Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, anemoni9 είπε:

Να 'σαι καλά, σε ευχαριστώ πολύ!!

Καλημέρα! Σύνδρομο πολυκυστικών έχω, όχι ΠΩΑ. Δεν ξέρω αν σχετίζονται αυτά τα δύο. Είχα πάρει για κάποιο διάστημα glucophage για ρύθμιση περιόδου, αλλά τζίφος, έπαιρνα και inofert. Έχω κάνει για θυροειδή αιματολογικές για τον φάκελο του ΕΟΠΥΥ, μου έκανε και υπέρηχο η ενδοκρινολόγος. Γενικά όσες φορές έχω πάει ενδοκρινολόγο μου γράφουν ινσουλίνη, γλυκοζυλιωμένη, γενικές αίματος κλπ. Είχαμε ρωτήσει τον ανδρολόγο για το DFI, μας είπε ότι αν δεν πάει καλά η πρώτη προσπάθεια να το δούμε και αυτό, μην δώσουμε 200 ευρώ χωρίς λόγο. Βέβαια και εγώ είμαι της άποψης ότι καλύτερα να τσεκάρουμε όσα παραπάνω γίνεται για να μη χάνουμε χρόνο και χρήμα και να επιβαρυνόμαστε ψυχολογικά. Τώρα για το ουρεόπλασμα δεν ξέρω, αυτό έγραφε το αποτέλεσμα, ασθενώς θετικό 3*10 και από όσο διάβασα και ρώτησα οι απόψεις διίστανται για το αν κάνει κακό. Άλλοι λένε ότι είναι μέρος της φυσιολογικής χλωρίδας, άλλοι ότι θέλει προσοχή γιατί μπορεί να είναι και αιτία αποβολών. Θα το συζητήσω ξανά με τον γυναικολόγο όμως. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για την απάντηση σου!!

Καλημέρα, 

τα 200€ μπροστά στα 3.000€ δεν είναι τίποτα. Το να μην πάει καλά μια προσπάθεια εξωσωματικής, πέρα από το οικονομικό, είναι το ψυχολογικό και το σωματικό. Εχεις κάνει τόσες εξετάσεις, θα πάρεις τόσα φάρμακα , θα κάνεις ωολληψια, και για 200€ θα διακινδυνεύσετε να μην πάρετε βλαστοκύστες; 

Just now, Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

τα 200€ μπροστά στα 3.000€ δεν είναι τίποτα. Το να μην πάει καλά μια προσπάθεια εξωσωματικής, πέρα από το οικονομικό, είναι το ψυχολογικό και το σωματικό. Εχεις κάνει τόσες εξετάσεις, θα πάρεις τόσα φάρμακα , θα κάνεις ωολληψια, και για 200€ θα διακινδυνεύσετε να μην πάρετε βλαστοκύστες; 

