Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οι γονεις σου ο αδερφος σου που ειπες οτι εχεις απο δικους σου ανθρωπους...

αααααααα οχι βρε αυτοι εννοουσα οτι θα μου τα παρουν ολα οτι χρειαστω!!!οτι απο το αλλο σοι δεν περιμενω απολυτως τιποτα και τωρα πια πιστευω πως ουτε καν θα ερθουν αλλα δεν με νοιαζει κιολας:P:p

qWD1p2.png

xdgMp2.png

ακριβως!!!καλα κανεις κ δεν σε νοιαζει!!!!αν οι γονεις σου παρουν πχ το καροτσι κ πχ αλλαξιερα η γιαγια κ ενα καρεκλακι ο αδερφος τελειωσες!!!ασε που ολοιν πλεον δινουν λεφτα....εμενα η γιαγια μου με μια συνταξη 600ε ξερω οτι απο τωρα μαζευει για ν αμου δωσει λεφτα και χθες μου το ειπε κιολας....της ελεγα τα οικονομικα μας και λεει στο τελος ολοι θα δωσουμε λεφτα οσα μπορουμε να παρετε πραγματακια...μην αγχωνεσαι θα μαζευτουν!!!!κ ετσι ειναι...που οι δικοι μου ξερω οτι δεν εχουν να μου δωσουν και οτι δωσουν θα το στερηθουν για μενα και του αντρα μου απο τωρα μας το ειπαν θα μας δωσουν 500ε...και αυτοι ειναι δυσκολα...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

ακριβως!!!καλα κανεις κ δεν σε νοιαζει!!!!αν οι γονεις σου παρουν πχ το καροτσι κ πχ αλλαξιερα η γιαγια κ ενα καρεκλακι ο αδερφος τελειωσες!!!ασε που ολοιν πλεον δινουν λεφτα....εμενα η γιαγια μου με μια συνταξη 600ε ξερω οτι απο τωρα μαζευει για ν αμου δωσει λεφτα και χθες μου το ειπε κιολας....της ελεγα τα οικονομικα μας και λεει στο τελος ολοι θα δωσουμε λεφτα οσα μπορουμε να παρετε πραγματακια...μην αγχωνεσαι θα μαζευτουν!!!!κ ετσι ειναι...που οι δικοι μου ξερω οτι δεν εχουν να μου δωσουν και οτι δωσουν θα το στερηθουν για μενα και του αντρα μου απο τωρα μας το ειπαν θα μας δωσουν 500ε...και αυτοι ειναι δυσκολα...

εμενα δοξα τον Θεο οι δικοι μου μου στελνουν και τωρα καθε μηνα για οτι χρειαστω γιατρους εξετασεις ψωνια!!!!και τωρα μαζευουν να μου στειλουν και για τις αγορες που πρεπει να κανω!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

οριστε!!!!ενα ενα μας τα λες....κατευθειαν απαισιοδοξια!!!!ολα θα τα κανεις και θα τα κανεις και τελεια...θα δεις...ε και μην νομιζεις οτι με το που γεννησεις πρεπει να τα εχεις ολα....σιγα σιγα θα παρετε και αλλα πραγματακια....

πχ παρκοκρεββατο δεν θα χρειαστεις απο την αρχη ή το καρεκλακι φαγητου...ακομη και πρωτο καρεκλακι που ειναι μεχρι λιγα κιλα...ποσο να το χρησιμοποιησουμε...αν γεννησεις μαρτιο μονο για εμβολια θα τα; βγαζιες!!!

28xYp3.png

οριστε!!!!ενα ενα μας τα λες....κατευθειαν απαισιοδοξια!!!!ολα θα τα κανεις και θα τα κανεις και τελεια...θα δεις...ε και μην νομιζεις οτι με το που γεννησεις πρεπει να τα εχεις ολα....σιγα σιγα θα παρετε και αλλα πραγματακια....

πχ παρκοκρεββατο δεν θα χρειαστεις απο την αρχη ή το καρεκλακι φαγητου...ακομη και πρωτο καρεκλακι που ειναι μεχρι λιγα κιλα...ποσο να το χρησιμοποιησουμε...αν γεννησεις μαρτιο μονο για εμβολια θα τα; βγαζιες!!!

