Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κάντυ 18 εβδομάδων σήμερα εσύ 36 εγώ!!!

αχχχχχ σε λιγο μονη μου θα μετριεμαι:cry::cry:

επιτελους γιναμε γλυκοπατατες!!!!!!αχτι το ειχα απο τοτε που ηταν η ΝΕΝΑ!!!αυτο το κρεμμυδι στο λαιμο μου ειχε καθησει ....τι καλα το περασα και μπαινω και στον 5ο (πως κανω ετσι 4,5 μηνες εχω ακομα):rolleyes::rolleyes:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

αχχχχχ σε λιγο μονη μου θα μετριεμαι:cry::cry:

επιτελους γιναμε γλυκοπατατες!!!!!!αχτι το ειχα απο τοτε που ηταν η ΝΕΝΑ!!!αυτο το κρεμμυδι στο λαιμο μου ειχε καθησει ....τι καλα το περασα και μπαινω και στον 5ο (πως κανω ετσι 4,5 μηνες εχω ακομα):rolleyes::rolleyes:

Χαχαχαχαχα ναι γλυκοπατατούλα μου τίποτα δέν είναι οι 4,5 μήνες πίστεψε με......σήμερα έχω κι εγώ φωτογράφηση και σκεφτομαι ότι μου έχουν μείνει 2 3 ακόμη :rolleyes::rolleyes::rolleyes: που θα πεί το αργότερο σε 28 και σήμερα(λέμε τώρα άν πάρω όλο το μήνα) θα κρατάω το πισπιρίγκι μου αγκαλιά!!!!!:tongue::tongue:ΤΡΕΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

αχ την θυμαμαι την φαση που ηταν η νενα γλυκοπατατα και το σχολιαζαμε!!!πως περναει ο καιρος ρε κοριτσακια???

λιλιτακι και νενα λιγες μερες και σημερα!!!

καντυ θα το κανω καποια στιγμη γιατι ωραιο ακουγετε...αλλα θα βαλω περισσοτερα σελινα...για τους γνωστους λογους.

κοριτσαρες καποια στιγμη θα μαθω και θα σας πω πως κανει η γιαγια μου το αυγολεμονο. το βραζει οποτε και δεν ειναι ωμο το αυγο. το κανει χωρια απο το φαι και εινια το πιο τελιο αυγολεμονο που εχω φαει ποτε στην ζωη μου...γινεται χυλομενο λες και εβαλε κορν φλαουρ αλλα δεν βαζει τιποτα!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

επεστρεψα!!!!κατεβηκα με τα ποδια και μου φανηκε οτι εκανα αγωνα δρομου!!!

αα δεν σας ειπα και το αλλο...εχθες κανω ενα μπανακι το βραδυ βγαινω σκουπιζομαι και βαζω αμυγδαλελαιο στην κοιλια εκει λοιπον κατι νιωθω παλι στον αφαλο:rolleyes::rolleyes:αλλα τιποτα σημαντικο ανεπαισθητο θα το ελεγα και σημερα το πρωι ξυπναω φτιαχνω λιγο το μαξιλαρι και ξαπλωνω ανασκελα και νιωθω κατω πολυ χαμηλα στην κοιλια, εκει που ειναι το πρωτο μωρακι,κατι να περπαταει να σερνεται σαν να ηταν σαρανταποδαρουσα και να με γαργαλουσε...αμαν λεω κατι εχει μπει στα ρουχα μου κοιταζω τιποτα μετα καταλαβα οτι δεν εξωτερικα :rolleyes::rolleyes:ρε κοριτσια ειλικρινα ακομα δεν ειμαι σιγουρη γι αυτα που νιωθω τι μπορει να ειναι ωρες ωρες λεω ειμαι χαζη!!!

ΤΣΕΡΡΥ κι εγω βαζω αρκετο σελινο σε σχεση με το κρεας και το τρωω σχεδον μονη μου γιατι του αντρα μου δεν του αρεσει οποτε τρωω εγω τα σελινα με ελαχιστο κρεας και εκεινος το κρεας του φτιαχνω και πατατουλες στην φριτεζα και του ριχνω ζουμακι απο πανω και ειναι μουρλια!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Καλημερα!!επειδη σημερα αρχισα τα σερπαφαρ,θελω να σας ρωτησω..εσεις,ειχατε αμεσα αποτελεσματα η τα περνατε καιρο??

Εγώ αποτέλεσμα είχα στην 4η προσπάθεια και μάλιστα είχα τσαντιστεί και έλεγα τέλος!!!Αλλά σε λίγες μέρες θα κρατάω το θαυματάκι μου αγκαλιά:D:D:D

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Cherry να μας πεις όπωσδηποτε για το αυγολέμονο της γιαγιάς. Ανακατεύω την άχνη με το βιτάμ για τον κορμό και σας διάβαζα και μόλις είδα για το αυγολέμονο το άφησα στην άκρη...

Επίσης ήθελα να σε ρωτήσω και όλο το ξεχνάω τι έγινε με τον πεθερό; του είπατε για την εγγονή;

Κάντυ κι εγώ το κάνω αυτό το φαί αλλά πρασοσέλινο που τρελαίνεται ο σύζυγος εμένα δε μου αρέσει και συνήθως κάνω και κάτι άλλο.

Λιλιτάκι το θυμόμουν για τη φωτο και πιστεύω όταν γυρίσω θα έχεις ήδη γράψει τα νεα σου.

