Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Όλα στο πρόγραμμα ειναι όμορφη λίγο υπομονή και θα περάσουν...Ασε που όταν πάρουμε τα μωρά μας αγκαλίτσα τίποτε δεν θα θυμόμαστε!!!

οταν με το καλο ερθει η ωρα να τα παρω εγω ειδικα δεν θα προλαβαινω να θυμαμαι:tongue::tongue:

η Μαρμιν που ειναι λετε να γεννησε??????

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ξυπνησα κι εγω και λεω ολο και κατι θα εχουν γραψει αλλα μπα τιποτα!!!!!

ΜΑΡΤΖΙ κι εγω εχω καουρα:evil::evil::evil:τα νευρα μου και τωρα εχω να πιω το σιδηρο και μου χαλαει το στομαχι αυτη την ωρα!!!

βρε κοριτσια λετε να ηταν καποιο μωρακι????μα ηταν για πολυ λιγο δευτερολεπτα θα ελεγα:rolleyes::rolleyes:

ΛΙΛΙΤΑΚΙ ενα αρνητικο που βρηκα εγω σ αυτο το καροτσι ειναι ο τροπος που κλεινει θεωρω πως πιανει πολυ χωρο και γι αυτο το λογο δεν μου αρεσει και των διδυμων που εχει:rolleyes::rolleyes:

ααα δεν σας ειπα...εχθες το απογευμα καθησαμε με τον αντρα μου και υπολογισαμε τι χρειαζομαστε απο αυτη την τεραστια λιστα βγαλαμε και τα ελαχιστα που εχουν να μας δωσουν μπηκαμε και στο ιντερνετ και ειδαμε πανω κατω και τις τιμες και μας βγηκε ολο το κουστουμι 3000? χωρις πανες εξοδα γιατρου νοσοκομεια και τετοια.....και λεω στον αντρα μου να ξερεις οτι θα κανω και 3ο...πως σου σθε αυτο μου λεει καλα λεω τοσα θα παρουμε μετα χαμενα να πανε???

Αυτό που πήρα κλείνει μπαστούνι και στέκεται όρθιο!!!Έστειλά φωτό σε mail τώρα πάω για facebook!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Κάντυ, μας περιμένουν πολλά έξοδα, αλλά από το να τα δίναμε σε γιατρούς, εξετάσεις και εξωσωματικές, να λέμε "ευχαριστώ, Θεέ μου".

Καμία φορά με βλέπω να μιζεριάζω για τα έξοδα και μετά το μετανιώνω αμέσως....Λέω, "καλά τι κάνω;;;"

Σε σας βέβαια είναι όλα διπλά, αλλά σκέψου πως θα είναι διπλές και οι χαρές!!!! Οσο σκεφτόμαστε τα έξοδα, τόσο θα αγχωνόμαστε, γι' αυτό ας μην τα σκεφτόμαστε.....Ολα θα γίνουν, θα δεις!!! Οσο για το τρίτο, δίκιο έχεις...Τόσα πράγματα, θα πάνε χαμένα......Τυχερή θα είναι αυτή που θα της τα δωρίσεις τελικά!!!

Αυριο το βράδυ θα πάρω τα αποτελέσματα από την papp-A και παρακαλώ να είναι όλα καλά.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Κάντυ, μας περιμένουν πολλά έξοδα, αλλά από το να τα δίναμε σε γιατρούς, εξετάσεις και εξωσωματικές, να λέμε "ευχαριστώ, Θεέ μου".

Καμία φορά με βλέπω να μιζεριάζω για τα έξοδα και μετά το μετανιώνω αμέσως....Λέω, "καλά τι κάνω;;;"

Σε σας βέβαια είναι όλα διπλά, αλλά σκέψου πως θα είναι διπλές και οι χαρές!!!! Οσο σκεφτόμαστε τα έξοδα, τόσο θα αγχωνόμαστε, γι' αυτό ας μην τα σκεφτόμαστε.....Ολα θα γίνουν, θα δεις!!! Οσο για το τρίτο, δίκιο έχεις...Τόσα πράγματα, θα πάνε χαμένα......Τυχερή θα είναι αυτή που θα της τα δωρίσεις τελικά!!!

