Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

καλημέρα. Για πρώτη φορά στα χρονικά μπάινω πρώτη! Ο άντρας μου σήμερα ξύπνησε από τις 4 το πρωί, ήρθε στο σαλόνι και κατά τις 7 που ξύπνησα εγώ με περίμενε μία ζεστασιά, αλλό πράγμα, κορίτσια!!!Είχε ανάψει τη σομπίτσα μας.....Εξω έχει φοβερή ομίχλη.....

Κάντυ, τι είναι τώρα όλο αυτό που έπαθες, βρε κορίτσι μου; Αγχωνόμαστε για ΄τόσα πράγματα, θα αγχωθούμε και θα κλάιμε και για το τι θα πάρουμε; Δεν σε κρίνω, προς Θεού.....Εχεις τα δίκια σου, γιατί έρχονται δύο μωρά και τα έξοδα είναι διπλά, αλλά δεν είναι ανάγκη να τα πάρεις όλα....Ειδικά για τα ρουχαλάκια μην ανησυχείς.....Θα σου φέρουν πολλά οι συγγενείς σου όταν γεννήσεις....Το καλό είναι ότι έχεις τις δύο κούνιες ( που εκεί είναι τα μεγάλα έξοδα). Το καρότσι δεν θα στο παρούν οι γονείς σου; Τα πεθερικά δεν τα υπολογίζω γιατί όπως λες δεν νοιάζονται, αλλά τι στο καλό, με άδεια χέρια θα έρθουν;;;Πες στον άντρα σου, αν μιλήσουν και τον ρωτήσουν τι χρειάζεστε ( λέμε τώρα, σιγά μην το κάνουν, αλλά δεν ξέρεις καμία φορα) να τους πει για καθισματά αυτοκινήτου.....Ετσι εσύ θα χρειαστεί να πάρεις ένα ριλάξ και σιγά σιγα θα παίρνεις και τα υπόλοιπα.....Τι αγχώθηκες με τον αποστειρωτή;;; Το τελευταίο που πρέπει να σε απασχολεί είναι αυτό.....

Η μάνα μου απ' όταν μάθαμε για την εγκυμοσύνη της αδελφής μου ( η οποία έχει όλα τα πράγματα από μία συγγενή του άντρα της, η τυχερή ) άρχισε να παίρνει από ένα- δύο πραγματάκια κάθε μήνα. Ξέρεις πόσα μάζεψε να της πάει; Μπουρνούζι, πετσετούλες, κουβέρτα αγκαλιάς, δύο φορμάκια, σελτεδάκια, νυχτικό για την ίδια, πυτζάμες.....

Εγώ πάλι είμαι στην ίδια θέση με σένα.....Δεν έχω τίποτα, άλλά αισιοδοξώ πως όλο και κάποιος θα βρεθεί κάτι να μου δώσει.....Ηδη εκεί που δεν το περίμενα μία φίλη μου μού είπε ότι θα μου δώσει αποστειρωτή και ενδοεπικοινωνία.....Μόνο αύτά προς το παρόν....Την κούνια και το καρίτσι θα το πάρουν οι γονείς μας ( θα δούμε ποιος θα πάρει τι)......Κι όλα τα υπόλοιπα κι εμένα μού φαίνονται βουνό, αλλά δεν αγχώνομαι καθόλου. Γερό να είναι το καμάρι μου και θα το μεγαλώσω έστω και με λίγα. Καλά λέει η μαρμιν! Εμάς τι μας είχαν;;;

Ξέρετε τι σκέφτομαι;;;Να πάρω να φτιάξω σεντόνι αγκαλιάς......Να αγοράσω ύφασμα και αν μπορώ να το κεντήσω....Εχω δει βιτρίνες στα Γιάννενα σε μαγαζια με κεντήματα....Δεν είμαι σίγουρη αν είναι σεντόνια ή καλοκαιρινές κουβερτούλες!Θα πάω να ρωτήσω....

Καλημέρα κοριτσάκι!!!Εσείς εκεί με σόμπα και εμείς εδώ σκάει ο τζίτζικας πάλι!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσακια.οντως μαρτζι τι ομιχλη κ αυτη.!εγω σημερα γιαννενα κ απο αυριο μονιμη κατοικος θεσνικης!

Καλημέρα όμορφη άντε και όλα μπένουν σε σειρά!!!!!!!!:D:D:D:D:D

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Το καλυτερο που μπορει

να κανει.. ενας πατερας

για τα παιδια του....ειναι.....

