Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

εγώ από ότι κατάλαβα είναι τι βολεύει τη κάθε μια..

η αδελφή μου τη βόλεψε παρα πολύ το ριλάξ..όσο για τη καλαθούνα ούτε τη χρησιμοποίησε..

ούτε στο πάρκο μπαίνει η μικρή κάτω είναι όλη την ώρα..

είναι ανάλογα με το μωρό και πως βολεύεται η κάθε μαμά

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και γω πιστευω οτι ειαι οτι βολευει τη καθεμια. και μεις δε εχουμε κανεναν να μας παρει τιποτα. οι γονεις μου θα μας παρου την κουια και οι αδερφες μου μαλλο οτι τους πω ή θα μας δωσου τα χρηματα. απο τα πεθερικα δε περιμενω κατι γιατι δε βγαιου τα οικοομικα τους,αφου και τωρα που θα παει ο πεθερος μου στην αθηνα για το ποδι του θα τα βαλουμε εμεις τα λεφτα,ενα ποσο τουλαχιστον και η αδερφη μου του αντρα μου πανω στη συζητηση μας λεει οτι δεν εχουν,οποτε δεν μπορω να περιμενω κατι απο κει. δε πειραζει ας το αγαπανε και αυτα σιγα δεν πειραζει θα τα βολεψουμε.

εχω και γω ενα θεμα. εχουμε μπερδευτει παρα πολυ με το καροτσι. δε ξερω ειλικρινα α παρω ενα καροτσι απλο,αλλα λιγο εισχυμενο και ολα τα αλλα εξτρα,δηλαδη καθισμα αυτοκιητου και εα πορτ μπεμπε ή α παρω εα πολυκαροτσι α ξεμπερδευω; ειλικρινα τα εχω βρει σκουρα σε αυτο το ζητημα. πηγαμε παλι σημερα στην κικο αλλα δε καταφερα να ξεμπερδευτω.

το θεμα καροτσι ειναι και μενα το μονοδικο που με μπερδευει απιστευτα ακομη και τωρα που μου φεραν ενα.....η φιλη μου που το ειδε ειπε οτι ειναι πελωριο για ενα βρεφακι και οτι χρειαζομαι ενα μικροτερο για πιο πριν...βεβαια μου ειπε οτι αν δεν βρω θα μου δωσει αυτη το δικο της!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

το θεμα καροτσι ειναι και μενα το μονοδικο που με μπερδευει απιστευτα ακομη και τωρα που μου φεραν ενα.....η φιλη μου που το ειδε ειπε οτι ειναι πελωριο για ενα βρεφακι και οτι χρειαζομαι ενα μικροτερο για πιο πριν...βεβαια μου ειπε οτι αν δεν βρω θα μου δωσει αυτη το δικο της!!!

το perego to trio????που κλεινει σαν ομπρελα??

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Το καλό δέν σας το είπα έβαλα σήμερα 5 πλυντήρια οπότε αύριο ξέρετε τι έχει το πρόγραμμα ΣΙΔΕΡΩΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Μίλησα με δύο φίλες μου που έχουν δύο μωρά η καθεμία.....Και οι δυο είπαν πως αλλαξέρια, ριλάξ και καλαθούνα είναι πεταμένα λεφτά....Για το καθισματάκι είπαν πως τους βόλεψε πολύ, αλλά όχι και για τα δύο παιδιά....Είναι στο παιδί ήταν...Αν κάθεται καλώς.....Αν δεν θέλει να κάτσει, την πατάς......Πολύ βολικό μού είπε η μία από αυτές είναι το παρκοκρέβατο....Α, η μία μένει Αθήνα και είπε πως πήρε την κούνια από τα Λητώ με 200 ευρώ + το στρωματάκι...Αυτά έμαθα πάνω κάτω....Και οι δυο είπαν να μην τρελαίνομαι και πως στην πορεία θα δω τι με βολεύει και τι χρειάζομαι!

Σήμερα φάγαμε μουσακά. Απλά υπέροχος.

