Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου ! Δε ξέρω αν θα πάμε για δεύτερη ωοληψια ακόμα. Η οιστραδιολη ήταν καλή για 16η ημέρα κύκλου (332) αλλά ήταν 14αρι το ωάριο ακόμα οπότε θα δείξει τη Δευτέρα που θα πάω πάλι για υπέρηχο γιατί μου είπαν πως είναι οριακό από άποψη μεγέθους.

Καλημέρα κορίτσι μου, 

τι έγινε; Έγινε βλαστοκύστη;; 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Εμ και τα τόσα νεύρα αποτελέσμα της εγκυμοσύνης ειναι βρε Καντυ μου!!!

ναι σιγουρα ειναι της εγκυμοσυνης αλλα τουλαχιστον ειχες ενα λογο ενω εγω........δεν ειχα αλλα...............

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καντυ αυτο ηξερα και γω,δηλαδη το ειχα ψαξει απο μονη μου. το ειπα στο γυαικολογο μου,κια μου ειπε αφου αυτη τη φορα δεν εδειξε δε υπαρχει θεμα και μπορω να γεννησω φυσιολογικα. εγω του ειπα α καουμε ενα τετσ παπ καλου κακου και μου ειπε σε καμια περιπτωση δε πιεραζουμε εκει μεσα. και α μην ανησυχω,μονο αν ειναι σε εξαρση ο ιος απαγορευεται και οτι αν θεος φυλαξει κολησει και το παιδι θεραπευεται. αλλα δε ξερω κατα ποσο να τον πιστεψω

καντυ αυτο ηξερα και γω,δηλαδη το ειχα ψαξει απο μονη μου. το ειπα στο γυαικολογο μου,κια μου ειπε αφου αυτη τη φορα δεν εδειξε δε υπαρχει θεμα και μπορω να γεννησω φυσιολογικα. εγω του ειπα α καουμε ενα τετσ παπ καλου κακου και μου ειπε σε καμια περιπτωση δε πιεραζουμε εκει μεσα. και α μην ανησυχω,μονο αν ειναι σε εξαρση ο ιος απαγορευεται και οτι αν θεος φυλαξει κολησει και το παιδι θεραπευεται. αλλα δε ξερω κατα ποσο να τον πιστεψω

τεστ παπ ηξερα κι εγω πως δεν γινεται στην εγκυμοσυνη ομως τοτε που το ψαξαμε μας ειπαν οτι σε περιπτωση εστω και υποψιας και αν η γυναικα θελει να γεννησει φυσιολογικα τοτε γινεται στο δευτερο τριμηνο επειδη στο β τριμηνο της εγκυμοσυνης πεφτει η αμυνα του οργανισμου τοτε δειχνει....επισσης λιγο πριν φτασει η γυναικα στο τελος και εφοσον εχει δεξει εστω και μια φορα το τεστ θετικο η σε περιπτωση που εχει περασει η γυναικα ερπη κανουν μια ειδικη εξεταση με δειγμα παλι που ειναι ομως πολυ ακριβη διαφορετικα κανει κατευθειαν καισαρικη και δεν εχει τετοιες σκοτουρες

qWD1p2.png

xdgMp2.png

το ξερω καεις τη καισαρικη και τελειωει το θεμα εκει,αλλα να ,θα ηθελα α ειαι φυσιολογικα

πολλες θα το θελαμε....αλλα οταν υπαρχουν αλλοι παραγοντες δεν το διακινδυνευεις και εχεις το κεφαλι σου ησυχο....κι εγω μια φορα πριν καν μεινω εγκυος ειχαπει σε εναν οφθαλμιατρο οτι θελω να γεννησω φυσιολογικα και μου ειπε αν παρεις την ευθυνη εσυ......γιατι αν απο την πιεση κανεις μια αποκολησει και μηνεις τυφλη τοτε τι θα εχεις κερδισει??????και τωρα μερικες φορες το σκεφτομαι και λεω αν ειναι μικρα αν ερθουν ευκολα αν δεν χρειαστει να σπρωξω και να πιεστω????????????αλλα μετα αν κατι συμβει θα χτυπαω το κεφαλι μου για ολη μου την ζωη...

μηπως επρεπε να ρωτησεις τον γιατρο που σου εκανε την β επιπεδου??????δεν ξερω τι να σου πω...αν επαιρνες και ρωτουσες αυτον στην Αθηνα.....αν εχεις το θαρρος βεβαια......

