Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Κορίτσια, συγγνώμη, αλλά η αλλαξιέρα και το καθισμα φαγητού είναι τόσο σημαντικά; Δεν τρελάθηκα να δίνω λεφτά στα χαμένα....Το αλλάζω και πάνω στο κρεβάτι το μωρό μου, και το ταίζω και στην αγκαλίτσα μου.....Ολα αυτά είναι χαζομάρες...Μας γεμίζουν το μυαλό με αηδίες και μετά αγχωνόμαστε.....

Λοιπόν Κάντυ, θα σου πω για μία φίλη μου, για να δεις ότι υπάρχουν και χειρότερα. Προσπαθούσε χρόνια να μείνει έγκυος. Είχε 3 αποβολές. Με τα πολλά μένει έγκυος και ω! του θαύματος δίδυμα ( φυσιολογική σύλληψη).....Γεννάει δύο κορίτσάκια...Πριν προλάβουν να χρονίσουν ξαναμένει έγκυος και - δεν θα το πιστέψετε - ξανά δίδυμα.....( σας λέω αλήθεια, την γνωρίζω προσωπικά από τα φοιτητικά μου χρόνια, δεν είναι κάτι πού άκουσα ) ......Αυτή τη στιγμή έχει 4 παιδιά....Τα 2 είναι δύο χρονών και τα μικρότερα 6 μηνών......Για τα πρώτα της δεν πήρε κούνιες κορίτσια....Πήρε παρκοκρέβατα κι ένα καρότσι........Τώρα πώς τα έχει βολέψει με τα 4 δεν ξέρω γιατί έχω να πάω στο σπίτι της από πριν μείνει έγκυος στα δεύτερα......

Η ξαδέλφη μου που σας έλεγα που μένει με τα πεθερικά της. Στο πρώτο της πήρε κούνια. Στο δέυτερο η κούνια δεν χωρούσε μέσα στο μικρό υπνοδωμάτιο. Μέχρι κι 6 μηνών την είχε μέσα στην καλαθούνα και μετά αγόρασε διώροφο κρεβάτι, πάνω ανέβασε την μεγάλη και κάτω με μαξιλάρια γύρω γυρω την μικρή.....Σήμερα μού τα έλεγε η μαμά μου.....

Ας μην τρελαινόμαστε λοιπόν. Λύσεις υπάρχουν.....Τα καταστήματα τη δουλειά τους θέλουν να κάνουν για να φουσκώνουν τα μυαλά μας.....

αν ειχα ενα κι εγω δεν θα επαιρνα αλλαξιερα θα το αλλαζα στο κρεβατι μου αλλα με τα δυο θα αλλαζω τουλαχιστον 20 πανες την ημερα και η αληθεια ειναι πως η μεση δεν ειναι για πολλα δυστυχως!!!αλλα γι αυτο εχω λυση βρηκαμε αρκετα οικονομικες συρταριερες στα ικεα και θα πουμε σε καποιον ξυλουργο να μας φτιαξει ενα πλαισιο για γυρω γυρω...ενταξη ειπαμε οικονομια αλλα αν ειναι να κρεβατωθω και μετα να μην μπορω να εξυπηρετησω ουτε τα μωρα ουτε τον εαυτο μου τι να το κανω????

οσο για το καρεκλακι φαγητου ναι ειναι απαραιτητο,οπως εχω ξαναπει εγω παλιοτερα κρατουσα μωρα δεν υπαρχει περιπτωση να ταισεις μωρο στην αγκαλια σκεψου το και μονη σου με ποιο χερι θα κρατας το μωρο με ποιο χερι το πιατο με ποιο χερι το κουταλι και με ποιο χερι θα το σκουπιζεις που θα φτυνει η θα γυριζει απο δω και απο κει και θα πασαλιφεται............

στην αρχη αντε πες οτι χρησιμοποιεις το ριλαξ η το καροτσι αλλα μετα δεν καθοντε τα σκασμενα:tongue::tongue:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα ομορφες!!!!

