Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

καλημερα!!ομορφες τι κανετε????άλλες βλεπω ετοιμαζονται για καφεδακια και άλλες για σιδερο....αυτο θα πει αδικη ζωη....λιλιτακι με το μαλακο αυτη τη φορα ε???και αν μεινουν και μερικα για αυριο δεν χαλασε και ο κοσμος!!!!αν σιδερωνεις λιγο λιγο καθε μερα δεν θα κουραστεις και τοσο...φανταζομαι οτι τωρα για να φτασεις την σιδερωστρα εχοντας την κοιλια στην μεση θα σκιβεις ε???

καντυ εγω σου λεω οτι ειναι τα μωρα σου!!!!και μενα ετσι μου το περιεγραφαν....σαν κενο αερος , σαν ενα γαργαλιτο απαλο...σαν μπουρμπουλιθρες!!!και σημερα το πρωι το ενιωσα στην εκκλησια μολις κοινωνησαμε!!!!αχ!κοριτσια τι τελεια που ειναι...αντε να αρχισουμε να το νιωθουμε καθημερινα μπας και ακουσει και κανα λογο αυτο το μικρακι (ναι μαρμιν μικρακι θα το λεμε!!!!) γιατι ολη μερα νιωθω σαν να μην υπαρχει...σημερα μου δωσαν και την σειρα τους στην κοινωνια 2 κυριες...ή οντως φαινομαι εγκυος ....που εγω δεν θα με αναγνωριζα....ή βουηξε το χωριο!!!

επισης για να μην ξεχνιόμαστε σημερα αλλαζουμε εβδομαδα!!!!μπαινουμε στην 17η!!!επισης αλλαξαμε και δεκαδα αυτες τις μερες...σε 168 γενναμε....

και μια που μετραμε τα παντα....

δεστε και αυτην...

50 και σήμερα!!!!!

418165_537816619577106_2016931265_n.jpg

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα! Τι μού κάνετε;

Λιλιτάκι, δεν βάζεις μυαλό. Αμαν με αυτό το σιδερωμα! Ολο σιδερώνεις και μετά κουράζεσαι....Για μαζέψου.....

Τσέρυ και Καντυ, μάλλον τα μωρά σας αρχίζουν να κάνουν πλέον αισθήτή την παρουσία τους!

Μαριούλα, να μας ανεβάσεις το σεντονάκι που σου έφτιαξε η γιαγιά!

Τσέρυ, στην 16η εβδομάδα δεν είσαι; Αυτό λέει το τικεράκι σου. Γιατί λες 17η; Τον καταλαβαίνω το συλλογισμό, μην μου εξηγήσεις, αλλά έτσι δεν προτρέχουμε; Αυτή τη στιγμή είσαι 16 εβδομάδων ακριβώς!

Εγώ είμαι 12 και 3 ημέρες....Ξέρω ότι έχω μπει στην 13η.....Αλλά την Πέμπτη θα είμαι ακριβώς στην 13η, σωστά;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

την πεμπτη θα κλεισεις την 13η.....θα την εχεις περπατησει δηλαδη και θα αρχισεις να περπατας την 14η....εγω ναι περπατησα την 16η και αυριο 16 και μια μερα!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Ξέρεις τι όμως; Εμένα δεν μ' αρέσει να τα μετ΄ράω έτσι...Μπερδέυομαι. Προτιμώ να λέω πως τώρα είμαι 12 εβδομάδων και από την Πέμπτη και μετά θα λέω είμαι 13 εβδομάδων.....Μόλις γίνω 14 θα έχω κλέισει το α τρίμηνο, σωστά;

Λιλιτάκι, πόσο το αγόρασες το καρότσι; Σκέτο το πήρες, ε;

