Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Κάντυ, που την βρήκες αυτή την λίστα???

Και γω που τα διάβασα αγχώθηκα.... Πρέπει να αγοραστούν όλα αυτά????

η αληθεια ειναι πως καποια απο αυτα δεν τα αγοραζουν ολες τα περισσοτερα βεβαια ειναι απαραιτητα αλλα εγω για παραδειγμα καλαθουνα πορτ μπεμπε ντουλαπα κουνιες υγραντηρα....δεν θα αγορασω αλλα μπροστα σε ολα αυτα που πρεπει να αγορασω αυτα που δεν θα παρω ειναι μηδαμινα:rolleyes::rolleyes:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τώρα κατάλαβα γιατί έκλαιγες! Αυτές οι λίστες κουκλίτσα μου είναι για να πλουτίζουν τα μαγαζιά από την πιο όμορφη στιγμή στην ζωή μιας γυναίκας. Δυστυχώς στις μέρες μας κοιτάν όλα να τα κάνουν εμπορικά. Εγώ με ένα θα σου πω τι πήρα.

Για τον ύπνο: 4 σεντονάκια, μία κουβερτούλα για το κρεβατάκι του και αγκαλιάς (κανα δυο αν και μου έδωσαν πολλές οπότε δε χρειάστηκε να αγοράσω)

Για το δωμάτιο: Κρεβατάκι, κουρτινούλα, πάντα, κουνουπιέρα, θερμόμετρο (το είχα για το σπίτι θα το πηγαίνω και στο δωμάτιο). Τα υπόλοιπα θα χρησιμοποιήσω τα υπάρχοντα έπιπλα. Κάναμε χώρο στις ντουλάπες και τις συρταριέρες μας για τα ρουχαλάκια του μωρού.

Για τη βόλτα: καρότσι, τσάντα αλλαξιέρα (πήγαινε πακέτο με το καρότσι), καθισματάκι αυτοκινήτου.

Για το παιχνίδι: ΤΙΠΟΤΑ

Ρουχαλάκια: φορμάκια, εσώρουχα, καλτσούλες, (όχι πολλά γιατί φέρνουν και δώρα και μεγαλώνουν γρήγορα)

Για το φαγάκι του: Τα βυζ@κι@ μου και κανά δυο μπιμπερό για ασφάλεια.

Σκέψου και κάτι ακόμα οι γονείς μας τι από όλα αυτά είχαν για να μας μεγαλώσουν; Εμείς τι γίναμε κ@λ@παιδα; Και ας υποθέσαμε ότι οι γονείς μας τα είχαν οι γιαγιάδες μας;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Κάντυ μου, μην βομβαρδίζεις το μυαλουδάκι σου με όλα αυτά. Τα σκέφτεσαι όλα μαζεμένα και σου φαίνονται βουνό. θα τα παίρνεις λίγα λίγα κάθε μήνα και ίσως χρειαστεί να επισκεφτείς ένα πολυκατάστημα με οικονομικές τιμές....

Σκέψου τα μωράκια σου τώρα και μην μου αγχώνεσαι για όλα μαζί... ένα ένα....

Κάντυ εσένα τα μεγάλα σου έξοδα θα είναι στο καρότσι και τα καθισματάκια αυτοκινήτου που δυστυχώς δεν μπορείς να αποφύγεις. Σκέψου όμως και τα θετικά δε θα χρειαστεί να αγοράσεις κρεβατάκια. Και πάλι θα στο πω καλά κάνεις και κοιτάς αλλά μη βιάζεσαι να αγοράσεις τίποτα να δεις που θα σου δώσουν πράγματα από εκεί που δεν περιμένεις.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Τώρα κατάλαβα γιατί έκλαιγες! Αυτές οι λίστες κουκλίτσα μου είναι για να πλουτίζουν τα μαγαζιά από την πιο όμορφη στιγμή στην ζωή μιας γυναίκας. Δυστυχώς στις μέρες μας κοιτάν όλα να τα κάνουν εμπορικά. Εγώ με ένα θα σου πω τι πήρα.

Για τον ύπνο: 4 σεντονάκια, μία κουβερτούλα για το κρεβατάκι του και αγκαλιάς (κανα δυο αν και μου έδωσαν πολλές οπότε δε χρειάστηκε να αγοράσω)

Για το δωμάτιο: Κρεβατάκι, κουρτινούλα, πάντα, κουνουπιέρα, θερμόμετρο (το είχα για το σπίτι θα το πηγαίνω και στο δωμάτιο). Τα υπόλοιπα θα χρησιμοποιήσω τα υπάρχοντα έπιπλα. Κάναμε χώρο στις ντουλάπες και τις συρταριέρες μας για τα ρουχαλάκια του μωρού.