Ή το χειρότερο , να μην εμφυτεύονται στις εμβρυομεταφορες (1000) η φορά , ή να έχεις αυτόματες αποβολές και παλινδρομήσεις. 
      κάνετε ότι είναι να κάνετε πριν ξεκινήσετε. 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Τσερρυ μου κι εγώ το ίδιο σκέφτηκα ότι μπορεί να στράβωσε που δεν της το είπαμε νωρίτερα όσο για τις διευκολύνσεις αυτό είπα και στον άντρα μου ότι όταν ξεκινήσαμε δεν έκανε ποτέ νίξη του στυλ θα τα βρούμε στη γέννα ή ξερω γω είναι μέσα στην τιμή και τέτοια αντιθέτως δεν πίστευα καν ότι θα μείνω έγκυος. Η ψυχολογική της υποστήριξη ήταν περισσότερο. Επίσης όταν προτοπήγα σε αυτήν ρώτησα μια φιλενάδα μου που σπούδαζε μαία κ πήγαινε στο ιπποκράτειο εάν ξέρει καμια καλή γιατρό γυναίκα που να είναι κ σε νοσοκομείο και με έστειλε σε αυτήν. Αυτό έγινε πριν 4 -5 χρόνια μας άρεσε και μείναμε. Έφυγε από το Ιπποκράτειο πρόσφατα ίσως και λίγο πριν μείνω έγκυος και το έμαθα τυχαία από τη φίλη μου που ήταν ήδη έγκυος και γέννησε τέλη Μαίου. Αλλά τότε ήταν αργά να πάω αλλού γιατί είχα ήδη δεθεί μαζί της. Στην τελική νομίζω ότι είναι πολύ πιο δύσκολη η δική μου θέση που θα πάω στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα και σίγουρα δε θα της λείψουν τα 800? μου αφού μας είπε να της τα δίνουμε και με δόσεις. Όμως βρε κορίτσια θεωρώ το νοσοκομείο πιο ασφαλές από πριν μάθω για την ασθένεια μου και ήταν ανένδοτος και ο σύζυγος και αυτός σε νοσοκομείο ήθελε και τότε δεν υπήρχε θέμα για οικονομικό. Φανταστείτε αφού έμαθα και για αυτό. Για σκεφτείτε αν πχ χρειαστώ μετά νευρολόγο ή οφθαλμίατρο ποιός θα τον πληρώσει; η κλινική; η κάποια ειδική εξέταση; ή θα μου πουν τότε άιντε στο καλό και θα με στείλουν νοσοκομείο;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και πιο πολύ με πείραξε που δεν κοίταξε πολύ το μωρό όπως άλλες φορές. όλα τα υπόλοιπα θα μπορούσα να τα παραβλέψω και να θεωρήσω μια κακή μέρα αλλά το μωράκι μου τι έφταιγε και μας ξεπέταξε. Εντάξει δε λέω ότι δεν πρόσεξε όσα έπρεπε αλλά εγώ έφυγα με την αίσθηση ότι δεν είδαμε τίποτα. Ευτυχώς που μετά ήταν πολύ ζωηρούλικο και το αισθανόμουν συνέχεια. Ούτε μια φωτο της προκοπής μας έβγαλε άλλες φορές το κουνούσε ξανά και ξανά και βλέπαμε και το προσωπάκι του ώσπου να το βγάλει φωτο τώρα τίποτα. Δύο στρόγγυλα πράγματα θυμάμαι ότι είδα ένα κεφάλι και στομάχι και το μέτρημα ίσα ίσα στην αρχή μου είπε τρία και μετά 3200 - 3300. Δεν έλεγε με το ζόρι απλά της λέω την προηγούμενη Πέμπτη που το είδαμε ήταν 3 κιλά είναι φυσιολογική η ανταπτυξή του και μου λέει ναι ναι.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Όπως καταλαβαίνετε σήμερα θα είμαι σπίτι (το πρωί). 24ωρη απεργία τα λεωφορεία, κλειστή η σχολή ευκαιρία για ύπνο και καμια δουλίτσα!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!

ΜΑΡΜΙΝΑΚΙ ξυπνησα αλλα μεχρι να σας διαβασω:shock::shock:για το νοσοκομειο μην το σκεφτεσαι εχεις απολυτο δικιο!!!!!!γεννα ειναι και χωρις αλλο προβλημα δεν ξερεις πως θα εξεληχθει γιατι να μην πας σε ενα μεγαλο νοσοκομειο να εισαι σιγουρη ετσι κι αλλιως οτι και να συμβει παλι σε νοσοκομειο θα σας στειλουν η εσενα η το μωρο!!!!πριν 1 χρονο γνωρησα μια κοπελα απο Θεσ/κη ο γιατρος της ηταν σε ιδιωτικο αλλα δεν θυμαμαι σε ποιο:rolleyes::rolleyes:η κοπελα πηγαινε παρα πολυ καλα μεχρι που εφτασε η ωρα της γεννας ηταν και μεγαλο το μωρο ταλαιπωρηθηκε λιγο στην γεννα αλλα τελικα ολα πηγαν καλα γενναει ενα υγιεστατο αγορακι την δευτερη μερα ομως πηραν χαμπαρι στην κλινικη οτι κατι δεν παει καλα με το μωρο το μεταφερουν σε δημοσιο νοσοκομειο που παλι δεν θυμαμαι σε ποιο:rolleyes::rolleyes:και με τις εξετασεις που του εκανα ν εκει βρηκαν οτι το μωρο ειχε παρει μολυνση απο στρεπτοκοκο το μωρακι ταλαιπωρηθηκε 3-4 μερες με αντιβιωσεις αλλα τελικα δεν τα καταφερε:cry::cry:ψαχνοντας λοιπον πως το κολησε και τι εφταιγε εκαναν εξετασεις και στην μητερα και βρηκαν σε καλλιεργεια κολπικου οτι ειχε στρεπτοκοκο και ο βλακας ο γιατρος της δεν την ειχε βαλει πριν την γεννα να κανει καλλιεργεια:shock::shock:γιατι σε αυτη την περιπτωση αν το ειχε ανακαλυψει θα της εδινε θεραπεια και αν δεν υποχωρουσε επρεπε να της κανει καισαρικη για να μην περασει το μωρο απο τον κολπο!!!επισσης οταν το μωρο γεννηθηκε στην κλινικη ουτε που του πηραν αιμα για εξετασεις και ενω απο το ιδιο βραδυ αυτη καταλαβαινε κατι δεν πηγαινε καλα με το μωρο οι μαιες της ελεγαν οτι τωρα ειναι αργα και δεν μπορουμε να καλεσουμε παιδιατρο θα το δει το πρωι.......μετα απο λιγους μηνες η κοπελα ξαναεμεινε εγκυος εννοειται πως πηγε εξ αρχης σε δημοσιο και δεν δεχτηκε να γεννησει παλι φυσιολογικα εκανε καισαρικη και τωρα εχει εναν παιδαρο!!!

