Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου σε 2 εβδομάδες να γίνει η ανατροπή. 

Κοίτα, έχω παρόμοιες βλαστοκύστες από όπου δεν περιμένω τίποτα. Και εμάς το θέμα μας είναι το σπέρμα, δεν έχει βρεθεί κάτι άλλο, και κάνουμε τέτοιες βλαστοκύστες. Είχα την τύχη να κάνω και 4 ΑΑ. Μην φανταστείς, από 18 ωάρια μόνο 2 άριστες βλαστοκύστες και 2 4ΒΒ. ΤΙΠΟΤΑ άλλο. Οπότε πιστεύω ότι ευθύνεται η ποιότητα του εμβρύου. Για το σπέρμα δεν μπορείτε να κάνετε πολλά, μόνο να προσπαθείτε να μαζέψετε βλαστοκύστες και να κάνετε προεμφυτευτικό. ή να συνεχίσετε με εμβρυομεταφορές μέχρι να βρείτε το γερό. 

Σε ευχαριστώ πολύ μακάρι 🙏🏼 είπε στον άντρα μου αύριο βράδυ μάζεψε δύναμης  χαχαχα τώρα που έχουμε και έστω μια μικρή κινητικότητα μπας και γίνει τίποτα 😂

Εμείς από 5 γονιμοποιημένα πήραμε αυτές τις βλαστοκύστες και έχουμε και 7 ωάρια στην κατάψυξη και ελπίζουμε σε αυτά !! Αν πάνε όλα καλά πρώτα ο θεός Μάρτιο θα τα γονιμοποιήσουμε και ευελπιστώ να έχουμε και ακόμη καλύτερη εικόνα στο σπερμα μέχρι τότε !! Όταν έρθει η στιγμή για την γονιμοποίηση θα του αναφέρω για τον προεμφυτευτικό αν και ο γιατρός δεν μας είπε τίποτα για τα έμβρυα απλώς απορεί πως έχω αποβολές σε τέτοια ηλικία και για μου είπε για αυτές τις εξετάσεις !!! 
      επίσης θέλει να μου τα κάνει και τα δύο μαζί χωρίς νάρκωση αλλά φοβάμαι λίγο τον πόνο …εσείς πιστεύετε αντέχετε ο πόνος ή να προτιμήσω την νάρκωση ;;

• Μου αρέσει 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

1. luna82 έγκυος

2. aggelikaki έγκυος

3. pepsi1

4. deppa εγκυος

5. baby girl εγκυος

6. Elenaki25 εγκυος

7. Nena38 εγκυος

8. marioula1234 εγκυος

9. Nenos εγκυος

10. margi

11. lilitaki εγκυος

12. cherry09 εγκυος

13. marmin εγκυος

14. iriniv έγκυος

15. Λεια 33

16. Trelokouneli εγκυος

17. tinkerbell!24

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

marioula1234 (αγορακι) Π.Η.Τ=25/10/2012

lilitaki (αγορακι) Π.Η.Τ=3/12/2012

marmin (αγορακι) Π.Η.Τ= 06/12/2012

λουνα (αγορακι) Π.Η.Τ=09/01/2013

aggelikaki ( κοριτσακι??? ) Π.Η.Τ= 2/2/2013

nena38 ( ??? ) Π.Η.Τ= 6/3/2013

deppa ( ??? ) Π.Η.Τ=

cherry09 ( ??? ) Π.Η.Τ=

83tdp2.pngcWE4p3.png

κοριτσακια η τιμη μου ειναι 1280!καλή ε?θα κανω ενα ντουζ να συνελθω μπας και το συνειδητοποιησω....

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!

ΤΕΛΕΙΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ!!!!!!ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΥΓΕΙΕΣΤΑΤΟ ΜΩΡΑΚΙ!!!!!

