότε δεν έχει νόημα. Τώρα τι να σας πω δε ξέρω. 

Τα βήματα είναι πολλά όμως. Δε ξέρω αν έχει νόημα πλέον.

Λογικό είναι να πτοείσαι αλλά δεν το βάζεις κάτω. Ηταν ένας κακός κύκλος και σπάνια οι αιματολογικές λένε ψέματα να είμαστε ειλικρινείς. Πάμε να δούμε το επόμενο πως θα είναι, το αφήνεις αυτό πίσω σου. Δεν γίνεται να προχωράνε όλα σε βλαστοκύστες, να είμαστε και ρεαλιστές. Περίμενα καλύτερα νέα να πω την αλήθεια, αλλά δεν πειράζει. Να είσαι σκληρή, να κοιτάς μπροστά. Θα τα καταφέρεις, το πιστεύω. Κι αν δεν πιστεύεις εσύ σε εσένα πιστεύουμε εμείς. 💪

Για τα 3 ημερών έμβρυα έχουν γραφτεί πολλά. Αυτό που θα σου πω μόνο είναι πως πριν 10 χρόνια σπάνια έβαζαν βλαστοκύστες. Εχουν μείνει άπειρες γυναίκες έγκυες με 3 ημερών και το προηγούμενο κέντρο που σου είπε αν δεν ωριμάζουν στο εργαστήριο δεν προχωράνε στη μήτρα, sorry κιόλας αλλά λέει βλακείες, είναι εντελώς ανυπόστατη αυτή η φράση, δεν υπάρχει τίποτα να το αποδεικνύει αυτό. 

• Μου αρέσει 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα!!!!!που ειναι οι πρωινες???

καντυ τωρα μου το θυμισες αυτο οτι δεν στρωνεις....δεν κρυωνουν τα ποδια σας ρε θηριο???νομιζω ειπες οτι τριγυρνας και ξυπόλητη??

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

χρονια πολλα σημερα στο αγγελικακι μας!!!!κοριτσαρα μου σου ευχομαι πανω απόλα υγεια σε σενα και την οικογενεια σου και ενα γερο θαυματακι στην αγκαλια σου με εναν πονο!!!!

χρονια πολλα και σε ολο τον κοσμο...

28xYp3.png

καλημερα και απο μενα

Πρωτα απο όλα χρονια πολλα σε aggelikaki και lilitaki. Να ειστε γερές και ευτυχισμενες!!!!!

Σημερα το πρωι δεν δουλευω και λεω να μεταμορφωθω σε lili.... θα σιδερωσω εναν τεραστιο μπογο με ρουχα. Βεβαια οχι ακομη παιδικα αλλα δικά μας. Ωστόσο πρεπει να σας πω ότι η νυφη μου θα μου δωσει κι εμενα μια τσαντουλα με παιδικα ρουχακια του ανιψουλη μου. Βεβαια δεν νομιζω να ειναι όλα για νεογεννητο μαλλον θα εχει και για αργότερα. Με ρωτησε πότε θελω να μου τα φερει και της ειπα τελος του μηνα, πότε να αρχίσω να τα πλένω???

Cherry κι εμεις τα βγαζουμε τα παπουτσια μας στο σπιτι και φρικαρω όταν καποιος μπαινει με τα παπουτσια αλλα μεχρι εκει ντρεπομαι να του ζητησω να τα βγαλει. Αλλα αν ερθει το μωρο θα το ζηταω και θα λεω ότι ειναι για το μωρο!!!!!

Εμενα απο χθες ο μπεμπης αρχισε να κλωτσαει λιγο πιο δυνατα και χθες που πηγαμε για υπνο οπως πηρα αγκαλια τον αντρα μου και ακουμπουσε η κοιλια μου στην πλατη του τον κλωτσησε και το ενιωσε και αυτος:shock:!!! Μεχρι χθες οι κλωτσιτσες ήταν ελαχιστες και παναλαφρες. Απο χθες το βραδυ ζωηρεψε!!!

Καλη τυχη στα Μαριγακια ευχομαι να εχουμε θετικες χοριακες!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!

ΑΓΓΕΛΙΚΑΚΙ και ΛΙΛΙ χρονια σας πολλα να ειστε παντα ευτυχισμενες με τις οικογενειες σας με το καλο να ερθουν τα μωρακια σας να τα κρατησετε στην αγκαλια σας υγιεστατα!!!

