Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , *Vasoula είπε:

2 βλαστοκυστες είχα βαλει κορίτσι μου...και η μία διασπαστηκε....τελικά προχώρησα σε μείωση στην αυχενική μου σε δύο μωράκια για μεγαλύτερη ασφάλεια και μέχρι τώρα είναι όλα καλά δόξα το θεό...είμαι 31 εβδομάδων τώρα...

Αν νοιωθεις μεγαλύτερη ασφάλεια με τα δύο βάλε δύο!!το θέμα είναι να νοιωθεις κ εσύ καλά..πότε με το καλό την κάνεις??

Έχω αλλάξει κέντρο πρόσφατα. Έχω από το προηγούμενο ένα 2 ημερών, τρία 3 ημερών. Με φυσικό κύκλο όλα. Στο καινούριο κέντρο θα δοκιμάσω στον επόμενο κύκλο καινούργιο πρωτόκολλο. Μου είπε ο γιατρός ότι άξιο ζει γιατί έχω 8-10 ωοθυλάκια και θα πάμε για βλαστοκύστες. Αν πετύχει θα μπουν κατάψυξη. Θα κάνω υστεροσκόπηση, για να αποκλείσουμε το παραμικρό και έπειτα μεταφορά κατεψυγμένων. 

Έχω διαβάσει ότι η μεταφορά κατεψυγμένων προτιμάται τα τελευταία χρόνια γιατί φεύγουν τα φάρμακα από το σώμα και το ενδομήτριο έρχεται στα ίσια του. Μου επιβεβαίωσε και ο γιατρός ότι είναι ασφαλής η διαδικασία. 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

αληθεια λιλιτακι????λετε να στολισω και γω σημερα????αχ θα του πω αυτο μηπως και ξεχασει το βαψιμο!!!!

μαρμιν ναι, περιμενω να σιγουρεψω το φυλλο, βεβαια οπως και να χει θα ειναι ουδετερο το χρωμα κ θα ταιριαζει με την βεραμαν κουρτινα μου αλλα θελω να ειμαι σιγουρη...αλλωστε τοτε θα κανω και μια μινι γενικη οποτε να μην γινει απο τωρα...εγω εχω 17-12 β' επιπεδου..

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ κοριτσάκια εμείς θα στολισουμε δέντρο το ΣΚ :-D

θα το στολισεις χωρις μωρο και θα το ξεστολισεις με μωρο!!!!!απιστευτο:P:pκαι μονο που το σκεφτηκα εκλαψα(καλα τωρα τελευταια δεν καταβαλω και μεγαλη προσπαθεια)........

qWD1p2.png

xdgMp2.png

κοριτσάκια εγώ πάω για νανάκια σήμερα η μέρα είναι αφιερωμένη στον ύπνο :P Άλλωστε είχα πει πως όταν μπω στο μήνα μου θα κοιμάμαι περισσότερο για να έχω αποθέματα;)

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

αντε καλη ξεκουραση μαρμιν!!!!απολαυσε το τωρα που μπορεις...και γω παω να φαω...και ξεχασανα παρω και το μαγνησιο....

καλη ξεκουραση ΜΑΡΜΙΝ

κι εγω παω να φαω τις φακες μου

ΤΣΕΡΡΥ εγω το πινω μαζι με το φαγητο;)εεε δεν μενει και αλλη ωρα κενη:rolleyes:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

αληθεια λιλιτακι????λετε να στολισω και γω σημερα????αχ θα του πω αυτο μηπως και ξεχασει το βαψιμο!!!!

μαρμιν ναι, περιμενω να σιγουρεψω το φυλλο, βεβαια οπως και να χει θα ειναι ουδετερο το χρωμα κ θα ταιριαζει με την βεραμαν κουρτινα μου αλλα θελω να ειμαι σιγουρη...αλλωστε τοτε θα κανω και μια μινι γενικη οποτε να μην γινει απο τωρα...εγω εχω 17-12 β' επιπεδου..

Ο άντρας μου έχει τρελο σκαλωμα με τα Χριστούγεννα πάντα στολιζουμε νωρίς ε φέτος έχει ένα λόγο παραπάνω θέλει να βγάλουμε φωτό μπροστά στο δέντρο με το πισπιρίγκι στη κοιλιά και μετά με το πισπιρίγκι αγκαλιά!!!:-D

θα το στολισεις χωρις μωρο και θα το ξεστολισεις με μωρο!!!!!απιστευτο:P:pκαι μονο που το σκεφτηκα εκλαψα(καλα τωρα τελευταια δεν καταβαλω και μεγαλη προσπαθεια)........
Χαχαχα και εγώ έτσι δεν ήμουν??? Πολύ κλάμα η Μάρθα Βούρτση Χαχαχα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Μarmin αυτον που εχει την εταιρεια με αυτα τα καροτσια τον ξερω. Στον αδερφο μου οταν γεννηθηκε ο ανιψιος μου πήρα καροτσακι απο εκει!!! Τοτε δεν τον ηξερα πολυ καλα από τοτε ομως γνωριστηκαμε καλύτερα. Λες να διαλεξω ενα καροτσακι και να επικοινωνησω μαζι του για να ζητησω καλυτερη τιμη????

