Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, anemoni9 είπε:

Να 'σαι καλά, σε ευχαριστώ πολύ!!

Καλημέρα! Σύνδρομο πολυκυστικών έχω, όχι ΠΩΑ. Δεν ξέρω αν σχετίζονται αυτά τα δύο. Είχα πάρει για κάποιο διάστημα glucophage για ρύθμιση περιόδου, αλλά τζίφος, έπαιρνα και inofert. Έχω κάνει για θυροειδή αιματολογικές για τον φάκελο του ΕΟΠΥΥ, μου έκανε και υπέρηχο η ενδοκρινολόγος. Γενικά όσες φορές έχω πάει ενδοκρινολόγο μου γράφουν ινσουλίνη, γλυκοζυλιωμένη, γενικές αίματος κλπ. Είχαμε ρωτήσει τον ανδρολόγο για το DFI, μας είπε ότι αν δεν πάει καλά η πρώτη προσπάθεια να το δούμε και αυτό, μην δώσουμε 200 ευρώ χωρίς λόγο. Βέβαια και εγώ είμαι της άποψης ότι καλύτερα να τσεκάρουμε όσα παραπάνω γίνεται για να μη χάνουμε χρόνο και χρήμα και να επιβαρυνόμαστε ψυχολογικά. Τώρα για το ουρεόπλασμα δεν ξέρω, αυτό έγραφε το αποτέλεσμα, ασθενώς θετικό 3*10 και από όσο διάβασα και ρώτησα οι απόψεις διίστανται για το αν κάνει κακό. Άλλοι λένε ότι είναι μέρος της φυσιολογικής χλωρίδας, άλλοι ότι θέλει προσοχή γιατί μπορεί να είναι και αιτία αποβολών. Θα το συζητήσω ξανά με τον γυναικολόγο όμως. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για την απάντηση σου!!

Καλημέρα, 

τα 200€ μπροστά στα 3.000€ δεν είναι τίποτα. Το να μην πάει καλά μια προσπάθεια εξωσωματικής, πέρα από το οικονομικό, είναι το ψυχολογικό και το σωματικό. Εχεις κάνει τόσες εξετάσεις, θα πάρεις τόσα φάρμακα , θα κάνεις ωολληψια, και για 200€ θα διακινδυνεύσετε να μην πάρετε βλαστοκύστες; 

Just now, Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

τα 200€ μπροστά στα 3.000€ δεν είναι τίποτα. Το να μην πάει καλά μια προσπάθεια εξωσωματικής, πέρα από το οικονομικό, είναι το ψυχολογικό και το σωματικό. Εχεις κάνει τόσες εξετάσεις, θα πάρεις τόσα φάρμακα , θα κάνεις ωολληψια, και για 200€ θα διακινδυνεύσετε να μην πάρετε βλαστοκύστες; 

Ή το χειρότερο , να μην εμφυτεύονται στις εμβρυομεταφορες (1000) η φορά , ή να έχεις αυτόματες αποβολές και παλινδρομήσεις. 
      κάνετε ότι είναι να κάνετε πριν ξεκινήσετε. 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

καληνυχτα ΜΑΡΜΙΝΑΚΙ και μην στεναχωριεσαι καθολου το μωρακι σου ερχεται και ολα θα πανε καλα...να στεναχωριωσουν αν ησουν στην αρχη και ειχε αυτη την συμπεριφορα τωρα οτι και να κανει τελειωσε δεν την εχεις και αναγκη;);)

αυτο που το πας....να εχανε και ο Αρης:rolleyes::rolleyes:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Άρα Μαρία μου θα καθήσεις εκεί ώσπου να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Ήξερα ότι θα πάτε για σπερματέγχυση αλλά δεν ήμουν σίγουρη για το στάδιο το οποίο είστε. Με το καλό και αν μπορείς να μπεις να μας πεις νέα σου
σε ευχαριστω!!!οταν βρισκω ιντερνετ θα μπαινω να βλεπω τα νεα σας και να σας λεω και για μενα!! :D

Μετα απο 11 μέρες σήμερα θα κοιμηθω στο σπίτι μου:), δεν τελειωσα ακομη εμειναν καποιες λεπτομεριες αλλα τα χοντρα και τα βαρια τελειωσαν, θα σας ξαναγραψω αυριο γιατι δεν σας εχω διαβασει ακομη!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Η καλύτερη θέση για φυσιολογικό ειναι σπονδυλική αριστερά κσι πόδια δεξιά εμένα ειναι από την άλλη που θα πει ότι αν βγει έτσι θα πονεσω εγώ περισότερο γιατί θα σκαλώνει στην ούρα μου...αλλά υπάρχει και η πιθανότητα να μην μπορεί να κατέβει αλλά δεν ανησυχώ στροφές μπορεί να κάνει ακόμα!!! Το κεφάλι του ειναι πολύ κάτω για να τον δούμε σχεδόν μου κατέβασε το εσώρουχο !!! Καί μου είπε.και εμένα ότι ανά πασα στιγμή τα νερά μπορεί να.σπάσουν!!!

