Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Κοριτσάκια τη κάνω νωρίς σήμερα με θέλει ο καλός μου να ακούσει το πισπιρίγκι μας γιατί όλη μέρα δέν του έχει κάνει τη χάρη!!!Καληνύχτα σας!!!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ωραιο ειναι,δεν διαφερει απο της κικο και πολυ. μπορει α μη διαφερι και καθολου. εμεις σε μαυρο χρωμα διαλεξαμε. αλλα δε ξερουμε σιγουρα αν θα παρουμες αυτο. τωρα θα ρθει για μια αλλη κοπελα και θα μας ειδοποιησου α παμε α το δουμε και απο κοντα

νομιζω οτι το kiddo ειναι πιο οικονομικο απο τα chicco εγω ειχα αποφασησει απο περυσι να παρω αυτο που δωσανε στην ΤΣΕΡΡΥ αλλα να ξερεις πως ειναι αρκετα ακριβο

http://www.anatello.gr/cart/Kiddo-trio-smart.html

το ανατελλω το εχει 299? και τα 3 κομματια!!

φευγω εχουμε εξοδο αποψε

φιλακια!!!!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

μην στεναχωριεσαι κρεμμυδακι μου!!!

η μαρμιν λετε να επεισε τον αντρα της και να κανει σεξ????τετοια ωρα ειναι μεσα συνηθως!!!

χαχαχα τσερρυ που τέτοια τύχη; εγώ ακόμα δεν έχω όρεξη. Περιμένω από το σύζυγο να με ψήσει αλλά και αυτός δεν βλέπω να κάνει τίποτα. Θα δείξει. Πάντως έχω τέτοια νεύρα ώρες ώρες που αν δεν κάνει έστω και νύξη μπορεί να του ρίξω και καμια μπουνιά.;) Έχω αρχίσει να πιστεύω πως δε με θέλει πια. Αφήστε που κατά καιρούς και πριν μείνω έγκυος ακόμα άκουγα ή διάβαζα πως μετά οι άντρες βλέπουν τις γυναίκες τους σαν μητέρες και όχι σα σύζυγο και δεν θέλουν να κάνουν σεξ γιατί τις σέβονται. Κάντε πλάκα να συμβεί καμιά τέτοια βλακία. Σήμερα είχα τα διαόλια μου και μαλώναμε συνέχεια μέχρι που έκλαιγα αλλά σύντομα αγαπηθήκαμε πάλι. Σαββατα συνήθως κοιμόμαστε μέχρι αργά και μετά πάμε για ψώνια ή βολτίτσες.

ρολο κιμα γεμιστο με τυρακι ζαμπον πιπερια ντοματουλα!!!!!!!

θα βαλω και πατατουλες μαζι και μια σαλατουλα!!!εσυ???

αυτο με το εξωτερικο το σκεφτηκα κι εγω και τωρα το αμαζον εχει σε αυτα 25% εκπτωση αλλα λεω εκτος απο το οτι θα θελω ανταπτορα για τις πριζες θα θελω να διαβασω και τις οδηγιες και καπου θα κολησω δεν μπορει οπως εχω ξαναπει τα αγγλικα μου δεν ειναι και απταιστα

Κάντυ με κάνεις και ντρέπομαι κάθε φορά που λες τι θα μαγειρέψεις:oops: Νομίζω πως ακούω μενού ταβέρνας.

Κοριτσάκια κι εμείς τώρα θα δούμε ταινία στο ντιβιντι. Τα λέμε αύριο;)

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

καντυ ναι αυτο που λες πρεπει να εχω. Pliko P3 λεει επανω και γινεται σαν μπαστουνι ας πουμε οταν κλεινει...ειναι οντως αρκετα μεγαλο το καθισματακι....δηλαδη για βρεφακι δυσκολα.....ενταξει οπως ειπατε ολα γινονται...μπορεις να το μεταφερεις και στην αγκαλια σου στο πισω καθισμα ή σε καλαθουνα ή οτι εχεις τελος παντων....απλα δεν ειναι οσο ασφαλες ειναι το ειδικο καρεκλακι!!!