ποτε ειχες τελευταια περιοδο????δεν χρειαζεται να πας ακομα στον γιατρο γιατι δεν θα δειξει τιποτα και θα απογοητευτεις οπως εγω εχθες!!!εμενα ο δικος μου μου ειπε να παω μετα τις 20???

qWD1p2.png

xdgMp2.png

ευχαριστώ κορίτσια για τις ευχές σας!!!όλα θα πάνε καλά για όλες μας με την βοήθεια της Παναγίας!!!!ντεππα και γω χαρικα που θα έχω μια απο σας να συγκρινω!!!η ομάδα πετάει!!!!σας το είχα πει μήνες τώρα....θυμάστε???εγώ δεν αγχώνομαι γιατί θα μείνω τον Ιούλιο!!!!!Ντέππα μου εμένα μου είπε να παω την τρίτη για υπέρηχο!!εχω τιμή 1280!!!μάλλον είμαι 4 βδομάδων απ οτι έχω δει...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

ευχαριστώ κορίτσια για τις ευχές σας!!!όλα θα πάνε καλά για όλες μας με την βοήθεια της Παναγίας!!!!ντεππα και γω χαρικα που θα έχω μια απο σας να συγκρινω!!!η ομάδα πετάει!!!!σας το είχα πει μήνες τώρα....θυμάστε???εγώ δεν αγχώνομαι γιατί θα μείνω τον Ιούλιο!!!!!Ντέππα μου εμένα μου είπε να παω την τρίτη για υπέρηχο!!εχω τιμή 1280!!!μάλλον είμαι 4 βδομάδων απ οτι έχω δει...

ποσων ημερων κυκλο εχεις?

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

σταθερά 26 μέρες νταππα μου...εχεις να μου προτινεις να δω καμια ενδιαφερουσα σελιδα????

http://christospappas.gynaikologos-thessaloniki.gr/page/%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%82-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CF%85%CE%BC%CE%BF%CF%83%CF%8D%CE%BD%CE%B7%CF%82

υπολογισε εδω τις εβδομαδες και ξεκινα οπωσδηποτε filicine απο σημερα κιολας

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Τσέρυ, συγχαρητήρια. Να πάνε όλα καλά σου εύχομαι. Είχες κάνει παρακολούθηση ωορρηξίας αυτό το μήνα; ή το καταφέρατε μοναχούλια σας; Οντως πολύ γουρλίδικη η λίστα.

Μακάρι να μείνουν και τα υπόλοιπα 3 κοριτσάκια. μέχρι να γεννήσει η Μαριούλα.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

martzi moy οχι...θυμάσαι που είχα κάνει την υστεροσκόπιση???εγώ ήμουν σίγουρη εδώ και μήνες οτι αυτός ήταν ο λόγος...και τελικά όντως ήταν...έμεινα έγκυος χωρίς καν να ερθουμε σε επαφή γονιμες...σύμφωνα με την γιατρο μου....οταν μετα την υστυεροσκοπιση πηγα για ελεγχο μου τις ειχε πει αλλα εμεις εκεινες τις ημερες ηταν που οργανωναμε τις διακοπες και δεν ηρθαμε σε επαφη...οποτε κοριτσια μου...με βλεπω για κοριτσακι!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

martzi moy οχι...θυμάσαι που είχα κάνει την υστεροσκόπιση???εγώ ήμουν σίγουρη εδώ και μήνες οτι αυτός ήταν ο λόγος...και τελικά όντως ήταν...έμεινα έγκυος χωρίς καν να ερθουμε σε επαφή γονιμες...σύμφωνα με την γιατρο μου....οταν μετα την υστυεροσκοπιση πηγα για ελεγχο μου τις ειχε πει αλλα εμεις εκεινες τις ημερες ηταν που οργανωναμε τις διακοπες και δεν ηρθαμε σε επαφη...οποτε κοριτσια μου...με βλεπω για κοριτσακι!!!

Δείτε αυτό κορίτσια!!! http://www.thegreekz.com/forum/showthread.php?481739-%C5%E3%EA%F5%EC%EF%F3%FD%ED%E7-1%EF%F2-9%EF%F2-%EC%DE%ED%E1%F2-%EC%E5-%D6%F9%F4%EF%E3%F1%E1%F6%DF%E5%F2-%C1%EE%DF%E6%E5%E9-%ED%E1-%F4%EF-%E4%E5%E9%F2

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Τσέρυ, συγχαρητήρια. Να πάνε όλα καλά σου εύχομαι. Είχες κάνει παρακολούθηση ωορρηξίας αυτό το μήνα; ή το καταφέρατε μοναχούλια σας; Οντως πολύ γουρλίδικη η λίστα.

Μακάρι να μείνουν και τα υπόλοιπα 3 κοριτσάκια. μέχρι να γεννήσει η Μαριούλα.

ναι βρε μην ανησυχειτε μεχρι να γεννηηηηηηηηησω εγωωωωωωωωωω θα σας γκαστρωσω ολες!!! χιχιχι;)

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...