Για τη βόλτα: καρότσι, τσάντα αλλαξιέρα (πήγαινε πακέτο με το καρότσι), καθισματάκι αυτοκινήτου.

Για το παιχνίδι: ΤΙΠΟΤΑ

Ρουχαλάκια: φορμάκια, εσώρουχα, καλτσούλες, (όχι πολλά γιατί φέρνουν και δώρα και μεγαλώνουν γρήγορα)

Για το φαγάκι του: Τα βυζ@κι@ μου και κανά δυο μπιμπερό για ασφάλεια.

Σκέψου και κάτι ακόμα οι γονείς μας τι από όλα αυτά είχαν για να μας μεγαλώσουν; Εμείς τι γίναμε κ@λ@παιδα; Και ας υποθέσαμε ότι οι γονείς μας τα είχαν οι γιαγιάδες μας;

για το αν ειχα ενα ειχα αποφασησει απο περυσι τετοιο καιρο τι θα παρω και τι οχι....για παραδειγμα δεν θα επαιρνα αποστειρωτη θα χρησιμοποιουσα μονο βυζακι οπως ειπες κι εσυ και αν χρειαζοταν καμια φορα μπουκαλι καμια φορα ομως.........θα χρησιμοποιουσα κατσαρολιτσα με βραστο νερακι αυτο φυσικα με τα 2 δεν γινεται εκτος αν ειχα και δευτερο ατομο μεσα στο σπιτι για να ασχολειται με αυτες τις δουλειες.....η το καροτσι......εκει ειχα καταληξει κιολας και μαλιστα θυμαστε το χειμωνα που ελεγα του αντρα μου να παμε να ψωνησουμε?????χωρις βεβαια να ειμαι εγκυος!!!εεε το καροτσι θα επαιρνα:rolleyes::rolleyes:τωρα φυσικα αυτο το καροτσι δεν γινεται να το παρω:rolleyes::rolleyes:

και οπως εχω ξαναπει δεν εχω καποιον να μου δωσει κατι!!!!απο ολα αυτα εχω τις κουνιες ενα ριλαξ ενα καρεκλακι φαγητου και ισως,σιγουρο δεν ειναι, ενα καθησματακι 0-13κιλα τιποτε αλλο και απο ρουχισμο απολυτως τιποτα!!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Κάντυ εσένα τα μεγάλα σου έξοδα θα είναι στο καρότσι και τα καθισματάκια αυτοκινήτου που δυστυχώς δεν μπορείς να αποφύγεις. Σκέψου όμως και τα θετικά δε θα χρειαστεί να αγοράσεις κρεβατάκια. Και πάλι θα στο πω καλά κάνεις και κοιτάς αλλά μη βιάζεσαι να αγοράσεις τίποτα να δεις που θα σου δώσουν πράγματα από εκεί που δεν περιμένεις.

μα δεν εχω καποιον να μου δωσει:rolleyes::rolleyes:πως θα ερθουν ουρανοκατεβατα????????????????

qWD1p2.png

xdgMp2.png

για το αν ειχα ενα ειχα αποφασησει απο περυσι τετοιο καιρο τι θα παρω και τι οχι....για παραδειγμα δεν θα επαιρνα αποστειρωτη θα χρησιμοποιουσα μονο βυζακι οπως ειπες κι εσυ και αν χρειαζοταν καμια φορα μπουκαλι καμια φορα ομως.........θα χρησιμοποιουσα κατσαρολιτσα με βραστο νερακι αυτο φυσικα με τα 2 δεν γινεται εκτος αν ειχα και δευτερο ατομο μεσα στο σπιτι για να ασχολειται με αυτες τις δουλειες.....η το καροτσι......εκει ειχα καταληξει κιολας και μαλιστα θυμαστε το χειμωνα που ελεγα του αντρα μου να παμε να ψωνησουμε?????χωρις βεβαια να ειμαι εγκυος!!!εεε το καροτσι θα επαιρνα:rolleyes::rolleyes:τωρα φυσικα αυτο το καροτσι δεν γινεται να το παρω:rolleyes::rolleyes:

και οπως εχω ξαναπει δεν εχω καποιον να μου δωσει κατι!!!!απο ολα αυτα εχω τις κουνιες ενα ριλαξ ενα καρεκλακι φαγητου και ισως,σιγουρο δεν ειναι, ενα καθησματακι 0-13κιλα τιποτε αλλο και απο ρουχισμο απολυτως τιποτα!!!!!

