Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, anemoni9 είπε:

Να 'σαι καλά, σε ευχαριστώ πολύ!!

Καλημέρα! Σύνδρομο πολυκυστικών έχω, όχι ΠΩΑ. Δεν ξέρω αν σχετίζονται αυτά τα δύο. Είχα πάρει για κάποιο διάστημα glucophage για ρύθμιση περιόδου, αλλά τζίφος, έπαιρνα και inofert. Έχω κάνει για θυροειδή αιματολογικές για τον φάκελο του ΕΟΠΥΥ, μου έκανε και υπέρηχο η ενδοκρινολόγος. Γενικά όσες φορές έχω πάει ενδοκρινολόγο μου γράφουν ινσουλίνη, γλυκοζυλιωμένη, γενικές αίματος κλπ. Είχαμε ρωτήσει τον ανδρολόγο για το DFI, μας είπε ότι αν δεν πάει καλά η πρώτη προσπάθεια να το δούμε και αυτό, μην δώσουμε 200 ευρώ χωρίς λόγο. Βέβαια και εγώ είμαι της άποψης ότι καλύτερα να τσεκάρουμε όσα παραπάνω γίνεται για να μη χάνουμε χρόνο και χρήμα και να επιβαρυνόμαστε ψυχολογικά. Τώρα για το ουρεόπλασμα δεν ξέρω, αυτό έγραφε το αποτέλεσμα, ασθενώς θετικό 3*10 και από όσο διάβασα και ρώτησα οι απόψεις διίστανται για το αν κάνει κακό. Άλλοι λένε ότι είναι μέρος της φυσιολογικής χλωρίδας, άλλοι ότι θέλει προσοχή γιατί μπορεί να είναι και αιτία αποβολών. Θα το συζητήσω ξανά με τον γυναικολόγο όμως. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για την απάντηση σου!!

Καλημέρα, 

τα 200€ μπροστά στα 3.000€ δεν είναι τίποτα. Το να μην πάει καλά μια προσπάθεια εξωσωματικής, πέρα από το οικονομικό, είναι το ψυχολογικό και το σωματικό. Εχεις κάνει τόσες εξετάσεις, θα πάρεις τόσα φάρμακα , θα κάνεις ωολληψια, και για 200€ θα διακινδυνεύσετε να μην πάρετε βλαστοκύστες; 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

αληθεια λιλιτακι το οτι αλλαξε πλευρο τι σημαινει?ξεχασα να σε ρωτησω...
Η καλύτερη θέση για φυσιολογικό ειναι σπονδυλική αριστερά κσι πόδια δεξιά εμένα ειναι από την άλλη που θα πει ότι αν βγει έτσι θα πονεσω εγώ περισότερο γιατί θα σκαλώνει στην ούρα μου...αλλά υπάρχει και η πιθανότητα να μην μπορεί να κατέβει αλλά δεν ανησυχώ στροφές μπορεί να κάνει ακόμα!!! Το κεφάλι του ειναι πολύ κάτω για να τον δούμε σχεδόν μου κατέβασε το εσώρουχο !!! Καί μου είπε.και εμένα ότι ανά πασα στιγμή τα νερά μπορεί να.σπάσουν!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Άσε Κάντυ θα σας έλεγα αύριο γι' αυτό αλλά αφού το ανέφερες. Της το είπε ο άντρας μου την προηγούμενη φορά και της είπε ότι οικονομικά δε βγαίνουμε σε κλινική αλλά εάν μπορεί να έρθει στο νοσοκομείο γιατί τη θέλουμε. Είπε ότι δεν μπορεί και ότι δεν έχει πρόβλημα να γεννήσουμε όπου θέλουμε μας το έπαιξε άνετη. Σήμερα ενώ ήμασταν το πρώτο ραντεβού όπως πάντα και πάντα φώναζε εμάς πρώτα έβαλε δύο άλλες που έκατσαν κανένα 20λεπτο μέσα. Και όταν μπήκαμε ήταν πολύ τυπική. Άσε που κοίταξε το μωρό στα γρήγορα ίσα που το μέτρησε και έδειξε τα χεράκια του που κουνιόνταν. Γενικά στενοχωρήθηκα πολύ δε λέω σίγουρα το πρόσεξε το μωράκι αλλά εγώ δεν το ευχαριστήθηκα μόνο που το μετρούσε κατάλαβα και με το ζόρι μου είπε πόσο είναι. Έκανε στροφή 180 για να μην πω 360 μοιρών. Τον άντρα μου τον πείραξε πολύ και στενοχωρήθηκε και δεν ήθελα να του δείξω πόσο με χάλασε κι εμένα. Επίσης στο άσχετο μου είπε πως έτσι όπως είναι η κατάσταση με μένα εάν συμβεί οτιδήποτε να πάω στο νοσοκομείο. Τι να πω άλλος άνθρωπος σας λέω αλλά θα δώσω άλλη μια ευκαιρία μήπως και έτυχε. Ευτυχώς δηλαδή που δεν της το είπαμε νωρίτερα. Και ένας λόγος που θέλω να γεννήσω πριν την επόμενη Πέμπτη είναι αυτός ότι χαλάστηκα πολύ κ δεν θέλω να ξαναπάω χαζός λόγος θα πείτε αλλά έτσι ένιωσα μετά τα σημερινά. Πάντως αν πάω τελικά κ πάει να με ξεπετάξει έτσι δε θα της περάσει θα τη βάλω να μου τα δείξει όλα ένα ένα όπως έκανε πάντα.