αυτα κοριτσαρες...σημερα ηταν κουμπαρομερα!!!το μεσημεριι ηρθε η κουμπαρα που την παντρεψα εγω και για βραδυ πηγαμε στην κουμπαρα που μας παντρεψε...φαγαμε του σκασσμου ποπ κορν και σοκολατα ροφημα και τωρα εχω να παρω το σιδηρο και να φαω καιδ εν ξερω πως θα το κανω....

θα τα πουμε αυριο το πρωι!!!μουτς σε ολα τα μαγουλακια...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

αν αγχωθω και για το μετα την γεννα παει..... στο δαφνι θα γεννησω:rolleyes::rolleyes:

ειπα να ξεκινησω να ψαχνω σοβαρα...το τι θα χρειαστω να αγορασω αρχησα λοιπον απο τον αποστειρωτη εεεε και αφου ειδα καμια 10αρια τα παιξα λεω παει δεν θα τα καταφερω θα αγοραζω βλακειες και μετα θα το μετανιωνω σκεφτηκα οτι δεν εχω καποιον να με βοηθησει με τις αγορες εεε και αρχησα το κλαμα!!!!

εμενα καντυ μου μου εδωσε μια ξαδερφη μου εναν αποστειρωτη της κικο κ ειναι πολυ καλος δεν σε δεσμευει βαζει οτι μπουκαλα και οτι πιπιλα θες,
Αχ Μαριούλα χάθηκες ρε κορίτσι αλλά προτεραιότητα έχει ο Αντωνάκης σου βέβαια....

Κάντυ, φαίνεσαι (από τις συζητήσεις μας), δυναμική κοπέλα και ένας αποστειρωτής θα σε ρίξει??? Όχι βρε κουκλάρα μου! Μην ανησυχείς όλα θα πάρουν το δρομο τους σιγά - σιγά. ;););)Φυσικό είναι να έχεις και κάποιες ανησυχίες και άγχη αλλά όλα θα πάρουν θα γίνουν και τα κορίτσια εδώ ήδη μας δίνουν οδηγίες για κάποια πράγματα!!!

Εγκυούλες μην μου στεναχωριέστε και μην κουράζεστε, δεν θέλω να σας μαλώσω.... :tongue::tongue::tongue:

μαρακι μου χανομαι το ξερω:oops:αλλα δεν σας ξεχναω...μπορει να μην μπαινω αλλα σας σκεφτομαι συνεχεια:P
Τώρα κατάλαβα γιατί έκλαιγες! Αυτές οι λίστες κουκλίτσα μου είναι για να πλουτίζουν τα μαγαζιά από την πιο όμορφη στιγμή στην ζωή μιας γυναίκας. Δυστυχώς στις μέρες μας κοιτάν όλα να τα κάνουν εμπορικά. Εγώ με ένα θα σου πω τι πήρα.

Για τον ύπνο: 4 σεντονάκια, μία κουβερτούλα για το κρεβατάκι του και αγκαλιάς (κανα δυο αν και μου έδωσαν πολλές οπότε δε χρειάστηκε να αγοράσω)

Για το δωμάτιο: Κρεβατάκι, κουρτινούλα, πάντα, κουνουπιέρα, θερμόμετρο (το είχα για το σπίτι θα το πηγαίνω και στο δωμάτιο). Τα υπόλοιπα θα χρησιμοποιήσω τα υπάρχοντα έπιπλα. Κάναμε χώρο στις ντουλάπες και τις συρταριέρες μας για τα ρουχαλάκια του μωρού.

Για τη βόλτα: καρότσι, τσάντα αλλαξιέρα (πήγαινε πακέτο με το καρότσι), καθισματάκι αυτοκινήτου.

Για το παιχνίδι: ΤΙΠΟΤΑ

Ρουχαλάκια: φορμάκια, εσώρουχα, καλτσούλες, (όχι πολλά γιατί φέρνουν και δώρα και μεγαλώνουν γρήγορα)

Για το φαγάκι του: Τα βυζ@κι@ μου και κανά δυο μπιμπερό για ασφάλεια.