ΜΑΡΤΖΙ για να εισαι σιγουρη οτι δεν θα χρειαστει αμνιο θα πρεπει να εχεις κανει και την β επιπεδου οποτε μην το σκεφτεσαι καθολου!!!βλεπεις ολα ειναι στο χερι του Θεου κανε μονο το σταυρο σου να πανε ολα καλα και μην εισαι συνεχεια μεσα στο αγχος...απολαυσε το!!!!

ΝΕΝΑ επιτελους μπηκες σπιτι σου!!!!αντε να επιστρεψεις γιατι θα φυγουν και τα ετοιμογεννα κοριτσακια 3 κι ο κουκος θα μεινουμε:tongue::tongue:

ΤΣΕΡΡΥ ειδικα σημερα προλαβαινεις....δεν θα ερθει ο αντρας μου για μεσημερι και θα μαγειρεψω για βραδυ....κοτοπουλο με πιπεριες γλυκοξινο και ρυζι μπασματι!!!!

σας εχω πει οτι με ποναει υπερβολικα το δεξι μου ποδι?????????αρχησε απο την 12η περιπου εβδομαδα να μουδιαζει επιδερμικα στον μηρο εξωτερικα σιγα σιγα γινοταν πιο εντονο τωρα πια ποναει υπερβολικα και φτανει μεχρι και το γονατο ειδικα στο κρεβατι πεθαινω ξυπναω απο τους πονους και λεω να μου το κοψουν να σταματησει να ποναει......μου ειπαν πως ειναι απο την μεση:rolleyes::rolleyes::evil::evil:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα και απο μενα κοριτσακια

Το σπιτι ειναι σαν καινουριο το βαψαμε και καθαρισαμε τα παντα!!!! Οταν λεω τα παντα το εννοω κυριολεκτικα!!!!

Σημερα λοιπον μενει να κανω ενα σφουγγαρισμα και ενα τελευταιο ξεσκονησμα, το μπανιο και να στρωσω τα χαλια. Το κακο ειναι οτι παρολο που δουλευω λιγες ωρες και εχω χρονο να τις κανω εγω τις ολες τις δουλειες ο αντρας μου που θα στρωσει τα χαλια ειναι χαλια με την μεση σου. Κουραστηκε ο καημενος αυτες τις μερες!!!