Lilitaki θα σου ελεγα οτι ειναι πολυ νωρις για να στολισεις αλλα ή ιδεα του αντρα σου ειναι καταπληκτική, ε!! ναι ξεκινα να στολίζεις!!!!

Εγω την β' επιπεδου την εκανα μια μερα πριν κλεισω την 22η εβδομαδα για να μπω στην 23η. Ουσιαστικά 22 εβδομαδων.

Ωστόσο παρόλο που εβαψα όλο το σπίτι και το δωματιο που θα γινει παιδικο δισταζω ακόμη να προβω σε αγορες και διακοσμήσεις!!!!!Το μόνο που αλλαξα στο παιδικο ειναι η κουρτινοβεργα!!!

Σκεφτομαι την κολλητη μου που γεννησε προωρα τα μωρα στην 25η εβδομαδα και φοβαμαι!! Εγώ ειμαι τωρα στην 24η και οπως καταλαβαινετε.... νιωθω καπως. Ξερω ότι καθε περιπτωση ειναι διαφορετική αλλά λεω να περιμένω αλλες 20 μέρες για να μπω και στον 7ο και μετα θα αρχισω σιγα-σιγα να παιρνω πραγματακια!!!! Σε 2 εβδομαδες εχω και ραντεβου με τον γιατρο και θα τον ρωτησω αν ειναι ok να αρχισω να κανω παραγγελια τα σημαντικα οπως κουνια- συρταριερα κτλ.

lili εσυ πότε αρχισες να φτιαχνεις το δωματιο σε ποια εβδομαδα?

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Μarmin αυτον που εχει την εταιρεια με αυτα τα καροτσια τον ξερω. Στον αδερφο μου οταν γεννηθηκε ο ανιψιος μου πήρα καροτσακι απο εκει!!! Τοτε δεν τον ηξερα πολυ καλα από τοτε ομως γνωριστηκαμε καλύτερα. Λες να διαλεξω ενα καροτσακι και να επικοινωνησω μαζι του για να ζητησω καλυτερη τιμη????

Lilitaki θα σου ελεγα οτι ειναι πολυ νωρις για να στολισεις αλλα ή ιδεα του αντρα σου ειναι καταπληκτική, ε!! ναι ξεκινα να στολίζεις!!!!

Εγω την β' επιπεδου την εκανα μια μερα πριν κλεισω την 22η εβδομαδα για να μπω στην 23η. Ουσιαστικά 22 εβδομαδων.

Ωστόσο παρόλο που εβαψα όλο το σπίτι και το δωματιο που θα γινει παιδικο δισταζω ακόμη να προβω σε αγορες και διακοσμήσεις!!!!!Το μόνο που αλλαξα στο παιδικο ειναι η κουρτινοβεργα!!!

Σκεφτομαι την κολλητη μου που γεννησε προωρα τα μωρα στην 25η εβδομαδα και φοβαμαι!! Εγώ ειμαι τωρα στην 24η και οπως καταλαβαινετε.... νιωθω καπως. Ξερω ότι καθε περιπτωση ειναι διαφορετική αλλά λεω να περιμένω αλλες 20 μέρες για να μπω και στον 7ο και μετα θα αρχισω σιγα-σιγα να παιρνω πραγματακια!!!! Σε 2 εβδομαδες εχω και ραντεβου με τον γιατρο και θα τον ρωτησω αν ειναι ok να αρχισω να κανω παραγγελια τα σημαντικα οπως κουνια- συρταριερα κτλ.

lili εσυ πότε αρχισες να φτιαχνεις το δωματιο σε ποια εβδομαδα?

Εγώ αμέσως μετά το Β επιπεδου 23η εβδομάδα αρχίσαμε!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

καλησπερα κοριτσια!!!πριν λιγο γυρισα απο Αθηνα,δεν ειχα ιντερνετ!

εχω 2 πολυ καλα ωαρια,ενα αριστερα και ενα δεξια και εχω και αρκετα μικροτερα μου ειπε,αλλα θα παμε συμφωνα με τα μεγαλα!