Σκέψου και κάτι ακόμα οι γονείς μας τι από όλα αυτά είχαν για να μας μεγαλώσουν; Εμείς τι γίναμε κ@λ@παιδα; Και ας υποθέσαμε ότι οι γονείς μας τα είχαν οι γιαγιάδες μας;

χαχα πολυ μου αρεσε χαρα μου το για το παιχνιδι τιποτα και για το φαγακι του βυζακια:tongue:
καλημέρα. Για πρώτη φορά στα χρονικά μπάινω πρώτη! Ο άντρας μου σήμερα ξύπνησε από τις 4 το πρωί, ήρθε στο σαλόνι και κατά τις 7 που ξύπνησα εγώ με περίμενε μία ζεστασιά, αλλό πράγμα, κορίτσια!!!Είχε ανάψει τη σομπίτσα μας.....Εξω έχει φοβερή ομίχλη.....

Κάντυ, τι είναι τώρα όλο αυτό που έπαθες, βρε κορίτσι μου; Αγχωνόμαστε για ΄τόσα πράγματα, θα αγχωθούμε και θα κλάιμε και για το τι θα πάρουμε; Δεν σε κρίνω, προς Θεού.....Εχεις τα δίκια σου, γιατί έρχονται δύο μωρά και τα έξοδα είναι διπλά, αλλά δεν είναι ανάγκη να τα πάρεις όλα....Ειδικά για τα ρουχαλάκια μην ανησυχείς.....Θα σου φέρουν πολλά οι συγγενείς σου όταν γεννήσεις....Το καλό είναι ότι έχεις τις δύο κούνιες ( που εκεί είναι τα μεγάλα έξοδα). Το καρότσι δεν θα στο παρούν οι γονείς σου; Τα πεθερικά δεν τα υπολογίζω γιατί όπως λες δεν νοιάζονται, αλλά τι στο καλό, με άδεια χέρια θα έρθουν;;;Πες στον άντρα σου, αν μιλήσουν και τον ρωτήσουν τι χρειάζεστε ( λέμε τώρα, σιγά μην το κάνουν, αλλά δεν ξέρεις καμία φορα) να τους πει για καθισματά αυτοκινήτου.....Ετσι εσύ θα χρειαστεί να πάρεις ένα ριλάξ και σιγά σιγα θα παίρνεις και τα υπόλοιπα.....Τι αγχώθηκες με τον αποστειρωτή;;; Το τελευταίο που πρέπει να σε απασχολεί είναι αυτό.....

Η μάνα μου απ' όταν μάθαμε για την εγκυμοσύνη της αδελφής μου ( η οποία έχει όλα τα πράγματα από μία συγγενή του άντρα της, η τυχερή ) άρχισε να παίρνει από ένα- δύο πραγματάκια κάθε μήνα. Ξέρεις πόσα μάζεψε να της πάει; Μπουρνούζι, πετσετούλες, κουβέρτα αγκαλιάς, δύο φορμάκια, σελτεδάκια, νυχτικό για την ίδια, πυτζάμες.....

Εγώ πάλι είμαι στην ίδια θέση με σένα.....Δεν έχω τίποτα, άλλά αισιοδοξώ πως όλο και κάποιος θα βρεθεί κάτι να μου δώσει.....Ηδη εκεί που δεν το περίμενα μία φίλη μου μού είπε ότι θα μου δώσει αποστειρωτή και ενδοεπικοινωνία.....Μόνο αύτά προς το παρόν....Την κούνια και το καρίτσι θα το πάρουν οι γονείς μας ( θα δούμε ποιος θα πάρει τι)......Κι όλα τα υπόλοιπα κι εμένα μού φαίνονται βουνό, αλλά δεν αγχώνομαι καθόλου. Γερό να είναι το καμάρι μου και θα το μεγαλώσω έστω και με λίγα. Καλά λέει η μαρμιν! Εμάς τι μας είχαν;;;

Ξέρετε τι σκέφτομαι;;;Να πάρω να φτιάξω σεντόνι αγκαλιάς......Να αγοράσω ύφασμα και αν μπορώ να το κεντήσω....Εχω δει βιτρίνες στα Γιάννενα σε μαγαζια με κεντήματα....Δεν είμαι σίγουρη αν είναι σεντόνια ή καλοκαιρινές κουβερτούλες!Θα πάω να ρωτήσω....

