Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , *Vasoula είπε:

2 βλαστοκυστες είχα βαλει κορίτσι μου...και η μία διασπαστηκε....τελικά προχώρησα σε μείωση στην αυχενική μου σε δύο μωράκια για μεγαλύτερη ασφάλεια και μέχρι τώρα είναι όλα καλά δόξα το θεό...είμαι 31 εβδομάδων τώρα...

Αν νοιωθεις μεγαλύτερη ασφάλεια με τα δύο βάλε δύο!!το θέμα είναι να νοιωθεις κ εσύ καλά..πότε με το καλό την κάνεις??

Έχω αλλάξει κέντρο πρόσφατα. Έχω από το προηγούμενο ένα 2 ημερών, τρία 3 ημερών. Με φυσικό κύκλο όλα. Στο καινούριο κέντρο θα δοκιμάσω στον επόμενο κύκλο καινούργιο πρωτόκολλο. Μου είπε ο γιατρός ότι άξιο ζει γιατί έχω 8-10 ωοθυλάκια και θα πάμε για βλαστοκύστες. Αν πετύχει θα μπουν κατάψυξη. Θα κάνω υστεροσκόπηση, για να αποκλείσουμε το παραμικρό και έπειτα μεταφορά κατεψυγμένων. 

Έχω διαβάσει ότι η μεταφορά κατεψυγμένων προτιμάται τα τελευταία χρόνια γιατί φεύγουν τα φάρμακα από το σώμα και το ενδομήτριο έρχεται στα ίσια του. Μου επιβεβαίωσε και ο γιατρός ότι είναι ασφαλής η διαδικασία. 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

λες να κανω διδυμακια???μακαρι!!!αλλα ας ερθει και ενα και μια χαρα θα ειμαι!γενικα το ποσοστο επιτυχιας ειναι πολυ μικρο.

ετσι μας ειπε,οτι 36 ωρες μετα την ενεση θα γινει η σπερματεγχυση.

Και εσενα αποκλειεται να μην εσκασε,αφου εκανες και την ενεση και ηταν και πολυ μεγαλο!οποτε μην αγχωνεσαι!

Με μια βδομάδα διαφορά πηγαίνουμε, λες να ανακοινώσουμε τα ευχάριστα μαζί??? Αχ θα τρελαθώ, μακάρι!!!!!

Εγώ θα κάνω χοριακή 21-11-12 (αν δεν έρθει η περίοδος).

και συ γύρω στις 27-11-12??? Ή κάνω λάθος???

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω θα σου ευχηθω να ερθει ενα υγιεστατο μωρακι!!!!!ενταξη το ποσοστο ειναι πολυ μικρο αλλα εσυ δεν θα σκεφτεσαι αυτο τωρα!!!
σε ευχαριστω Καντυ μου!!!η αληθεια ειναι οτι το εχω παρει χαλαρα και βλεπουμε!

αρχισες να τα καταλαβαινεις τα μικρουλια σου? :)

Με μια βδομάδα διαφορά πηγαίνουμε, λες να ανακοινώσουμε τα ευχάριστα μαζί??? Αχ θα τρελαθώ, μακάρι!!!!!

Εγώ θα κάνω χοριακή 21-11-12 (αν δεν έρθει η περίοδος).

και συ γύρω στις 27-11-12??? Ή κάνω λάθος???

νομιζω οτι 14 μερες μετα τη σπερματεγχυση μπορω να κανω χοριακη.τη σπερματεγχυση θα την κανω στις 10 του μηνα αρα λογικα θα μπορω να την κανω 23-24 του μηνα! αλλα λεω να μην παω,να περιμενω να δω αν θα αδιαθετησω.αλλοστε ποτε δεν εχω καθυστερηση,ουτε καν μια μερα

καλησπερα κοριτσια!!!πριν λιγο γυρισα απο Αθηνα,δεν ειχα ιντερνετ!

εχω 2 πολυ καλα ωαρια,ενα αριστερα και ενα δεξια και εχω και αρκετα μικροτερα μου ειπε,αλλα θα παμε συμφωνα με τα μεγαλα!

την ενεση θα την κανω αυριο βραδυ και τη σπερματεγχυση το σαββατο το πρωι.

οσο για την ενεση μου ειπε να την κανω μονη μου στην κοιλια,αλλα του ειπα οτι αποκλειται!!

ευτυχως που για καλη μου τυχη ειναι εδω η κουνιαδα μου που ειναι νοσοκομα και θα μου την κανει αυτη

Όλα θα πάνε καλά θα δεις 2 αβγουλακια μια χαρά!!!:-D
Λιλιτάκι, έρχομαι σπίτι σου το ΣΚ.......:D:D

Ζηλεύω γιατί εγώ δεν μπορώ να στολίσω δέντρο γιατί θα έχουμε μετακόμιση τον Δεκέμβριο και έχω σκάσει που δεν μπορώ να στρώσω χαλιά και το κυριότερο που δεν μπορώ να στολίσω το δέντρο μου. :evil::evil: Θα σκάσω!!!!!!!!!!!!!

