Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , *Vasoula είπε:

2 βλαστοκυστες είχα βαλει κορίτσι μου...και η μία διασπαστηκε....τελικά προχώρησα σε μείωση στην αυχενική μου σε δύο μωράκια για μεγαλύτερη ασφάλεια και μέχρι τώρα είναι όλα καλά δόξα το θεό...είμαι 31 εβδομάδων τώρα...

Αν νοιωθεις μεγαλύτερη ασφάλεια με τα δύο βάλε δύο!!το θέμα είναι να νοιωθεις κ εσύ καλά..πότε με το καλό την κάνεις??

Έχω αλλάξει κέντρο πρόσφατα. Έχω από το προηγούμενο ένα 2 ημερών, τρία 3 ημερών. Με φυσικό κύκλο όλα. Στο καινούριο κέντρο θα δοκιμάσω στον επόμενο κύκλο καινούργιο πρωτόκολλο. Μου είπε ο γιατρός ότι άξιο ζει γιατί έχω 8-10 ωοθυλάκια και θα πάμε για βλαστοκύστες. Αν πετύχει θα μπουν κατάψυξη. Θα κάνω υστεροσκόπηση, για να αποκλείσουμε το παραμικρό και έπειτα μεταφορά κατεψυγμένων. 

Έχω διαβάσει ότι η μεταφορά κατεψυγμένων προτιμάται τα τελευταία χρόνια γιατί φεύγουν τα φάρμακα από το σώμα και το ενδομήτριο έρχεται στα ίσια του. Μου επιβεβαίωσε και ο γιατρός ότι είναι ασφαλής η διαδικασία. 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Μαρτζι εδώ είναι

https://web.itc.auth.gr/portal/start

το ίδιο υπάρχει και σε πορτοκαλί (που μου άρεσε αλλά ο σύζυγος έχει αδυναμί στο μπλε) και σε κόκκινο που το είδα στο κατάστημα ζωντανά και είναι απλά τέλειο. Μαζί δίνει την τσάντα και τον ποδόσακο και αδιάβροχο. Η τιμή που έχει στο σαιτ είναι τιμή ίντερνετ στο μαγαζί έχει 185 αλλά εκείνη την περίοδο έδινε 10% δωροεπιταγή δηλαδή 18,5 ? κ έτσι βγήκε ίδια τιμή με το ίντερνετ γιατί εκεί έχουν τιμή 10% λιγότερο. Επίσης έχει και πορτ μπεμπε και καθισματάκι αυτοκινήτου που κουμπώνουν επάνω εάν θες να το παρεις κομπλε αλλά εννοείται πως είναι σε άλλη τιμή.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχα εισαι απιστευτη!!!βγηκες εξω ψωνησες και γυρησες και κοιμηθηκες???

εγω παλι με πονοκεφαλο ξυπνησα λετε να φταιει το τηλ???οταν μιλαω με αυτην τη φιλη μου(γυναικολογο)τοσο μιλαμε....παντως κατω απο τριωρο δεν πεφτουμε:rolleyes::rolleyes:αχχχχχ μου ειπε και για την μεση μου!!!!!!:evil::evil:χειροτερα θα γινεις καλυτερα αποκλειεται:shock::shock:εχει δει λεει εγκυο να παει να γεννησει με πατεριτσες:shock::shock:ωχχχχ λεω τι εχω να περασω!!!

ΜΑΡΜΙΝΑΚΙ το καροτσι το πηρες σε αυτο το χρωμα????μου αρεσε παρα πολυ αλλα δεν καταλαβα τι μαρκα ειναι???