αχ και εμενα μου εφτιαξε η γιαγια μου σεντονακια το ενα γραφει πανω αντωνακης ειναι τελειο θα σας το βαλω σε φωτο καποια στιγμη να το δειτε:P
Έλα ρε πατριωτάκι δέν μασάμε εμείς από αυτά!!!Όλα θα γίνουν και 2 που είναι σε μια κατσαρόλα μεγάλη με λεμονάκι και μια χαρά αποστείρωση θα κάνεις τι αγχώνεσαι???Εγώ δέν είχα σκοπό να πάρω αποστειρωτή το θεωρούσα πεταμένα λεφτά μια φίλη μου έφερε τον δικό της που τον αγόρασε και τελικά είναι καινούριος γιατί και τα 2 παιδιά της θήλασαν αποκλειστικά και δέν έπιασαν καθόλου πιπίλα οπότε δέν δούλεψε παρά μόνο 2 φόρες!!!Όλα θα γίνουν όμορφη χαλάρωσε!!!Είπαμε σημασία έχει να γεννηθούν με το καλό και γερά τα μωράκια σου!!!!!!!

Καλά Μαριούλα ο γιός σου είναι ίδιος σου!!!Κούκλος!!!Σήμερα είμαι καλύτερα !!!;)

Καλημέρα και απο εμένα ζωντάνεψα κορίτσια μια χαρά από το βράδυ στις 11 είμαι περδίκι μέχρι σεξ ήθελα :oops: χιχιχιχιχιχι αλλά δέν μου έκατσε φοβόταν :evil:!!!

ευχαριστω λιλιτακι μου!ειδες τις φωτο του στο facebook? κουκλος ειναι:D

Καλημέρα κοριτσάκι!!!Εσείς εκεί με σόμπα και εμείς εδώ σκάει ο τζίτζικας πάλι!!!
και εδω το ιδιο:tongue:
πώς είπατε; Θέλετε σεξ;;;Ντροπή σας......

Λιλιτάκι, όλη μέρα ξαπλωμένη είδες που σου πέρασαν όλα; Μέχρι και διάθεση σου ήρθε!!!!!

Αλήθεια, ρε κορίτσια, εσείς οι προχωρημένες σε εγκυμοσύνη για πείτε μου. Κάνατε σεξ και από πότε ξεκινήσατε; Εμείς ούτε λόγο για το άθλημα.....Λέω στον άντρα μου να ρωτήσω το γιατρό; Λέει και ναι να πει εγώ δεν θέλω, φοβάμαι......

Πέπσι, μια καινούργια αρχή για σας επιτέλους. Να δεις τώρα που ηρέμησες πως θα φτιάξουν όλα στη ζωή σου! Πρώτα από όλα θα είσαι εσύ καλά, δεν θα στενοχωριέσαι και αυτό είναι τόσο βασικό! Αλήθεια, ο αντρούλης τι λέει; Θα ψάξει για δουλειά τώρα. ε; Στη Θεσσαλονίκη υπάρχουν δουλειές; Εδώ δυστυχώς τίποτα.....

Τινκερ, πώς είσαι;

Μαριούλα, εγώ δεν είσδα τη φωτογραφία που λένε τα κορίτσια!

χαρα μου ανεβασα μια φωτο που ο αντρας μου κραταει αγκαλιτσα τον πριγκηπα μας αλλα την εσβησα δεν ηθελα να την αφησω(επειδη ειναι ο αντρας μου μεσα ) οταν θα σε πετυχω μεσα θα την ξανα ανεβασω να την δεις:P