Ζουζουνάκι εγώ πήρα κλομιφαιν τρεις κύκλους συνολικάκ αι ο τελευταίος ήταν και ο τυχερός! Πάντως άλλες (σπάνια μεν) μένουν με την πρώτη αλλά έχε στο νου σου ότι μέχρι έξι συνεχόμενες φορές και να χρειαστεί να το κάνεις. Λένε πως ο οργανισμός χρειάζεται τουλάχιστον δύο τρεις κύκλους για να συνηθίσει. Μέχρι έξι νομίζω το κάνουν το σχήμα. Εύχομαι αυτή να είναι και η τελευταία αλλά αν όχι μην απογοητευτείς και μην τα παρατήσεις. Δεν έχετε κάποιο πρόβλημα σωστά; Εγώ πάντως ήμουν αποφασισμένη να το πάω μέχρι το τέλος.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Καλέ ναί τι έγινε με τον παππού του το είπατε ή θα περιμένετε την επιβεβαίωση με το Β επιπέδου???

hnNfp2.png

QBMLp2.png

να μαι και γω,ειμαι στη δουλεια αλλα καταφερα να μπω λιγο μιας και λυπουν ολοι. τι κανετε; μαρμιν τωρα διαβασα για την τα βερνα και μου ανοιξες την ορεξη και το μεσημερι εχω γιουβετσι αλλα θελω στιφαδο. καλα η τιμη δεν παιζεται,εδω δεν φτανει ουτε 25 το ατομο.

μαριουλακι τι χαμογελο; σε φανταζομαι λιωνεις.

καντυ αντε να παρει ο αντρας σου μεταθεση,να ρθεις προς τα δω,να με μαθεις καμια απο αυτες τις συνταγες,τα σαλια μου τρεχουν ακι με σενα.

μαρτζι ολα καλα θα πανε,αφου βγηκε καλη η αυχενικη μη φοβασαι τιποτα

τσερυ ο πεθερος τι ειπε; τα καλα δεν μας τα λες

λιλιτακι και γω θελω να δω την προικα,ελπιζω να μην την εστειλες πμ και να με ξεχασες εμενα;

στις μαριες μια μεγαλη αγκαλιτσα

να μαι και γω,ειμαι στη δουλεια αλλα καταφερα να μπω λιγο μιας και λυπουν ολοι. τι κανετε; μαρμιν τωρα διαβασα για την τα βερνα και μου ανοιξες την ορεξη και το μεσημερι εχω γιουβετσι αλλα θελω στιφαδο. καλα η τιμη δεν παιζεται,εδω δεν φτανει ουτε 25 το ατομο.

μαριουλακι τι χαμογελο; σε φανταζομαι λιωνεις.

καντυ αντε να παρει ο αντρας σου μεταθεση,να ρθεις προς τα δω,να με μαθεις καμια απο αυτες τις συνταγες,τα σαλια μου τρεχουν ακι με σενα.

μαρτζι ολα καλα θα πανε,αφου βγηκε καλη η αυχενικη μη φοβασαι τιποτα

τσερυ ο πεθερος τι ειπε; τα καλα δεν μας τα λες

λιλιτακι και γω θελω να δω την προικα,ελπιζω να μην την εστειλες πμ και να με ξεχασες εμενα;

στις μαριες μια μεγαλη αγκαλιτσα

κι ο αντρας μου αυτο ελπιζει να παρει μεταθεση για το νησι σου δεν ξερω πως του εχει καθησει ετσι!!!!

κοιτα ποια μιλαει?????καλε θα μας τρελανεις μιλας κι εσυ για φαγητα που κανεις στην γιορτη σου τοσα πολλα για να ταισεις ολοκληρο λοχο!!!!και ειπαμε ειναι στις 8???????αν στειλεις τιποτα αεροπορικως θα ερθει λες??????

qWD1p2.png

xdgMp2.png

κοριτσια οπως σας ειπα δεν ημουν μπροστα οταν το εμαθε!!!και γω χθες ρωτησα αν του το ειπαν και τι ειπε...ειμασταν κ στο τραπεζι ολοι μαζι εκενη την ωρα...μια χαρα το πηρε!!λεει αντε βλακειες ειναι αυτα. γερο να ειναι και οτι να ναι!!!η αληθεια ειναι οτι εχει 4 αγορια εγγονια και 1 εγγονη 2 χρονων και επειδη ειναι τσαχπινα τον καλαρεσει!!!οποτε εχοντας την μικρη μας για δειγμα του ηρθε μια χαρα!!!

η γιαγια μου κοντεψε να παθει σοκ και την αλλη φορα που της ειπα οτι αν ειναι αγορι θα το βγαλω αναστασιο αλλα θα το φωναζω ανεστη γιατι ανεσετη λεν τον θειο μου και φοβαται να μην παρεξηγηθουν!!!!κ σημερα της ειπα οτι αν ειναι κοριτσι θα βγει μαρκελλα καιπαλι πηδηξε αλλα μετα καταλαβε οτι δεν το συζηταω το ανακοινωνω, της το ειπα δηλαδη και δεν ειπε κατι αλλο!!!

και τελικα λεει...σε μας εκεινα τα χρονια οι γονεις δεν πηγαιναν στην βαφτιση περιμεναν στο σπιτι για να μαθουν το ονομα!!!!λεω μηπως να ακολουθησω και αυτο το εθιμο για να ειναι ικανοποιημενοι ολοι???κ επειδη το δικο της το παιδι ηταν να βαφτιστει στην μανας της που ειχε πεθανει τοτε κοντα και ολοι την κοροιδεψαν και στο τελος εδωσαν το ονομα απο την αλλη μερια αρχισε να το σκεφτεται αλλιως!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...