Αυριο το βράδυ θα πάρω τα αποτελέσματα από την papp-A και παρακαλώ να είναι όλα καλά.....

Όλα καλα θα είναι!!!!!!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Η μαρμίν θα πέρασε πολύ όμορφα και τώρα ξεκουράζεται.....Πολύ σύντομα θα ακούσουμε πάντως για γεννητούρια...Ετσι λέω....Εσεις;;;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Όλα καλα θα είναι!!!!!!!!!
Μακάρι λιλιτάκι μου!!!!

Πολύ βαρέθηκα σήμερα! Δεν πήγαμε πουθενά.....Είχα χάλια το στομάχι και δεν μου έκανε η καρδιά να βγω.....:( Μόνο εκκλησία πήγα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλησπέρα κοριτσάκια όντως πέρασα πολύ ωραία! Πήγαμε σε μια πολύ πολύ ωραία ταβέρνα στο χορτιάτη καθίσαμε έξω κάτω από κάτι κιόσκια και τα φαγητά ήταν πεντανόστιμα και οι τιμές πολύ καλές! Πήραμε γουρουνόπουλο στιφάδο, μοσχαράκι κοκκινιστό με πατατούλες φούρνου, μανιτάρι γεμιστό με μπεϊκον σαλάμι και κασεράκι (θεϊκό), πατατούλες τηγανιτές, φέτα λαδορίγανη και μισό κιλό κρασάκι. Το ψωμάκι ήταν ψημένο με λαδάκι και ριγανίτσα και έφαγα τρεις φέτες :oops: εγώ που δεν τρώω ψωμί! Και δώσαμε 34,80? παρακαλώ και η ταβέρνα χλιδάτη χωρίς υπερβολές!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Λιλιτάκι πολύ ωραία η προίκα μόνο ο πρίγκιπας λείπει:tongue:

Άχ ναί περιμένω πώς και πώς όπως και εσύ marminaki μου!!!;)

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

εγω κλασικα παλι για καφε!!!!!!εχω βαρεθει να βγαινω εξω:shock::shock:αχχ ωραια ηταν ομως!!!!εχω πιει ολα τα ανθρακουχα νερα της Ηγουμενιτσας τουλαχιστον με αυτο μου περναει η καουρα!!!!βαζω και στιμενο λεμονακι και ειναι κορυφαιο!!!

ΛΙΛΙΤΑΚΙ καταπληκτικη η προικα και γενικα ολο το συνολο τις κοιτουσαμε με τον αντρα μου και του λεω θελω κι εγω!!!!!αντε με το καλο να ερθει το πισπιριγκι σου και να τα απολαυσει!!!!

ΜΑΡΜΙΝ μου ανοιξες την ορεξη!!!αα και τωρα που το θυμηθηκα!!τι φαγητα εστιατοριου κανω καλε???????σιγα!!!!προχθες δεν σας ειπα...ειχα κανει χοιρινο με σελινο.......θεικο!!!!!!!!!!!!!αχχχχ αυριο τι να φτιαξω οεο???????

ΜΑΡΤΖΙ ολα καλα θα ειναι!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

εγω κλασικα παλι για καφε!!!!!!εχω βαρεθει να βγαινω εξω:shock::shock:αχχ ωραια ηταν ομως!!!!εχω πιει ολα τα ανθρακουχα νερα της Ηγουμενιτσας τουλαχιστον με αυτο μου περναει η καουρα!!!!βαζω και στιμενο λεμονακι και ειναι κορυφαιο!!!

ΛΙΛΙΤΑΚΙ καταπληκτικη η προικα και γενικα ολο το συνολο τις κοιτουσαμε με τον αντρα μου και του λεω θελω κι εγω!!!!!αντε με το καλο να ερθει το πισπιριγκι σου και να τα απολαυσει!!!!

ΜΑΡΜΙΝ μου ανοιξες την ορεξη!!!αα και τωρα που το θυμηθηκα!!τι φαγητα εστιατοριου κανω καλε???????σιγα!!!!προχθες δεν σας ειπα...ειχα κανει χοιρινο με σελινο.......θεικο!!!!!!!!!!!!!αχχχχ αυριο τι να φτιαξω οεο???????

