Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Neverstop είπε:

είσαι πανέτοιμη και μικρούλα, έτοιμη για να γίνεις μαμά🙏🏻

Να 'σαι καλά, σε ευχαριστώ πολύ!!

9 ώρες πρίν, Nels είπε:

Να κάνεις και καμπύλη αντίστασης στην ινσουλινη, σχετίζεται με ΠΩΑ. Επίσης σε πολλές κοπέλες με ΠΩΑ ακόμη και αν έχουν χαμηλο σακχαρο δίνουν για κάνα 3μηνο πριν την ωοληψια χάπια τυπου glucophage, βοηθούν στη βελτίωση της ποιότητας των ωαρίων. Να επισκεφτεις οπωσδηποτε και έναν ενδοκρινολογο για έλεγχο θυροειδους και να κάνεις και ανοσολογικο έλεγχο, μπορείς να μιλήσεις και με τον αιματολογο σχετικά μιας που θα πας. Ο σύντροφός σου λόγω κιρσοκηλης καλό είναι να κάνει και έλεγχο DFI στο σπερμα, ακόμη και αν το σπερμοδιαγραμμα είναι καλό ενδέχεται να έχει θέμα στον κατακερματισμο. Το ασθενως θετική στο ουρεοπλασμα δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς σημαινει, μπορεί δλδ να είναι και ψευδές? Κάνε και μια εξέταση ιστού περιοδου που δίνει πιο ασφαλή αποτελέσματα. Στην πρώτη εξωσωματικη συνήθως κάνουν λίγες εξετάσεις αλλα οσα παραπάνω κάνεις τόσο πιο σίγουρη θα είσαι, είναι κρίμα να χάσεις χρόνο και χρήμα από κάτι που μπορείς να τσεκάρεις εξαρχής με απλές αιματολογικες εξετάσεις. Καλή επιτυχία ευχομαι!

Καλημέρα! Σύνδρομο πολυκυστικών έχω, όχι ΠΩΑ. Δεν ξέρω αν σχετίζονται αυτά τα δύο. Είχα πάρει για κάποιο διάστημα glucophage για ρύθμιση περιόδου, αλλά τζίφος, έπαιρνα και inofert. Έχω κάνει για θυροειδή αιματολογικές για τον φάκελο του ΕΟΠΥΥ, μου έκανε και υπέρηχο η ενδοκρινολόγος. Γενικά όσες φορές έχω πάει ενδοκρινολόγο μου γράφουν ινσουλίνη, γλυκοζυλιωμένη, γενικές αίματος κλπ. Είχαμε ρωτήσει τον ανδρολόγο για το DFI, μας είπε ότι αν δεν πάει καλά η πρώτη προσπάθεια να το δούμε και αυτό, μην δώσουμε 200 ευρώ χωρίς λόγο. Βέβαια και εγώ είμαι της άποψης ότι καλύτερα να τσεκάρουμε όσα παραπάνω γίνεται για να μη χάνουμε χρόνο και χρήμα και να επιβαρυνόμαστε ψυχολογικά. Τώρα για το ουρεόπλασμα δεν ξέρω, αυτό έγραφε το αποτέλεσμα, ασθενώς θετικό 3*10 και από όσο διάβασα και ρώτησα οι απόψεις διίστανται για το αν κάνει κακό. Άλλοι λένε ότι είναι μέρος της φυσιολογικής χλωρίδας, άλλοι ότι θέλει προσοχή γιατί μπορεί να είναι και αιτία αποβολών. Θα το συζητήσω ξανά με τον γυναικολόγο όμως. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για την απάντηση σου!!

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

ρε κοριτσια εχει καμια στεγνωτηριο???εγω αγορασα μεζι με τα ηλεκτρικα τοτε στον γαμο αλλα με εχουν τρομαξει οτι καιει πολυ και δεν το πολυχρησιμοποιω...μονο τον χειμωνα που βρεχει - χιονιζει κτλ.