να αγαπαει τη μητερα τους...

hnNfp2.png

QBMLp2.png

καλημερα σε ολες....

καντυ μη σκας γι αυτα,το καταλαβαιω οτι εχεις μπουρδουκλωθει και δε ξερεις απο που α πρωταρχισεις. τα βασικα τις κουιες δηλαδη τις εχεις,απο κει και περα σιγα σιγα θα τα μαζεψεις τα υπολοιπα. εγω δε θα παρω τουλαχιστον για αρχη αποστειρωτη. πρωτο γιατι ο παιδιατρος που σκεφτομαι α επιλεξω τους πρωτους μηες θελει αποκλειστικα το θηλασμο και ουτε βραστικα ουτε τιποτα και κατα δευτερο θα παρω μπιμπερο που μαπιου στο πλυντηριο πιατων,θα πλεω εκει,θα τα ξεβγαζω με οιοπνευμα και μετα θα τα βουταω σε βραστο νερο. ο αποστειρωτης ειναι για τους 4 πρωτους μηνες. επισης και γω δε εχω καεα α μου δωσει τιποτα. αλλα ειπα οκ. σιγα σιγα ολα θα τα παρω. εξαλου ομιζω ετσι ειαι και καλυτερα γιατι τωρα πανω στο εθουσιασμο μου σιγουρα θα παρω και πολλα που δε τα χρειαζομαι. ειμαι δυστυχως καταναλωτικο ον και πολλες φορες μετανιωνω για ασκοπες αγορες.

Διαφημίσεις

και γω ηθελα λιλιτακι σεξ χθες αλλα τσαμπα η ορεξη, δε μου κ@@τσε ο αντρουλης.....

Χαχαχαχαχα τι κακό βρε παιδί μου είναι αυτό να θέλουμε εμείς και να μην θέλουν τα αγόρια μας!!!Μετά να τους δώ που δέν θα προλαβένουμε τι θα κάνουν??????????

hnNfp2.png

QBMLp2.png

πώς είπατε; Θέλετε σεξ;;;Ντροπή σας......

Λιλιτάκι, όλη μέρα ξαπλωμένη είδες που σου πέρασαν όλα; Μέχρι και διάθεση σου ήρθε!!!!!

Αλήθεια, ρε κορίτσια, εσείς οι προχωρημένες σε εγκυμοσύνη για πείτε μου. Κάνατε σεξ και από πότε ξεκινήσατε; Εμείς ούτε λόγο για το άθλημα.....Λέω στον άντρα μου να ρωτήσω το γιατρό; Λέει και ναι να πει εγώ δεν θέλω, φοβάμαι......

Πέπσι, μια καινούργια αρχή για σας επιτέλους. Να δεις τώρα που ηρέμησες πως θα φτιάξουν όλα στη ζωή σου! Πρώτα από όλα θα είσαι εσύ καλά, δεν θα στενοχωριέσαι και αυτό είναι τόσο βασικό! Αλήθεια, ο αντρούλης τι λέει; Θα ψάξει για δουλειά τώρα. ε; Στη Θεσσαλονίκη υπάρχουν δουλειές; Εδώ δυστυχώς τίποτα.....

Τινκερ, πώς είσαι;

Μαριούλα, εγώ δεν είσδα τη φωτογραφία που λένε τα κορίτσια!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

αχ λιλιτακι δε ξερω,αλλα ελπιζω να μη κατατησουμε σα αλλα ζευγαρια που το καου μια φορα τη εβδομαδα και αυτο με προγραμμα

Με το μωρό θα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα!!!Άσε που σε μυρίζονται βρε παιδί μου και με το που ξεκινάς ουαααααααααα το κλάμα και στο λέω με σιγουριά αυτό πολλά τα ανίψια που έχω χαχαχαχα και οι αδερφές μου πλέον στερημένες χιχχιχι!!!Εμείς θα κάνουμε ότι μπορούμε δέν βαριέσαι καμιά φορά μου λέει ο άντρας μου ρε αχάριστο πλάσμα 12 χρόνια αχόρταγου σεξ δέν κουράστηκες???Χιχιχιχιχιχι!!!!:oops::oops::oops:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

πώς είπατε; Θέλετε σεξ;;;Ντροπή σας......

Λιλιτάκι, όλη μέρα ξαπλωμένη είδες που σου πέρασαν όλα; Μέχρι και διάθεση σου ήρθε!!!!!

