Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   πρίν από 8 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Εγώ πέρασα επιτροπή και δε μου ζήτησαν υπέρηχο μαστών.Τον Αύγουστο του 2024 πέρασα όμως,μήπως είναι κάτι καινούριο?

Expand  

Αλήθεια ααααα εγώ πριν 2 χρόνια που πέρασα επιτροπή έγραφε στα δικαιολογητικά υπερυχος ή μαστογραφία... ίσως ν άλλαξε κάτι και δεν το γνωρίζω.

πρίν από 7 λεπτά , Elli88 είπε:

Εμένα μου είχε ρωτήσει για ιστορικό και αν έχουμε στην οικογένεια και εμείς δεν έχουμε στο σόι μας ούτε ιστορικό ούτε τπτ μάλλον γιαυτο λέω δεν μου είπε να κάνω 

Expand  

Ωραία κορίτσι μου ίσως για αυτό να μην ζήτησε μην αγχώνεσαι τώρα πρέπει να είσαι ήρεμη και χαρούμενη ώστε τα ωαριακια σου να είναι χαμογελαστά 😉

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαριούλα μου τι να σου πω εγώ ήλπιζα να βρω σε κανένα τζάμπο αλλά εσύ στο νησί σου δεν έχεις ε; Βέβαια δεν ξέρω αν θα έχει για τόσο μικρό που θα είναι το δικό μου και ήθελα να κάνω και έκπληξη στο σύζυγο αλλά δεν έχουν φέρει ακόμα όλα τα χριστουγεννιάτικα στο τζάμπο. Το ίντερνετ θα ήταν καλή λύση. Θα ψάξω κι εγώ και αν βρω κάτι θα σου πω

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

marmin είπε:
Μαριούλα μου τι να σου πω εγώ ήλπιζα να βρω σε κανένα τζάμπο αλλά εσύ στο νησί σου δεν έχεις ε; Βέβαια δεν ξέρω αν θα έχει για τόσο μικρό που θα είναι το δικό μου και ήθελα να κάνω και έκπληξη στο σύζυγο αλλά δεν έχουν φέρει ακόμα όλα τα χριστουγεννιάτικα στο τζάμπο. Το ίντερνετ θα ήταν καλή λύση. Θα ψάξω κι εγώ και αν βρω κάτι θα σου πω

ναι ψαξε χαρα μου κ αν βρεις πες μου,θα προσπαθησω μπας κ βρω κ εγω κατι...εδω στο νησι μου δεν εχει για τοσο μικρο νουμερο,αλλα αν με τιποτα δεν βρω ουτε κ στο ιντερνετ θα παρω υφασμα να μου φτιαξουν:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσαρες!!!!μαρακι μονο βραδακι ησυχαζεις ε???απο ελλειψη υπνου αληθεια πως πας???

μαρμινακι η ταβερνα που λες ειναι μια πελωρια που κανουν κ βαφτισεις εκει και χωριζεται το μαγαζι σε μεσα και εξω με ναυλον???βασικα ρετζικι μενουν οι δικοι μου και παλια που ειμασταν ελευθεροι και ειχαμε ακομα λεφτα πηγαιναμε συνεχεια...τωρα εχω να παω καιρο.

καντυ συμφωνω με την μαρμιν...εγω μεσα στην εβδομαδα κανω νορμαλ φαγητα αν θα κανω κανα περιεργο το κανω σκ....εσυ καθημερινη ξεκαθημερινη το τραπεζι σας γκουρμε πιατα εχει!!!αληθεια αυτο με το σελινο δεν το εχω φαει ποτε...ουτε πρασοσελινο που κανουν καποιοι.

αγγελικακι σημερα δουλεια ε???

μαρτζι τα αποτελεσματα σου θα ειναι μια χαρα!αφου κ η αυχενικικη σου ηταν καλη προς τι τοσο αγχος?

τα μαρακια σ και 27 τι κανουν???

τινκερ?

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

καλημέρα κορίτσια..

το σαββατοκυριάκο ήταν πολύ κουραστικό..και ένιωθα και ένα μόνιμο άγχος..