καλε δεν αγχωθηκα τοσο για τα εξοδα!!!!!δεν εβαλα τα κλαματα γι αυτο!!!!αυτο προσπαθω να σας εξηγησω απο χθες!!!!!

ξεκινησα να ψαχνω για να αποφασησω τι θα παρω εεεε εκι πελαγωσα βρεθηκα μπροστα σε 1ο διαφορετικους αποστειρωτες διαβαζα για τον εναν διαβαζα για τον αλλον εεεε παει αυτο ηταν και τωρα λεω πως θα επιλεξω???εδω εχουμε μονο 2 μαγαζια που φερνουν μονο οτι θελουν αυτοι να πουλησουν τα υπολοιπα μονο με παραγγελεια και η αληθεια ειναι πως τα ιδια πραγματα μπορω να τα βρω στο ιντερνετ οικονομικοτερα επισσης στα Γιαννενα εκτος απο mothercare δεν ξερω καποιο αλλο καταστημα με βρεφικα και δεν ειναι ευκολο να πηγαινω συνεχεια ειναι εξοδα κι αυτα βενζινες διοδια και θα ηθελα ολα αυτα να μπορουσα να τα εβλεπα απο κοντα πριν αποφασησω αλλα δεν το βλεπω να γινεται!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

μην στεναχωριεσαι κρεμμυδακι μου!!!

η μαρμιν λετε να επεισε τον αντρα της και να κανει σεξ????τετοια ωρα ειναι μεσα συνηθως!!!

κι αυτο το κρεμμυδι......αντε να ερθει η Δευτερα να γινουμε γλυκοπατατες!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

θα διαλεξεις αναμεσα σε αυτα που εχεις εκει εκτος και αν εχεις ακουσει πολυ καλα λογια για καποιο αλλο. τις ερευνες θα τις κανεις απο το σπιτι για τα προιοντα. μην σκεφτεσαι οτι υπαρχουν και αλλες επιλογες γιατι θα σου πω οτι υπαρχουν και οι αγορες του εξωτερικου που μπορεις να βρεις τα παντα στο ιντερνετ και εκει θα κλαιμε μαζι για το ποιο να επιλεξουμε.

τι θα μαγειρεψεις κοριτσι σημερα???

28xYp3.png

Διαφημίσεις

θα διαλεξεις αναμεσα σε αυτα που εχεις εκει εκτος και αν εχεις ακουσει πολυ καλα λογια για καποιο αλλο. τις ερευνες θα τις κανεις απο το σπιτι για τα προιοντα. μην σκεφτεσαι οτι υπαρχουν και αλλες επιλογες γιατι θα σου πω οτι υπαρχουν και οι αγορες του εξωτερικου που μπορεις να βρεις τα παντα στο ιντερνετ και εκει θα κλαιμε μαζι για το ποιο να επιλεξουμε.

τι θα μαγειρεψεις κοριτσι σημερα???

ρολο κιμα γεμιστο με τυρακι ζαμπον πιπερια ντοματουλα!!!!!!!

θα βαλω και πατατουλες μαζι και μια σαλατουλα!!!εσυ???

αυτο με το εξωτερικο το σκεφτηκα κι εγω και τωρα το αμαζον εχει σε αυτα 25% εκπτωση αλλα λεω εκτος απο το οτι θα θελω ανταπτορα για τις πριζες θα θελω να διαβασω και τις οδηγιες και καπου θα κολησω δεν μπορει οπως εχω ξαναπει τα αγγλικα μου δεν ειναι και απταιστα

qWD1p2.png

xdgMp2.png

καλημερσ κοριτσια!!!!!

ναι ΤΣΕΡΡΥ μου και για τον αποστειρωτη και για το καροτσι και για τις πιπιλες μην σου πω!!!!

τυχερες οσες εχουν γνωστους να τους τα δωσουν αυτο ειναι και τελος οχι ψαξε ποιος παιρνει ολα τα μπιμπερο οχι παρε κατι οικονομικο οχι μην παρεις φτηνιαρικο και σε λιγο θελεις αλλο ουφφφφφφφφφ κοριτσια τι απογοητευση ηταν κι αυτο το σημερινο!!!

