Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , *Vasoula είπε:

2 βλαστοκυστες είχα βαλει κορίτσι μου...και η μία διασπαστηκε....τελικά προχώρησα σε μείωση στην αυχενική μου σε δύο μωράκια για μεγαλύτερη ασφάλεια και μέχρι τώρα είναι όλα καλά δόξα το θεό...είμαι 31 εβδομάδων τώρα...

Αν νοιωθεις μεγαλύτερη ασφάλεια με τα δύο βάλε δύο!!το θέμα είναι να νοιωθεις κ εσύ καλά..πότε με το καλό την κάνεις??

Έχω αλλάξει κέντρο πρόσφατα. Έχω από το προηγούμενο ένα 2 ημερών, τρία 3 ημερών. Με φυσικό κύκλο όλα. Στο καινούριο κέντρο θα δοκιμάσω στον επόμενο κύκλο καινούργιο πρωτόκολλο. Μου είπε ο γιατρός ότι άξιο ζει γιατί έχω 8-10 ωοθυλάκια και θα πάμε για βλαστοκύστες. Αν πετύχει θα μπουν κατάψυξη. Θα κάνω υστεροσκόπηση, για να αποκλείσουμε το παραμικρό και έπειτα μεταφορά κατεψυγμένων. 

Έχω διαβάσει ότι η μεταφορά κατεψυγμένων προτιμάται τα τελευταία χρόνια γιατί φεύγουν τα φάρμακα από το σώμα και το ενδομήτριο έρχεται στα ίσια του. Μου επιβεβαίωσε και ο γιατρός ότι είναι ασφαλής η διαδικασία. 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

AX τσέρι, σε καταλαβαίνω απόλυτα και γω έχω ένα θέμα με τα παπούτσια, δεν μπορώ να βλέπω να πατάνε τα χαλιά.... και το κοριτσάκι τους ανέβαινε και στον καναπέ???? Ωχ μου έχει τύχει και από μέσα μου κόντευα να σκάσω και μάλιστα προσπαθούσα να μην το δείχνω......

Επίσης, μου έχει τύχει να βάλουν και το καρότσι μέσα και για να το περάσουν στο μπαλκόνι έκαναν και μια βόλτα από το σαλόνι.... η καρδιά μου εκείνη την ώρα σφίχτηκε.....

όταν έρθει το μωράκι σου θα έχεις λόγο να μην τα επιτρέπεις μέσα στο σπίτι τα παπούτσια, αλλά ξέρω στους κοντινούς σου μπορείς με τρόπο κάτι να πεις αλλα στους απέξω είναι λίγο πιο δύσκολο...

Καρότσι από το δρόμο στο σαλόνιιιιιιιιιιιιι??????????Εγώ δέν έχω τέτοιες ευαισθησίες τα λέω ωμά σε όλους και σε όποιον αρέσει παιδί στο καναπέ μου δέν έχει ανέβει με παπούτσια!!!Και αυτή η μάνα δέν το έβλεπε να του τα βγάλει???

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ με τις μάνες τσαντίζομαι που δεν τα μαζεύουν τα παιδιά τους, όχι με τα παιδιά!!!! ΑΝ δεν έχουν τρόπους οι γονείς, πώς να αποκτήσουν τα παιδιά;;;Πρέπει να έχει τάκτ ο άλλος και να καταλαβαίνει....Ακούς εκεί....Να πάω σε σπίτι με το παιδί μου, να το βλέπω να αναβοκατεβαίνει με παπούτσια πάνω στους καναπέδες και δεν θα το πιάσω να το βάλω να κάτσει σε μία γωνιά ή να του βγάλω τα παπούτσια.....Απαραδεκτο.......Λιίτακι καλά κάνεις και τα λες εξω από τα δόντια!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

S Maria, Κάλή επιτυχία σου εύχομαι. Μην σκέφτεσαι τα ποσοστά. Αν είναι να έρθει, θα έρθει και 1/1000000 πιθανότητες να έχεις!!!! Να έχεις θετική ενέργεια και όλα θα πάνε καλά.

Λιλιτάκι με γεια το λίκνο. Αχ κι εμένα μού αρέσει πολύ....Ετσι μού ερχεται να πάρω λίκνο για τους πρώτους 6 μηνες και μετά να έπαιρνα την κούνια!