την ενεση θα την κανω αυριο βραδυ και τη σπερματεγχυση το σαββατο το πρωι.

οσο για την ενεση μου ειπε να την κανω μονη μου στην κοιλια,αλλα του ειπα οτι αποκλειται!!

ευτυχως που για καλη μου τυχη ειναι εδω η κουνιαδα μου που ειναι νοσοκομα και θα μου την κανει αυτη

Διαφημίσεις

ΝΕΝΑ εχεις απολυτο δικιο και αν εσυ το σκεφτεσαι μια φορα εγω το σκεφτομαι 2 γιατι ειναι πιο δυσκολα τα πραγματα...γι αυτο κρατιεμαι και με το καροτσι γιατι μια χαρα ειναι να γλιτωσω τα 300? αλλα αν συμβει κατι ασχημο??

qWD1p2.png

xdgMp2.png

καλησπερα κοριτσια!!!πριν λιγο γυρισα απο Αθηνα,δεν ειχα ιντερνετ!

εχω 2 πολυ καλα ωαρια,ενα αριστερα και ενα δεξια και εχω και αρκετα μικροτερα μου ειπε,αλλα θα παμε συμφωνα με τα μεγαλα!

την ενεση θα την κανω αυριο βραδυ και τη σπερματεγχυση το σαββατο το πρωι.

οσο για την ενεση μου ειπε να την κανω μονη μου στην κοιλια,αλλα του ειπα οτι αποκλειται!!

ευτυχως που για καλη μου τυχη ειναι εδω η κουνιαδα μου που ειναι νοσοκομα και θα μου την κανει αυτη

Μαράκι, μπράβο!!! :p2 αυγουλάκια σημαίνει και μεγαλύτερες πιθανότητες για νινί!!!! Σε βλέπω με διδυμάκια σαν της Κάντυ:tongue:!!! δηλαδή σχεδόν 36 ώρες από την ένεση θα γίνει η σπερματέγχυση...

Εγώ δεν κατάλαβα πότε έκανα ωορρηξία, αλλά λογικά θα έγινε αφού κάναμε την πρεγκνιλ, το έχω και αυτό ένα άγχος μηπως και δεν έγινε.... :confused:

Μαράκι, μπράβο!!! :p2 αυγουλάκια σημαίνει και μεγαλύτερες πιθανότητες για νινί!!!! Σε βλέπω με διδυμάκια σαν της Κάντυ:tongue:!!! δηλαδή σχεδόν 36 ώρες από την ένεση θα γίνει η σπερματέγχυση...

Εγώ δεν κατάλαβα πότε έκανα ωορρηξία, αλλά λογικά θα έγινε αφού κάναμε την πρεγκνιλ, το έχω και αυτό ένα άγχος μηπως και δεν έγινε.... :confused:

λες να κανω διδυμακια???μακαρι!!!αλλα ας ερθει και ενα και μια χαρα θα ειμαι!γενικα το ποσοστο επιτυχιας ειναι πολυ μικρο.

ετσι μας ειπε,οτι 36 ωρες μετα την ενεση θα γινει η σπερματεγχυση.

Και εσενα αποκλειεται να μην εσκασε,αφου εκανες και την ενεση και ηταν και πολυ μεγαλο!οποτε μην αγχωνεσαι!

Αχ κοριτσάκια εμείς θα στολισουμε δέντρο το ΣΚ :-D

Λιλιτάκι, έρχομαι σπίτι σου το ΣΚ.......:D:D

Ζηλεύω γιατί εγώ δεν μπορώ να στολίσω δέντρο γιατί θα έχουμε μετακόμιση τον Δεκέμβριο και έχω σκάσει που δεν μπορώ να στρώσω χαλιά και το κυριότερο που δεν μπορώ να στολίσω το δέντρο μου. :evil::evil: Θα σκάσω!!!!!!!!!!!!!

κάθε χρόνο γύρω στι 15 Νοεμβρίου το στολίζω... :|:|:|

λες να κανω διδυμακια???μακαρι!!!αλλα ας ερθει και ενα και μια χαρα θα ειμαι!γενικα το ποσοστο επιτυχιας ειναι πολυ μικρο.

ετσι μας ειπε,οτι 36 ωρες μετα την ενεση θα γινει η σπερματεγχυση.

Και εσενα αποκλειεται να μην εσκασε,αφου εκανες και την ενεση και ηταν και πολυ μεγαλο!οποτε μην αγχωνεσαι!

εγω θα σου ευχηθω να ερθει ενα υγιεστατο μωρακι!!!!!ενταξη το ποσοστο ειναι πολυ μικρο αλλα εσυ δεν θα σκεφτεσαι αυτο τωρα!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...