Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

marmin μου 160 ευρω ειναι ο μηνας παρα πολυ οικονομικη ειναι:P οσο για το μωρακι αμετρητες κοπελες γεννανε σε αλλο μερος απο εκεινο που μενουν 6 ωρες ταξιδι ειναι δεν παθαινει τιποτα;)

ουυυυυυ τέλεια!! Ούτε να το σκέφτεσαι

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι μάρτζι μου εμένα η δεξιά ωοθήκη ήταν καλή αλλα από αριστερά έκανα πάντα ωορρηξία. Σπερματέγχυση κάναμε στην αρχή με δικά μου ωάρια και δεν περιμέναμε να είναι από δεξιά. Η μόνη φορά όμως που πέτυχε ήταν και αυτή που έκανα ένα ωάριο δεξιά με κλομιφαιν χωρίς να ξέρω βέβαια πιο ήταν αυτό που γονιμοποιήθηκε απλά όταν είδα καλό ωάριο δεξιά ησύχασα και είπα τώρα αν θέλει και η Παναγία θα γίνει. Το σπέρμα του αντρούλη μου ήταν πολύ καλό παντα λίγο στην κινητικότητα έπασχε αλλά το ισορροπούσε η ποσότητα και ο ουρολόγος είπε κανένα πρόβλημα αλλά έτσι κι αλλιώς με τη σπερματέγχυση γινόταν σούπερ
Καλημέρα! Για πόση ποτότητα μιλάμε, μαρμιν; Του δικού μου είναι 30εκ/μλ , 45% κινητικότητα, άλλα έχει πολλές ανώμαλες μορφές (92%!).........Αχ, δεν ξέρω :| Τι καλά που θα ήταν να είχα μείνει έγκυος......Θα ήμουν κι εγώ τόσο χαρούμενη! Τώρα ξυπνάω από τα αγρια χαράματα και σκέφτομαι, σκέφτομαι, σκέφτομαι....30 Αυγούστου πρέπει να πάω στο χωριο που είναι το σχολέιο στο οποίο θα είμαι φέτος....Πίκρα κορίτσια λέμε. Πρέπει να βρω σπίτι κι έμαθα πως είναι τσιμπημένα τα ενοίκια και τα σπίτια χάλια.....Αν ήμουν έγκυος δεν θα πήγαινα πουθενά. Θα έμενα στο σπιτάκι μου και ο άντρας μου θα έψαχνε για καμία δουλίτσα.....Τώρα τι να κάνουμε; Να χωριστούμε ή να έρθει κι αυτός μαζί μου μήπως και τα καταφέρουμε μόνοι μας για μωρό; Δεν θέλω να είμαι μόνη μου στο παλιομέρος, από την άλλη δεν θέλω να τον δεσμεύω να μένει σ' εναν τόπο χωρίς να έχει τι να κάνει ο άνθρωπος....Ξέρω όμως πως αν πάω μόνη μου θα μελαγχολήσω.....Πώς θα μπει σε μία σειρά η ζωή μας;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Καλημέρα! Για πόση ποτότητα μιλάμε, μαρμιν; Του δικού μου είναι 30εκ/μλ , 45% κινητικότητα, άλλα έχει πολλές ανώμαλες μορφές (92%!).........Αχ, δεν ξέρω :| Τι καλά που θα ήταν να είχα μείνει έγκυος......Θα ήμουν κι εγώ τόσο χαρούμενη! Τώρα ξυπνάω από τα αγρια χαράματα και σκέφτομαι, σκέφτομαι, σκέφτομαι....30 Αυγούστου πρέπει να πάω στο χωριο που είναι το σχολέιο στο οποίο θα είμαι φέτος....Πίκρα κορίτσια λέμε. Πρέπει να βρω σπίτι κι έμαθα πως είναι τσιμπημένα τα ενοίκια και τα σπίτια χάλια.....Αν ήμουν έγκυος δεν θα πήγαινα πουθενά. Θα έμενα στο σπιτάκι μου και ο άντρας μου θα έψαχνε για καμία δουλίτσα.....Τώρα τι να κάνουμε; Να χωριστούμε ή να έρθει κι αυτός μαζί μου μήπως και τα καταφέρουμε μόνοι μας για μωρό; Δεν θέλω να είμαι μόνη μου στο παλιομέρος, από την άλλη δεν θέλω να τον δεσμεύω να μένει σ' εναν τόπο χωρίς να έχει τι να κάνει ο άνθρωπος....Ξέρω όμως πως αν πάω μόνη μου θα μελαγχολήσω.....Πώς θα μπει σε μία σειρά η ζωή μας;