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Αγγελικάκι κι εγώ δεν έχω ιδέα για το θέμα αλλά έχεις πολύ καιρό μπροστά σου ψάξτο μη μείνεις μόνο σε αυτά που σου λέει ένας γιατρός διασταύρωσε το αν χρειαστεί πάνε και σε άλλον ή ρώτα αυτό που λέει κ η Κάντυ.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

επισσης ρωτα τι επιπτωσεις θα εχει στο μωρο??????μπορει να μην εχει καμια οποτε δεν εχεις προβλημα!!!!ψαξτο παντως δεν εχεις φτασει στην γεννα οποτε πας στα τυφλα εχεις πολυ χρονο μπροστα σου

qWD1p2.png

xdgMp2.png

καντυ το γιατρο στην αθηα δεν τον παιρω γιατι εχω να παω χρονια αλλα και γιατι μετα απο αυτα που μου ειχε βρει ολοι αλλοι γυναικολογοι που ειχαμε παει μας ειχαν πει οταν ειδα τις εξετασεις οτι αυτος απλα μας τα μασαγε και οτι οταν του ειπαμε οτι δε μπορουμε να πηγαινοερχομαστε στην αθηνα για α μου καει απλα ενα υπερηχο για να δει αν εχω βγαλει και αλλη κυστη,σκεφτηκε αυτον τον τροπο για να μας φαει και αλλα λεφτα. απο τοτε μεχρι και τωρα εχω καει παρα πολα τεστ και μια φορα απλα βγηκε σαν υποψια,οχι οτι το εχω και εκανα στο καπακι και αλλο και εδειξε καθαρο. για αυτο σας εγραψα οτι μπορει να μην το εχω. επισης οταν του ζητησαμε α μας στειλει τις εξετασεις α τις εχουμε,δεν μας στις εστειλε ποτε

καντυ το γιατρο στην αθηα δεν τον παιρω γιατι εχω να παω χρονια αλλα και γιατι μετα απο αυτα που μου ειχε βρει ολοι αλλοι γυναικολογοι που ειχαμε παει μας ειχαν πει οταν ειδα τις εξετασεις οτι αυτος απλα μας τα μασαγε και οτι οταν του ειπαμε οτι δε μπορουμε να πηγαινοερχομαστε στην αθηνα για α μου καει απλα ενα υπερηχο για να δει αν εχω βγαλει και αλλη κυστη,σκεφτηκε αυτον τον τροπο για να μας φαει και αλλα λεφτα. απο τοτε μεχρι και τωρα εχω καει παρα πολα τεστ και μια φορα απλα βγηκε σαν υποψια,οχι οτι το εχω και εκανα στο καπακι και αλλο και εδειξε καθαρο. για αυτο σας εγραψα οτι μπορει να μην το εχω. επισης οταν του ζητησαμε α μας στειλει τις εξετασεις α τις εχουμε,δεν μας στις εστειλε ποτε

τι να σου πω αν σου ειπε ψεματα και δεν υπηρχε αλλα το ειπε μονο και μονο για να πας.....αλλα και το αλλο που βγηκε με υποψια???μπορεις να μπεις εδω και να ρωτησεις εγω οσες φορες εχω ρωτησει μου εχουν απαντησει επισσης υπαρχουν κι αλλα παρομοια θεματα

http://www.gyn.gr/index.php?option=com_ccboard&view=postlist&forum=2&topic=2215&Itemid=140

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

μαρμινακι εγω αυτο που βλεπω ανησυχητικο στην περιπτωση της γιατρου σου ειναι οτι ενω ανηκεις σε κατηγορια υψηλου κινδυνου λογω του προβληματος που λες αυτη δεν σου εχει πει εξαρχης οτι ειναι πιο ασφαλες για σενα να πας στο νοσοκομειο!!!θα την προτιμουσα ξεκαθαρη.