Αλήθεια, ρε κορίτσια, εσείς οι προχωρημένες σε εγκυμοσύνη για πείτε μου. Κάνατε σεξ και από πότε ξεκινήσατε; Εμείς ούτε λόγο για το άθλημα.....Λέω στον άντρα μου να ρωτήσω το γιατρό; Λέει και ναι να πει εγώ δεν θέλω, φοβάμαι......

Πέπσι, μια καινούργια αρχή για σας επιτέλους. Να δεις τώρα που ηρέμησες πως θα φτιάξουν όλα στη ζωή σου! Πρώτα από όλα θα είσαι εσύ καλά, δεν θα στενοχωριέσαι και αυτό είναι τόσο βασικό! Αλήθεια, ο αντρούλης τι λέει; Θα ψάξει για δουλειά τώρα. ε; Στη Θεσσαλονίκη υπάρχουν δουλειές; Εδώ δυστυχώς τίποτα.....

Τινκερ, πώς είσαι;

Μαριούλα, εγώ δεν είσδα τη φωτογραφία που λένε τα κορίτσια!

Εμείς λίγα πράγματα αφού κλείσαμε τον 4ο και αυτό με το ζόρι άσε πίκρα αλλά δέν πειράζει το μωράκι μου να είναι καλά και θα τον βρούμε τον δρόμο ξανά καλά θα είναι φτου κι από την αρχή χαχαχαχαχαχα σαν παρθένες!!!!!!!!!!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

καλά είμαι μάρτζι μου, χθες μόλις σχολάσαμε με πήρε ο αντρούλης μου βόλτα να ξεχαστώ..

ε σήμερα το πρωι ξέσπασα..ξύπνησα πιο νωρίς και ηρέμησα..

το είχα πιστέψει βρε κορίτσια για αυτό..αφού θα ερχόταν έπρεπε να έρθει στην ώρα της..

τεσπα..μάλλον με βολεύει καλύτερα αυτή η ημερομηνία...!!!:)

κορίτσια η Παναγία θα μας βοηθήσει όλες είμαι σίγουρη..είμαι και εγώ στη λίστα αναμονής..δεν έφτασε ακόμη στο όνομα μου....

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

καλημερα ομορφες!!!!

λιλιτακι ξεκουρατηκες και σημερα γυρισες δριμύτερη!!!τοσο πολυ μαζεμενα εχεις να μιλησεις απο το πασχα που ανταλλαζαμε ευχες..χαχαχαχαχ!!!

τινκερ ξερεις ποσο μου αρεσει η σταση που εχεις απεναντι στο θεμα!!!μην το αλλαζεις γιατι τζαμπα θα στεναχωιρεσαι γιατι το θαυματακι σου ειναι στον δρομο και χανεις τον χρονο σου με το να εισαι στεναχωρεμενη!

καντυ λες θα σου φερουν τις κουνιες, ρηλαξ, και ισως καρεκλακι αυτοκινητου. καταρχην αυτα απο μονα τους ειναι αρκετα αν σκεφτεις οτι μονο στις κουνιες εμεις οι υπολοιπες θα δωσουμε τουλαχιστον απο 200ε χωρις το στρωμα!εσυ δηλαδη θα εδινες 400 και τωρα αυτα τα χρηματα τα εχιες για να παρεις ολα τα υπολοιπα...που λεει ο λογος!

η λιστα που μας εβαλες ειναι υπερ του δεοντος υπερβολικη κατα τα δική μου δεδομενα...τι 12 (δηλ 24 για σενα) μπουκαλια καλε???μια φορα τον μηνα θα τα πλένεται??θα δεις οπως λενε και τα κοριτσια...μπορει να μην ξερεις κανεναν εκει που εισαι αλλα σιγουρα αλλες γυναικες των συναδελφων του αντρα σου θα σου δωσουν και απα κατι εστω και μικρο. εμενα το καροτσι το πεγκπερεγκο μου το εδωσε μια κοπελα που δεν την ξερω καν!!!ειναι γειτονισσα της αδερφης του αντρα μου και μην φανταστεις καμια που την ξερει χρονια...περυσι πηγε η αδερφη του σε εκεινο το σπιτι!!!αλλωστε εσυ αδερφια ξαδερφια δεν εχεις?ολο και καποιος θα σε θυμηθει...εχεις και τους δικους σου που αποσο θυμαμαι σας βοηθησαν πολυ και ειναι παντα διπλα σας...οσο και να μην εχουνλογο κρισης -βρεστε μου εναν που εχει- ολο και κανενα δωρακι θα κανουν...απλα εσυ κανε τον σχεδιασμο σου...βλεπε στο ιντερνετ για 1-2 πραγματα πληροφοριες και πηγαινε μεσα στην εβδομαδα να τα περνεις απο το πιο φθηνο μαγαζι που εχετε...δεν θα γυρισεις και διακοσια μαγαζια....ποσα να εχετε εκει που ειστε????οσο για τα ρουχακια, μην σε απασχολει καθολου!!!!παρε πρωτα αυτα που θα σου χρειαστουν οσο ειναι μικρουτσικα μεχρι 3 μηνων και μετα δεν σε νοιαζει...θα σου φερουν απειρα....και ο πιο ασχετος να ερθει για επισκεψη θα σου φερει ενα φορμακι της αξιας των 5ε απο τα τζαμπο που ομως θα κανει την δουλεια του....