Καντυ μου θα βρεις την ακρη σιγα σιγα και θα καταληξεις στα πραγματακια που θα πρεπει να παρεις για τα μωρακια σου.Παρε πρωτα αυτα που χρειαζεται να εχεις απο την αρχη και σιγα σιγα τα υπολοιπα!

η αληθεια ειναι οτι οι τιμες εχουν παει στον ουρανο και αν δεν εχεις τιποτα απο κανεναν και πρεπει να τα παρεις ολα μονη σου ειναι δυσκολα.

Καλημερα κοριτσακια.οντως μαρτζι τι ομιχλη κ αυτη.!εγω σημερα γιαννενα κ απο αυριο μονιμη κατοικος θεσνικης!
καλη εγκατασταση στη Θεσσολονικη!!
καλημέρα κορίτσια!!
τινκερμπελ χιαρομαι που το πηρες τοσο καλα!!!αυτος θα ειναι ο μηνας!!! :D
δεν σας ειπα το καλυτερο!!!!!χθες το βραδυ παω να κοιμηθω και μολις ξαπλωσα και ηρεμισα ενιωσα ενα απαλο γαργαλιτο απο την αριστερη πλευρα αλλα καπως ψηλα οπως μας εδειχνε η νενα!!!εκει πανω σιγουρα δεν ηταν εντερα....νομιζω οτι ενιωσα το μικρακι μου!!!
αντε και καλες κλωτσιτσες σου ευχομαι ;):D

Κορίτσια, συγγνώμη, αλλά η αλλαξιέρα και το καθισμα φαγητού είναι τόσο σημαντικά; Δεν τρελάθηκα να δίνω λεφτά στα χαμένα....Το αλλάζω και πάνω στο κρεβάτι το μωρό μου, και το ταίζω και στην αγκαλίτσα μου.....Ολα αυτά είναι χαζομάρες...Μας γεμίζουν το μυαλό με αηδίες και μετά αγχωνόμαστε.....

Λοιπόν Κάντυ, θα σου πω για μία φίλη μου, για να δεις ότι υπάρχουν και χειρότερα. Προσπαθούσε χρόνια να μείνει έγκυος. Είχε 3 αποβολές. Με τα πολλά μένει έγκυος και ω! του θαύματος δίδυμα ( φυσιολογική σύλληψη).....Γεννάει δύο κορίτσάκια...Πριν προλάβουν να χρονίσουν ξαναμένει έγκυος και - δεν θα το πιστέψετε - ξανά δίδυμα.....( σας λέω αλήθεια, την γνωρίζω προσωπικά από τα φοιτητικά μου χρόνια, δεν είναι κάτι πού άκουσα ) ......Αυτή τη στιγμή έχει 4 παιδιά....Τα 2 είναι δύο χρονών και τα μικρότερα 6 μηνών......Για τα πρώτα της δεν πήρε κούνιες κορίτσια....Πήρε παρκοκρέβατα κι ένα καρότσι........Τώρα πώς τα έχει βολέψει με τα 4 δεν ξέρω γιατί έχω να πάω στο σπίτι της από πριν μείνει έγκυος στα δεύτερα......

Η ξαδέλφη μου που σας έλεγα που μένει με τα πεθερικά της. Στο πρώτο της πήρε κούνια. Στο δέυτερο η κούνια δεν χωρούσε μέσα στο μικρό υπνοδωμάτιο. Μέχρι κι 6 μηνών την είχε μέσα στην καλαθούνα και μετά αγόρασε διώροφο κρεβάτι, πάνω ανέβασε την μεγάλη και κάτω με μαξιλάρια γύρω γυρω την μικρή.....Σήμερα μού τα έλεγε η μαμά μου.....

Ας μην τρελαινόμαστε λοιπόν. Λύσεις υπάρχουν.....Τα καταστήματα τη δουλειά τους θέλουν να κάνουν για να φουσκώνουν τα μυαλά μας.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...