Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

κοριτσακια πηγα και για την χοριακή...περιμένουμε τιμή τώρα...σε καμιά ωρίτσα μου είπε η μικροβιολογος...πάντως ήμουν και τυχερή...το τεστ έδειξε πριν καν τελειώσει το κατούρημά μου...και η μικροβιολογος είπε οτι θα κάνει γρήγορα γιατι έδωσε μια θετική χοριακή το πρωί και είναι έτοιμο το μηχανημα...!!!τι περιμένουμε τώρα?τί τιμή? και τί κάνω μετά?

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πω πω εγω κ η μαρτζι μειναμε μονο.! Καντε κατι κ για μας.που υπαρχει σπερματια να παμε να παρουμε?

ειναι και η λεια και η τινγκερμπελ 4 κοπελες μονο θα μεινετε κ εσεις θα δειτε!!!αφου ηταν μια να γινει η αρχη απο τοτε που εγινε μενετε μια καθε μηνα η κ 2 καθε μηνα!

83tdp2.pngcWE4p3.png

ευχαριστώ...:P:p:p

τώρα που πήραμε τα πάνω μας...ανυπομονώ να σβηστούμε όλες!!!Δεν μείναμε πολλές!!!

πολύ γουρλίδικο το 2012!!!!

στείλτε μπεμπεδόσκονη...πολύ μακριά να φτάσει και κοντά μου....

δεν κανει τιποτα χαρα μ θα δεις καθε μηνα θα μενει κ απο μια σας απο την ωρα που εμεινα εγκυος καθε μηνα καποια μενει ειναι κολλητικο:tongue:κ μεσα σε 2,5 μηνες που μ εμειναν για να γεννησω θα εχετε μεινει ολες εγκυες θα το δεις!:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

κοριτσακια πηγα και για την χοριακή...περιμένουμε τιμή τώρα...σε καμιά ωρίτσα μου είπε η μικροβιολογος...πάντως ήμουν και τυχερή...το τεστ έδειξε πριν καν τελειώσει το κατούρημά μου...και η μικροβιολογος είπε οτι θα κάνει γρήγορα γιατι έδωσε μια θετική χοριακή το πρωί και είναι έτοιμο το μηχανημα...!!!τι περιμένουμε τώρα?τί τιμή? και τί κάνω μετά?

χαχα κ εμενα κ στις 2 μ εγκυμοσυνες εδειξε το τεστ θετικο πριν καλα καλα βρεχτει ολο:Pεισαι εγκυοοοοοοοοοοοοοοοοοος δεν το συζηταμε αλλο!!!περιμενω κ την χοριακη ομως για να σου ευχηθω και να σε σβησω κ απο τη λιστα!!!!:Pπεριμενεις την τιμη,μετα το λες σε ολους κ φυσικα πρωτα στον αντρα σου:Pκ την δευτερα γιατι πεφτει σαββατοκυριακο πας σε γιατρο να δεις τον σακο η τους σακους;)

83tdp2.pngcWE4p3.png

Κι άλλη κεραμύδα !!! Ρε κορίτσια μην τα ρίχνετε έτσι απότομα!!! Έχουμε και ευαισθησίες εμείς οι ξανθιές.............

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Διαφημίσεις

καλημέρα κοριτσάκια μου!!!διάβασα τα νέα σας ένα ένα....έχω μπει σπίτι πριν 30 ώρα και δεν έχω ανοιξει ούτε καν τις μπαλκονοπορτες...σήμερα μετράω την πρώτη μέρα καθυστέρισης...ήμουν στο χωριο και σήμερα με το που γύρισα έκανα ένα τεστ που είχα στο σπίτι και παρόλο που δεν το έκανα με τα πρωινά ήταν ++++!τώρα δεν ξέρω τί νακάνω...στον άντρα μου δεν το έχω πει ακόμα..με ρωτάει απο χθες αν μου ήρθε και γω του λέω οτι πονάει η κοιλιά μου....το περιμένω να έρθει!!!!είμαι σίγουρη οτι θα κλαίει....εγώ να το πιστέψω ακόμη δεν μπορώ....τώρα μάλλον πρέπει να πάω για χοριακή ετσι????η γιατρός μυ είναι σε άδεια...κορίτσια απαντήστε τί να κάνω????

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟ ΜΠΡΑΒΟΟΟΟ ΜΠΡΑΒΟΟΟΟ!!!!!!!!Τι όμρφα νέα βρε κοριτσάκι μου άντε να μας πείς και για την μεγάλη χοριακη σου!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

χαχα κ εμενα κ στις 2 μ εγκυμοσυνες εδειξε το τεστ θετικο πριν καλα καλα βρεχτει ολο:Pεισαι εγκυοοοοοοοοοοοοοοοοοος δεν το συζηταμε αλλο!!!περιμενω κ την χοριακη ομως για να σου ευχηθω και να σε σβησω κ απο τη λιστα!!!!:Pπεριμενεις την τιμη,μετα το λες σε ολους κ φυσικα πρωτα στον αντρα σου:Pκ την δευτερα γιατι πεφτει σαββατοκυριακο πας σε γιατρο να δεις τον σακο η τους σακους;)

η γιατρος μου είναι σε άδεια....θα την παρω στο κινητο να μου πει μόλις πάρω την τιμή...

28xYp3.png

η γιατρος μου είναι σε άδεια....θα την παρω στο κινητο να μου πει μόλις πάρω την τιμή...

ε καλα δεν μας πολυ νοιαζει που ειναι σε αδεια σημασια εχει να εισαι εγκυουλα!!!:D

83tdp2.pngcWE4p3.png

κοριτσακια η τιμη μου ειναι 1280!καλή ε?θα κανω ενα ντουζ να συνελθω μπας και το συνειδητοποιησω....

τέλεια!!!!:P:p:p:p:p

μπράβο κοριτσάκι μου, τώρα να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

κοριτσακια η τιμη μου ειναι 1280!καλή ε?θα κανω ενα ντουζ να συνελθω μπας και το συνειδητοποιησω....

Καλε εσύ είσαι πολύ ΕΓΚΥΟΣ !!!! Μπαίνω και εγώ για κρύο μπάνιο μαζί σου!!!!

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

ευχαριστώ κορίτσια μπεμπεδόσκονη σε όλες....τώρα θα αρχίσω την εφαρμογή όλων όσων σκεφτόμουν τα 2 τελευταία χρόνια...το απογευμα θα σας πω τις αντιδρασεις του άντρα μου...σίγουρα θα κλαίει!!!!

28xYp3.png

Μόνο καλή????? ΤΡΙΚΑΛΗ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!

Εύχομαι μία τελειόμηνη εγκυοσίνη!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

χαχαχα καλη λεει????????????????????εισαι εγκυουλααααααgraphics-pregnant-349861.gif και πολυ εγκυουλα μαλιστα εγω ειχα 532 χοριακη την πρωτη μερα καθυστερησης στο πρωτο μ μωρο στο δευτερο δεν εκανα χοριακη γιατι εκανα 2 τεστ φαρμεκειο κ μετα απο μια μερα ειδαμε κ σακο.....εσενα ειναι πολυ υψηλη:P να δεις που μπορει να ειναι κ διδυμακια graphics-pregnant-937949.gifαντε βρε τσερρυ μου καλοστεριωμενο να ειναι το μωρακι σου να εχεις μια καλη κ τελειομηνη εγκυμοσυνη κοιταξε να απολαυσεις την καλυτερη φαση της ζωης σου περιμενουμε νεα για το πως αντεδρασε ο αντρας σου βρες ομορφο τροπο να του το πειςgraphics-pregnant-560335.gif

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...