ΜΑΡΤΖΙ ολα καλα θα ειναι!!!!

Σε ευχαριστώ!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Γεια σου Μαριούλα μου τι κάνεις; Μόλις τώρα σε σκεφτόμουν:P:p
μαρμιν μου αληθεια? για πες τι σκεφτοσουν?
Καλημέρα όμορφες!!!Υπέροχη Κυριακή εδώ ήλιος χωρίς πολύ ζέστη!!!Μαριούλα μου τι κάνεις?Ναι είδα στο Face τις φωτό σας και όσο τις βλέπω ανυπομονώ να γεννήσω!!!

Σήμερα κορίτσια έχει πολύ σιδέρωμα αλλά όχι απο τώρα κατά το μεσημεράκι θα αρχίσω!!!

εβαλα κιαλλες φωτο γλυκια μου!:P
καλημερα!!!!

ΛΙΛΙΤΑΚΙ φωτο απο προικα??????η θα την στολισεις στην κουνια και θα μας στειλεις μετα????

εχθες περασαμε πολυ ομορφα ξενυχτησαμε....αλλα μετα δεν μπορουσα να σηκωθω απο την καρεκλα ειχα πιαστει πονουσε η μεση μου η πλατη μου ........ουφφφφφφ

αααα και κατι αλλο για το οποιο δεν ειμαι καθολου σιγουρη εχθες το βραδακι πριν ξεκινησω να ετοιμαζομαι σηκωνομαι απο την καρεκλα και καθομαι στον καναπε και κατι αισθανθηκα κατω απο τον αφαλο :confused::confused:δεν μπορω να το περιγραψω μου θυμησε οταν μπηκα σε αεροπλανο την στιγμη που απογειωθηκε και ηταν σαν να ενιωθα ενα κενο στο στομαχι και σαν να εχεις μεσα ενα πουλι που ανοιγοκλεινει τα φτερα του:rolleyes::rolleyes::rolleyes: και με το που το νιωθω αυτο μεχρι να καταλαβω τι συνεβει ηθελα να κανω εμετο αλλα ηταν τοσο συντομο που αμεσως μου περασε......λετε να ηταν καποιο μωρακι??ηταν ανεπαισθητο δεν μπορεσα να καταλαβω...η μηπως ειμαι χαζη??????????????

ΤΣΕΡΡΥ εχω ξαναπει οτι το καροτσι αυτο το ηθελα κι εγω:tongue::tongue:ειναι καταπληκτικο και ολα της κατηγοριας του ειναι ετσι δεν ειναι πιο μεγαλο απο αλλα τα μικροτερα ειναι για μεγαλυτερα παιδακια αυτο ειναι απο νεογεννητο!!!μην το σκεφτεσαι ειναι οτι καλυτερο θα μπορουσες να παρεις το ειχα ψαξει παρα πολυ το θεμα καροτσι και σου λεω με σιγουρια πως ειναι απλα τελειο!!!

χαρα μου τα μωρακια σου ηταν σιγουρα!:P:p:p
Καλησπέρα! Τι μού κάνετε;

Λιλιτάκι, δεν βάζεις μυαλό. Αμαν με αυτό το σιδερωμα! Ολο σιδερώνεις και μετά κουράζεσαι....Για μαζέψου.....

Τσέρυ και Καντυ, μάλλον τα μωρά σας αρχίζουν να κάνουν πλέον αισθήτή την παρουσία τους!

Μαριούλα, να μας ανεβάσεις το σεντονάκι που σου έφτιαξε η γιαγιά!

Τσέρυ, στην 16η εβδομάδα δεν είσαι; Αυτό λέει το τικεράκι σου. Γιατί λες 17η; Τον καταλαβαίνω το συλλογισμό, μην μου εξηγήσεις, αλλά έτσι δεν προτρέχουμε; Αυτή τη στιγμή είσαι 16 εβδομάδων ακριβώς!