κάθε χρόνο γύρω στι 15 Νοεμβρίου το στολίζω... :|:|:|

Να έρθεις το σπίτι μου ανοιχτό πάντα για όλες σας!!! :-D

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

σε ευχαριστω Καντυ μου!!!η αληθεια ειναι οτι το εχω παρει χαλαρα και βλεπουμε!

αρχισες να τα καταλαβαινεις τα μικρουλια σου? :)

ετσι νομιζω αλλα και σιγουρη δεν ειμαι:rolleyes::rolleyes:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Αχ κοριτσάκια ήρθε η κολλιτή μου και μου έφερε το λϊκνο περιττό να σας πω ότι το ερωτεύτηκα!!! Μου έφερε 5 πακέτα μπεμπιλίνα, ηλεκτρικό θήλαστρο ,μπιμπερό καινούρια ,πιπιλες και εννοείτε όλη τη προίκα για το λίκνο!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Αχ κοριτσάκια ήρθε η κολλιτή μου και μου έφερε το λϊκνο περιττό να σας πω ότι το ερωτεύτηκα!!! Μου έφερε 5 πακέτα μπεμπιλίνα, ηλεκτρικό θήλαστρο ,μπιμπερό καινούρια ,πιπιλες και εννοείτε όλη τη προίκα για το λίκνο!!!

αχχχ μπραβο!!!ετοιμα ολα για το πισπιριγκι!!!!τι μενει τωρα???να ερθει!!!;)

qWD1p2.png

xdgMp2.png

καλοριζικα ολα!!!σε λιγες μερες θα τα χρησιμοποιησεις ολα :D :D

Διαφημίσεις

S Maria, Κάλή επιτυχία σου εύχομαι. Μην σκέφτεσαι τα ποσοστά. Αν είναι να έρθει, θα έρθει και 1/1000000 πιθανότητες να έχεις!!!! Να έχεις θετική ενέργεια και όλα θα πάνε καλά.

Λιλιτάκι με γεια το λίκνο. Αχ κι εμένα μού αρέσει πολύ....Ετσι μού ερχεται να πάρω λίκνο για τους πρώτους 6 μηνες και μετά να έπαιρνα την κούνια!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

αχ μαρακι πολυ ωραια τα νεα σου!!!!αντε με το καλο. μαρια27 η ωορρηξια εγινε σιγουρα τοτε που σου ειπε ο γιατρος εφοσον εκανες την ενεση...καλη επιτυχια και στις δυο σας...μακαρι να μας ανακοινωσετε μαζι τα ευχαριστα και για χριστουγεννα ο αγιος βασιλης να φερει σε ολα τα κοριτσακια της παρεας μας πεσκεσι ενα μωρακι ή και 2!!!!

καντυ κ νενα μην σκεφτεστε χαζα!!!!να ειστε θετικες και ολα θα παν καλα...να κανετε τις αγορες σας και να μην κρατιεστε καθολου!χαρειτε το οσο μπορειτε!!!!

εμεις ακομη να τελειωσουμε....το μεσημερι εκει που βλεπαμε βουλη να δουμε τι θα πουν τα σαΐνια μας χτυπαει το θυρωτηλεφωνο και ειναι ενας φιλος του αντρα μου απο τον στρατο, κρητικος!!!!μας ειχαν παρει καποια στιγμη το καλοκαιρι κ μας ειπαν οτι θα ανεβουν τον νοεμβριο αλλα απο κει κ υστερα δεν μας ξαναπηραν....μαζεψαμε σκουπες, σφουγγαριστρες που τις ειχαμε απλωμενες σε δευτερολεπτα!!!δεν κατσαν βεβαιαπολυ τα παιδια γιατι ειχαν και το κοριτσακι τους μαζι (3 χρονων) το οποιο ειναι απο τα πιο κακομαθημενα, ζωηρα και γκρινιαρικα μωρα που ξερω!!!και να φανταστειτε οτι εφυγαν γιατι δεν το αντεχαν αυτοι αλλο το παιδι τους οσο και αν τους λεγαμε να μεινουν σε μας για βραδυ...

