Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Κοριτσακια γεια σας και απο μενα

Θεσσαλονικη πλεον. Ολα καλα και με τη δουλεια. Απλα δεν εχω τακτοποιηθεί ακομη. Δεν εχω ιντερνετ

οσο θυμαμαι που περασες χαλια στα γενεθλια σου γιατι μολις σε ειχαν ενημερωσει οτι τελικα δεν θα παρεις την μεταθεση:tongue::tongue::tongue:και ο καημενος ο αντρουλης σου σου ειχε κανει και δωρο ταξιδακι στο Ναυπλιο!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ε η φιλη μου που εκανε κρυοπηξια σιγουρα ειχε τον ιο!!!εφοσον εμφανιστουν κονδυλωματα ειτε εχεις στο σωμα ειτε οχι ο ιος υπαρχει!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

εγω α εχω εχω μοο το ιο. γιατι δε εχω αλλοιωσεις ουτε εσωτερικα ουτε εξωτερικα. φετος ειδικα εχω παει και σε αλλο γυναικολογο εα μηα πρι μειω εγκυος και με ειχε εξετασει και απο κατω,και ο δικος μου με εβλεπε απο κατω μεχρι πρι μεινω εγκυος και δε εχω αλλοιωσεις. επισης εχω καει αυτο που σου βαζου ενα υγρο και αν μαυρισει καπου σημαιει οτι ειαια λλοιωση. το εχω καει και αυτο περσι και δε ειχε βγει πετακαθαρο. το ειχα ψαξει αρκετα και ειχα καταληξει η οτι δε το ειχα ποτε ή οτι το ειχα κια αυτοιαθηκα,που συμβαιει και αυτο αλλα πολυ σπαια. αλλα α σημερα το θυμηθηκα και ειπα α σας ρωτησω

Τσερρυ δίκιο εχεις έτσι έπρεπε να είχε γίνει να το προτείνει από μόνη της αλλά δεν περίμενα έτσι κι αλλιώς κάτι τέτοιο γιατί ξέρω και από άλλη περίπτωση πως θεωρεί το Διαβαλκανικό καλύτερο και από νοσοκομείο κι εγώ που πήγα να της κάνω νίξη δεν έδωσε σημασία. Τέλος πάντων θα δω πως θα πάει και την επόμενη Πέμπτη έτσι κι αλλιώς έχω και την Τετάρτη ραντεβού στο νοσοκομείο και πλάκα πλάκα μπορώ να σου πω ότι σε κοιτάν και καλύτερα γιατί σε κάθε ραντεβού έχουν τα στάνταρ ανάλογα με το στάδιο που τα κάνουν σε όλες ανεξαιρέτως και να σκεφτέις ότι πήγα και σε πολύ προχωρημένη κύηση και πάλι δε με σούταραν που είναι και τζάμπα.

Πέπσι καλά που το ανέφερες για το ιντερνετ θα σε βάλω στη λίστα μου για να σε ειδοποιήσω εγώ αφού δεν είσαι στις σίγουρες που θα το μάθουν από το καφέ.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

κολποσκοπιση εκανες. απλα κανε ενα τεστ παπ για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο. κ γω δεν εχω εμφανισει κατι εκτος απο εκεινο που ειπα. θα δειξει.

28xYp3.png

ε η φιλη μου που εκανε κρυοπηξια σιγουρα ειχε τον ιο!!!εφοσον εμφανιστουν κονδυλωματα ειτε εχεις στο σωμα ειτε οχι ο ιος υπαρχει!

ναι αλλα ειχε και εξωτερικα και φαινονταν γι αυτο της εκανε κρυοπηξια ετσι δεν ειναι?????????????αν ομως εχεις τον ιο και ανιχνευεται στο τεστ αλλα εξωτερικα δεν εχεις αυτα τα ''σπυρακια''που εμφανιζοντε τοτε τι γινεται?????γιατι εχω ακουσει κοπελες που εχω ειχαν τον ιο δεν εμφανιζαν ποτε συμτωματα

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Κορίτσια άσχετο αλλά μόλις τώρα είδα τα τικεράκια μου είδατε πως έγινε το μωρούλι μου; Και λέει πως έμειναν 28 μέρες ακόμα δηλαδή ούτε τριάντα! Κοντεύουμεεεεεεεεεεε

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

καντυ ουτε εγω εβγαλα ποτε εξωτερικα κατι. παρ'ολα αυτα μπορει να εχω τον ιο. υπαρχουν περιπου 150 στελεχοι του ιου. το καθε στελεχος εχει διαφορετικα συμπτωματα ας πουμε. δεν βγαινουν ολα τα στελεχοι εξωτερικα. καποια δεν εμφανιζονται ποτε στο σωμα, απλα υπαρχουν. καποια αλλα στελεχη τα προσεχουμε μηπως εμφανιστει καρκινος. απλα αυτη η ταυτοποιηση δεν ειναι αξιοπιστη επομενως δεν υπαρχει κ λογος να γινει.

28xYp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...