Εγώ είμαι 12 και 3 ημέρες....Ξέρω ότι έχω μπει στην 13η.....Αλλά την Πέμπτη θα είμαι ακριβώς στην 13η, σωστά;

ναι χαρα μου θα βγαλω φωτο το σεντονακι και θα σας το στειλω προς το παρον σας στελνω το πιο ομορφο χαμογελο που εχω δει552324_447384628631394_1929245093_n.jpg

430587_447384671964723_1695615045_n.jpg

406777_447384755298048_1364242458_n.jpg

534070_447384835298040_1111057179_n.jpg

9088_447384848631372_854084801_n.jpg

35549_447384998631357_1592393184_n.jpg

καλησπερα σεολες. σημερα ηρθε η γυαικα και κααμε το μισο σπιτι,εχει μεινιε το αλλο μισο και θα το καουμε την τεταρτη.ε ιμαι ενα κινητο πτωμα ,ποναω παντου. απορω πως αντεχε εσεις που τα κανετε ολες μοες σας και κοτευετε α γεννησετε κοιλας μερικες μερικες.

πως τα περασατε σημερα; εμεις το βραδυ εχουμε α παμε σε μια γιορτη,εγω το θςλω πως και πως,να ξεσκασω και λιγο,ο ατρας μου δε θελει και ειαι μεσα στη γρινα.πως μου τη σπαει αυτη η μιζερια δε μπορειτε α φαταστειτε.

πως τα περασατε σημερα; λιλιτακι και μαριουλα περιμεουμε φωτο.

τσερυ και καντυ ηταν τα μωρακια σας,και γω τωρα βλεπω και την κοιλια μου να κουνιεται. ποσο μαρεσει οταν γινετε αυτο....

μαρμιν απολαυσε τη εξοδο τωρα που ειστε τα δυο σας,α και πιστευω μετα ειδικα τον πρωτο καιρο θα ειαι πιο απολαυστικη με τους 3 σας μαζι.

νενα και μαρτζι πολλα φιλακια,δε σας ξεχαω αλλα δεν θυμαμαι τι εχετε γραψει για α τα σχολιασω.

αγγελικακι μου μην κουραζεσαι πολυ!ασε τους αλλους να κουραστουν;)κοριτσια θελω κ εγω να σας βαλω φωτο με την παντα μ αλλα δεν θα το πιστεψετε δεν την εχω στο κρεβατακι γιατι δεν με βολευει:shock:

ολα καλα θα ειναι αγαπη μου
Καλησπέρα κοριτσάκια όντως πέρασα πολύ ωραία! Πήγαμε σε μια πολύ πολύ ωραία ταβέρνα στο χορτιάτη καθίσαμε έξω κάτω από κάτι κιόσκια και τα φαγητά ήταν πεντανόστιμα και οι τιμές πολύ καλές! Πήραμε γουρουνόπουλο στιφάδο, μοσχαράκι κοκκινιστό με πατατούλες φούρνου, μανιτάρι γεμιστό με μπεϊκον σαλάμι και κασεράκι (θεϊκό), πατατούλες τηγανιτές, φέτα λαδορίγανη και μισό κιλό κρασάκι. Το ψωμάκι ήταν ψημένο με λαδάκι και ριγανίτσα και έφαγα τρεις φέτες :oops: εγώ που δεν τρώω ψωμί! Και δώσαμε 34,80? παρακαλώ και η ταβέρνα χλιδάτη χωρίς υπερβολές!

τελεια μαρμιν μου:P πολυ χαιρομαι που περασες τοσο ομορφα:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Marioula μου τι κούκλος που είναι ο γιος σου! Όντως το πιο όμορφο χαμόγελο!

Σκεφτόμουν τι να κάνεις και πότε θα μπεις να μας πεις νέα σου!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Marioula μου τι κούκλος που είναι ο γιος σου! Όντως το πιο όμορφο χαμόγελο!

Σκεφτόμουν τι να κάνεις και πότε θα μπεις να μας πεις νέα σου!

χαρα μου εγω μαλλον τετοιεσ ωρες θα μπαινω μεσα γιατι την ημερα λιγο χλωμο το βλεπω:rolleyes:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...