Ήμουν σίγουρη Λιλιτάκι αφού είπαμε μαζί πάμε εμείς μέχρι και στα κιλάκια συμβαδίζουμε πια :tongue:

καληνυχτα ΜΑΡΜΙΝΑΚΙ και μην στεναχωριεσαι καθολου το μωρακι σου ερχεται και ολα θα πανε καλα...να στεναχωριωσουν αν ησουν στην αρχη και ειχε αυτη την συμπεριφορα τωρα οτι και να κανει τελειωσε δεν την εχεις και αναγκη;);)

αυτο που το πας....να εχανε και ο Αρης:rolleyes::rolleyes:

Ναι Κάντυ φαντάσου να έχανε! Ο άντρας μου το πήρε πολύ βαριά γιατί είμασταν χρόνια με τη συγκεκριμένη γυναικολόγο και η αλήθεια είναι ότι μας στάθηκε πολύ στην προσπάθεια μας και ποτέ δεν το εκμεταλλεύτηκε οικονομικά. Εάν δεν μας έπαιρνε μόνο μια επίσκεψη για την παρακολούθηση και την σπερματέγχυση δεν ξέρω καν αν θα είχαμε τη δυνατότητα να κάνουμε τόσες πολλές γι' αυτό μας ξάφνιασε. Πιστεύαμε ότι μέσα από όλα αυτά είχαμε δεθεί και σαν άνθρωποι. Όπως με εσάς. Ευτυχώς ξεχάστηκε στον αγώνα κέρδισε κι όλας και όλα καλά.

Μετα απο 11 μέρες σήμερα θα κοιμηθω στο σπίτι μου:), δεν τελειωσα ακομη εμειναν καποιες λεπτομεριες αλλα τα χοντρα και τα βαρια τελειωσαν, θα σας ξαναγραψω αυριο γιατι δεν σας εχω διαβασει ακομη!!!!

Επιτέλους κοριτσάκι άντε να ξεκουραστείς τώρα και να σε χαιρόμαστε περισσότερο. Ώσπου να αρχίσεις να μπαίνεις ξανά ενεργά στο καφέ θα γεννήσουμε με το Λιλιτάκι.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

καλημερα μαρμιν,μη στεαχωριεσαι,αφου οπως λες σας εχει σταθει τοσο πολυ,μπορει χθες α ητα τυχαιο,α ηταν κουρασμενη,μη ξεχναμε οτι και αυτοι αθρωποι ειναι και που και που εχου τις μαυρες τους. θα δεις αν υπαρξει επομεη φορα,που σε κοβω α εχεις γεννησει,ολα θα ειναι μια χαρα.

εγω απο χθες που σας εγραψα με εχει πιασει μια μελαγχολια,μια στεαχωρια δε ξερω,αλλα ειμαι σαν α σερομαι στα πατωματα.

εχω και μια απορια. εμενα δεν μου εχει πει ποτε κατι για το αμνιακο υγρο ή το πλακουντα. ει΄ναι νωρις ακομα για να τα μετρησει; δε ξερω κιολας πως γραφονται στο χαρτι που μας δινει οπταν καουμε τον υπερηχο για να δω αν τα μετραει και απλα δε μου το λεει.

Καλημέρα Αγγελικάκι γιατί σ' έπιασε αυτή η μελαγχολία;

Κι εγώ αυτό λέω ότι μπορεί να ήταν τυχαίο γεγονός αν και δεν το πολυπιστεύω γιατί δεν πιστεύω στις συμπτώσεις θα περιμένω ωστόσο και την επόμενη φορά. Πάντα δίνω δεύτερη ευκαιρία. Πιστεύω πως ο γυναικολός σου τα βλέπει όλα στον υπέρηχο κάθε φορά απλά δε σου τα λέει όλα

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

μαρμιν μπορει και κεινη να στεναχωρηθηκε που δεν θα σε ξεγενησει εκεινη. μοη σου ειπες οτι εχετε δεθει σαν ανθρωποι απο τα τοσα που εχετε περασει και γι αυτο να αντεδρασε ετσι. την επομεη φορα θα ειναι ολα μια χαρα

Διαφημίσεις

μαρμιν μπορει και κεινη να στεναχωρηθηκε που δεν θα σε ξεγενησει εκεινη. μοη σου ειπες οτι εχετε δεθει σαν ανθρωποι απο τα τοσα που εχετε περασει και γι αυτο να αντεδρασε ετσι. την επομεη φορα θα ειναι ολα μια χαρα

Ναι αγγελικάκι μου μπορεί αν και εμείς της ζητήσαμε να έρθει στο νοσοκομείο αλλά αρνήθηκε. Ας δω όμως την θετική άποψη ως το επόμενο ραντεβού. Εννοείται ότι θα την πληρώναμε

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Καλημέρα! Να ξέρετε ότι δεν διάβασα πολλά οπότε αν δεν αναφερθώ σε κάποια από εσάς, μην με παρεξηγήσετε!