Κι εγω κουραστηκα παρα πολυ παρολο που δεν σηκωσα πολα βαρη. Ντρεπομαι που το λεω αλλα προχθες μετα απο ενα 10ωρο που ημουν στο ποδι και γιατι δουλευα αλλα και γιατι πλεναμε κουρτινες το βραδυ ψιλοανησυχησα γιατι πονουσα χαμηλα στη κοιλια και ενοιωθα ενα βαρος να με πιεζει χαμηλα. Απο τοτε ειμαι λιγο πιο προσεκτικη!!!

cherry, καντυ το γαργαλητο που νιωθεται ειναι τα μωρα σας κι εγω ετσια αρχισα να το νιωθω σχεδον καθημερινα απο την 18η εβδομαδα. Νομιζω ότι κατι ειχα νιωσει και την 17η αλλα στην αρχη εινια τοσο αμυδρο που δεν εισαι σιγουρη τι ειναι. Απο την 18η και μετα σιγουρευτηκα!!! Ακόμη και τωρα ετσι το νιωθω και μερικες φορες ξυνομαι γιατι με γαργαλαει. απλα τωρα προστεθηκαν που και που καποιες πολυ ελαφρες κλωτσιτσες!!!!

marimin, lilitaki ειστε ετοιμες και τα μωρα σας σε πολυ καλα γραμμαρια!!! Εγω σας ευχομαι να γεννησετε γρηγορα και οι δυο:D!!!!!!

maria-s καλη τυχη κοριτσακι μου, περιμενουμε νεα!!!

aggelikaki κι εγω μερες μερες ειμαι χάλια ψυχολογικα αλλα το βιβλιο μου λεει οτι ευθυνονται η ορμονες. Αν κι εγω πιστευω οτι εχει να κανει και με τον περιγυρο. Μπορει να ειναι και αγχη που συσσωρευονται και απλα δεν το συνειδητοποιεις ποσο σε επιρρεαζουν. Εγω τις τελευταιες 10 μερες με τον αντρα μου ειμαστε σε περιοδο μέλιτος.... να δουμε ομως ποσο θα κρατησει??:?

marioula ο μπεμπης ολο γελαει???? δεν τον πιστευω με αυτο το παιδι!!!απο τοτε ακομη που ηταν μεσα στη κοιλια στον υπερυχο θυμαμαι γελουσε!!!!

καντυ, margi φιλακια, sorry που ελειψα τοσες μερες αλλα πραγματικα τα φτυσα!!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Κάντυ να προσπαθείς να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς και κάνε υπομονή θα περάσει δε θα είσαι έτσι ώσπου να γεννήσεις.

Νένα καλως ήρθες σημασία έχει ότι τελείωσες κ έγιναν όλα έτσι όπως τα ήθελες.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

ΜΑΡΜΙΝ δυστυχως δεν βλεπω να βελτιωνεται η κατασταση αλλα οσο περνα ο καιρος επιδεινωνεται:evil::evil:δεν ξερω που θα φτασει αλλα δεν αντεχω αλλο τον πονο και δεν ξερω τι επιλογες εχω...να παω σε ορθοπεδικο??και τι θα μου κανει αφου φαρμακα δεν μπορει να μου δωσει!!!!

ΝΕΝΑ μηπως να καθοσουν στα αβγα σου?????

ΑΓΓΕΛΙΚΑΚΙ κι εμενα με πιανει μελαγχολια πολυ συχνα και συνηθως τα απογευματα...θελω να κλαιω!!!!να προχθες εκλαιγα υποτιθεται με τον αποστειρωτη εεεε μετα καθησαμε κατω τους ειδαμε ολους πηρα γνωμες και για καποιους και κατεληξα τωρα θα κλαιω για το ποτε θα τον παρω και μετα θα κλαιω για το ποτε θα τον χρησιμοποιησω!!!!μιλαμε για ανωμαλια ετσι???

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Εγώ δεν είχα τέτοια ξεσπάσματα ευτυχώς αλλά τώρα τελευταία αισθάνομαι κάπως ότι φέρομαι περίεργα. Νομίζω ότι οι ορμόνες μου είναι στα χαι τους!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

πραγματι οι ορμον ες πρεπει να φταινε. πηγα για κατι δουλιτσες στη αγορα και τωρα γυρισα,αλλα η διαθεση το ιδιο. θελω α σς ρωτησω κατι:

στο παρελθον πρι απο 7 χρονια ειχα βγαλει μια κυστη με λαπαροσκοπηση,ολα καλα. ο γιατρος που με παρακολουθουσε στη αθηνα ηθελε αρχικα καθε 3 μηες α ανεβανω αθηνα για υπερηχο και τεστ παπ. ητα ιδιωτης αλλα τη επεμβαση την εκανα στο μητερα. μεχρι τοτε ολα μου τα τεστ εβγαιναν καθαρα. καποια στιγμη μετα απο 2 χρονια που ειχα κανει 8 τεστ τυ ειπαμε με τη μητερα μου οτι δε μπορω καθε 3 μηνες α πηγαιορχομαι στην αθηνα για το τεστ και το υπερηχο και αν γιεται να το κανουμε 2 φορες το χρονο,αφου με μια φορα τουλαχιστο για το τεστ παπ ειμαστε καλυμενες. τοτε μας ειπε οκ,μου εκανε το τεστ και μου λεει μετα απο λιγες μερες που πηρα τηλ να μαθω τα αποτελεσματα: εχεις κονδυλωματα και πρπει α ρθεις α σου καω κρυοπηξια. δεν θα παμε στο μητερα ,θα γινει εδω στο ιατρειο μου. το λεω στη μανα μου,της ηρθε ταμπλας. με παιρει παμε σε ενα γυαικολογο εδω ,μου κανει τεστ παπ ο αθρωπος βγαινει καθαρο. συεχιζω και κανω 2 φορες το χρονο τεστ και βγαιουν παντα καθαρα. πριν 2 χρονια κανω τεστ παπ στον γυναικολογο που παω τωρα, βγαιει ισως/υπψια για κοδυλωματα. μου λεει θα ξανακαεις σε 3 μηνες να δουμε. β γαιει καθαρο. περσι και φετος βγηκε καθαρο. εχω αγχωθει λιγο γιατι καπου ειχα διαβασει οτι αμα εχεις κοδυλωματα δε καει α γενησεις φυσιολογικα γιατι θα κολησει το μωρο. εγω καταρχην εχω η δε εχω; ο γυαικολογος μου ειπε αφου βγηκε το τεστ καθαρο δεν υπαρχει θεμα. αλλα εχω αησυχια.

καλημερα κοριτσακια!!!!

μαρακι καλη επιτυχια!!!να μπαινεις να μας λες τα νεα σου αν δεν προλαβαινεςι ανα συμμετεχεις!!!

μαρμιν το μωαρακι μια χαρα και αυτο εχει σημασια. τον τραχηλο τον μερτανε για να δουν ποτε γεννας. το δικο μου τον μερταει κ τωρα για ναδει αν ειναι οσο πρεπει χοντρος. οσο για την γιατρο...δεν μ'αρεσουν αυτες οι συμπεριφορες αλλα αν το δεις και απο την αλλη απο την στιγμη που δεν εκανες νηξη νωριτερα μπορει αυτη να σε υπολογιζε οτι θα σςε ξεγεννησει και να χρειαζοταν τα λεφτα ή να σου εκανε ολες αυτες τις διευκολυνξσεις στις τιμες για να σε ξεγεννησει αυτη. βεβαια και παλι δεν δικαιολοογω την συμπεριφορα γιατι ετσι οπως εγινε και μειναν 1-2 το πολυ ραντεβου τελευταια δεν θα επρεπε να το κανει θεμα! τωρα σε εκανε να αμφιβαλλεις γι αυτην...παντως μην στεναχωιρεσαι...αν για τον οποιονδηποτε λογο εισαι δυσαρεστημενη κ θες να φυγεις θα πας στην δικη μου που ειναι δοκιμασμενη και θα εισαι μια χαρα. ασε που δεν θα χρειαστεις γιατι απο βδομαδα θα εχουμε γεννητουρια πολλα...

μαρτζι η νενα δεν εκανε αμνιοπαρακεντηση για τον λογο που σου ειπε κ η μαρμιν. εαν οι δυο εξετασεις αυτες δεν ειχαν τα αναμενομενα αποτελεσματα τοτε θα εκανε, οποτε και συ δεν θα κανεις μην σκας!!!απολαυσε το ειπαμε τωρα...

αγγελικακι κ γω δεν την ακουσα να μετραει πλακουντες, μαλλον τα μετραν αυτοι αλλα δεν μας το λεν γιατι δεν καταλαβαινουμε. αυτες οι ψυχολογικες μεταπτωσεις και ειδικα οι αποτομες ειναι λογο ορμονων...δυστυχως θα κρατησουν λιγο ακομα...αλλα δεν την θετικη πλευρα!!!εγω δεν εχω τετοιες αλλα μεγαλωσε ο κ@λος μου...καλυτερα ειναι???