λιλιτακι ξεκουρατηκες και σημερα γυρισες δριμύτερη!!!τοσο πολυ μαζεμενα εχεις να μιλησεις απο το πασχα που ανταλλαζαμε ευχες..χαχαχαχαχ!!!

τινκερ ξερεις ποσο μου αρεσει η σταση που εχεις απεναντι στο θεμα!!!μην το αλλαζεις γιατι τζαμπα θα στεναχωιρεσαι γιατι το θαυματακι σου ειναι στον δρομο και χανεις τον χρονο σου με το να εισαι στεναχωρεμενη!

καντυ λες θα σου φερουν τις κουνιες, ρηλαξ, και ισως καρεκλακι αυτοκινητου. καταρχην αυτα απο μονα τους ειναι αρκετα αν σκεφτεις οτι μονο στις κουνιες εμεις οι υπολοιπες θα δωσουμε τουλαχιστον απο 200ε χωρις το στρωμα!εσυ δηλαδη θα εδινες 400 και τωρα αυτα τα χρηματα τα εχιες για να παρεις ολα τα υπολοιπα...που λεει ο λογος!

η λιστα που μας εβαλες ειναι υπερ του δεοντος υπερβολικη κατα τα δική μου δεδομενα...τι 12 (δηλ 24 για σενα) μπουκαλια καλε???μια φορα τον μηνα θα τα πλένεται??θα δεις οπως λενε και τα κοριτσια...μπορει να μην ξερεις κανεναν εκει που εισαι αλλα σιγουρα αλλες γυναικες των συναδελφων του αντρα σου θα σου δωσουν και απα κατι εστω και μικρο. εμενα το καροτσι το πεγκπερεγκο μου το εδωσε μια κοπελα που δεν την ξερω καν!!!ειναι γειτονισσα της αδερφης του αντρα μου και μην φανταστεις καμια που την ξερει χρονια...περυσι πηγε η αδερφη του σε εκεινο το σπιτι!!!αλλωστε εσυ αδερφια ξαδερφια δεν εχεις?ολο και καποιος θα σε θυμηθει...εχεις και τους δικους σου που αποσο θυμαμαι σας βοηθησαν πολυ και ειναι παντα διπλα σας...οσο και να μην εχουνλογο κρισης -βρεστε μου εναν που εχει- ολο και κανενα δωρακι θα κανουν...απλα εσυ κανε τον σχεδιασμο σου...βλεπε στο ιντερνετ για 1-2 πραγματα πληροφοριες και πηγαινε μεσα στην εβδομαδα να τα περνεις απο το πιο φθηνο μαγαζι που εχετε...δεν θα γυρισεις και διακοσια μαγαζια....ποσα να εχετε εκει που ειστε????οσο για τα ρουχακια, μην σε απασχολει καθολου!!!!παρε πρωτα αυτα που θα σου χρειαστουν οσο ειναι μικρουτσικα μεχρι 3 μηνων και μετα δεν σε νοιαζει...θα σου φερουν απειρα....και ο πιο ασχετος να ερθει για επισκεψη θα σου φερει ενα φορμακι της αξιας των 5ε απο τα τζαμπο που ομως θα κανει την δουλεια του....

σκεψου οτι διανυεις μια περιοδο που ειναι η πιο τελεια της ζωης σου και οτι θα τα παρεις ολα αυτα μια και τελευταια φορα....