Κάντυ οκ τον αποστειρωτή θα τον πάρεις και ότι άλλο σου διευκολύνει την ζωή. Μέχρι πριν ένα μήνα κι εγώ έλεγα ότι δεν έχω κανένα να μου δώσει τίποτα και τώρα έχω μαζέψει ένα σωρό πράγματα ακόμη και ρούχα μέχρι δύο ετών και έρχονται κι άλλα από άτομα που ούτε καν πήγαινε το μυαλό μου.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Κάντυ όταν μάθουν ότι είσαι έγκυος και όταν πλησιάζει ο καιρός θα δεις από που θα έρθουν. Σου ξαναλέω πως ούτε εγώ είχα να σκεφτείς τα πιο πολλά μου τα έφερε η φίλη της μαμάς μου που πήγε στην Αθήνα στο γιο της και όταν είδε πόσα ρούχα ακόμη και αφόρετα είχαν στην αποθήκη τρελλάθηκε και με σκέφτηκε. Μέχρι τότε ούτε η ίδια το ήξερε. Αυτό έγινε πριν ένα μήνα! Τα υπόλοιπα μου τα έδωσε μια ξαδέρφη ή μάλλον ξάδερφος που ούτε ήξερα την ύπαρξη του και έχει και κοριτσάκια.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Κάντυ όταν μάθουν ότι είσαι έγκυος και όταν πλησιάζει ο καιρός θα δεις από που θα έρθουν. Σου ξαναλέω πως ούτε εγώ είχα να σκεφτείς τα πιο πολλά μου τα έφερε η φίλη της μαμάς μου που πήγε στην Αθήνα στο γιο της και όταν είδε πόσα ρούχα ακόμη και αφόρετα είχαν στην αποθήκη τρελλάθηκε και με σκέφτηκε. Μέχρι τότε ούτε η ίδια το ήξερε. Αυτό έγινε πριν ένα μήνα! Τα υπόλοιπα μου τα έδωσε μια ξαδέρφη ή μάλλον ξάδερφος που ούτε ήξερα την ύπαρξη του και έχει και κοριτσάκια.

και η μαμα μου εστιβε σημερα το μυαλο της να θυμηθει μηπως εχουμε καποιον που να εχει μωρα...αλλα τιποτα!!!!!!!!η κουμπαρα του αντρα μου που θα μας δωσει τα πραγματα μου ειπε απο την αρχη οτι τα ρουχα τα εχει δωσει:cry::cry:

η ξαδερφη μου δεν ξερω τι τα εχει κανει αλλα εχουμε μιλησει τοσες πολλες φορες στο τηλεφωνο και καθε φορα μου λεει πως δεν εχει κρατησει τιποτα!!!!το οτι δεν εχω καποιον να μου δωσει ειναι δεδομενο δεν θα αλλαξει το να σκεφτομαι οτι μπορει καποιος καποτε ετσι απο το πουθενα να βρεθει ειναι κουτο:oops:τελοσπαντων δεν με αγχωνουν τα ρουχα!!επισσης εγω εχω το μειωνεκτημα οτι δεν μπορω να τα αφησω μεχρι το τελος γιατι οπως μου εχουν πει αλλες διδυμομανουλες ηδη εχω αργησει αλλα επαναπαυομαι επειδη εχω καλη εγκυμοσυνη αλλα μεχρι ποτε θα μπορω να γυρναω και να ψωνιζω???????

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα. Για πρώτη φορά στα χρονικά μπάινω πρώτη! Ο άντρας μου σήμερα ξύπνησε από τις 4 το πρωί, ήρθε στο σαλόνι και κατά τις 7 που ξύπνησα εγώ με περίμενε μία ζεστασιά, αλλό πράγμα, κορίτσια!!!Είχε ανάψει τη σομπίτσα μας.....Εξω έχει φοβερή ομίχλη.....

Κάντυ, τι είναι τώρα όλο αυτό που έπαθες, βρε κορίτσι μου; Αγχωνόμαστε για ΄τόσα πράγματα, θα αγχωθούμε και θα κλάιμε και για το τι θα πάρουμε; Δεν σε κρίνω, προς Θεού.....Εχεις τα δίκια σου, γιατί έρχονται δύο μωρά και τα έξοδα είναι διπλά, αλλά δεν είναι ανάγκη να τα πάρεις όλα....Ειδικά για τα ρουχαλάκια μην ανησυχείς.....Θα σου φέρουν πολλά οι συγγενείς σου όταν γεννήσεις....Το καλό είναι ότι έχεις τις δύο κούνιες ( που εκεί είναι τα μεγάλα έξοδα). Το καρότσι δεν θα στο παρούν οι γονείς σου; Τα πεθερικά δεν τα υπολογίζω γιατί όπως λες δεν νοιάζονται, αλλά τι στο καλό, με άδεια χέρια θα έρθουν;;;Πες στον άντρα σου, αν μιλήσουν και τον ρωτήσουν τι χρειάζεστε ( λέμε τώρα, σιγά μην το κάνουν, αλλά δεν ξέρεις καμία φορα) να τους πει για καθισματά αυτοκινήτου.....Ετσι εσύ θα χρειαστεί να πάρεις ένα ριλάξ και σιγά σιγα θα παίρνεις και τα υπόλοιπα.....Τι αγχώθηκες με τον αποστειρωτή;;; Το τελευταίο που πρέπει να σε απασχολεί είναι αυτό.....