ωχχχ συγνωμη αν σε εφερα σε δυσκολη θεση:oops::oops:αλλα θυμαμαι που το ελεγες και δεν το ειχες ξαναναφερει!!!!ναι οκ δεν θα γεννησεις σε αυτην αλλα καθε φορα που πηγαινεις στο ιατρειο δεν την πληρωνεις????τι δωρεαν σου κανει τους υπερυχους???εμενα ο γιατρος εδω που πηγαινω καθε μηνα και δεν τον πληρωνω αλλα κοβει την επισκεψη και τον υπερυχο απο το βιβλιαριο και παλι μου κανει ποση ωρα υπερυχο και ξερει απο την αρχη οτι πηγαινω στο νοσοκομειο και οτι θα γεννησω εκει...ενταξη στην αρχη ηταν καπως ψυχρος αλλα εγω πηγαινα κυρια και τον ρωταω για ολα οποτε δεν εχει αλλη επιλογη:rolleyes:οκ μωρε μην το σκεφτεσαι και να πας αλλη μια φορα δεν πειραζει εφτασες στο τελος!!!!στο νοσοκομειο ποτε θα ξαναπας????

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Φύγατε όλες μάλλον! Για το Λιλιτάκι δεν το συζητώ κοιμάται:tongue: Μάρτζι όντως τέλεια τα νέα τώρα απόλαυσε το.
Εδω ειμαι βρε σε περίμενα :-D. Μια χαρά τα μωρα μας κοριτσάκι μου τώρα αναμονή δύσκολο αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε και κάτι άλλο!!! Άντε τώρα καληνύχτα μας!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

ωχχχ συγνωμη αν σε εφερα σε δυσκολη θεση:oops::oops:αλλα θυμαμαι που το ελεγες και δεν το ειχες ξαναναφερει!!!!ναι οκ δεν θα γεννησεις σε αυτην αλλα καθε φορα που πηγαινεις στο ιατρειο δεν την πληρωνεις????τι δωρεαν σου κανει τους υπερυχους???εμενα ο γιατρος εδω που πηγαινω καθε μηνα και δεν τον πληρωνω αλλα κοβει την επισκεψη και τον υπερυχο απο το βιβλιαριο και παλι μου κανει ποση ωρα υπερυχο και ξερει απο την αρχη οτι πηγαινω στο νοσοκομειο και οτι θα γεννησω εκει...ενταξη στην αρχη ηταν καπως ψυχρος αλλα εγω πηγαινα κυρια και τον ρωταω για ολα οποτε δεν εχει αλλη επιλογη:rolleyes:οκ μωρε μην το σκεφτεσαι και να πας αλλη μια φορα δεν πειραζει εφτασες στο τελος!!!!στο νοσοκομειο ποτε θα ξαναπας????

Δε με έφερες σε δύσκολη θέση Κάντυ μου μη στενοχωριέσαι έτσι κι αλλιώς θα σας τα έλεγα αύριο. Τα ίδια λέει και ο άντρας μου συν ότι όλα αυτά τα χρόνια με τις σπερματεγχύσεις (που πραγματικά έπαιρνε πολύ λίγα μόνο μία επίσκεψη) και με την εγκυμοσύνη πρέπει να έχει παρει στο 1000 από εμάς. Όμως δεν ήταν κάπως άκυρη η σημερινή της στάση; Εγώ έφυγα από το ιατρείο με την αίσθηση ότι δεν είδα το μωράκι μου. Έπειτα θες επειδή δε βλέπω καλά, επειδή έχω άγχος, επειδή είμαι χαζή θέλω να μου τα εξηγει ένα ένα για να τα βλεπω που έτσι κι αλλιώς έκανε κάθε φορά. Ησύχασα μόνο γιατί ο άντρας μου μου είπε ότι τα είδε καλά και ότι είδε και χεράκι και να μην ανησυχώ και ξέρω πως εκείνος και εξ επαγγέλματος τα προσέχει όλα. Ήταν φύλακας στο νοσοκομείο βλέπετε σαν τους σεκουριτάδες αλλά δημόσιος υπάλληλος.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

ενταξη την καθεμια μας θα την πειραζε αλλα να σου πω κατι μην αγχωνεσαι τωρα για το μωρακι σου εφτασες στο τελος δεν υπαρχει περιπτωση τωρα να δει κατι που δεν εχετε δει στους προηγουμενους υπερυχους...τραχηλο σου μετρησε???

στο νοσοκομειο θα γεννησεις με συγκεκριμενο γιατρο η θα πας και οποιος εφημερευει??