Margi μου αν θυμάμαι καλά 120εκατ αλλά μη στενοχωρείς το μυαλό σου με τέτοιες σκέψεις κι εγώ έτσι σκεφτόμουν επειδή εκεί που δούλευα ήταν πολύ δύσκολα και με την προϊσταμένη χάλια έλεγα αν είχα μείνει έγκυος ή αν μείνω έως τότε θα κάθομαι και θα γλιτώσω από αυτά και άλλα τέτοια που μόνο άγχος και στενοχώρια μου προκαλούσαν. Μόνο η Παναγίτσα αν θέλει μας δίνει μωράκια τώρα που είναι οι μέρες της παρακάλεσε την πολύ και πιστεύω να σε ακούσει ούτε το σπέρμα να σκεφτείς ούτε τη σάλπιγγα. Τα οικονομικά δεν το συζητώ πίκρα αλλά κι εμείς μη νομίζεις μια από τα ίδια τα δάνεια στα ίδια ύψη και ο μισθός στα τάρταρα με αποτέλεσμα να δουλεύουμε και οι δύο για 800?. Ξέρω ότι μπορεί να ακούγονται πολλά ειδικά στους άνεργους αλλά αν σκεφτούμε τα έξοδα λόγω εγκυμοσύνης (γιατρούς, υπέρηχους κτλ και πριν μείνω έγκυος έτσι κι αλλιώς τα έδινα σε νευρολόγους κλπ) βενζίνες για να πάει δουλειά ο αντρούλης τσιγάρα που δε λέει να τα κόψει και όοολαα τα χαράτσια νομίζω πως οι περισσότερες εδώ μέσα στην ίδια κατάσταση είμαστε περίπου.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

morning-frogs.gifφιλεναδιτσες μου τι κανετε??? λουνααααααααααααααα χαθηκες παλι!!! τα υπολοιπα κοριτσια τι κανουν??? μαρμιν μ εκει θα παω ειναι πολυ οικονομικα τα 160 ευρω για ενα ολοκληρο μηνα και τα εχει ολα απο επιπλα και ηλεκτρικες συσκευες!μονο που ειναι πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ μικρο το σπιτακι αλλα δεν βαριεσαι την δουλεια μου θα την κανω...να πανε ολα καλα με εμενα και το μωρακι μου να το παρω αγκαλιτσα και σιγα ουτε μηνα δεν θα μεινω εκει μετα θα γυρισω στο σπιτακι μου :P(κ αυτο το ενοικιαζω αλλα τουλαχιστον ειναι αρκετα ευρυχωρο)μαργκι μου εννοειται κ να ερθει μαζι σου ο αντρουλης σου ενα παρα πανω αφου δεν δουλευει δεν υπαρχει κατι να τον κραταει να μεινει πισω ασε που αν μεινει πισω ειναι κ παρα πανω τα εξοδα θα ειναι ολα πιπλα μαγειρεματα κ.α... αν ομως ειστε μαζι ειναι ενα το εξοδο:P και να ερθει μαζι σου και να προσπαθειτε για μωρακι δεν υπαρχει λογος να ειστε χωριστα ασε που μπορει εκει που θα πατε να βρει κ ο αντρουλης σου μια δουλιτσα και ολα θα ειναι μια χαρα:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Καλημερα κ απο μενα απο τα γιαννενα.κοριτσια εχτες μου ρθε κ μενα.μια βδομαδα καθυστερηση απο τη στενοχωρια κ το αγχος.ετσι ειμαστε κ μεις μαργκι.παιρνω εγω 800 ευρω πληρωνω ενοικιο 350 ο αντρας ανεργος δοσεις δανειου κτλ κ μας περισσευουν με το ζορι 70ευρ9 για φαγητο.να μεινω μονη τριπολη πλεον δεν μπορω θα καταληξω με ψυχοφαρμακα οποτε κραταω αντρα μαζι κ δεν μπορει να βρει δουλεια@ντεπα η μεταθεση μαλλον δεν παει καλα.με εφερε αρκετα πισω ετσι σκεφτομαστε απο σεπτ να παμε ζηκ...