καντυ τι γκουρμε κατασταση ετοιμαζεις για σημερα????κανονισε κακομοιρα μου καμια μερα θα παρω το αμαξι κ σε 3 ωριτσες θα ειμαι στο τραπεζι σας!!!

κοριτσακια σημερα εχω να σιδερωσω 4 πληντυρια και ηταν ολα με ρουχα....(τα εσωρουχα δεν τα σιδερωνω)....λιλιτακι αντε ρε κοριτσι ελα να με βοηθησεις, εσυ το χεις μαθει καλα και το ξεπετας!!!!

Ελα βρε τι ειναι 4 πλυντήρια αμ ήμασταν κοντά θά ερχομούν να στα ξεπεταξω!!!
Και πιο πολύ με πείραξε που δεν κοίταξε πολύ το μωρό όπως άλλες φορές. όλα τα υπόλοιπα θα μπορούσα να τα παραβλέψω και να θεωρήσω μια κακή μέρα αλλά το μωράκι μου τι έφταιγε και μας ξεπέταξε. Εντάξει δε λέω ότι δεν πρόσεξε όσα έπρεπε αλλά εγώ έφυγα με την αίσθηση ότι δεν είδαμε τίποτα. Ευτυχώς που μετά ήταν πολύ ζωηρούλικο και το αισθανόμουν συνέχεια. Ούτε μια φωτο της προκοπής μας έβγαλε άλλες φορές το κουνούσε ξανά και ξανά και βλέπαμε και το προσωπάκι του ώσπου να το βγάλει φωτο τώρα τίποτα. Δύο στρόγγυλα πράγματα θυμάμαι ότι είδα ένα κεφάλι και στομάχι και το μέτρημα ίσα ίσα στην αρχή μου είπε τρία και μετά 3200 - 3300. Δεν έλεγε με το ζόρι απλά της λέω την προηγούμενη Πέμπτη που το είδαμε ήταν 3 κιλά είναι φυσιολογική η ανταπτυξή του και μου λέει ναι ναι.
Κορίτσι εννοείτε ότι καλά κάνεις και πας σε δημόσιο και εγώ αν εμένα 5 χρόνια πριν δε δημόσιο θα πήγαινα λόγο καρδιάς αλλά τώρα είμαι οκ γι'αυτό και παω στο ιδιωτικό!??? Όσο για τη γιατρό μη δίνεις σημασία τώρα πια εισαι στο τέλος!!!
καλημερα και απο μενα κοριτσακια

Το σπιτι ειναι σαν καινουριο το βαψαμε και καθαρισαμε τα παντα!!!! Οταν λεω τα παντα το εννοω κυριολεκτικα!!!!

Σημερα λοιπον μενει να κανω ενα σφουγγαρισμα και ενα τελευταιο ξεσκονησμα, το μπανιο και να στρωσω τα χαλια. Το κακο ειναι οτι παρολο που δουλευω λιγες ωρες και εχω χρονο να τις κανω εγω τις ολες τις δουλειες ο αντρας μου που θα στρωσει τα χαλια ειναι χαλια με την μεση σου. Κουραστηκε ο καημενος αυτες τις μερες!!!

Κι εγω κουραστηκα παρα πολυ παρολο που δεν σηκωσα πολα βαρη. Ντρεπομαι που το λεω αλλα προχθες μετα απο ενα 10ωρο που ημουν στο ποδι και γιατι δουλευα αλλα και γιατι πλεναμε κουρτινες το βραδυ ψιλοανησυχησα γιατι πονουσα χαμηλα στη κοιλια και ενοιωθα ενα βαρος να με πιεζει χαμηλα. Απο τοτε ειμαι λιγο πιο προσεκτικη!!!

cherry, καντυ το γαργαλητο που νιωθεται ειναι τα μωρα σας κι εγω ετσια αρχισα να το νιωθω σχεδον καθημερινα απο την 18η εβδομαδα. Νομιζω ότι κατι ειχα νιωσει και την 17η αλλα στην αρχη εινια τοσο αμυδρο που δεν εισαι σιγουρη τι ειναι. Απο την 18η και μετα σιγουρευτηκα!!! Ακόμη και τωρα ετσι το νιωθω και μερικες φορες ξυνομαι γιατι με γαργαλαει. απλα τωρα προστεθηκαν που και που καποιες πολυ ελαφρες κλωτσιτσες!!!!