Ναι σε αυτό το χρώμα ο σύζυγος έχει αδυναμία στα μπλε. Είναι bebe stars. Mας άρεσε πολύ από κοντά που το είδαμε και κλείνει συμμαζεμένα όπως τα περισσότερα καρότσια αυτού του τύπου φαντάζομαι. Μπορείς να το γυρίσεις και από την άλλη πλευρά για να βλέπεις το μωράκι όσο θα είναι μπεμπέ και πέφτει και το κάθισμα και γίνεται σαν πορ μπεμπε για το νεογέννητο.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Κάντυ αν κοιμόμουν και πήγαινα μετά για κρουασάν δε θα έβρισκα και μου είχε κολλήσει από Δευτέρα να το πάρω. Πήρα και το φρέσκο μου ψωμάκι!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Πολύ ησυχία σήμερα! Κάντυ δε φαντάζομαι να μιλάς στο τηλέφωνο πάλι;:rolleyes: Τα υπόλοιπα κοριτσάκια που είστε; Πήγατε σε πορεία; Αν πάω κι εγώ λέτε να γεννήσω;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Πολύ ησυχία σήμερα! Κάντυ δε φαντάζομαι να μιλάς στο τηλέφωνο πάλι;:rolleyes: Τα υπόλοιπα κοριτσάκια που είστε; Πήγατε σε πορεία; Αν πάω κι εγώ λέτε να γεννήσω;

Σίγουρααααααααα!!!!!!!!!Λές να πάμε???????:rolleyes:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

οχι μωρε διαφορες δουλιτσες κανω!!!επλυνα τα πιατα απο χθες το βραδυ:oops::oops:γιατι πως να τα πλυνω με το τηλ στα χερια....να σκεφτητε οτι εφαγα με το τηλεφωνο στο χερι:cool::shock:

σημερα το μενου εχει γκουρμε φακες!!!!!οχι για να μην ζηλευουν μερικες μερικες τα φαγητα μου!!και διαβαστε συνομιλια με τον αντρα μου:

αντρας:τι καλο θα φαμε αγαπη μου σημερα??

εγω:εχεις καμια ιδεα??

αντρας: οχι αγαπη μου αφου οτι φτιαξεις το τρωω!!

εγω:φακες...

αντρας:------------(παυση)----------αγαπη μου μηπως για να μην κουραζεσαι να τρωγαμε εξω σημερα??εγω δεν εχω προβλημα!!!!

εγω:σαν να μην σου αρεσε η ιδεα για τις φακες

αντρας:οχι αγαπη μου αφου ξερεις οτι εμενα μου αρεσουν για να μην κουραστεις το λεω......

χαχα σημερα το θυμηθηκε ολες τις μερες που φτιαχνω τοοοοσααα δεν ελεγε τιποτα για τις φακες με σκεφτηκε απιστευτος????

qWD1p2.png

xdgMp2.png

οχι μωρε διαφορες δουλιτσες κανω!!!επλυνα τα πιατα απο χθες το βραδυ:oops::oops:γιατι πως να τα πλυνω με το τηλ στα χερια....να σκεφτητε οτι εφαγα με το τηλεφωνο στο χερι:cool::shock:

σημερα το μενου εχει γκουρμε φακες!!!!!οχι για να μην ζηλευουν μερικες μερικες τα φαγητα μου!!και διαβαστε συνομιλια με τον αντρα μου:

αντρας:------------(παυση)----------αγαπη μου μηπως για να μην κουραζεσαι να τρωγαμε εξω σημερα??εγω δεν εχω προβλημα!!!!

αντρας:οχι αγαπη μου αφου ξερεις οτι εμενα μου αρεσουν για να μην κουραστεις το λεω......

χαχα σημερα το θυμηθηκε ολες τις μερες που φτιαχνω τοοοοσααα δεν ελεγε τιποτα για τις φακες με σκεφτηκε απιστευτος????

xaxaxa απίστευτος όντως! Και απ' ότι κατάλαβα τρελαίνεται για φακές!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

χαχχαχαχχα βρε το παλικαρι...το παρεξηγείτε!!!για να μην κουραστεις βρε...

κοριτσαρες καλημερα! με το που ξυπνησα επιασα να σιδερωσω γιατι δεν μπορουσα να τα βλεπω αλλο. και αν πιαστεις με αλλα, οπως χθες που τα ειχα στο προγραμμα, ξεχνατο...

σημερα εμειε μακαρονακια οπως χθες και προχθες δηλαδη...δεν ξερω τι εγινε αυτην τη φορα. συνηθως τρωμε παραπανω και φτανουν για 2 μερες αλλα σημερα ανοιγω το ψυγειο και βλεπω 2 πιατα!!!οποτε το σχεδιο για φασολαδα ναυαγησε....και την ηθελα την ατιμη!!!!