Μαρμίν και Λιλιτάκι μαζί μείνατε έγκυες, μαζί γεννάτε και τα μωρά σας έχουν ακριβώς τα ίδια κιλάκια!!!! Αυτο κι αν είναι σύμπτωση! Αντε, με το καλό να τα δεχτείτε.

Μαριούλα, κούκλος ο μικρός σου!

Μαρμιν, δεν πιστεύω στις ιδιαίτερες σχέσεις ανάμεσα σε γιατρό και ασθενή. Σαν πορτοφόλια μάς βλέπουν και μόλις διαπιστώνουν ότι δεν θα πάρουν άλλα από εμάς, πολύ απλά δίχνουν τη συμπεριφορά τους....Φάουλ δικό της όμως, αν η συμπεριφορρά της είναι συνειδητή και δεν ήταν αποτέλεσμα κούρασης κτλ.....Μην σκας. Σε λίγες μέρες γεννάς....Να ρωτήσω κάτι; Οι ιδιώτες γιατροί μπορούν να χειρουργούν πλέον και στα δημόσια νοσοκομεία τους ασθενείς τους, ε; Οπότε, αν ήθελε, μπορούσε να έρθει ή δεν της επιτρέπεται κάτι τέτοιο;

Κάντυ, εννοείται ότι θα τα δει τα αποτελέσματα και ο γιατρός....Εγώ χθες απλά πήρα το μικροβιολόγο και μου είπε πως δεν βλέπει κάτι ανησυχητικό.....

Μαρία, καλά αποτελέσματα με την σπερματέγχυση. Μακάρι να πάνε όλα καλά.

Αγγελικάκι και Τσέυ σας φιλώ....Γράψατε τίποτα σημαντικό και δεν το θυμάμαι;;;;Αν ναι, μαλώστε με!!!! Α, Αγγελικάκι κι εγώ καμία φορά αισθάνομαι έτσι όπως λες....χθε ςμε πήραν τα κλάματα χωρίς να ξέρω το γιατί....Ετσι στα καλά καθούμενα....

Νένα, σε έχω ξαναρωτήσει αλλά δεν θυμάμαι να απάντησες. Αμνιοπαρακέντηση έκανες; Δεν νομίζω, θα το θυμόμουν.....Γενικώς τι σου είπε ο γιατρός για το θέμα αυτό; Εμένα μού είπε πως το τεστ papp- a θα μας καθοδηγήσει.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Καλημερούδια όμορφες!!!Κορίτσια εχθές ήταν ίσως το μοναδικό βράδυ που δέν σηκώθηκα ούτε για κατούρημα ούτε για νερο κοιμήθικα σερι από τις 11,30 εως τις 9,15 Σήμερα είμαι λές και είχα πάει διακοπές μια εβδομάδα χιχιχιχιχι!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Lilitaki μια από τα ίδια! Αυτή ήταν η πρώτη κουβέντα στον άντρα μου μόλις άνοιξα τα μάτια μου. Κοιμηθήκαμε χωρίς ούτε ένα διάλειμμα βέβαια λιγότερες ώρες (12-6) αλλά σημασία έχει ότι από την κούραση ούτε κουνηθήκαμε μας ξύπνησε κατευθείαν το ξυπνητήρι.