αχ μαρακι πολυ ωραια τα νεα σου!!!!αντε με το καλο. μαρια27 η ωορρηξια εγινε σιγουρα τοτε που σου ειπε ο γιατρος εφοσον εκανες την ενεση...καλη επιτυχια και στις δυο σας...μακαρι να μας ανακοινωσετε μαζι τα ευχαριστα και για χριστουγεννα ο αγιος βασιλης να φερει σε ολα τα κοριτσακια της παρεας μας πεσκεσι ενα μωρακι ή και 2!!!!

καντυ κ νενα μην σκεφτεστε χαζα!!!!να ειστε θετικες και ολα θα παν καλα...να κανετε τις αγορες σας και να μην κρατιεστε καθολου!χαρειτε το οσο μπορειτε!!!!

εμεις ακομη να τελειωσουμε....το μεσημερι εκει που βλεπαμε βουλη να δουμε τι θα πουν τα σαΐνια μας χτυπαει το θυρωτηλεφωνο και ειναι ενας φιλος του αντρα μου απο τον στρατο, κρητικος!!!!μας ειχαν παρει καποια στιγμη το καλοκαιρι κ μας ειπαν οτι θα ανεβουν τον νοεμβριο αλλα απο κει κ υστερα δεν μας ξαναπηραν....μαζεψαμε σκουπες, σφουγγαριστρες που τις ειχαμε απλωμενες σε δευτερολεπτα!!!δεν κατσαν βεβαιαπολυ τα παιδια γιατι ειχαν και το κοριτσακι τους μαζι (3 χρονων) το οποιο ειναι απο τα πιο κακομαθημενα, ζωηρα και γκρινιαρικα μωρα που ξερω!!!και να φανταστειτε οτι εφυγαν γιατι δεν το αντεχαν αυτοι αλλο το παιδι τους οσο και αν τους λεγαμε να μεινουν σε μας για βραδυ...

ρε κοριτσια εχω ενα μεγαλο κολλημα...πεστε μου αν το εχετε και σεις.... γενικα θελω ολοι οι φιλοι μου οταν ερχονται σπιτι μου να ειναι ανετα, ας κατσουν με τα ποδια επανω στον καναπε, ας ανοιξουν το ψυγειο μου οτι ωρα θελουν να φαν να πιουν, ας κανουν ΟΤΙ θελουν αλλα ρε κοριτσια δεν μπορω τα παπουτσια μεσα στο σπιτι!!!μου γυριζει το ματι...βεβαια αυτοι ηρθαν για πρωτη φορα και ποιος ξερει ποτε θα ξαναρθουν αναγκαστικα δεν ειπα τιποτα αλλα οταν πατησαν πανω στο χαλι με τα παπουτσια και το μωρο τους ανεβαινε στον καναπε επισης με τα παπουτσια μου ηρθε να κλαψω!!!!!

τωρα κιολας θα παω να τα κανω με νερο και ξυδι...

σας ευχαριστω κοριτσια!!! :D

και εγω νευριαζω αν πατανε στα χαλια με τα παπουτσια,εμεις τα βγαζουμε παντα αλλα οι ξενοι οχι και ντρεπομαι να τους το πω!αλλα επειδη σε καποια σημεια το χαλι ειναι ανοιχτοχρωμο μεχρι να φυγουν ειμαι σε αναμενα καρβουνα και ολα κοιταω που ακριβως πατανε

συμφωνω με τα παπουτσια πανω στο χαλι αλλα οταν εχεις ξενους ανθρωπους τι θα τους πεις βγαλτε τα παπουτσια για να μπειτε μεσα??το θεωρω ακομψο οπως επισσης να παω σε ενα ξενο σπιτι και να βγαλω τα παπουτσια επισσης το θεωρω ακομψο...για φανταστειτε σε μια γιορτη 10-20 ατομα να βγαλουν ολοι τα παπουτσια και να ειναι και καποιος να βρωμανε τα ποδια:shock::shock:αισχος!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

συμφωνω με τα παπουτσια πανω στο χαλι αλλα οταν εχεις ξενους ανθρωπους τι θα τους πεις βγαλτε τα παπουτσια για να μπειτε μεσα??το θεωρω ακομψο οπως επισσης να παω σε ενα ξενο σπιτι και να βγαλω τα παπουτσια επισσης το θεωρω ακομψο...για φανταστειτε σε μια γιορτη 10-20 ατομα να βγαλουν ολοι τα παπουτσια και να ειναι και καποιος να βρωμανε τα ποδια:shock::shock:αισχος!!!!