μαρτζι το καθε σκυλακι ειναι διαφορετικο. βγαζουν τριχα αναλογα με την ρατσα. εμεις το ειχαμε κοιταξει πριν το παρουμε και πηραμε αντοαλλεργικο σκυλακι που δεν βγαζει τριχα, μαλτεζ. την κουρευω και τακτικα οποτε δεν εχω προβλημα. βεβαια αν αφησω να μακρυνει θα βγαλει, πιο πολυ φαινεται στα μαυρα ρουχα αλλα καμια σχεση με αλλα σκυλια που ξερω. και εννοειτε οτι καθαριζω πιο τακτικα απότι θα καθαριζα αν δεν την ειχα. παρ'ολα αυτα ειναι τοση η αγαπη που μας δεινει και ειδικα τα χρονια που δεν περιμεναμε μωρο που δεν την αλλαζω με τιποτα!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

xaxaxa απίστευτος όντως! Και απ' ότι κατάλαβα τρελαίνεται για φακές!

και να σκεφτεις οτι τις τρωει εγω εχω ενα θεματακι αλλα ετσι οπως τις φτιαχνω εεε κουτσα στραβα τις τρωω κι εγω...στην μανα μου ποτε δεν τις ετρωγα!!!αλλα αφου τον καλομαθα τις φακες θα κοιταξει???

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

ε ρε καντυ εμεις σου το λεγαμε!!!οριστε τωρα εμπρακτως και η αποδειξη!!!βεβαια πεστου να συνηθιζει γιατι του χρονου με 2 μωρα βλεπω να τρωτε ψωμι με σαλαμι κ στην καλυτερη τοστ καθημερινα!!!!

28xYp3.png

και να σκεφτεις οτι τις τρωει εγω εχω ενα θεματακι αλλα ετσι οπως τις φτιαχνω εεε κουτσα στραβα τις τρωω κι εγω...στην μανα μου ποτε δεν τις ετρωγα!!!αλλα αφου τον καλομαθα τις φακες θα κοιταξει???

Σωστό κι αυτό συνήθισε ο άνθρωπος τα γκουρμέ και ξαφνικά έπεσε στις φακές πολύ απότομα το γύρισες κι εσύ

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Χαχαχα απλά δεν υπάρχει ο άντρας σου!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

ναι ΤΣΕΡΡΥ μου εμενα σκεφτεται μα ξερεις ποσο δυσκολο φαγητο ειναι οι φακες:rolleyes::rolleyes:

οσο για τα σκυλια ξεχασα να απαντησω ΜΑΡΤΖΙ:oops::oops:εμενα μου αρεσουν γενικα τα ζωα....οταν ειχα σκυλακι ηταν κοντοτριχο δεν αφηνε τριχα την επλενα και την χτενιζα με ενα ειδικο γαντι που αν ηταν να πεσει καμια κολουσε πανω σε αυτο οποτε δεν ειχα προβλημα οκ θελει λιγο δουλεια παραπανω το σπιτι...αλλα τωρα νομιζεις καθε μερα χαλια ειναι τα ιδια και τα ιδια!!!εμεις αν ειχαμε την οικονομικη δυνατοτητα θα περναμε προ εγκυμοσυνης...για τωρα δεν νομιζω:rolleyes:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

καντυ αν παρεις παντως να παρεις πριν γενηθουν τα μικρα σου που εγω στο συνηστω ανεπιφυολακτα!!!σαν οικονομικο βαρος δεν ειναι και τοσο δυσβασταχτο αν παρεις μικροσωμα...βεβαια θα μου πεις οτι τον πρωτο χρονο εχει πολλα εμβολια αλλα μετα εχει 2 τον χρονο. τροφη περνω επισης 2 φορες τον χρονο μεγαλο τσουβαλι και ειναι η καλυτερη της αγορας απ'οτι λεει ο κτηνιατρος. αυτα συνολο 150ε τον χρονο. βαλε και 2-3 κουρεματα απο 30ε το καλοκαιρι την κουρευουμε εμεις(ναι το σκυλι μου τρωει παραπανω λεφτα απο μενα στο κομμωτηριο) 90ε συνολο 250ε τον χρονο! αυτα ειναι τα εξοδα...

28xYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...