Μάρτζι μου εγώ πάω φυσιολογικά εκτός κι αν προκύψει οτιδήποτε διάβασα κάπου και κατάλαβα και από τον τρόπο της ότι μπορούν να είναι εδώ αφήνουν άσχετες μαίες μέσα και της είπαν να πούμε ότι είναι ξαδέλφη μου. Βέβαια είπε ότι μπορεί αν είναι αλλά δεν μπορεί να παρέμβει αλλά εγώ δεν το πιστεύω αυτό αφενός γιατί γνωρίζω το χαρακτήρα της και αφετέρου γιατί κανένας συνάδελφος γιατρός και μάλιστα ειδικευόμενος θα αρνούνταν τη συμμετοχή σε συγγενή. Μην τρελαθούμε κι όλας απλά προφανώς δεν ήθελε να μαθευτεί αλλά με τη σχέση που είχαμε αναπτύξει κ τα προβλήματα που ήξερε πως έχω πιστεύω πως μπορούσε να κάνει μια εξαίρεση και εννοείται ότι δε θα λέγαμε τίποτα. Τα ίδια λεφτά θα έπαιρνε έτσι κι αλλιως δε θα κόβαμε από την αμοιβή της. Δε με πείραξε που αρνήθηκε δικαίωμα της είναι αλλά και δικό μου να πάω όπου νιώθω πιο ασφαλής και όπου καλύπτομαι οικονομικά. Πάντως με όποιο κι αν συζήτησα που ξέρει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζω είτε σχετικός με την υγεία είτε άσχετος όλοι συμφώνησαν ότι σε νοσοκομείο είμαι πιο ασφαλής. Το ίδιο μου είπαν και οι μαίες στο μάθημα ότι αν υπάρχει κι άλλο πρόβλημα υγείας ειδικά τότε καλύτερα το νοσοκομείο γιατί ότι κι αν συμβεί η κλινική εκεί θα σε στείλει. Και μάλιστα σε εφημερεία και είπαν ότι είναι απόλυτα ασφαλές.

Η Νένα δεν έκανε αμνιοπαρακέντηση γιατί δε χρειάστηκε αφού αυχενική και παπ α ήταν μια χαρά. Ούτε εσύ θα χρειαστείς. Είναι όλα τέλεια μπορείς να ησυχάσεις.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

καλημερα κοριτσακια!!!!

μαρακι καλη επιτυχια!!!να μπαινεις να μας λες τα νεα σου αν δεν προλαβαινεςι ανα συμμετεχεις!!!

μαρμιν το μωαρακι μια χαρα και αυτο εχει σημασια. τον τραχηλο τον μερτανε για να δουν ποτε γεννας. το δικο μου τον μερταει κ τωρα για ναδει αν ειναι οσο πρεπει χοντρος. οσο για την γιατρο...δεν μ'αρεσουν αυτες οι συμπεριφορες αλλα αν το δεις και απο την αλλη απο την στιγμη που δεν εκανες νηξη νωριτερα μπορει αυτη να σε υπολογιζε οτι θα σςε ξεγεννησει και να χρειαζοταν τα λεφτα ή να σου εκανε ολες αυτες τις διευκολυνξσεις στις τιμες για να σε ξεγεννησει αυτη. βεβαια και παλι δεν δικαιολοογω την συμπεριφορα γιατι ετσι οπως εγινε και μειναν 1-2 το πολυ ραντεβου τελευταια δεν θα επρεπε να το κανει θεμα! τωρα σε εκανε να αμφιβαλλεις γι αυτην...παντως μην στεναχωιρεσαι...αν για τον οποιονδηποτε λογο εισαι δυσαρεστημενη κ θες να φυγεις θα πας στην δικη μου που ειναι δοκιμασμενη και θα εισαι μια χαρα. ασε που δεν θα χρειαστεις γιατι απο βδομαδα θα εχουμε γεννητουρια πολλα...

μαρτζι η νενα δεν εκανε αμνιοπαρακεντηση για τον λογο που σου ειπε κ η μαρμιν. εαν οι δυο εξετασεις αυτες δεν ειχαν τα αναμενομενα αποτελεσματα τοτε θα εκανε, οποτε και συ δεν θα κανεις μην σκας!!!απολαυσε το ειπαμε τωρα...

αγγελικακι κ γω δεν την ακουσα να μετραει πλακουντες, μαλλον τα μετραν αυτοι αλλα δεν μας το λεν γιατι δεν καταλαβαινουμε. αυτες οι ψυχολογικες μεταπτωσεις και ειδικα οι αποτομες ειναι λογο ορμονων...δυστυχως θα κρατησουν λιγο ακομα...αλλα δεν την θετικη πλευρα!!!εγω δεν εχω τετοιες αλλα μεγαλωσε ο κ@λος μου...καλυτερα ειναι???

καντυ τι γκουρμε κατασταση ετοιμαζεις για σημερα????κανονισε κακομοιρα μου καμια μερα θα παρω το αμαξι κ σε 3 ωριτσες θα ειμαι στο τραπεζι σας!!!

κοριτσακια σημερα εχω να σιδερωσω 4 πληντυρια και ηταν ολα με ρουχα....(τα εσωρουχα δεν τα σιδερωνω)....λιλιτακι αντε ρε κοριτσι ελα να με βοηθησεις, εσυ το χεις μαθει καλα και το ξεπετας!!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...