ψαχνω να βρω τι καταναλωνει και επειδη δεν θυμαμαι τον ακριβη κωδικο βλεπω ολο ακυρα...

μπορει καποια να με διαφωτησει αν εχει σπιτι της ποσο περιπου καιει???το δικο μου ειναι α ενεργειακης κλασης και μπος 7 κιλων.

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τσερρρυ μου και γω έτσι έχω ακούσει για το στεγνωτήριο ότι καίει. Δεν έχω όμως. Η αδελφή μου ξέρω ότι είχε και τη βόλευε πολύ αλλά δεν τη ρώτησα ποτέ τι καίει. Αλλά δε νομίζω να την προβλημάτισε και ποτέ γιατί είναι και λίγο της ευκολίας δε θα στεκόταν σε αυτό. Δεν ξέρω τώρα που λόγω κρίσης δυσκόλεψαν τα πράγματα τι κάνει. Δεν μπορείς να κοιτάξεις το ρολόι σου πως γυρνάει όταν το ανάβεις.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

εγω εχω στεγνωτηριο κι εμενα μπος ειναι περυσι το χειμωνα το χρησιμοποιησα παρα πολυ ειχα το παλιο πλυντηριο και δεν ειχε πολλες στροφες οποτε δεν τα εστιβε πολυ καλα με αποτελεσμα να δουλευει το στεγνωτηριο 2,30 ωρες και φυσικα πληρωναμε και λιγο παραπανω ρευμα αλλα σε φυσιολογικα επιπεδα...απο το καλοκαιρι που πηρα το καινουριο πλυντηριο και εχει 1400 στροφες το στεγνωτηριο κανει σχεδον μιση ωρα οποτε και πολυ λιγοτερο ρευμα.

qWD1p2.png

xdgMp2.png

μονο μιση ωρα καντυ???εγω το καιω 2 ωρες για να μου τα στεγνωσει οπως θελω αλλιως βγαινουν υγρα...

τα βαζω στην ρυθμιση πολυ δυνατο σταγνωμα...

28xYp3.png

μονο μιση ωρα καντυ???εγω το καιω 2 ωρες για να μου τα στεγνωσει οπως θελω αλλιως βγαινουν υγρα...

τα βαζω στην ρυθμιση πολυ δυνατο σταγνωμα...

κι εγω στο ιδιο το βαζω.2 ωρες++++ ηθελε με το παλιο πλυντηριο τωρα με αυτο αν βαλω το προγραμμα με τις 1400 στροφες που τα βγαζει απο το πλυντηριο μονο με υγρασια ουτε καν βρεγμενα το στεγνωτηριο μου τα εχει ετοιμα αμεσως αφου να σκεφτεις το δοχειο νερου εχει ελαχιστο στον πατο!!εγω σωθηκα παντως....γιατι με τοση βροχη και υγρασια που να στεγνωσουν ρουχα:evil::evil:και τα μωρουδιακα ολα εκει θα τα βαζω γιατι ειδικα τωρα τον χειμωνα δεν τολμας να βγαλεις ρουχα εξω βρωμανε καπνιλα θελουν παλι πλυσιμο επισσης το να εχω απλωστρες μεσα στο σπιτι η πανω σε καλοριφερ ειναι φρικη γεμιζει το σπιτι υγρασια!!!ασε που το χειμωνα οταν θελει ο αντρας μου να κανει μπανιο μου λεει δεν αναβεις λιγο το στεγνωτηριο να απολαυσω ζεστη:rolleyes::rolleyes:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

το πληντυριο μου ειναι και αυτο μπος το αντιστοιχο μοντελο αλλα νομιζω παει μεχρι 800 στροφες...μαλλον αυτη ειναι η διαφορα!!!θυμασαι να μου πεις διαφορα στην τιμη στοην δεη???