αγγελικακι πριν απο ενα χρονο και μενα ειχε βγει τοτε ενα τεστ παπ για υποψια κονδυλωματων. τοτε ειχα φρικαρει γιατι μου εβγαινε πρωτη φορα και μαλιστα με τον αντρα μου ειμαστε μαζι 6 χρονια!!!οποτε αρχισα να το ψαχνω μανιωδώς...εμαθα οτι κονδυκλωματα μπορεις να κολλησεις ακομη και απο την αποτριχωση που κανουμε εμεις οι γυναικες καθως επισης υπαρχει περιπτωση να μην ειναι σωστα τα αποτελεσματα γιατι οταν εχεις βακτηριδιακη κολπιτιδα αλλοιωνεται το περιβαλλον και σου βγαζει αυτο το αποτελεσμα. εγω τοτε ειχα την βαγκιναλις που ειναι βακτηριδιακη κολπιτιδα. τοτε μου ειχε πει οτι δεν θα κανουμε τιποτα ακομα να παρω βιταμινες και φιλισιν και και σε ενα τριμηνο επαναληψη για να δουμε τι γινεται και αν ξαναβγει στο τεστ παπ τοτε θα κανουμε καυτηριασμο που μαλιστα επεφτε μαζι με την υστεροσκοπιση. τελικα βγηκαν ολα καθαρα και δεν εκανα τιποτα. ειπαμε οτι οταν μεινω εγκυος θα μου παρει δειγμα κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης για να δουμε τι γινεται. και σιγα σιγα ηθελα να της το θυμισω κιολας. παντως μια φιλη που ειχε και μαλιστα εμφανη, στην εγκυμοσυνη της εκανε κρυοπηξια και γεννησε μια χαρα και τα δυο της μωρα φυσιολογικοτατα. το ενα στην γαλλια και το αλλο εδω. οποτε και γω δεν ανησυχω γι'αυτο...ακομη και αν χρειαστει που σιγουρη δεν ειμαι ακομη για το αν εχω η οχι κατι θα κανουμε...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

πεπσι για καφεδακια ειστε παλι με το αντρακι!!!!για σενα ειναι η ζωη....θα σε ενημερωσουμε καλε!!!μην ανησυχεις. θα σου στειλει η μαρτζι μνμ!!!ολα καλα λες εδω και εισαι σε φαση προσαρμογης....οταν εχεις νεοτερα πες μας. τελικα τι αποφασισες να κανεις????

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

μαρμινακι εγω αυτο που βλεπω ανησυχητικο στην περιπτωση της γιατρου σου ειναι οτι ενω ανηκεις σε κατηγορια υψηλου κινδυνου λογω του προβληματος που λες αυτη δεν σου εχει πει εξαρχης οτι ειναι πιο ασφαλες για σενα να πας στο νοσοκομειο!!!θα την προτιμουσα ξεκαθαρη.

αγγελικακι πριν απο ενα χρονο και μενα ειχε βγει τοτε ενα τεστ παπ για υποψια κονδυλωματων. τοτε ειχα φρικαρει γιατι μου εβγαινε πρωτη φορα και μαλιστα με τον αντρα μου ειμαστε μαζι 6 χρονια!!!οποτε αρχισα να το ψαχνω μανιωδώς...εμαθα οτι κονδυκλωματα μπορεις να κολλησεις ακομη και απο την αποτριχωση που κανουμε εμεις οι γυναικες καθως επισης υπαρχει περιπτωση να μην ειναι σωστα τα αποτελεσματα γιατι οταν εχεις βακτηριδιακη κολπιτιδα αλλοιωνεται το περιβαλλον και σου βγαζει αυτο το αποτελεσμα. εγω τοτε ειχα την βαγκιναλις που ειναι βακτηριδιακη κολπιτιδα. βεβαια εμενα η γιατρος μου μου ειχε κανει κολποσκοπιση για να δουμε σε τι βαθμο υπαρχουν και μου ειχε πει τοτε c1, κατι τετοιο. τοτε μου ειχε πει οτι δεν θα κανουμε τιποτα ακομα να παρω βιταμινες και φιλισιν και και σε ενα τριμηνο επαναληψη για να δουμε τι γινεται και αν ξαναβγει στο τεστ παπ τοτε θα κανουμε καυτηριασμο που μαλιστα επεφτε μαζι με την υστεροσκοπιση. τελικα βγηκαν ολα καθαρα και δεν εκανα τιποτα. ειπαμε οτι οταν μεινω εγκυος θα μου παρει δειγμα κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης για να δουμε τι γινεται. και σιγα σιγα ηθελα να της το θυμισω κιολας. παντως μια φιλη που ειχε και μαλιστα εμφανη, στην εγκυμοσυνη της εκανε κρυοπηξια και γεννησε μια χαρα και τα δυο της μωρα φυσιολογικοτατα. το ενα στην γαλλια και το αλλο εδω. οποτε και γω δεν ανησυχω γι'αυτο...ακομη και αν χρειαστει που σιγουρη δεν ειμαι ακομη για το αν εχω η οχι κατι θα κανουμε...

οταν ομως δεν υπαρχουν εξωτερικα και εχεις μονο τον ιο??????γιατι υπαρχει και αυτη η περιπτωση να μην εχεις εξωτερικα τιποτα αλλα να εισαι φορεας του ιου...εκει δεν γινεται ουτε κρυοπηξια ουτε λειζερ:rolleyes:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...