Σας είπα πως θα φτιάξω κουβερτούλα αγκαλιάς. Οταν πάω στην πόλη, θα πάρω τα υλικά....Υφασμα πικέ, το σχέδιο και τις κλωστές.....Η μαμά μου είπε πως έχει και μία πλεχτή κουβερτούλα τρυπητή, στην οποία θα επενδύσει από μέσα σατέν σεντονάκι είτε μπλέ είτε ροζ, ανάλογα το φύλο.....Ανυπομονώ να αρχίσω....

η μανα μου που γεννησε πριν 31 χρονια θεωρει οτι η καλαθουνα ειναι απο τα πιο χρησιμα μας πηγαινε παντου με αυτην και μας κοιμιζε εκει ακομα και ταξιδι εκανε απο την Αθηνα στο χωριο (τοτε ηταν 5-6 ωρες)

εαν ρωτησεις τωρα εμενα θα σου πω πεταμενα λεφτα:rolleyes:

για το ριλαξ...η κουμπαρα που θα μας το δωσει μου ειπε πως την βολεψε περισσοτερο απο οτιδηποτε τωρα ειναι και αναλογα στο μωρο!!!

οσο για την αλλαξιερα.....αν εχεις χωρο στο δωματιο θεωρω πως ειναι πολυ βολικη εκτος αν εχεις τοσες πολλες ντουλαπες και συρταρια που δεν χρειαζεσαι αλλα!!!καλο ειναι να μην εχει πολλα μπεμπε σχεδια πανω ωστε να την εχεις στο δωματιο για παντα...την δικη μας την εχει ο αδερφος μου ακομα ειναι ξυλο χωρις σχεδια χωρις τιποτα και εχει χιλια δυο ρουχα εκει μεσα

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

ΑΓΓΕΛΙΚΑΚΙ ενα ωραιο και οικονομικο καροτσι ειναι αυτο που πηρε το ΛΙΛΙΤΑΚΙ και βγαινει και σε 3 κοματια πορτ μπεμπε καθισματακι και καροτσι και κανει νομιζω γυρω στα 300?

qWD1p2.png

xdgMp2.png

ΑΓΓΕΛΙΚΑΚΙ ενα ωραιο και οικονομικο καροτσι ειναι αυτο που πηρε το ΛΙΛΙΤΑΚΙ και βγαινει και σε 3 κοματια πορτ μπεμπε καθισματακι και καροτσι και κανει νομιζω γυρω στα 300

Νομίζω κάτι παραπάνω πάει όλο μαζί αλλά είναι πολύ ωραίο και πολύ ελαφρύ εγώ το πήρα σκέτο (190?)γιατί το καθισματάκι του αυτοκινήτου το έχω από την αδερφή μου και το πορτ μπεμπέ δέν το χρειάζομαι αφού θα μου δώσει η κολλητή μου λίκνο!!!;)

hnNfp2.png

QBMLp2.png

τι μαρκα ειναι λιλιτακι το καροτσι; εδω δεν βρηκα κατι σε αυτη τη τιμη σε πολυκαροτσι λεω παντα. της κικο αυτο που σου αρεσε καντυ στα χρωματα της εας κολεξιο μας το διουν αν τα δωσουμε μετρητα 400 ευρο αλλιως 480. τωρα επειδη εμεις πιστωτικη δε εχουμε και θα η πληρωμη θα ειαι μετρητα μπορει να το παλεψω για λιγο καλυτερη τιμη. εσεις που ψαχεστε η τιμη καλη ειναι;

hnNfp2.png

QBMLp2.png

ωραιο ειναι,δεν διαφερει απο της κικο και πολυ. μπορει α μη διαφερι και καθολου. εμεις σε μαυρο χρωμα διαλεξαμε. αλλα δε ξερουμε σιγουρα αν θα παρουμες αυτο. τωρα θα ρθει για μια αλλη κοπελα και θα μας ειδοποιησου α παμε α το δουμε και απο κοντα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...