Χαχαχαχαχαχα όπως τα λές πετάω σήμερα έβαλα και έπλυνα και την προίκα μας που είχα πεί θα την αφήσω για αργότερα αλλά δέν μου πάει σκέτη η κούνια είναι πιά όλο το δωμάτιο κομπλέ και μου έλειπε η προικούλα......μέχρι και Σκλαβενίτη πήγα με τους γονείς μου αφήσαμε τη μαμά να ψωνίσει και με τον μπαμπά πήγαμε και φάγαμε στο εστιατόριο ήπιαμε καφέ και μετά γυρνάγαμε και δοκιμάζαμε ότι έψηναν για πρόμο χαχαχαχα το τί γέλιο έκανα κορίτσια δέν φαντάζεστε με έβαζε μπροστά ο μπαμπάς για να μας δίνουν γρήγορα και μεγαλύτερη ποσότητα λόγο της κατάστασης:oops::oops::oops: χιχιχιχιχιχιχιχι!!!

δεν σας ειπα το καλυτερο!!!!!χθες το βραδυ παω να κοιμηθω και μολις ξαπλωσα και ηρεμισα ενιωσα ενα απαλο γαργαλιτο απο την αριστερη πλευρα αλλα καπως ψηλα οπως μας εδειχνε η νενα!!!εκει πανω σιγουρα δεν ηταν εντερα....νομιζω οτι ενιωσα το μικρακι μου!!!

Άντε κοριτσάκι μου καλή αρχή!!!Από εδώ και πέρα θα νιώθεις κάθε μέρα και κάτι διαφορετικό μέχρι που θα φάς τη κλωτσιά τη δυνατή και θα τρελαθείς από τη χαρά σου!!!!!!:D:D:D:D

καλημερα κι απο μενα!!!!

αχχχ τι ωραια μερα σημερα!!!καλοκαιρινη!!!!

κοριτσια μου εχθες δεν αγχωθηκα για τα εξοδα ετσι κι αλλιως δεν περιμενω να μου τα παρει αλλος εκτος απο τους γονεις μου τον αδερφο μου και την γιαγια μου!!!!οι συγγενεις θα μου φερουν δωρα οταν κατεβω στο χωριο μου δεν ξερω αν θα κατεβω το Πασχα οποτε μαλλον θα ειναι το καλοκαιρι που θα κατεβω σιγουρα!!!αυτο που με αγχωσε ειναι οτι πρεπει να παρθουν καποια πραγματα που να χρησιμοποιηθουν και οχι να τα παρω και να το μετανιωσω...αποστειρωση κανουμε σιγουρα μεχρι τον 6ο μηνα που μπαινουν οι τροφες και επειδη εχω δει οτι καποιες μαρκες παιρνουν μονο τις ιδιες μαρκες μπιμπερο δεν θελω να εχω τετοιες δεσμευσεις!!!οκ το θεμα που αγχωθηκα ειναι κουτο και το ξερω αλλα ετσι μου ρθε εχθες και δεν μπορουσα να το συγκρατησω!!!σας ζαλησα κι εσας!!!

ΜΑΡΤΖΙ για το αθλημα που ρωτας εμενα μου το απαγορευσε απο την αρχη και χωρις καν να τον ρωτησω....και θυμασε που το συζητουσαμε μια φορα και μου ειπαν τα κοριτσια οτι ολοκληρωση γινεται και χωρις διεισδυση??εεε το προσπαθησαμε λοιπον δεν λεω καλα ηταν απο το τιποτα....μετα απο λιγες ωρες ομως ειχα ροζ καφε και στην επομενη επισκεψη τον ρωτησα και μου ειπε οτι εχει θεμα με την ολοκληρωση και οχι με την διεισδυση λογω συσπασεων της μητρας....οποτε το ξεχναμε για τους επομενους μηνες:oops::oops:

ΛΙΛΙΤΑΚΙ και ΑΓΓΕΛΙΚΑΚΙ ειστε απιστευτες!!ειδικα εσυ ΛΙΛΙΤΑΚΙ μετα απο τετοια μερα που ειχες.....καλα εκανε ο ανθρωπος!!!!