Με το μωρό θα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα!!!Άσε που σε μυρίζονται βρε παιδί μου και με το που ξεκινάς ουαααααααααα το κλάμα και στο λέω με σιγουριά αυτό πολλά τα ανίψια που έχω χαχαχαχα και οι αδερφές μου πλέον στερημένες χιχχιχι!!!Εμείς θα κάνουμε ότι μπορούμε δέν βαριέσαι καμιά φορά μου λέει ο άντρας μου ρε αχάριστο πλάσμα 12 χρόνια αχόρταγου σεξ δέν κουράστηκες???Χιχιχιχιχιχι!!!!:oops::oops::oops:
ισχυει λιλιτακι τα μωρα ξυπνανε πανω στο καλυτερο:cool:
δεν σας ειπα το καλυτερο!!!!!χθες το βραδυ παω να κοιμηθω και μολις ξαπλωσα και ηρεμισα ενιωσα ενα απαλο γαργαλιτο απο την αριστερη πλευρα αλλα καπως ψηλα οπως μας εδειχνε η νενα!!!εκει πανω σιγουρα δεν ηταν εντερα....νομιζω οτι ενιωσα το μικρακι μου!!!
τελειαααααααααααα:D
εμενα δοξα τον Θεο οι δικοι μου μου στελνουν και τωρα καθε μηνα για οτι χρειαστω γιατρους εξετασεις ψωνια!!!!και τωρα μαζευουν να μου στειλουν και για τις αγορες που πρεπει να κανω!!!!
μια χαρουλα καντυ μου! σιγα σιγα ξεκινας να ψωνιζεις για να μην σου φανουν...
Το καλό δέν σας το είπα έβαλα σήμερα 5 πλυντήρια οπότε αύριο ξέρετε τι έχει το πρόγραμμα ΣΙΔΕΡΩΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!
πρωτη σου φορα χαρα μου;)
Κοριτσάκια τη κάνω νωρίς σήμερα με θέλει ο καλός μου να ακούσει το πισπιρίγκι μας γιατί όλη μέρα δέν του έχει κάνει τη χάρη!!!Καληνύχτα σας!!!!!!

καλη νυχτα λιλιτακι μου!

χαχαχα τσερρυ που τέτοια τύχη; εγώ ακόμα δεν έχω όρεξη. Περιμένω από το σύζυγο να με ψήσει αλλά και αυτός δεν βλέπω να κάνει τίποτα. Θα δείξει. Πάντως έχω τέτοια νεύρα ώρες ώρες που αν δεν κάνει έστω και νύξη μπορεί να του ρίξω και καμια μπουνιά.;) Έχω αρχίσει να πιστεύω πως δε με θέλει πια. Αφήστε που κατά καιρούς και πριν μείνω έγκυος ακόμα άκουγα ή διάβαζα πως μετά οι άντρες βλέπουν τις γυναίκες τους σαν μητέρες και όχι σα σύζυγο και δεν θέλουν να κάνουν σεξ γιατί τις σέβονται. Κάντε πλάκα να συμβεί καμιά τέτοια βλακία. Σήμερα είχα τα διαόλια μου και μαλώναμε συνέχεια μέχρι που έκλαιγα αλλά σύντομα αγαπηθήκαμε πάλι. Σαββατα συνήθως κοιμόμαστε μέχρι αργά και μετά πάμε για ψώνια ή βολτίτσες.

Κάντυ με κάνεις και ντρέπομαι κάθε φορά που λες τι θα μαγειρέψεις:oops: Νομίζω πως ακούω μενού ταβέρνας.

Κοριτσάκια κι εμείς τώρα θα δούμε ταινία στο ντιβιντι. Τα λέμε αύριο;)

καλο βραδυ γλυκια μου!

καντυ ναι αυτο που λες πρεπει να εχω. Pliko P3 λεει επανω και γινεται σαν μπαστουνι ας πουμε οταν κλεινει...ειναι οντως αρκετα μεγαλο το καθισματακι....δηλαδη για βρεφακι δυσκολα.....ενταξει οπως ειπατε ολα γινονται...μπορεις να το μεταφερεις και στην αγκαλια σου στο πισω καθισμα ή σε καλαθουνα ή οτι εχεις τελος παντων....απλα δεν ειναι οσο ασφαλες ειναι το ειδικο καρεκλακι!!!

αυτα κοριτσαρες...σημερα ηταν κουμπαρομερα!!!το μεσημεριι ηρθε η κουμπαρα που την παντρεψα εγω και για βραδυ πηγαμε στην κουμπαρα που μας παντρεψε...φαγαμε του σκασσμου ποπ κορν και σοκολατα ροφημα και τωρα εχω να παρω το σιδηρο και να φαω καιδ εν ξερω πως θα το κανω....

θα τα πουμε αυριο το πρωι!!!μουτς σε ολα τα μαγουλακια...

καλο βραδυ τσερρυ μου:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Ε ναι Μαριούλα μου για το παιχνίδι του τίποτα γιατί θα το παίζει η μανούλα και όταν θα χρειαστούν θα ου πάρει και από αυτά. Εξαιρείται ένα από αυτά που μπαίνουν στην κούνια με μουσικούλα που γυρίζει.