Εγώ θέλω να πάρω chicco αλλά και αυτό που ανέβασε η Κάντυ, το Kiddo ( ίδιο με το δικό σου δεν είναι λιλιτάκι) είναι πολύ όμορφο. Λιλιτάκι, εσύ που θα το δοκιμάσεις θα μας πεις αν είναι καλό, να ξέρουμε και οι νεότερες!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κάντυ σίγουρα δεν είσαι χαζή. Μάλλον ήταν τα μωράκια σου. Ίσως να άρχισαν ήδη να μαλώνουν:rolleyes:
Καντυ μου τα μωράκια σου ειναι σίγουρα!!:-D
Ξέρεις τι όμως; Εμένα δεν μ' αρέσει να τα μετ΄ράω έτσι...Μπερδέυομαι. Προτιμώ να λέω πως τώρα είμαι 12 εβδομάδων και από την Πέμπτη και μετά θα λέω είμαι 13 εβδομάδων.....Μόλις γίνω 14 θα έχω κλέισει το α τρίμηνο, σωστά;

Λιλιτάκι, πόσο το αγόρασες το καρότσι; Σκέτο το πήρες, ε;

Εγώ θέλω να πάρω chicco αλλά και αυτό που ανέβασε η Κάντυ, το Kiddo ( ίδιο με το δικό σου δεν είναι λιλιτάκι) είναι πολύ όμορφο. Λιλιτάκι, εσύ που θα το δοκιμάσεις θα μας πεις αν είναι καλό, να ξέρουμε και οι νεότερες!

Το καρότσι ειναι τέλειο το πήρα 190 και ειναι δοκιμασμένο το έχει μια φιλη!!! Το σιδέρωμα το τελείωσα ναι ειναι λίγο δύσκολο με τη κοιλούμπα αλλά οκ τα κατάφερα!!! Φωτό το απόγευμα από το σύνολο κοριτσάκια τώρα τη πέφτω για ξαπλες φιλάκια!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

καλησπερα σεολες. σημερα ηρθε η γυαικα και κααμε το μισο σπιτι,εχει μεινιε το αλλο μισο και θα το καουμε την τεταρτη.ε ιμαι ενα κινητο πτωμα ,ποναω παντου. απορω πως αντεχε εσεις που τα κανετε ολες μοες σας και κοτευετε α γεννησετε κοιλας μερικες μερικες.

πως τα περασατε σημερα; εμεις το βραδυ εχουμε α παμε σε μια γιορτη,εγω το θςλω πως και πως,να ξεσκασω και λιγο,ο ατρας μου δε θελει και ειαι μεσα στη γρινα.πως μου τη σπαει αυτη η μιζερια δε μπορειτε α φαταστειτε.

πως τα περασατε σημερα; λιλιτακι και μαριουλα περιμεουμε φωτο.

τσερυ και καντυ ηταν τα μωρακια σας,και γω τωρα βλεπω και την κοιλια μου να κουνιεται. ποσο μαρεσει οταν γινετε αυτο....

μαρμιν απολαυσε τη εξοδο τωρα που ειστε τα δυο σας,α και πιστευω μετα ειδικα τον πρωτο καιρο θα ειαι πιο απολαυστικη με τους 3 σας μαζι.

νενα και μαρτζι πολλα φιλακια,δε σας ξεχαω αλλα δεν θυμαμαι τι εχετε γραψει για α τα σχολιασω.

Λιλιτάκι, το παρήγγειλες από την ιστοσελίδα που ανέβασε η Κάντυ ή το πήρες από κατάστημα; Πολύ μου άρεσε κι εμένα! Σε τι χρωματάκι το πήρατε;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Αγγελικάκι, τι γιορτή είναι σήμερα;

Εσύ δεν πήρες καρότσι τελικά, ε; Εγώ μπήκα στη διαδικασία να τα κοιτάζω πλέον....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Εγώ προσωπικά δεν έγραψα κάτι ιδιαίτερο, για να το θυμάσαι, Αγγελικάκι!

Μόνο μία απορία είχα για τις εβδομάδες....μού την έλυσε η Τσέρυ..