ρε κοριτσια εχω ενα μεγαλο κολλημα...πεστε μου αν το εχετε και σεις.... γενικα θελω ολοι οι φιλοι μου οταν ερχονται σπιτι μου να ειναι ανετα, ας κατσουν με τα ποδια επανω στον καναπε, ας ανοιξουν το ψυγειο μου οτι ωρα θελουν να φαν να πιουν, ας κανουν ΟΤΙ θελουν αλλα ρε κοριτσια δεν μπορω τα παπουτσια μεσα στο σπιτι!!!μου γυριζει το ματι...βεβαια αυτοι ηρθαν για πρωτη φορα και ποιος ξερει ποτε θα ξαναρθουν αναγκαστικα δεν ειπα τιποτα αλλα οταν πατησαν πανω στο χαλι με τα παπουτσια και το μωρο τους ανεβαινε στον καναπε επισης με τα παπουτσια μου ηρθε να κλαψω!!!!!

τωρα κιολας θα παω να τα κανω με νερο και ξυδι...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

αχ μαρακι πολυ ωραια τα νεα σου!!!!αντε με το καλο. μαρια27 η ωορρηξια εγινε σιγουρα τοτε που σου ειπε ο γιατρος εφοσον εκανες την ενεση...καλη επιτυχια και στις δυο σας...μακαρι να μας ανακοινωσετε μαζι τα ευχαριστα και για χριστουγεννα ο αγιος βασιλης να φερει σε ολα τα κοριτσακια της παρεας μας πεσκεσι ενα μωρακι ή και 2!!!!

καντυ κ νενα μην σκεφτεστε χαζα!!!!να ειστε θετικες και ολα θα παν καλα...να κανετε τις αγορες σας και να μην κρατιεστε καθολου!χαρειτε το οσο μπορειτε!!!!

εμεις ακομη να τελειωσουμε....το μεσημερι εκει που βλεπαμε βουλη να δουμε τι θα πουν τα σαΐνια μας χτυπαει το θυρωτηλεφωνο και ειναι ενας φιλος του αντρα μου απο τον στρατο, κρητικος!!!!μας ειχαν παρει καποια στιγμη το καλοκαιρι κ μας ειπαν οτι θα ανεβουν τον νοεμβριο αλλα απο κει κ υστερα δεν μας ξαναπηραν....μαζεψαμε σκουπες, σφουγγαριστρες που τις ειχαμε απλωμενες σε δευτερολεπτα!!!δεν κατσαν βεβαιαπολυ τα παιδια γιατι ειχαν και το κοριτσακι τους μαζι (3 χρονων) το οποιο ειναι απο τα πιο κακομαθημενα, ζωηρα και γκρινιαρικα μωρα που ξερω!!!και να φανταστειτε οτι εφυγαν γιατι δεν το αντεχαν αυτοι αλλο το παιδι τους οσο και αν τους λεγαμε να μεινουν σε μας για βραδυ...

ρε κοριτσια εχω ενα μεγαλο κολλημα...πεστε μου αν το εχετε και σεις.... γενικα θελω ολοι οι φιλοι μου οταν ερχονται σπιτι μου να ειναι ανετα, ας κατσουν με τα ποδια επανω στον καναπε, ας ανοιξουν το ψυγειο μου οτι ωρα θελουν να φαν να πιουν, ας κανουν ΟΤΙ θελουν αλλα ρε κοριτσια δεν μπορω τα παπουτσια μεσα στο σπιτι!!!μου γυριζει το ματι...βεβαια αυτοι ηρθαν για πρωτη φορα και ποιος ξερει ποτε θα ξαναρθουν αναγκαστικα δεν ειπα τιποτα αλλα οταν πατησαν πανω στο χαλι με τα παπουτσια και το μωρο τους ανεβαινε στον καναπε επισης με τα παπουτσια μου ηρθε να κλαψω!!!!!

AX τσέρι, σε καταλαβαίνω απόλυτα και γω έχω ένα θέμα με τα παπούτσια, δεν μπορώ να βλέπω να πατάνε τα χαλιά.... και το κοριτσάκι τους ανέβαινε και στον καναπέ???? Ωχ μου έχει τύχει και από μέσα μου κόντευα να σκάσω και μάλιστα προσπαθούσα να μην το δείχνω......

Επίσης, μου έχει τύχει να βάλουν και το καρότσι μέσα και για να το περάσουν στο μπαλκόνι έκαναν και μια βόλτα από το σαλόνι.... η καρδιά μου εκείνη την ώρα σφίχτηκε.....

όταν έρθει το μωράκι σου θα έχεις λόγο να μην τα επιτρέπεις μέσα στο σπίτι τα παπούτσια, αλλά ξέρω στους κοντινούς σου μπορείς με τρόπο κάτι να πεις αλλα στους απέξω είναι λίγο πιο δύσκολο...

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου είναι τρέλα πάνω στα καθαρά χαλάκια σου να πατάνε παπούτσια και εγώ φρικάρω!!!Όπως φρικάρω με επισκέψεις χωρίς τηλέφωνο πρίν ούτε οι γονείς μας δέν έρχονται χωρίς ενημέρωση!!!!!!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...