Χαχαχαχαχα καλέ ναι μετά από μια μέρα τέζα που την βρήκα τη όρεξη ούτε εγώ ξέρω!!!Αλλά με την όρεξη έμεινα:oops::oops::oops:

Κορίτσια, συγγνώμη, αλλά η αλλαξιέρα και το καθισμα φαγητού είναι τόσο σημαντικά; Δεν τρελάθηκα να δίνω λεφτά στα χαμένα....Το αλλάζω και πάνω στο κρεβάτι το μωρό μου, και το ταίζω και στην αγκαλίτσα μου.....Ολα αυτά είναι χαζομάρες...Μας γεμίζουν το μυαλό με αηδίες και μετά αγχωνόμαστε.....

Λοιπόν Κάντυ, θα σου πω για μία φίλη μου, για να δεις ότι υπάρχουν και χειρότερα. Προσπαθούσε χρόνια να μείνει έγκυος. Είχε 3 αποβολές. Με τα πολλά μένει έγκυος και ω! του θαύματος δίδυμα ( φυσιολογική σύλληψη).....Γεννάει δύο κορίτσάκια...Πριν προλάβουν να χρονίσουν ξαναμένει έγκυος και - δεν θα το πιστέψετε - ξανά δίδυμα.....( σας λέω αλήθεια, την γνωρίζω προσωπικά από τα φοιτητικά μου χρόνια, δεν είναι κάτι πού άκουσα ) ......Αυτή τη στιγμή έχει 4 παιδιά....Τα 2 είναι δύο χρονών και τα μικρότερα 6 μηνών......Για τα πρώτα της δεν πήρε κούνιες κορίτσια....Πήρε παρκοκρέβατα κι ένα καρότσι........Τώρα πώς τα έχει βολέψει με τα 4 δεν ξέρω γιατί έχω να πάω στο σπίτι της από πριν μείνει έγκυος στα δεύτερα......

Η ξαδέλφη μου που σας έλεγα που μένει με τα πεθερικά της. Στο πρώτο της πήρε κούνια. Στο δέυτερο η κούνια δεν χωρούσε μέσα στο μικρό υπνοδωμάτιο. Μέχρι κι 6 μηνών την είχε μέσα στην καλαθούνα και μετά αγόρασε διώροφο κρεβάτι, πάνω ανέβασε την μεγάλη και κάτω με μαξιλάρια γύρω γυρω την μικρή.....Σήμερα μού τα έλεγε η μαμά μου.....

Ας μην τρελαινόμαστε λοιπόν. Λύσεις υπάρχουν.....Τα καταστήματα τη δουλειά τους θέλουν να κάνουν για να φουσκώνουν τα μυαλά μας.....

Καλέ ναι και εγώ άν δέν πλήρωνε ο πεθερός δέν θα έπερνα αλαξιέρα κορίτσια!!!Όπως τα λές λύσεις υπάρχουν για όλα!!!

αν ειχα ενα κι εγω δεν θα επαιρνα αλλαξιερα θα το αλλαζα στο κρεβατι μου αλλα με τα δυο θα αλλαζω τουλαχιστον 20 πανες την ημερα και η αληθεια ειναι πως η μεση δεν ειναι για πολλα δυστυχως!!!αλλα γι αυτο εχω λυση βρηκαμε αρκετα οικονομικες συρταριερες στα ικεα και θα πουμε σε καποιον ξυλουργο να μας φτιαξει ενα πλαισιο για γυρω γυρω...ενταξη ειπαμε οικονομια αλλα αν ειναι να κρεβατωθω και μετα να μην μπορω να εξυπηρετησω ουτε τα μωρα ουτε τον εαυτο μου τι να το κανω????

οσο για το καρεκλακι φαγητου ναι ειναι απαραιτητο,οπως εχω ξαναπει εγω παλιοτερα κρατουσα μωρα δεν υπαρχει περιπτωση να ταισεις μωρο στην αγκαλια σκεψου το και μονη σου με ποιο χερι θα κρατας το μωρο με ποιο χερι το πιατο με ποιο χερι το κουταλι και με ποιο χερι θα το σκουπιζεις που θα φτυνει η θα γυριζει απο δω και απο κει και θα πασαλιφεται............