Καλά, τι ησυχία αυτή σήμερα. Μπήκα πριν από λίγο και σκεφτόμουν "πόσα θα έχουν γράψει πάλι!" και τι να δω; Ούτε ένα μήνυμα.......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Εγώ κορίτσια έχω καούρες απίστευτες! Και η γεύση μου αλλοιωμένη....Ουφ! δεν πειράζει.....Αλλά το τι έχω βάλει στο στόμα μου μπας και διορθωθεί η κατάσταση δεν λέγεται....Γιαούρτια, μήλα, μανταρίνια, μαρμελάδα, γλυκά, παξιμάδια....αφήστε....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Λιλιτάκι, το παρήγγειλες από την ιστοσελίδα που ανέβασε η Κάντυ ή το πήρες από κατάστημα; Πολύ μου άρεσε κι εμένα! Σε τι χρωματάκι το πήρατε;

Από μαγαζί τι πήρα το είδα το δοκίμασα και μου άρεσε πολύ το πήρα σε πορτοκαλί γκρι !!! Σε λίγο θα ανεβάσω φωτό κορίτσια να σηκωθεί ο καλός μου από το laptop!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

μαρτζι μου δε το πηρα ακομα. μου ειπα απο τη κικο οτι σε απο 3 εως 7 μερες το αργοτερο απο τη μερα που θα δωσω τα λεφτα θα ειαι στα χερια μου,οποτε το αφησα. α σου πω και τη αληθεια λεω αφου γεησω ή οτα πια θα πλησιαζει ο καιρος α παω α το παρω. ειμαι τοσο φοβιτσιαρα που ολο σκεφτομαι μη συμβει κατι κακο και τι θα κανω μετα. αφου και την κουια και της συρταριερα που πηραμε δε τα εχω σπιτι. τους ειπα οτι αμα γεννησω θα μου τα φερουν.

και γω δε θα γραψω αλλα γιατοι ο ατρουλης ξυπησε και θελει α δουλεψει και χρειαζεται το ιντερνετ. ελπιζω α προλαβω να μπω πρι φυγουμε γιατι αυριο παλι δουλευω.

Εγώ κορίτσια έχω καούρες απίστευτες! Και η γεύση μου αλλοιωμένη....Ουφ! δεν πειράζει.....Αλλά το τι έχω βάλει στο στόμα μου μπας και διορθωθεί η κατάσταση δεν λέγεται....Γιαούρτια, μήλα, μανταρίνια, μαρμελάδα, γλυκά, παξιμάδια....αφήστε....

Όλα στο πρόγραμμα ειναι όμορφη λίγο υπομονή και θα περάσουν...Ασε που όταν πάρουμε τα μωρά μας αγκαλίτσα τίποτε δεν θα θυμόμαστε!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

ξυπνησα κι εγω και λεω ολο και κατι θα εχουν γραψει αλλα μπα τιποτα!!!!!

ΜΑΡΤΖΙ κι εγω εχω καουρα:evil::evil::evil:τα νευρα μου και τωρα εχω να πιω το σιδηρο και μου χαλαει το στομαχι αυτη την ωρα!!!

βρε κοριτσια λετε να ηταν καποιο μωρακι????μα ηταν για πολυ λιγο δευτερολεπτα θα ελεγα:rolleyes::rolleyes:

ΛΙΛΙΤΑΚΙ ενα αρνητικο που βρηκα εγω σ αυτο το καροτσι ειναι ο τροπος που κλεινει θεωρω πως πιανει πολυ χωρο και γι αυτο το λογο δεν μου αρεσει και των διδυμων που εχει:rolleyes::rolleyes:

ααα δεν σας ειπα...εχθες το απογευμα καθησαμε με τον αντρα μου και υπολογισαμε τι χρειαζομαστε απο αυτη την τεραστια λιστα βγαλαμε και τα ελαχιστα που εχουν να μας δωσουν μπηκαμε και στο ιντερνετ και ειδαμε πανω κατω και τις τιμες και μας βγηκε ολο το κουστουμι 3000? χωρις πανες εξοδα γιατρου νοσοκομεια και τετοια.....και λεω στον αντρα μου να ξερεις οτι θα κανω και 3ο...πως σου σθε αυτο μου λεει καλα λεω τοσα θα παρουμε μετα χαμενα να πανε???

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...