Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , *Vasoula είπε:

2 βλαστοκυστες είχα βαλει κορίτσι μου...και η μία διασπαστηκε....τελικά προχώρησα σε μείωση στην αυχενική μου σε δύο μωράκια για μεγαλύτερη ασφάλεια και μέχρι τώρα είναι όλα καλά δόξα το θεό...είμαι 31 εβδομάδων τώρα...

Αν νοιωθεις μεγαλύτερη ασφάλεια με τα δύο βάλε δύο!!το θέμα είναι να νοιωθεις κ εσύ καλά..πότε με το καλό την κάνεις??

Έχω αλλάξει κέντρο πρόσφατα. Έχω από το προηγούμενο ένα 2 ημερών, τρία 3 ημερών. Με φυσικό κύκλο όλα. Στο καινούριο κέντρο θα δοκιμάσω στον επόμενο κύκλο καινούργιο πρωτόκολλο. Μου είπε ο γιατρός ότι άξιο ζει γιατί έχω 8-10 ωοθυλάκια και θα πάμε για βλαστοκύστες. Αν πετύχει θα μπουν κατάψυξη. Θα κάνω υστεροσκόπηση, για να αποκλείσουμε το παραμικρό και έπειτα μεταφορά κατεψυγμένων. 

Έχω διαβάσει ότι η μεταφορά κατεψυγμένων προτιμάται τα τελευταία χρόνια γιατί φεύγουν τα φάρμακα από το σώμα και το ενδομήτριο έρχεται στα ίσια του. Μου επιβεβαίωσε και ο γιατρός ότι είναι ασφαλής η διαδικασία. 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

καντυ αν παρεις παντως να παρεις πριν γενηθουν τα μικρα σου που εγω στο συνηστω ανεπιφυολακτα!!!σαν οικονομικο βαρος δεν ειναι και τοσο δυσβασταχτο αν παρεις μικροσωμα...βεβαια θα μου πεις οτι τον πρωτο χρονο εχει πολλα εμβολια αλλα μετα εχει 2 τον χρονο. τροφη περνω επισης 2 φορες τον χρονο μεγαλο τσουβαλι και ειναι η καλυτερη της αγορας απ'οτι λεει ο κτηνιατρος. αυτα συνολο 150ε τον χρονο. βαλε και 2-3 κουρεματα απο 30ε το καλοκαιρι την κουρευουμε εμεις(ναι το σκυλι μου τρωει παραπανω λεφτα απο μενα στο κομμωτηριο) 90ε συνολο 250ε τον χρονο! αυτα ειναι τα εξοδα...

για να ειμαι ειλικρινεις θα ηθελα παραπολυ να μεγαλωσουν τα μωρα μου μαζι με σκυλακια αλλα το ειχαμε ψαξει και κατω απο 700? δεν ειχαμε βρει οποτε το ξεχασαμε:cry::cry:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι η αγορα κοστιζει. εμεις το μαλτεζ το ειχαμε παρει 350ε πριν 3 χρονια. οι τιμες τωρα σιγουρα εχουν πεσει λογω κρισης. γενικα τα θυληκα ειναι πιο φτηνα απο τα αρσενικα. η αληθεια ειναι οτι τωρα αν ξαναεπερνα - που κ τοτε δηλαδη ο αντρας μου μου το εφερε - θα το σκεφτομουν οσον αφορα ολα αυτα που λεγονται για τα πετ σοπ και τους εκτροφεις...μπορει να επερνα και ενα αδεσποτο. ειδικα τα κανισακια εχουν πολυ καλο χαρακτηρα.

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

ναι η αγορα κοστιζει. εμεις το μαλτεζ το ειχαμε παρει 350ε πριν 3 χρονια. οι τιμες τωρα σιγουρα εχουν πεσει λογω κρισης. γενικα τα θυληκα ειναι πιο φτηνα απο τα αρσενικα. η αληθεια ειναι οτι τωρα αν ξαναεπερνα - που κ τοτε δηλαδη ο αντρας μου μου το εφερε - θα το σκεφτομουν οσον αφορα ολα αυτα που λεγονται για τα πετ σοπ και τους εκτροφεις...μπορει να επερνα και ενα αδεσποτο. ειδικα τα κανισακια εχουν πολυ καλο χαρακτηρα.

και αυτο που λες επισσης το φοβαμαι παρα πολυ!!!!πηρε ο πατερας μου γερμανικο λυκοσκυλο το Πασχα του το εφεραν απο το εξωτερικο ηταν 2,5 μηνων το πληρωσε 300? και ειχε τυφο το παρελαβε παρασκευη Κυριακη εκδηλωθηκε παρασκευη πεθανε το πηγαιναν στον κτηνιατρο καθημερινα το σκυλι υπεφερε μεσα απο αυτο δεθηκαμε πολυ μαζι του δεν μπορουσαμε να το βοηθησουμε και αυτο μας στοιχησε παρα πολυ περασαμε μαυρο Πασχα

qWD1p2.png

xdgMp2.png

κοριτσια μου ο αντρας μου σημερα λογω απεργιας δεν δουλευει και ετοιμαζει το δωματιο του μωρου!!!δεν κρατιεται με τιποτα...

μην με ξεσηκωνεις μην με ξεσηκωνεις!!!!!!οταν λες το ετοιμαζει??

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

ανταλλαξατε τα επιπλα απο 2 δωματια, χθες εφερε μαστορα να βαλει ραφια στις ντουλαπες που εχουμε (τις θυμαστε τις αχωνευτεςς???), βαλαμε τα μωρουδιακα που μας φεραν στα ντουλαπια μεχρι να ερθει η στιγμη να τα πλυνω και επειδη εχω απειρα βιβλια θα τα τακτοποιησουμε κατω απο εναν καναπε...καποια στιγμη μετα τον β' επιπεδου θα βαψουμε κιολας...τον κρατραω με νυχια κ με δοντια να μην βαψει απο τωρα!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Cherry μου άσε τον άνθρωπο να εκφραστεί ελεύθερα αλλά μάλλον θες να βεβαιωθείς για το φύλο και μετά να το βάψετε σωστά; Τελικά θα τις κρατήσεις τις αγχώνευτες έτσι όπως είναι;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

ανταλλαξατε τα επιπλα απο 2 δωματια, χθες εφερε μαστορα να βαλει ραφια στις ντουλαπες που εχουμε (τις θυμαστε τις αχωνευτεςς???), βαλαμε τα μωρουδιακα που μας φεραν στα ντουλαπια μεχρι να ερθει η στιγμη να τα πλυνω και επειδη εχω απειρα βιβλια θα τα τακτοποιησουμε κατω απο εναν καναπε...καποια στιγμη μετα τον β' επιπεδου θα βαψουμε κιολας...τον κρατραω με νυχια κ με δοντια να μην βαψει απο τωρα!!!

αχχχχ γιατι εγω δεν κρατιεμαι με νυχια και με δοντια???τις μερες μετραω και ναι εχω λιγοτερο απο μηναααααααα γιουπι!!!!!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

αχχχχ γιατι εγω δεν κρατιεμαι με νυχια και με δοντια???τις μερες μετραω και ναι εχω λιγοτερο απο μηναααααααα γιουπι!!!!!!!!

Πότε δηλαδή;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...