στην αρχη αντε πες οτι χρησιμοποιεις το ριλαξ η το καροτσι αλλα μετα δεν καθοντε τα σκασμενα:tongue::tongue:

Κάντυ μου και εγώ με παιδάκια σσχολούμαι σχεδόν σε όλη μου τη ζωή σε πληροφορώ ποτέ δέν με βόλεψε το καρεκλάκι φαγητού πάντα στην αγκαλιά τα τάιζα μέχρι 10 μηνών μετά μπορείς να τα βάλεις στα καρεκλάκια μπου μπένουν στη καρέκλα της κουζίνας που είναι και πιό οικονομική!!!:rolleyes:

Και εμένα ευτυχώς μου το έφερε η κουμπάρα μου αυτό το καρεκλάκι την Κυριακή!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

εμενα φαινεται θα μου ετυχαν αναποδα μωρα:rolleyes::rolleyes:αν δεν τα ''μαντρωνα'' στο καρεκλακι θα γυριζαν παντου τα εκαναν σκ@τ@ και δεν ετρωγαν κιολας ενω εκει καταλαβαιναν οτι αλλη επιλογη δεν εχουν:-P:razz:

κι εμενα θα μου δωσει η κουμπαρα την καρεκλα φαγητου φανταζομαι οτι δεν θα χρειαστω και δευτερη:rolleyes::rolleyes:

αυτα που μπαινουν στην καρεκλα ειναι πιο οικονομικα και δεν πιανουν και πολυ χωρο αν χρησιμοποιουντε απο 6 μηνων τοτε ειναι πολυ καλη λυση;)

qWD1p2.png

xdgMp2.png

εμενα φαινεται θα μου ετυχαν αναποδα μωρα:rolleyes::rolleyes:αν δεν τα ''μαντρωνα'' στο καρεκλακι θα γυριζαν παντου τα εκαναν σκ@τ@ και δεν ετρωγαν κιολας ενω εκει καταλαβαιναν οτι αλλη επιλογη δεν εχουν:-P:razz:

κι εμενα θα μου δωσει η κουμπαρα την καρεκλα φαγητου φανταζομαι οτι δεν θα χρειαστω και δευτερη:rolleyes::rolleyes:

αυτα που μπαινουν στην καρεκλα ειναι πιο οικονομικα και δεν πιανουν και πολυ χωρο αν χρησιμοποιουντε απο 6 μηνων τοτε ειναι πολυ καλη λυση;)

Χαχαχαχα λές τι να πω είναι και όπως τα μάθεις!!!!Εγώ δεν ξέρω γιατί όσα μωρά μεγάλωσα σούζα τα είχα χωρίς να κάνω κάτι ούτε φώναζα ούτε υστερίαζα ούτε τίποτα ένα μου βλέμμα αρκούσε......να δώ πώς θα είμαι με το δικό μου μάλλον θα με βάζει κάτω και θα με πατάει......:tongue:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Χαχαχαχα λές τι να πω είναι και όπως τα μάθεις!!!!Εγώ δεν ξέρω γιατί όσα μωρά μεγάλωσα σούζα τα είχα χωρίς να κάνω κάτι ούτε φώναζα ούτε υστερίαζα ούτε τίποτα ένα μου βλέμμα αρκούσε......να δώ πώς θα είμαι με το δικό μου μάλλον θα με βάζει κάτω και θα με πατάει......:tongue:

η αληθεια ειναι πως τα ειχαν και λιγο κακομαθημενα:rolleyes::rolleyes:να σκεφτεις οτι το ενα κοριτσακι ειδικα με ρωτουσε η μαμα του πως καταφερνω και το χτενιζω δεν τα ειχε καταφερει ποτε:shock::shock::shock:και οταν γυριζε απο τη δουλεια και εβρισκε καθε μερα και διαφορετικη κομωση τρελαινοταν:tongue::tongue:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