28xYp3.png

Κοριτσάκια ήρθα το Πισπιρίγκι μου 3200 αλλά πάλι μας την έκανε άλλαξε πλευρό αυτή τη φορά και ενώ είναι με το κεφάλι κάτω είναι σε λάθος πλευρό αλλά τι να πείς άν πάρει από τη μάνα του ησυχία δέν θα έχει!!!Τώρα ξανά την άλλη Δευτέρα ραντεβού!!!Όλα καλά είχα και τη μανούλα μαζί που παρόλο που έχει 6 εγγόνια δέν έχει ξαναμπεί σε υπέρηχο και τρελάθηκε το τι γέλιο κάναμε με το γιατρό.....σαν παιδάκι έκανε!!!Αυτά τα νέα μου θα ξαναμπώ αργότερα να δώ και τα νέα της marmin πάω για καφεδάκι!!!Φιλάκια!!!

Α όσο για το στεγνωτήριο είχα για 8 χρόνια μου χάλασε και δέν μπόρεσα να πάρω καινούριο πολλά τα λεφτά αλλά με τη πρώτη ευκαιρία θα πάω να το χτυπήσω είναι Θεικό μου λείπει απίστευτα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

το πληντυριο μου ειναι και αυτο μπος το αντιστοιχο μοντελο αλλα νομιζω παει μεχρι 800 στροφες...μαλλον αυτη ειναι η διαφορα!!!θυμασαι να μου πεις διαφορα στην τιμη στοην δεη???

σιγουρα ειναι αυτη η διαφορα γιατι κι εμενα το παλιο τοσο ηταν 800 και να σκεφτεις οτι το στεγνωτηριο σταματουσε γιατι γεμιζε νερο το δοχειο του ενω τωρα με περισσοτερα ρουχα και ειναι στον πατο!!!!να σου πω την αληθεια δεν μπορω να το υπολογισω γιατι το ρευμα εχει φτασει να μην πω που:evil::evil:ηταν ομως γυρω στα 30? αλλα σκεψου οτι εβαζα 3 στεγνωτηρια την εβδομαδα:rolleyes:

ΛΙΛΙΤΑΚΙ τελειααααααααα ποσο μεγαλωσε το πισπιριγκι σου!!!!ετοιμαζεται για την μεγαλη εξοδο!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

α μια χαρα αν ειναι τοσο...αξιζει για 30ε...το εχω τοσα χρονια και ζητημα αν εχω στεγνωσει ρουχα 10 φορες.τωρα ομως θα του δωσω να καταλαβει!!!!

κ μενα ετσι κανει καντυ σταματαει οταν γεμισει...το ιδιο θα εχουμε!!

28xYp3.png

α μια χαρα αν ειναι τοσο...αξιζει για 30ε...το εχω τοσα χρονια και ζητημα αν εχω στεγνωσει ρουχα 10 φορες.τωρα ομως θα του δωσω να καταλαβει!!!!

κ μενα ετσι κανει καντυ σταματαει οταν γεμισει...το ιδιο θα εχουμε!!

ναι το καταλαβα οτι εχουμε το ιδιο....και το καλοκαιρι που πηγα να παρω το ιδιο πλυντηριο γιατι ηθελα 9κιλο το βγαζει μεχρι 1200 στροφες ενω ειχε ακριβως το ιδιο με 1400 στροφες η σιμενς και ειναι στις ιδιες διαστασεις γιατι εγω τα εχω πανω κατω στεγνωτηριο-πλυντηριο και μου ειπε ο πωλητης αφου χρησιμοποιω το στεγνωτηριο να παρω με τις 1400 στροφες για οικονομια

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας! Δεν σας διάβασα γιατί από χθες με πιάνει ζαλάδα και τάση για εμετό αν κάθομαι πολύ ώρα στον υπολογιστή.....Θα κάνω μια προσπάθεια βέβαια να δω τα νέα σας.

Μόλις με πήρε ο μικροβιολόγος τηλ. Είπε πως είναι όλα φυσιολογικά και να μην ανησυχώ. ΑΥριο θα πάω να τα πάρω στα χέρια μου. Δεν μού είπε ποσοστά....Θα τα ξέρω αύριο. Ουφ, πάει κι αυτό...Ηρέμησα λίγο κορίτσια μου!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...