marimin, lilitaki ειστε ετοιμες και τα μωρα σας σε πολυ καλα γραμμαρια!!! Εγω σας ευχομαι να γεννησετε γρηγορα και οι δυο:D!!!!!!

maria-s καλη τυχη κοριτσακι μου, περιμενουμε νεα!!!

aggelikaki κι εγω μερες μερες ειμαι χάλια ψυχολογικα αλλα το βιβλιο μου λεει οτι ευθυνονται η ορμονες. Αν κι εγω πιστευω οτι εχει να κανει και με τον περιγυρο. Μπορει να ειναι και αγχη που συσσωρευονται και απλα δεν το συνειδητοποιεις ποσο σε επιρρεαζουν. Εγω τις τελευταιες 10 μερες με τον αντρα μου ειμαστε σε περιοδο μέλιτος.... να δουμε ομως ποσο θα κρατησει??:?

marioula ο μπεμπης ολο γελαει???? δεν τον πιστευω με αυτο το παιδι!!!απο τοτε ακομη που ηταν μεσα στη κοιλια στον υπερυχο θυμαμαι γελουσε!!!!

καντυ, margi φιλακια, sorry που ελειψα τοσες μερες αλλα πραγματικα τα φτυσα!!!!!

Ελα βρε κοριτσακι μας έλειψες!!! Ειδες πως το ευχαριστιέσαι το σπίτι όταν ειναι πεντακάθαρο??? Άντε και καλολερωτο!!!

ΜΑΡΜΙΝ δυστυχως δεν βλεπω να βελτιωνεται η κατασταση αλλα οσο περνα ο καιρος επιδεινωνεται:evil::evil:δεν ξερω που θα φτασει αλλα δεν αντεχω αλλο τον πονο και δεν ξερω τι επιλογες εχω...να παω σε ορθοπεδικο??και τι θα μου κανει αφου φαρμακα δεν μπορει να μου δωσει!!!!

ΝΕΝΑ μηπως να καθοσουν στα αβγα σου?????

ΑΓΓΕΛΙΚΑΚΙ κι εμενα με πιανει μελαγχολια πολυ συχνα και συ0νηθως τα απογευματα...θελω να κλαιω!!!!να προχθες εκλαιγα υποτιθεται με τον αποστειρωτη εεεε μετα καθησαμε κατω τους ειδαμε ολους πηρα γνωμες και για καποιους και κατεληξα τωρα θα κλαιω για το ποτε θα τον παρω και μετα θα κλαιω για το ποτε θα τον χρησιμοποιησω!!!!μιλαμε για ανωμαλια ετσι???

Χαχαχα επσ ρε Καντυ κσι εγώ εχω περάσει από αυτό το στάδιο δεν θυμάσαι με τη κούνια που νόμιζα οτο μου έκαναν λάθος μέχρι να έρθει ο καλός μου και να τη βάλει σωστά πλανταξει!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

πραγματι οι ορμον ες πρεπει να φταινε. πηγα για κατι δουλιτσες στη αγορα και τωρα γυρισα,αλλα η διαθεση το ιδιο. θελω α σς ρωτησω κατι:

