Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κορίτσια μου λείψατε, είχα καιρό να μπω...

Εμείς εκμεταλευτήκαμε τις γόνιμες μέρες αλλα δεν κατάλαβα πότε έγινε οωρρηξία...

Κάθε απόγευμα έχω δέκατα, πάνω από 37, αλλά αισθάνομαι σαν άρρωστη και με πονάνε τα κόκκαλά μου, μάλλον είμαι κρυωμένη. Χτύπησα και ντεπον, αν και δεν ξέρω αν κάνει αλλά δεν αντέχω...

Σήμερα είχα άδεια και πήγα κομμωτήριο για κούρεμα και πιστολάκι. Μετά αποτρίχωση πόδια και μπικίνι με κερί. Αυτά...

Εσείς καλά μου είστε!!!

ΜΑριούλα κούκλος ο γιος σου!!!

ΜΑράκι καλή επιτυχία!!!

Μαρμιν και λιλιτάκι, μυρίζομαι τα γεννητούρια!!!

Μαρτζι όλα καλά με το μωράκι σου, κοίτα να χαλαρώσεις τώρα...

Αγγελικάκι φάση είναι και θα περάσει, εμείς και έχουμε τα ψυχολογικά μας, όχι εσύ που οι ορμονές είναι στο φουλ...

Νενα, κοίτα να ξεκουραστείς και φτάνει με τις καθαριότητες!

Πέπσι, τινγκερ και κάντυ, σας χαιρετώ και σας φιλώ!

σου ευχομαι εκτος απο κρυωμα να εχεις και μωρακι!!!!οσο για το ντεπον κανει οποτε παρε αφοβα!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

μαρακι φιλακια και σε σενα. σου ευχομαιμ να εχει γινει το θαυμα!!!την θερμοκρασια την μετραμε καθε πρωι πριν σηκωθουμε απο το κρεββατι οσο το δυνατον την ιδια ωρα. το απογευμα ολοι εχουμε δεκατα. θα δεις οτι την ημερα που ανεβαινει η θερμοκρασια σου σημαινει οτι εκεινες τις μερες μετρωντας και την προηγουμη εισαι στις γονιμες. υπαρχουν και σχετικα αρθρα για το πως το μετραμε στο γυν. βασικη θερμοκρασια λεγεται. εγω το εκανα και ειναι ενας καλος τροπος να μετρας τι γινεται με το σωμα σου. αν κρατας σημιωσεις μετα θα ξερεις ποτε ναπεριμενεις ωορρηξια.

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Maraki καλή επιτυχία. Εύχομαι σύντομα να δεις μια τεράαααααστια χοριακή.

Κορίτσια με πονάει φοβερά η μέση μου αλλά καθάρισα καλά σήμερα το φχαριστήθηκα. Να σκεφτείται πως έβαλα και ηλεκτρική σκούπα!!! Την είδε ο άντρας μου γιατί δεν πρόλαβα να τη σηκώσω και μου λέει έβαλες ηλεκτρική; Ναι. Γιατί μου λέει η ηλεκτρική είναι δική μου. Μη στενοχωριέσαι δε στη παίρνω χάρισμά σου. Όμως κορίτσια είχα καθαρίσει τόσο καλά όλα τα έπιπλα με το σύστημα αντιστατικ που είπε το Λιλιτάκι ελπίζω να πιάσει γιατί το σπίτι μας θέλει κάθε μέρα χωρίς υπερβολή ξεσκόνισμα όχι ότι το κάνω. Αλλά όταν γιορτάζει ο σύζυγος μέχρι τελευταία στιγμή είμαι με το φτερό:( Κάτω είχε αρκετά χνούδια και φοβήθηκα ότι ώσπου να γυρίσει ο σύζυγος από τη δουλειά και να βάλει ηλεκτρική δηλαδή καλό απόγευμα θα γέμιζαν πάλι σκόνη τα έπιπλα και έτσι την έβαλα εγώ.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

καλα αυτο για την μεση δεν το σχολιαζω:evil::evil:ειμαι τοσο χαλια που δεν ξερω τι να κανω!!!!!αλλα ας αφησουμε τωρα αυτα!!!

για πες μας για τα ψωνια......ποιο καροτσι πηρατε???ποτε θα μας βαλεις φωτο??

qWD1p2.png

xdgMp2.png

καλα αυτο για την μεση δεν το σχολιαζω:evil::evil:ειμαι τοσο χαλια που δεν ξερω τι να κανω!!!!!αλλα ας αφησουμε τωρα αυτα!!!

για πες μας για τα ψωνια......ποιο καροτσι πηρατε???ποτε θα μας βαλεις φωτο??

Κάντυ μου το είχαμε κλείσει πριν καιρό αλλά σήμερα πήγαμε και το πήραμε μας το είχαν κρατημένο. Σας είχα βάλει φωτο τότε αλλά θα το βρω και θα σας το βάλω και τώρα γιατί το δικό μας είναι στο κουτί του και δε θα το βγάλουμε ακόμα αφού δεν το χρειάζομαι. Αν βρω θα σας βάλω και το καθισματάκι που είναι 0-18 μηνών και είναι πολύ ωραίο. Στην αρχή το βάζεις με το να κοιτάει προς τα πίσω και μετά το γυρνάς κανονικά όταν μεγαλώσει λίγο.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

τσέρι, φιλάκια και σε σένα!!!

Ελπίζω να μη ξέχασα καμία.... :tongue::tongue:

Καλή επιτυχία κοριτσάκι μου!!!:D

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...