Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου ! Δε ξέρω αν θα πάμε για δεύτερη ωοληψια ακόμα. Η οιστραδιολη ήταν καλή για 16η ημέρα κύκλου (332) αλλά ήταν 14αρι το ωάριο ακόμα οπότε θα δείξει τη Δευτέρα που θα πάω πάλι για υπέρηχο γιατί μου είπαν πως είναι οριακό από άποψη μεγέθους.

Καλημέρα κορίτσι μου, 

τι έγινε; Έγινε βλαστοκύστη;; 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

κοριτσακια παω για νανι!!!χθες το βραδυ δεν κοιμηθηκα σχεδον καθολου και τωρα θα πεσω σαν ξερη...θα τα πουμε το πρωι, μουτς σε ολες.

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καληνύχτα και απο μένα κοριτσάκια πάω για ύπνο γιατί αύριο έχω δεύτερο γύρο εργασιών;)

Μάρτζι περαστικούλια! Εύχομαι αύριο να μη ζαλίζεσαι!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

απο τις 9 μεχρι τις 12 μιλουσα στο τηλεφωνο....με το ιδιο ατομο:tongue::tongue:το αφτι μου πηρε φωτια!!!καποιο μικρακι κανει βολτες εκει κατω αποψε:rolleyes::rolleyes:

φιλακια καληνυχτα!!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Κοριτσακια τωρα εκατσα κ διαβασα τα νεα σας

.λιλιτακι κ μαρμιν κοντευεται.αντε ωραια.

Καντυ οι ορμονες ειναι.

Τι μου θυμισες με τα γενεθλια μου?οντως πολυ κλαμα ολο το καλοκαιρι.στη δουλεια ειμαι καλα.μας υποδεχτηκανε καλα.με το σπιτι δεν τελειωσα ακομη.πολυ τριχα ρε κοριτσια.το σαββατο θα κανουμε μδτακομιση.

Διαφημίσεις

Πεπσι μου πολύ χαίρομαι που σου άρεσε η καινούρια σου δουλειά άντε να τακτοποιηθήτε και στο σπίτι σας τώρα για να έρθει και το μπεμπέ. Αλήθεια όταν τακτοποιηθείτε θα έχετε και ιντερνετ και θα μπαίνεις πιο συχνά σωστά;

Κάντυ κορίτσι μου τρεις ώρες τηλέφωνο; Γι' αυτό σε χάσαμε!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Καλημέρα! Μέχρι το μεσημέρι είμαι σχετικά καλά με το στομαχάκι μου....Μετά το φαγητό και μέχρι αργά το βράδυ με τρελαίνει ο στομαχόπονος.......Χθες πήρα ατα χέρια μου τα αποτελέσματα από την papp- A.Αρνητικό βάσει στατιστικών για σύνδρομο λέει. Γραφει και κάποια ποσοστά, ας μην σας τα λέω τώρα, γιατί αν τα συγκρίνουμε μπορεί να ξανααγχωθώ ( με ξέρετε τώρα, με έχετε μάθει..)

Μαρμιν, πολύ ωραιο το καρότσι. Τι μάρκα είναι και πόσο το πήρες; Σκέτο καρότσι είναι ή έχει και κάποια εξαρτήματα; Αντε, κοριτσάκι μου έρχεται η ώρα!

Εμένα μάλλον το καρότσι θα το πάρουν τα πεθερικά μου. Ο άντρας μου θέλει να τους βάλει τους ανθρώπους να πάρουν chicco. Εγώ δεν θέλω να ξοδευτούν πολύ οι άνθρωποι γιατί είναι φτωχοί και τα μαζεύουν δεκάρα- δεκάρα.....Θα κοιτάξω να βρω κάτι καλό μεν αλλά και σχετικά οικονομικό. Το kiddo που πήρε το λιλιτάκι πολύ μου άρεσε και το έδειξα και στον άντρα μου. Του άρεσε κι αυτουνού, αλλά λέει αφου εχουμε τη δυνατότητα να πάρουμε chicco, γιατί να μην το πάρουμε; Τεσπα.....Ας έρθει εκείνη η ώρα με το καλο...

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Pepsi , καλη αρχή . Οσο για το σπίτι και τις τρίχες τι να πω;;;Ρε κορίτσια, εσείς που έχετε σκυλάκια στο σπίτι αυτό το θέμα πώς το αντιμετωπίζετε; Δεν σας ενοχλεί η τρίχα;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Καλημέρα και απο εμένα όμορφες άργησα να ξυπνήσω σήμερα γιατι η καθαρίστρια μας ήρθε από τις 5,30 το πρωί και με ξύπνησε με το λάστιχο στη πυλωτή για πολλά νεύρα μιλάμε από τις 5,30 ξανακοιμήθικα στις 7 και σηκώθηκα στις 9,45!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Κοριτσάκια εγώ τώρα ξύπνησα :oops: Πήγα το πρωί πήρα κρουασάν βουτύρου με μερέντα και μετά ξάπλωσα για νανάκια κατά τις 8 δηλαδή. Δεν έβαλα ξυπνητήρι ούτε ο σύζυγος με τηλ και ανοίγω τα μάτια μου λεω ας δω την ώρα και κοιτάω το ρολόι που έχω στο κομοδίνο μου 11:48 κόντεψα να πάθω συγκοπή ώσπου θυμήθηκα ότι δεν το άλλαξα αλλά και πάλι ήταν αργά. Τελος παντων μάλλον θα το είχα ανάγκη:rolleyes: Πάντως τώρα έφαγα το κρουασανάκι μου ήπια κ το γαλατάκι μου και είμαι έτοιμη!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Κοριτσάκια εγώ τώρα ξύπνησα :oops: Πήγα το πρωί πήρα κρουασάν βουτύρου με μερέντα και μετά ξάπλωσα για νανάκια κατά τις 8 δηλαδή. Δεν έβαλα ξυπνητήρι ούτε ο σύζυγος με τηλ και ανοίγω τα μάτια μου λεω ας δω την ώρα και κοιτάω το ρολόι που έχω στο κομοδίνο μου 11:48 κόντεψα να πάθω συγκοπή ώσπου θυμήθηκα ότι δεν το άλλαξα αλλά και πάλι ήταν αργά. Τελος παντων μάλλον θα το είχα ανάγκη:rolleyes: Πάντως τώρα έφαγα το κρουασανάκι μου ήπια κ το γαλατάκι μου και είμαι έτοιμη!

χαχα εισαι απιστευτη!!!βγηκες εξω ψωνησες και γυρησες και κοιμηθηκες???

εγω παλι με πονοκεφαλο ξυπνησα λετε να φταιει το τηλ???οταν μιλαω με αυτην τη φιλη μου(γυναικολογο)τοσο μιλαμε....παντως κατω απο τριωρο δεν πεφτουμε:rolleyes::rolleyes:αχχχχχ μου ειπε και για την μεση μου!!!!!!:evil::evil:χειροτερα θα γινεις καλυτερα αποκλειεται:shock::shock:εχει δει λεει εγκυο να παει να γεννησει με πατεριτσες:shock::shock:ωχχχχ λεω τι εχω να περασω!!!

ΜΑΡΜΙΝΑΚΙ το καροτσι το πηρες σε αυτο το χρωμα????μου αρεσε παρα πολυ αλλα δεν καταλαβα τι μαρκα ειναι???

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...