Διαφημίσεις

χαχα ανοιξαμε ενα πονεμενο θεμα τωρα...τα οικονομικα!!! ακουστε κ εμενα να γελατε ο αντρας μου ειναι αγροτης τον χειμωνα παιρνει 40 ευρω τη νερα κ δουλευει και κυριακες που σημαινει οτι βγαινουν συνολικα 1200 ευρω το μηνα και αν ο μηνας εχει 31 μερες τοτε βγαινουν 1240:tongue:χαχα μια χαρα ειναι για 2 ατομα δουλευα κ εγω κανα 400 το μηνα ολα καλα το θεμα ειναι το καλοκαιρι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! εγω δεν δουλευω και ο αντρας μου παντα καθε καλοκαιρι παιρνει 30 ευρω την ημερα και δεν δουλευει τις κυριακες με αποτελεσμα να παιρνει 780 ευρω το μηνα:shock: κ οπως ειπα δεν δουλευω και εγω δηλαδη απο τα 1600 που ειχαμε το χειμωνα τωρα εχουμε 780 ευρω:(:(:( δεν τα βγαζω περα με τιποτα!!!!παντα απο καπου δανειζομαι στο τελος του μηνα για να πληρωσω το ενοικειο κ μετα τα επιστρεφω βεβαια:oops::oops::oops: αντε να ερθει ο χειμωνας να παιρνει ξανα ο αντρας μου 1200 το μηνα εγω δεν θα δουλεψω φετος θελω να χαρω το μωρακι μου αλλα οσο να ναι τα 1200 απο τα 780 ειναι πολυ καλυτερα!!!!βρε κοριτσια με 780 θα τα βγαζατε περα???η μανα μ καμια φορα με λεει σκατονοικοκυρα:cool: αλλα πως να τα βγαλω περα 210ευρω το ενοικειο καθε μηνα,50ευρω το ιντερνετ,25ευρωη δωση του ερκοντισιον,30ευρω η εξεταση για την θρομβοφιλια,20ευρω η εξεταση για τον θυρωειδη,5ευρουλακια η γενικη αιματος και ουρων(αυτη ειναι φθηνη παλι καλα) 40ευρω η επισκεψη στον ενδοκρινολογο για να δει τις εξετασεις του θυρωειδη,70 ευρω ο εξωτερικος γιατρος για να κανω καθε μηνα ενα υπερηχο να δω το μωρο αν ειναι καλα,,,,αλλα 100 ευρω συνολικα να παω κ να ερθω καθε μηνα απο τη ροδο,5 ευρω βενζυνη ο αντρας μ μερα παρα μερα (ευτυχως δεν καπνιζει)και ολα αυτα που σας εγραψα ειναι για καθε μηνα!!!!:shock:εξτρα τα νερα και τα ρευματα αυτα δεν τα εβαλα επειδη ειναι καθε 2 μηνες;)χιχιχι τι εμεινε για να φαμε?????????????????αερας κοκκινιστος!!! τι ωραια που τα λεω ε??? το παιρνω ψυχραιμα το θεμα αλλιως θα τρελαθω...:rolleyes:

83tdp2.pngcWE4p3.png

χαχα ανοιξαμε ενα πονεμενο θεμα τωρα...τα οικονομικα!!! ακουστε κ εμενα να γελατε ο αντρας μου ειναι αγροτης τον χειμωνα παιρνει 40 ευρω τη νερα κ δουλευει και κυριακες που σημαινει οτι βγαινουν συνολικα 1200 ευρω το μηνα και αν ο μηνας εχει 31 μερες τοτε βγαινουν 1240:tongue:χαχα μια χαρα ειναι για 2 ατομα δουλευα κ εγω κανα 400 το μηνα ολα καλα το θεμα ειναι το καλοκαιρι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! εγω δεν δουλευω και ο αντρας μου παντα καθε καλοκαιρι παιρνει 30 ευρω την ημερα και δεν δουλευει τις κυριακες με αποτελεσμα να παιρνει 780 ευρω το μηνα:shock: κ οπως ειπα δεν δουλευω και εγω δηλαδη απο τα 1600 που ειχαμε το χειμωνα τωρα εχουμε 780 ευρω:(:(:( δεν τα βγαζω περα με τιποτα!!!!παντα απο καπου δανειζομαι στο τελος του μηνα για να πληρωσω το ενοικειο κ μετα τα επιστρεφω βεβαια:oops::oops::oops: αντε να ερθει ο χειμωνας να παιρνει ξανα ο αντρας μου 1200 το μηνα εγω δεν θα δουλεψω φετος θελω να χαρω το μωρακι μου αλλα οσο να ναι τα 1200 απο τα 780 ειναι πολυ καλυτερα!!!!βρε κοριτσια με 780 θα τα βγαζατε περα???η μανα μ καμια φορα με λεει σκατονοικοκυρα:cool: αλλα πως να τα βγαλω περα 210ευρω το ενοικειο καθε μηνα,50ευρω το ιντερνετ,25ευρωη δωση του ερκοντισιον,30ευρω η εξεταση για την θρομβοφιλια,20ευρω η εξεταση για τον θυρωειδη,5ευρουλακια η γενικη αιματος και ουρων(αυτη ειναι φθηνη παλι καλα) 40ευρω η επισκεψη στον ενδοκρινολογο για να δει τις εξετασεις του θυρωειδη,70 ευρω ο εξωτερικος γιατρος για να κανω καθε μηνα ενα υπερηχο να δω το μωρο αν ειναι καλα,,,,αλλα 100 ευρω συνολικα να παω κ να ερθω καθε μηνα απο τη ροδο,5 ευρω βενζυνη ο αντρας μ μερα παρα μερα (ευτυχως δεν καπνιζει)και ολα αυτα που σας εγραψα ειναι για καθε μηνα!!!!:shock:εξτρα τα νερα και τα ρευματα αυτα δεν τα εβαλα επειδη ειναι καθε 2 μηνες;)χιχιχι τι εμεινε για να φαμε?????????????????αερας κοκκινιστος!!! τι ωραια που τα λεω ε??? το παιρνω ψυχραιμα το θεμα αλλιως θα τρελαθω...:rolleyes:

Καλημέρα κοριτσάκια και από εμένα!!!Συμβουλή αφήστε τους άντρες να σκάνε για τα οικονομικά γιατί πολύ λάσκα τους έχουμε αφήσει...... Και εγώ μέχρι 12 Σεπτέμβρη θα δουλεύω μετά μόνος του όχι ότι πέρνω τα τρελλά λεφτά αλλά καλύπτω το Δάνειοτου σπιτιού μας μεγάλο πράγμα νομίζω.....από εκεί και πέρα ας κάνει ότι θέλει εγώ θα απολαύσω το υπόλοιπο της εγκυμοσίνης μου και μετά πρώτα ο Θεός το αγοράκι μου!!!12 χρόνια τώρα εώ έχω τον έλεγχο και σκάω ώρα η σειρά του!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