σήμερα νιώθω υπέροχα...

έβαλα και το πρόγραμμα του νέου κύκλου...

θα κατέβω και στο φαρμακείο να πάρω βιταμινούλες..

και η Παναγία μακάρι σύντομα να μου χαρίσει αυτό το δώρο...

εγώ όμως οφείλω να κάνω ότι περνά από το χέρι μου...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

marmin είπε:

Στα jubo έχει σίγουρα εχω πάρει πολλές φορές για τα ανίψια!!! Μαριούλα το χαμόγελο του γιού σου ειναι όλα τα λεφτά!!! Φτού σκόρδα στο πρίγκηπα!!!

marmin είπε:
buongiorno2wo4.jpg
Καλημέρα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

αχ ναι μαριουλα...ξεχασα να το σχολιασω....καλε τι χαμογελο ειναι αυτο???νομιζα οτι μετα τον 3ο αρχιζουν να γελανε...κουκλακι το μικρο για φιλακια και ζουλιγμα!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Cherry μου αυτό το μαγαζί που λέω είναι ακριβώς δίπλα στον κυνηγό (εάν τον ξέρεις τον κυνηγό) όπως ανεβαίνεις στο χορτιάτη είναι πρώτα αυτό που λέγεται κιόσκια και ακριβώς δίπλα ο κυνηγός. Το χαρακτηριστικό του είναι ότι η αυτή είναι όντως γεμάτη κιόσκια με τραπεζάκια σα να τρως στην εξοχή! Δεν είδα να χωρίζεται με ναϋλον αν κι εμείς καθίσαμε κατευθείαν έξω και είναι και αυτό μεγάλο. Είναι μέσα στο χωριό όχι αυτά που φαίνονται όπως ανεβαίνεις από ρετζίκι.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Κοριτσάκια εγώ φεύγω. Πάω μαμά που είναι και η ανιψούλα.Αν προλάβω μεσημέρι θα μπω αλλιώς βράδυ γιατί στις 5 έχω ραντεβού με τον πρίγκιπα μου να τον φωτογραφίσουμε και μετά το μάθημα που τελειώνει κατά τις 9 οπότε θα μπω αργώ για νεα

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

καλημερα!!!!

ετοιμαζομαι να βγω εξω για δουλειες αλλα ειπα να πω μια καλημερα!!!!

αυτο το γκουρμε μου αρεσε πολυ!!!!!και να ειχα φτιαξει ποτε να ελεγα παει στο καλο...τι γκουρμε καλε....ελατε να ακουσετε και τον αντρα μου που παραπονιεται η ψαροσουπα η κοτοσουπα η φασολαδα λαει θα του εχω εχει βαρεθει!!!

το χοιρινο με το σελινο ειναι πολυ απλο (με πρασα δεν μου αρεσει τα σιχαινομαι)παιρνεις σελινα τα πλενεις και αν ειναι πολυ μακρια τα κοβεις στα 2 τα ζεματιζεις σε βραστο νερο για 3-4 λεπτα τα βγαζεις σε ενα σουρωτηρι χυνεις το νερο και βαζεις λαδακι στην χυτρα τσιγαριζεις το χοιρινο μετα ριχνεις και το σελινο τα γυρνας ολα μαζι ριχνεις αλατι πιπερι και κλεινεις την χυτρα για 20 λεπτα......τνη ανοιγεις και προσθετεις λεμονι ανα εχει μεινει ζουμακι την βαζεις σε δυνατη φωτια να το πιει,προ εγκυμοσυνης το αβγοκοβα τωρα οχι αλλα αν δω οτι εχει αρκετο αραιο ζουμακι κανω το εξης:βαζω σε ενα μπρικι ζουμακι απο το φαγητο και μια κουτ σουπας αλευρι το ζεσταινω και το ανακατεβω συνεχεια μην σβολιασει,αφου εχει πιξει περιχυνω το φαγητο και γυρναω αρκετες φορες την κατσαρολα το βαζω λιγο πανω στην φωτια και ετσι εχω πηχτη σαλτσουλα μιαμ μιαμ

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...