ΛΙΛΙΤΑΚΙ καληνυχτα!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

ενταξη την καθεμια μας θα την πειραζε αλλα να σου πω κατι μην αγχωνεσαι τωρα για το μωρακι σου εφτασες στο τελος δεν υπαρχει περιπτωση τωρα να δει κατι που δεν εχετε δει στους προηγουμενους υπερυχους...τραχηλο σου μετρησε???

στο νοσοκομειο θα γεννησεις με συγκεκριμενο γιατρο η θα πας και οποιος εφημερευει??

ΛΙΛΙΤΑΚΙ καληνυχτα!!!

Δεν αγχώνομαι απλά δεν το περιμενα τόσο πολύ και στενοχωρήθηκα.

Σε εφημερία θα πάω αλλά ούτε αυτό με αγχώνει. Τράχηλο δε μου μέτρησε δεν ξέρω αν το μέτρησε στον υπέρηχο.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

εγω θα ελεγα αφου θα πας στο νοσοκομειο και σιγουρα θα σε δει γιατρος να τον βαλεις να σου κανει υπερυχο να σου μετρησει τραχηλο και να ρωτησεις ποτε βλεπει να γεννας

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Ναι Μαράκι ανυπομονώ λίγο εσύ αύριο γιατί θα πας Αθήνα; Θα μείνεις καιρο εκεί;

θα παω για να μετρησουμε το-τα ωαρια!και να κανουμε τη σπερματεγχυση τη μερα που πρεπει.

δεν ξερω ποσες μερες θα μεινω,εξαρταται απο τα αυγουλακια μου :D

Διαφημίσεις

εγω θα ελεγα αφου θα πας στο νοσοκομειο και σιγουρα θα σε δει γιατρος να τον βαλεις να σου κανει υπερυχο να σου μετρησει τραχηλο και να ρωτησεις ποτε βλεπει να γεννας

Την προηγούμενη φορά που πήγα νοσοκομείο μόνο καρδιά ακουσαν τώρα δεν ξέρω τι θα κάνουν. Η μέτρηση του τραχήλου είναι απαραίτητη σε αυτό το στάδιο; Αύριο θα ρωτήσω το Λιλιτάκι αν της το μέτρησε. Παλιότερα μου τον μετρούσε αλλά τώρα τι χρειάζεται αφού έτσι κι αλλιώς θα γεννήσω. Για να δει αν έχει διαστολή μήπως; Πάντως οι προπαρασκευαστικές ωδίνες άρχισαν επιτέλους αλλά είναι σχεδόν ανώδυνες.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

θα παω για να μετρησουμε το-τα ωαρια!και να κανουμε τη σπερματεγχυση τη μερα που πρεπει.

δεν ξερω ποσες μερες θα μεινω,εξαρταται απο τα αυγουλακια μου :D

Άρα Μαρία μου θα καθήσεις εκεί ώσπου να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Ήξερα ότι θα πάτε για σπερματέγχυση αλλά δεν ήμουν σίγουρη για το στάδιο το οποίο είστε. Με το καλό και αν μπορείς να μπεις να μας πεις νέα σου

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Την προηγούμενη φορά που πήγα νοσοκομείο μόνο καρδιά ακουσαν τώρα δεν ξέρω τι θα κάνουν. Η μέτρηση του τραχήλου είναι απαραίτητη σε αυτό το στάδιο; Αύριο θα ρωτήσω το Λιλιτάκι αν της το μέτρησε. Παλιότερα μου τον μετρούσε αλλά τώρα τι χρειάζεται αφού έτσι κι αλλιώς θα γεννήσω. Για να δει αν έχει διαστολή μήπως; Πάντως οι προπαρασκευαστικές ωδίνες άρχισαν επιτέλους αλλά είναι σχεδόν ανώδυνες.

για να δει αν εχει λεπτυνει και ποσο και αν εχει ξεκινησει διαστολη...σ αυτο το σταδιο της αναμονης μετρανε καθε εβδομαδα τραχηλο και κανουν nst την περασμενη φορα που ειχα παει στο νοσοκομειο ηταν μια κοπελα που της ειχε δωσει πητ 1/11 ηταν δηλαδη μια εβδομαδα πριν την πητ της και της μετρησε τον τραχηλο και δεν ειχε μικρυνει καθολου στο nst δεν ειχε ουτε μια συσπαση και της ειπε να περπαταει παρα πολυ για να μαλακωσει ο τραχηλος διαφορετικα θα την πηγαινε για προκληση

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Καρδιοτοκογράφημα έκανα την Τετάρτη που πηγα πάλι στο ιπποκράτειο για να δουν τις εξετάσεις. Λογικά στο επόμενο ραντεβού αν είναι θα με μετρήσουν γιατί απ' ότι κατάλαβα κάνουν συγκεκριμένα πράγματα σε κάθε εβδομάδα που είναι στάνταρ για όλους. Ευχαριστώ πάντως Κάντυ για τη συμπαράσταση. Ευτυχώς ήταν το μάθημα μετά και ξεχάστηκα κάπως και ο άντρας μου πήγε και είδε τον Αρη και γύρισε ανανεωμένος γιατί νίκησε τη Βέροι 2-1. Φαντάσου μετά από αυτό να έχανε και ο Άρης;)

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...