στο παρελθον πρι απο 7 χρονια ειχα βγαλει μια κυστη με λαπαροσκοπηση,ολα καλα. ο γιατρος που με παρακολουθουσε στη αθηνα ηθελε αρχικα καθε 3 μηες α ανεβανω αθηνα για υπερηχο και τεστ παπ. ητα ιδιωτης αλλα τη επεμβαση την εκανα στο μητερα. μεχρι τοτε ολα μου τα τεστ εβγαιναν καθαρα. καποια στιγμη μετα απο 2 χρονια που ειχα κανει 8 τεστ τυ ειπαμε με τη μητερα μου οτι δε μπορω καθε 3 μηνες α πηγαιορχομαι στην αθηνα για το τεστ και το υπερηχο και αν γιεται να το κανουμε 2 φορες το χρονο,αφου με μια φορα τουλαχιστο για το τεστ παπ ειμαστε καλυμενες. τοτε μας ειπε οκ,μου εκανε το τεστ και μου λεει μετα απο λιγες μερες που πηρα τηλ να μαθω τα αποτελεσματα: εχεις κονδυλωματα και πρπει α ρθεις α σου καω κρυοπηξια. δεν θα παμε στο μητερα ,θα γινει εδω στο ιατρειο μου. το λεω στη μανα μου,της ηρθε ταμπλας. με παιρει παμε σε ενα γυαικολογο εδω ,μου κανει τεστ παπ ο αθρωπος βγαινει καθαρο. συεχιζω και κανω 2 φορες το χρονο τεστ και βγαιουν παντα καθαρα. πριν 2 χρονια κανω τεστ παπ στον γυναικολογο που παω τωρα, βγαιει ισως/υπψια για κοδυλωματα. μου λεει θα ξανακαεις σε 3 μηνες να δουμε. β γαιει καθαρο. περσι και φετος βγηκε καθαρο. εχω αγχωθει λιγο γιατι καπου ειχα διαβασει οτι αμα εχεις κοδυλωματα δε καει α γενησεις φυσιολογικα γιατι θα κολησει το μωρο. εγω καταρχην εχω η δε εχω; ο γυαικολογος μου ειπε αφου βγηκε το τεστ καθαρο δεν υπαρχει θεμα. αλλα εχω αησυχια.

εγω προσωπικα, για μενα δηλαδη, δεν ειχα ασχοληθει ποτε με το θεμα κονδυλωματα γιατι ποτε μα ποτε δεν υπηερχε η υποψια να εχω πριν λιγους μηνες ομως αρχησε και το εψαχνε το θεμα η φαρμακοποιος που εκανα πρακτικη εδω και που μερικες φορες της κραταω το φαρμακειο και επιεδη ειχε αγχωθει και το εψαχνε παρα πολυ ρωτησαμε ολους τους γνωστους μας γιατρους και ετσι ενημερωθηκα κι εγω πληρως γι αυτο το θεμα......τα κονδυλωματα ειναι κατι που μπορει σε καποιο τεστ να ανιχνευτουν και σε καποιο αλλο οχι αυτο συμβαινει γαιτι συνηθως εκδηλωνοντε οταν πεφτει η αμυνα του οργανισμου ενω δηλαδη μια γυναικα εχει μπορει το τεστ να μην το δειξει η να δειξει οτι υπαρχει υποψια, στην ιδια γυναικα να κανει το τεστ ακομα και ενα μηνα μετα και να φανει καθαρα οτι εχει!!!παντως οσους γιατρους και να ρωτησαμε τοτε μας ειπαν οτι αν εστω και μια φορα δειξει το τεστ πως υπαρχουν αυτα απο μονα τους δεν φευγουν το οτι τυγχανει να μην ξαναδειξει το τεστ δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν αλλα οτι δεν ειναι σε εξαρση εαν για παραδειγμα κανεις ενα τεστ οταν εχεις περασει μια ιωση η μετα απο καποια αντιβιωση που η αμυνα του οργανισμου εχει πεσει τοτε το πιθανοτερο ειναι εμφανιστουν!!!!τωρα στην δικη σου περιπτωση εφοσον το ενα τεστ εδειξε οτι εχεις και καποιο αλλο εδειξε υποψια προφανως εχεις και θα πρεπει να το συζητησεις με τον γυναικολογο σου γιατι οντως ο φυσιολογικος τοκετος απαγορευεται

qWD1p2.png

xdgMp2.png

ΛΙΛΙΤΑΚΙ εσυ ειχες νευρα και δεν μπορουσες να το δεις καθαρα πως ηταν να μπει εγω που καθομαι και κλαιω χωρις καν να υπαρχει λογος....απλα επινουμαι κατι και αρχιζω:shock::shock:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

ΛΙΛΙΤΑΚΙ εσυ ειχες νευρα και δεν μπορουσες να το δεις καθαρα πως ηταν να μπει εγω που καθομαι και κλαιω χωρις καν να υπαρχει λογος....απλα επινουμαι κατι και αρχιζω:shock::shock:

Εμ και τα τόσα νεύρα αποτελέσμα της εγκυμοσύνης ειναι βρε Καντυ μου!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...