σκεψου οτι διανυεις μια περιοδο που ειναι η πιο τελεια της ζωης σου και οτι θα τα παρεις ολα αυτα μια και τελευταια φορα....

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

δεν σας ειπα το καλυτερο!!!!!χθες το βραδυ παω να κοιμηθω και μολις ξαπλωσα και ηρεμισα ενιωσα ενα απαλο γαργαλιτο απο την αριστερη πλευρα αλλα καπως ψηλα οπως μας εδειχνε η νενα!!!εκει πανω σιγουρα δεν ηταν εντερα....νομιζω οτι ενιωσα το μικρακι μου!!!

28xYp3.png

καλημερα κι απο μενα!!!!

αχχχ τι ωραια μερα σημερα!!!καλοκαιρινη!!!!

κοριτσια μου εχθες δεν αγχωθηκα για τα εξοδα ετσι κι αλλιως δεν περιμενω να μου τα παρει αλλος εκτος απο τους γονεις μου τον αδερφο μου και την γιαγια μου!!!!οι συγγενεις θα μου φερουν δωρα οταν κατεβω στο χωριο μου δεν ξερω αν θα κατεβω το Πασχα οποτε μαλλον θα ειναι το καλοκαιρι που θα κατεβω σιγουρα!!!αυτο που με αγχωσε ειναι οτι πρεπει να παρθουν καποια πραγματα που να χρησιμοποιηθουν και οχι να τα παρω και να το μετανιωσω...αποστειρωση κανουμε σιγουρα μεχρι τον 6ο μηνα που μπαινουν οι τροφες και επειδη εχω δει οτι καποιες μαρκες παιρνουν μονο τις ιδιες μαρκες μπιμπερο δεν θελω να εχω τετοιες δεσμευσεις!!!οκ το θεμα που αγχωθηκα ειναι κουτο και το ξερω αλλα ετσι μου ρθε εχθες και δεν μπορουσα να το συγκρατησω!!!σας ζαλησα κι εσας!!!

ΜΑΡΤΖΙ για το αθλημα που ρωτας εμενα μου το απαγορευσε απο την αρχη και χωρις καν να τον ρωτησω....και θυμασε που το συζητουσαμε μια φορα και μου ειπαν τα κοριτσια οτι ολοκληρωση γινεται και χωρις διεισδυση??εεε το προσπαθησαμε λοιπον δεν λεω καλα ηταν απο το τιποτα....μετα απο λιγες ωρες ομως ειχα ροζ καφε και στην επομενη επισκεψη τον ρωτησα και μου ειπε οτι εχει θεμα με την ολοκληρωση και οχι με την διεισδυση λογω συσπασεων της μητρας....οποτε το ξεχναμε για τους επομενους μηνες:oops::oops:

ΛΙΛΙΤΑΚΙ και ΑΓΓΕΛΙΚΑΚΙ ειστε απιστευτες!!ειδικα εσυ ΛΙΛΙΤΑΚΙ μετα απο τετοια μερα που ειχες.....καλα εκανε ο ανθρωπος!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

αυτο δεν το ηξερα για τους αποστειρωτες αλλα αφου λοιπον ισχυει κατι τετοιο πριν αγορασεις οτιδηποτε θα ρωτησεις το καταστημα που ειναι υποχρεωμενο να ξερει τι πουλαει και αν δεν ειναι οπως σου εχουν πει θα τους το κοπανησεις στο κεφαλι!!!!

τωρα εγω να σου πω οτι εχουν βγει και αποστειρωτες για τις πιπιλες:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

οσο για τα 2-3 ατομα που μου ανεφερες....ε δεν θα εθουν κ με ενα φορμακι στα χερια...να εισαι σιγουρη!!!!

28xYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...