Τσέρρυ ότι πιο τέλειο αυτό που σου συνέβη σήμερα. Χαίρομαι πολύ που αισθάνθηκες το μικράκι σου (έτσι δεν το λέμε τώρα;)

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Καλημέρα όμορφες!!!Υπέροχη Κυριακή εδώ ήλιος χωρίς πολύ ζέστη!!!Μαριούλα μου τι κάνεις?Ναι είδα στο Face τις φωτό σας και όσο τις βλέπω ανυπομονώ να γεννήσω!!!

Σήμερα κορίτσια έχει πολύ σιδέρωμα αλλά όχι απο τώρα κατά το μεσημεράκι θα αρχίσω!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καλημέρα! Λιλιτάκι ήρεμα με το σιδέρωμα είδες τι έπαθες την άλλη φορά!

Νένα και συ φρόνιμα. Εμείς όταν βάψαμε το σπίτι δύο μέρες φτιάχναμε με τη μαμά τα πράγματα κ καθαρίζαμε να σκεφτείς ότι εγώ κυρίως έβλεπα και πάλι έγινα πτώμα δεν άντεχα άλλο. Εσύ κουκλίτσα μου πώς αντέχεις;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Λιλιτάκι ήρεμα με το σιδέρωμα είδες τι έπαθες την άλλη φορά!

Νένα και συ φρόνιμα. Εμείς όταν βάψαμε το σπίτι δύο μέρες φτιάχναμε με τη μαμά τα πράγματα κ καθαρίζαμε να σκεφτείς ότι εγώ κυρίως έβλεπα και πάλι έγινα πτώμα δεν άντεχα άλλο. Εσύ κουκλίτσα μου πώς αντέχεις;

Νιώθω απίστευτα καλά και ελπίζω να μείνω έτσι αλλά βλέποντς και κάνοντας!!!!;)

hnNfp2.png

QBMLp2.png

καλημερα!!!!

ΛΙΛΙΤΑΚΙ φωτο απο προικα??????η θα την στολισεις στην κουνια και θα μας στειλεις μετα????

εχθες περασαμε πολυ ομορφα ξενυχτησαμε....αλλα μετα δεν μπορουσα να σηκωθω απο την καρεκλα ειχα πιαστει πονουσε η μεση μου η πλατη μου ........ουφφφφφφ

αααα και κατι αλλο για το οποιο δεν ειμαι καθολου σιγουρη εχθες το βραδακι πριν ξεκινησω να ετοιμαζομαι σηκωνομαι απο την καρεκλα και καθομαι στον καναπε και κατι αισθανθηκα κατω απο τον αφαλο :confused::confused:δεν μπορω να το περιγραψω μου θυμησε οταν μπηκα σε αεροπλανο την στιγμη που απογειωθηκε και ηταν σαν να ενιωθα ενα κενο στο στομαχι και σαν να εχεις μεσα ενα πουλι που ανοιγοκλεινει τα φτερα του:rolleyes::rolleyes::rolleyes: και με το που το νιωθω αυτο μεχρι να καταλαβω τι συνεβει ηθελα να κανω εμετο αλλα ηταν τοσο συντομο που αμεσως μου περασε......λετε να ηταν καποιο μωρακι??ηταν ανεπαισθητο δεν μπορεσα να καταλαβω...η μηπως ειμαι χαζη??????????????

ΤΣΕΡΡΥ εχω ξαναπει οτι το καροτσι αυτο το ηθελα κι εγω:tongue::tongue:ειναι καταπληκτικο και ολα της κατηγοριας του ειναι ετσι δεν ειναι πιο μεγαλο απο αλλα τα μικροτερα ειναι για μεγαλυτερα παιδακια αυτο ειναι απο νεογεννητο!!!μην το σκεφτεσαι ειναι οτι καλυτερο θα μπορουσες να παρεις το ειχα ψαξει παρα πολυ το θεμα καροτσι και σου λεω με σιγουρια πως ειναι απλα τελειο!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Κι εμείς σήμερα το μεσημέρι θα φάμε έξω! Είπα να πάρουμε ένα τελευταίο δείπνο με τον αντρούλη μου τα δυο μας. Αν και τρεις θα είμαστε και πάλι:rolleyes:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...