η αληθεια ειναι πως τα ειχαν και λιγο κακομαθημενα:rolleyes::rolleyes:να σκεφτεις οτι το ενα κοριτσακι ειδικα με ρωτουσε η μαμα του πως καταφερνω και το χτενιζω δεν τα ειχε καταφερει ποτε:shock::shock::shock:και οταν γυριζε απο τη δουλεια και εβρισκε καθε μερα και διαφορετικη κομωση τρελαινοταν:tongue::tongue:

Εγώ τα τάιζα όλα τα φαγητά και η μαμάδες τραβούσαν τα μαλλιά τους!!!:D

hnNfp2.png

QBMLp2.png

ΑΥΡΙΟ 4/11/12 στις 11:00 στο ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

http://www.pygmi.gr/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1/%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BB%CE%B5%CF%85%CE%BA%CF%8C-%CF%80%CF%8D%CF%81%CE%B3%CE%BF-%CE%BF%CE%B9-%CE%BC%CE%B7%CF%84%CE%AD%CF%81%CE%B5%CF%82-%CE%B8%CE%B1-%CE%B8%CE%B7%CE%BB%CE%AC%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BD/

Στο Λευκό Πύργο οι μητέρες θα θηλάσουν δημόσια τα βρέφη τους

www.pygmi.gr

«Ο θηλασμός είναι η πιο υγιεινή και η πιο φτηνή μέθοδος διατροφής ενός βρέφους. Τα βρέφη που θηλάζουν έχουν

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Θερμοί, θερμόμετρα, αποστειρωτές, ενδοεπικοινωνία, θερμαντήρας, σαλιάρες... και διάφορα άλλα απαραίτητα στην καθημερινότητα με ένα νεγέννητο http://www.beboulino.gr/c.EIDI-MPEMPE.88713.html

ΕΙΔΗ ΜΠΕΜΠΕ - beboulino

beboulino.gr

Προϊόντα στην κατηγορία ΕΙΔΗ ΜΠΕΜΠΕ

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Θερμοί, θερμόμετρα, αποστειρωτές, ενδοεπικοινωνία, θερμαντήρας, σαλιάρες... και διάφορα άλλα απαραίτητα στην καθημερινότητα με ένα νεγέννητο http://www.beboulino.gr/c.EIDI-MPEMPE.88713.html

ΕΙΔΗ ΜΠΕΜΠΕ - beboulino

beboulino.gr

Προϊόντα στην κατηγορία ΕΙΔΗ ΜΠΕΜΠΕ

να σε ρωτησω κατι????????εχεις καποια σχεση με αυτο το καταστημα???το εχει καποιος γνωστος σου????

qWD1p2.png

xdgMp2.png

να σε ρωτησω κατι????????εχεις καποια σχεση με αυτο το καταστημα???το εχει καποιος γνωστος σου????

Όχι βρε απλά τους εχω στο Facebook και ανεβάζουν προσφορές και τις βάζω και εδω για όποια ενδιαφέρεται!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσαρες οπως τα λετε!!!!ολα γινονται με πολυ λιγα πραγματα...άλλωστε παλια που δεν θα ειχαν ολα αυτα τι γινοταν...οσο για την αλλαξιερα....εγω τις αδερφες μου τις αλλαζα στο κρεββατι μια χαρα. εβαζα μια κουβερτουλα ειδικη απο κατω και καθιστη τις αλλαζα και δεν ειχα προβλημα. παρ'ολα αυτα καντυ υπαρχει και το σκετο το μουσαμαδακι που μπαινει πανω σςτσην συρταριερα που εχει δεξια και αριστερα σαν σφηνα. αυτο που εχουν και οι αλλαξιερες δηλαδη αλλα σκετο μονο του.