Σε γιορτή που ξέρω ότι θα έχω πολλούς βγάζω τις μοκέτες αλλά γενικότερα εγώ τα λέω άσε που 10 χρόνια με έχουν μάθει και δεν μπαίνει κανείς με παπούτσια και εγώ όταν πάω σε άλλα σπίτια που έχουν και παιδιά τα βγάζω και ας τα φοράν και οι γονείς άν ξέραμε τι μικρόβια κουβαλάν τα παπούτσια μας ????Τι μου φταίνε τα παιδάκια που παίζουν στα χαλιά???????

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Κοπελάρες όμορφες σας αφήνω πάω για νανάκια πονάει αυτή η πλάτη μου πάλι ούτε τον άντρα μου δεν έχω κουράγιο να περιμένω!!!Φιλάκια πολλά πολλά σε όλες!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Κοπελάρες όμορφες σας αφήνω πάω για νανάκια πονάει αυτή η πλάτη μου πάλι ούτε τον άντρα μου δεν έχω κουράγιο να περιμένω!!!Φιλάκια πολλά πολλά σε όλες!!!

καληνυχτα ΛΙΛΙ......

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Μarmin αυτον που εχει την εταιρεια με αυτα τα καροτσια τον ξερω. Στον αδερφο μου οταν γεννηθηκε ο ανιψιος μου πήρα καροτσακι απο εκει!!! Τοτε δεν τον ηξερα πολυ καλα από τοτε ομως γνωριστηκαμε καλύτερα. Λες να διαλεξω ενα καροτσακι και να επικοινωνησω μαζι του για να ζητησω καλυτερη τιμη????

Lilitaki θα σου ελεγα οτι ειναι πολυ νωρις για να στολισεις αλλα ή ιδεα του αντρα σου ειναι καταπληκτική, ε!! ναι ξεκινα να στολίζεις!!!!

Εγω την β' επιπεδου την εκανα μια μερα πριν κλεισω την 22η εβδομαδα για να μπω στην 23η. Ουσιαστικά 22 εβδομαδων.

Ωστόσο παρόλο που εβαψα όλο το σπίτι και το δωματιο που θα γινει παιδικο δισταζω ακόμη να προβω σε αγορες και διακοσμήσεις!!!!!Το μόνο που αλλαξα στο παιδικο ειναι η κουρτινοβεργα!!!

Σκεφτομαι την κολλητη μου που γεννησε προωρα τα μωρα στην 25η εβδομαδα και φοβαμαι!! Εγώ ειμαι τωρα στην 24η και οπως καταλαβαινετε.... νιωθω καπως. Ξερω ότι καθε περιπτωση ειναι διαφορετική αλλά λεω να περιμένω αλλες 20 μέρες για να μπω και στον 7ο και μετα θα αρχισω σιγα-σιγα να παιρνω πραγματακια!!!! Σε 2 εβδομαδες εχω και ραντεβου με τον γιατρο και θα τον ρωτησω αν ειναι ok να αρχισω να κανω παραγγελια τα σημαντικα οπως κουνια- συρταριερα κτλ.

lili εσυ πότε αρχισες να φτιαχνεις το δωματιο σε ποια εβδομαδα?

Δεν το συζητώ εννοείται πως αν σου αρέσει κάτι αυτής της εταιρίας θα πας κατευθείαν στην πηγή!

καλησπερα κοριτσια!!!πριν λιγο γυρισα απο Αθηνα,δεν ειχα ιντερνετ!

εχω 2 πολυ καλα ωαρια,ενα αριστερα και ενα δεξια και εχω και αρκετα μικροτερα μου ειπε,αλλα θα παμε συμφωνα με τα μεγαλα!

την ενεση θα την κανω αυριο βραδυ και τη σπερματεγχυση το σαββατο το πρωι.

οσο για την ενεση μου ειπε να την κανω μονη μου στην κοιλια,αλλα του ειπα οτι αποκλειται!!

ευτυχως που για καλη μου τυχη ειναι εδω η κουνιαδα μου που ειναι νοσοκομα και θα μου την κανει αυτη

Τέλεια μαράκι! Καλή επιτυχία! Άντε μακάρι να έχουμε διπλές χαρές γιατί όχι και τριπλές και τετραπλές απ' όλα τα κοριτσάκια που περιμένουν μέσα στο Νοέμβρη.

Αχ κοριτσάκια ήρθε η κολλιτή μου και μου έφερε το λϊκνο περιττό να σας πω ότι το ερωτεύτηκα!!! Μου έφερε 5 πακέτα μπεμπιλίνα, ηλεκτρικό θήλαστρο ,μπιμπερό καινούρια ,πιπιλες και εννοείτε όλη τη προίκα για το λίκνο!!!