ΤΣΕΡΡΥ δεν στρωνω αλλα δεν περπαταμε ξυπολιτοι αν τυχει ομως να πατησουμε στην κρεβατοκαμαρα την ωρα που σηκωνομαστε απο το κρεβατι το πλακακι ειναι ζεστο γιατι περνανε σωληνες απο κατω.

ΝΕΝΑΚΙ μεχρι ποτε θα δουλευεις??

qWD1p2.png

xdgMp2.png

καλημερα και απο μενα

Πρωτα απο όλα χρονια πολλα σε aggelikaki και lilitaki. Να ειστε γερές και ευτυχισμενες!!!!!

Σημερα το πρωι δεν δουλευω και λεω να μεταμορφωθω σε lili.... θα σιδερωσω εναν τεραστιο μπογο με ρουχα. Βεβαια οχι ακομη παιδικα αλλα δικά μας. Ωστόσο πρεπει να σας πω ότι η νυφη μου θα μου δωσει κι εμενα μια τσαντουλα με παιδικα ρουχακια του ανιψουλη μου. Βεβαια δεν νομιζω να ειναι όλα για νεογεννητο μαλλον θα εχει και για αργότερα. Με ρωτησε πότε θελω να μου τα φερει και της ειπα τελος του μηνα, πότε να αρχίσω να τα πλένω???

Cherry κι εμεις τα βγαζουμε τα παπουτσια μας στο σπιτι και φρικαρω όταν καποιος μπαινει με τα παπουτσια αλλα μεχρι εκει ντρεπομαι να του ζητησω να τα βγαλει. Αλλα αν ερθει το μωρο θα το ζηταω και θα λεω ότι ειναι για το μωρο!!!!!

Εμενα απο χθες ο μπεμπης αρχισε να κλωτσαει λιγο πιο δυνατα και χθες που πηγαμε για υπνο οπως πηρα αγκαλια τον αντρα μου και ακουμπουσε η κοιλια μου στην πλατη του τον κλωτσησε και το ενιωσε και αυτος:shock:!!! Μεχρι χθες οι κλωτσιτσες ήταν ελαχιστες και παναλαφρες. Απο χθες το βραδυ ζωηρεψε!!!

Καλη τυχη στα Μαριγακια ευχομαι να εχουμε θετικες χοριακες!!!

Happy name day!!

σε όλα τα κοριτσάκια που γιορτάζουν..εύχομαι τα καλύτερα!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!

ΑΓΓΕΛΙΚΑΚΙ και ΛΙΛΙ χρονια σας πολλα να ειστε παντα ευτυχισμενες με τις οικογενειες σας με το καλο να ερθουν τα μωρακια σας να τα κρατησετε στην αγκαλια σας υγιεστατα!!!

ΤΣΕΡΡΥ δεν στρωνω αλλα δεν περπαταμε ξυπολιτοι αν τυχει ομως να πατησουμε στην κρεβατοκαμαρα την ωρα που σηκωνομαστε απο το κρεβατι το πλακακι ειναι ζεστο γιατι περνανε σωληνες απο κατω.

ΝΕΝΑΚΙ μεχρι ποτε θα δουλευεις??

Ευχαριστούμε πολύ κοριτσάκια!!!:D:D:D

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Καλημέρα!!!Χρόνια μας πολλά καλά πάντα ευτυχισμένα και με το καλό να έρθουν τα μωρά μας Αγγελικάκι!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

λιλιτακι σε ξεχασα κοριτσακι!!!!χρονια πολλα και σε σενα κοριτσακι μου με το καλο το μωρακι σου!!!!υγεια και ευτυχια και σε σενα (φυσικα) ευχομαι!!!!

28xYp3.png

Διαφημίσεις

λιλιτακι σε ξεχασα κοριτσακι!!!!χρονια πολλα και σε σενα κοριτσακι μου με το καλο το μωρακι σου!!!!υγεια και ευτυχια και σε σενα (φυσικα) ευχομαι!!!!

Σε ευχαριστώ!!!Υγεία για όλους μας και με γερά μωράκια!!!!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%B4%CE%B9%CE%B1.bmp

Στις εορτάζουσες εύχομαι ολόψυχα χρόνια πολλά! Με το καλό να υποδεχτούν τα μωράκια τους και να είναι πάντα γερές και δυνατές για να τα μεγαλώσουν!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...