οσο για το καθισματακι εγω το θελω για να το βαζω μεσα να τρωει μονο του και να μην φοβαμαι να μην πεσει. γι αυτο ειπα οτι το περνεις και αργοτερα. απο 7-8 μηνων που στεκονται (τοτε δεν στεκονται???) τα βαζεις εκει με το φαγακι τους και ας κανουν τον κοσμο χαλια...καποια στιγμη θα μαθουν να τρωνε!!!(οχι απο τοσο μικρα βεβαια...απλα θυμαμαι το βιντεακι που σας ειχα βαλει με τα διδυμακια που τρωγαν τον αρακα τους και χορευαν!!!!τι πλακα....καιρο εχω να το δω...θα το ξαναβαλω!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

κοριτσαρες οπως τα λετε!!!!ολα γινονται με πολυ λιγα πραγματα...άλλωστε παλια που δεν θα ειχαν ολα αυτα τι γινοταν...οσο για την αλλαξιερα....εγω τις αδερφες μου τις αλλαζα στο κρεββατι μια χαρα. εβαζα μια κουβερτουλα ειδικη απο κατω και καθιστη τις αλλαζα και δεν ειχα προβλημα. παρ'ολα αυτα καντυ υπαρχει και το σκετο το μουσαμαδακι που μπαινει πανω σςτσην συρταριερα που εχει δεξια και αριστερα σαν σφηνα. αυτο που εχουν και οι αλλαξιερες δηλαδη αλλα σκετο μονο του.

οσο για το καθισματακι εγω το θελω για να το βαζω μεσα να τρωει μονο του και να μην φοβαμαι να μην πεσει. γι αυτο ειπα οτι το περνεις και αργοτερα. απο 7-8 μηνων που στεκονται (τοτε δεν στεκονται???) τα βαζεις εκει με το φαγακι τους και ας κανουν τον κοσμο χαλια...καποια στιγμη θα μαθουν να τρωνε!!!(οχι απο τοσο μικρα βεβαια...απλα θυμαμαι το βιντεακι που σας ειχα βαλει με τα διδυμακια που τρωγαν τον αρακα τους και χορευαν!!!!τι πλακα....καιρο εχω να το δω...θα το ξαναβαλω!!!

ναι αυτο το χρησιμοποιεις μετα τον 6 που μπαινουν οι κρεμες νωριτερα και δεν μπορει να σταθει το μωρο αλλα δεν εξυπηρετει και σε τιποτα:tongue:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Μίλησα με δύο φίλες μου που έχουν δύο μωρά η καθεμία.....Και οι δυο είπαν πως αλλαξέρια, ριλάξ και καλαθούνα είναι πεταμένα λεφτά....Για το καθισματάκι είπαν πως τους βόλεψε πολύ, αλλά όχι και για τα δύο παιδιά....Είναι στο παιδί ήταν...Αν κάθεται καλώς.....Αν δεν θέλει να κάτσει, την πατάς......Πολύ βολικό μού είπε η μία από αυτές είναι το παρκοκρέβατο....Α, η μία μένει Αθήνα και είπε πως πήρε την κούνια από τα Λητώ με 200 ευρώ + το στρωματάκι...Αυτά έμαθα πάνω κάτω....Και οι δυο είπαν να μην τρελαίνομαι και πως στην πορεία θα δω τι με βολεύει και τι χρειάζομαι!

Σήμερα φάγαμε μουσακά. Απλά υπέροχος.

Σας είπα πως θα φτιάξω κουβερτούλα αγκαλιάς. Οταν πάω στην πόλη, θα πάρω τα υλικά....Υφασμα πικέ, το σχέδιο και τις κλωστές.....Η μαμά μου είπε πως έχει και μία πλεχτή κουβερτούλα τρυπητή, στην οποία θα επενδύσει από μέσα σατέν σεντονάκι είτε μπλέ είτε ροζ, ανάλογα το φύλο.....Ανυπομονώ να αρχίσω....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...