Η μάνα μου απ' όταν μάθαμε για την εγκυμοσύνη της αδελφής μου ( η οποία έχει όλα τα πράγματα από μία συγγενή του άντρα της, η τυχερή ) άρχισε να παίρνει από ένα- δύο πραγματάκια κάθε μήνα. Ξέρεις πόσα μάζεψε να της πάει; Μπουρνούζι, πετσετούλες, κουβέρτα αγκαλιάς, δύο φορμάκια, σελτεδάκια, νυχτικό για την ίδια, πυτζάμες.....

Εγώ πάλι είμαι στην ίδια θέση με σένα.....Δεν έχω τίποτα, άλλά αισιοδοξώ πως όλο και κάποιος θα βρεθεί κάτι να μου δώσει.....Ηδη εκεί που δεν το περίμενα μία φίλη μου μού είπε ότι θα μου δώσει αποστειρωτή και ενδοεπικοινωνία.....Μόνο αύτά προς το παρόν....Την κούνια και το καρίτσι θα το πάρουν οι γονείς μας ( θα δούμε ποιος θα πάρει τι)......Κι όλα τα υπόλοιπα κι εμένα μού φαίνονται βουνό, αλλά δεν αγχώνομαι καθόλου. Γερό να είναι το καμάρι μου και θα το μεγαλώσω έστω και με λίγα. Καλά λέει η μαρμιν! Εμάς τι μας είχαν;;;

Ξέρετε τι σκέφτομαι;;;Να πάρω να φτιάξω σεντόνι αγκαλιάς......Να αγοράσω ύφασμα και αν μπορώ να το κεντήσω....Εχω δει βιτρίνες στα Γιάννενα σε μαγαζια με κεντήματα....Δεν είμαι σίγουρη αν είναι σεντόνια ή καλοκαιρινές κουβερτούλες!Θα πάω να ρωτήσω....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

αν αγχωθω και για το μετα την γεννα παει..... στο δαφνι θα γεννησω:rolleyes::rolleyes:

ειπα να ξεκινησω να ψαχνω σοβαρα...το τι θα χρειαστω να αγορασω αρχησα λοιπον απο τον αποστειρωτη εεεε και αφου ειδα καμια 10αρια τα παιξα λεω παει δεν θα τα καταφερω θα αγοραζω βλακειες και μετα θα το μετανιωνω σκεφτηκα οτι δεν εχω καποιον να με βοηθησει με τις αγορες εεε και αρχησα το κλαμα!!!!

Έλα ρε πατριωτάκι δέν μασάμε εμείς από αυτά!!!Όλα θα γίνουν και 2 που είναι σε μια κατσαρόλα μεγάλη με λεμονάκι και μια χαρά αποστείρωση θα κάνεις τι αγχώνεσαι???Εγώ δέν είχα σκοπό να πάρω αποστειρωτή το θεωρούσα πεταμένα λεφτά μια φίλη μου έφερε τον δικό της που τον αγόρασε και τελικά είναι καινούριος γιατί και τα 2 παιδιά της θήλασαν αποκλειστικά και δέν έπιασαν καθόλου πιπίλα οπότε δέν δούλεψε παρά μόνο 2 φόρες!!!Όλα θα γίνουν όμορφη χαλάρωσε!!!Είπαμε σημασία έχει να γεννηθούν με το καλό και γερά τα μωράκια σου!!!!!!!

χαρα μου περαστικα σου να μεινεις ξαπλα μεχρι να γινεις τελειως καλα!

Καλά Μαριούλα ο γιός σου είναι ίδιος σου!!!Κούκλος!!!Σήμερα είμαι καλύτερα !!!;)

καλημέρα κορίτσια!!

Καλημέρα και απο εμένα ζωντάνεψα κορίτσια μια χαρά από το βράδυ στις 11 είμαι περδίκι μέχρι σεξ ήθελα :oops: χιχιχιχιχιχι αλλά δέν μου έκατσε φοβόταν :evil:!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...