καλημέρα κοριτσάκια μου!!!διάβασα τα νέα σας ένα ένα....έχω μπει σπίτι πριν 30 ώρα και δεν έχω ανοιξει ούτε καν τις μπαλκονοπορτες...σήμερα μετράω την πρώτη μέρα καθυστέρισης...ήμουν στο χωριο και σήμερα με το που γύρισα έκανα ένα τεστ που είχα στο σπίτι και παρόλο που δεν το έκανα με τα πρωινά ήταν ++++!τώρα δεν ξέρω τί νακάνω...στον άντρα μου δεν το έχω πει ακόμα..με ρωτάει απο χθες αν μου ήρθε και γω του λέω οτι πονάει η κοιλιά μου....το περιμένω να έρθει!!!!είμαι σίγουρη οτι θα κλαίει....εγώ να το πιστέψω ακόμη δεν μπορώ....τώρα μάλλον πρέπει να πάω για χοριακή ετσι????η γιατρός μυ είναι σε άδεια...κορίτσια απαντήστε τί να κάνω????

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

καλημέρα κοριτσάκια μου!!!διάβασα τα νέα σας ένα ένα....έχω μπει σπίτι πριν 30 ώρα και δεν έχω ανοιξει ούτε καν τις μπαλκονοπορτες...σήμερα μετράω την πρώτη μέρα καθυστέρισης...ήμουν στο χωριο και σήμερα με το που γύρισα έκανα ένα τεστ που είχα στο σπίτι και παρόλο που δεν το έκανα με τα πρωινά ήταν ++++!τώρα δεν ξέρω τί νακάνω...στον άντρα μου δεν το έχω πει ακόμα..με ρωτάει απο χθες αν μου ήρθε και γω του λέω οτι πονάει η κοιλιά μου....το περιμένω να έρθει!!!!είμαι σίγουρη οτι θα κλαίει....εγώ να το πιστέψω ακόμη δεν μπορώ....τώρα μάλλον πρέπει να πάω για χοριακή ετσι????η γιατρός μυ είναι σε άδεια...κορίτσια απαντήστε τί να κάνω????

κοριτσάκι μου, τρέχα για χοριακή και σου εύχομαι τεράστιο νούμερο..με θετικό τεστ...είναι όλα τέλεια!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

τσερρυ μου χωρις πρωινα ουρα κ βγηκε θετικο δεν το συζηταμε εγκυος εισαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:pαλλα τρεχα και για μια χοριακη αντε μην αργεις περιμενουμε νεα σου!!!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

τσερρυ μου χωρις πρωινα ουρα κ βγηκε θετικο δεν το συζηταμε εγκυος εισαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:pαλλα τρεχα και για μια χοριακη αντε μην αργεις περιμενουμε νεα σου!!!

marioula βάλε με και εμένα σε αυτή τη γουρλίδικη λίστα...και από ότι βλέπω μέχρι το τέλος του χρόνου..θα μιλάμε όλες για άλλα!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

1. luna82 έγκυος

2. aggelikaki έγκυος

3. pepsi1

4. deppa εγκυος

5. baby girl εγκυος

6. Elenaki25 εγκυος

7. Nena38 εγκυος

8. marioula1234 εγκυος

9. Nenos εγκυος

10. margi

11. lilitaki εγκυος

12. cherry09

13. marmin εγκυος

14. iriniv έγκυος

15. Λεια 33

16. Trelokouneli εγκυος

17. tinkerbell!24

83tdp2.pngcWE4p3.png

marioula βάλε με και εμένα σε αυτή τη γουρλίδικη λίστα...και από ότι βλέπω μέχρι το τέλος του χρόνου..θα μιλάμε όλες για άλλα!!!

σε εβαλα γλυκια μου!!! με το καλο να σβηστεις απο αυτη τη λιστα κ να μπεις στην αλλη που εχουμε με τις εγκυουλες!!!:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

σε εβαλα γλυκια μου!!! με το καλο να σβηστεις απο αυτη τη λιστα κ να μπεις στην αλλη που εχουμε με τις εγκυουλες!!!:P

ευχαριστώ...:P:p:p

τώρα που πήραμε τα πάνω μας...ανυπομονώ να σβηστούμε όλες!!!Δεν μείναμε πολλές!!!

πολύ γουρλίδικο το 2012!!!!

στείλτε μπεμπεδόσκονη...πολύ μακριά να φτάσει και κοντά μου....

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...