Αχ πόσο ζηλεύω για το λίκνο! Τελικά γι' αυτό δεν έρχονται τα μωρά μας καταλαβαίνουν ότι κάτι λείπει. Εσένα σίγουρα περιμένει να στολίσεις και το σπίτι:rolleyes:

Τσέρρυ εδώ πόνεσε η δική μου καρδιά με την περιγραφή. Άντε τα παπούτσια στο χαλί να τα ανεχτώ αφού δεν έκαναν κίνηση από μόνη τους και είχατε τοοοοοσο καιρό να τους δείτε ήταν όντως δύσκολη η θέση σου το ίδιο και για το παιδί εσύ πώς να πεις κάτι; Αλλά το φαντάζομαι να ανεβοκατεβαίνει με τα παπούτσια του στον καναπέ και φρικάρω! Και φυσικά απαράδεκτοι οι γονείς:evil: που το άφηναν. Φανταστείτε τι κάνει στο δικό του σπίτι

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

καληνυχτα λιλιτακι!!!ονειρα γλυκα...

μαρμιν τελειωσαμε αλλα μολις τωρα. εκανα και μπανιο, ξυριστηκα κιολας για οποια ενδιαφερεται να μαθει!!!αχαχαχαχαχ

δεν εχω κουραγιο κοριτσια μου να κανω τιποτα αλλο...άσε που το ξανασκεφτηκα και το μετανιωσα να σας πω την αληθεια γιατι εγω καταλαβαινω την διαφορα αλλα εσεις δεν εχετε να δειτε κατι παραπανω απο ενα λικνο σε ενα κανονικο δωματιο...οποτε θα το αφησω εκπληξη για το τελος!!!

πηγαμε το γραφειο μου και την βιβλιοθηκη μου στην κρεββατοκαμαρα. ανταλλαξαμε ενα μπαουλοντιβανο με ενα κρεββατι. και αδειασαμε οτι πραγματα ειχε το παιδικο και τα βαλαμε στο διπλα. επισης στο μπαουλοντιβανο εβαλα κατω οτι βιβλιο αχρηστο ειχα...της σχολης και κατι παλια δικα μου γερμανικων κτλ.

κουραστηκαμε αλλα αξιζε τον κοπο! εγιναν πολυ ομορφα και τα δυο δωματια, πιο ομορφα απο πριν!

καντυ εγω παλι τους το λεω κανονικοτατα σε ολους. μερικοι στραβωνουν γιατι απο εγωισμο δεν θελουν να το δεχτουν αλλα δεν με νοιαζει. στο κατω κατω μιση ντροπη δικη μου μιση ντροπη δικη τους! φετος ακομη και στην γιορτη του αντρα μου τους υποχρεωσα ολους να τα βγαλουν και τους εδωσα παντοφλες. βεβαια ολοι οσοι ηρθα ηταν δικοι μας ανθρωποι αλλα ρε κοριτσια απλως δεν μπορω να το καταλαβω πως δεν το καταλαβαινουν...ισως επειδη δουλευα σε καφετεριες χροννια και ειχα στο μυαλο μου οτι με μια φορα που θα παω στην τουαλετα του μαγαζιου θα κουβαλισω κατουρλια απο 200 ατομα στο σπιτι μου...αυτην την εικονα εδωσα και στον πεθερο μου και το εκοψε το κακο συνηθειο!!!

αλλα εκει που γυριζει το ματι μου ειναι οταν ανεβαινουν τα μωρα στον καναπε με τα παπουτσια και λενε κιολας σιγα μωρε τι εχουν του μωρου τα παπουτσια λες και αυτο δεν παταει στον δρομο που κυκλοφορουν ενα σωρο σκυλια και μετα κανουν οτι συχενονται το δικο μου που μονο στην χλωρινη δεν το βουταω και πλενουν τα χερια τους μολις το αγγιξουν...οπως καταλαβαινεται το εργο με το μωρο στον καναπε και τα παπουτσια το εχω ξαναδει...εκει ομως μιλησε ο αντρας μου...

ευτυχως οι φιλοι μας ολοι που συνεχεια παμε ζευγαρια στα σπιτια ολοι εχουν το καλο συνηθειο να τα βγαζουν...αλλα εγω τα βγαζω οπου και αν παω ακοη και αν ο οικοδεσποτης επιμενει να μην τα βγαλω. ειναι και μια ευκαιρια να τους δειξω τι πρεπει να κανουν οταν ερθουν σπιτι μου και ας μυριζουν τα ποδια τους και ας φοραν τρυπιες καλτσες...δεν με πειραζει καθολου!!!the end...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...