Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, anemoni9 είπε:

Κορίτσια γεια σας! να ρωτήσω ακόμα κατι; Από εξετασεις πριν ξεκινησουμε την πρωτη προσπαθεια για εξωσωματικη (ελπίζω κάποια στιγμή μέσα στον Μάρτη όταν δεήσει να ερθει η περιοδος) έχουμε κάνει καρυοτυπο και λοιμωδη και οι δύο, εγώ ορμονολογικες, ο συντροφος 2 σπερμοδιαγραμματα. Πηγαμε επίσης σε ουρολογο ανδρολογο, έχει μικρή κιρσοκιλη ο σύντροφος αλλά του είπε ο γιατρός ότι δεν χρειάζεται να κάνει κάτι. Εγώ έκανα πληρη καλλιεργεια κολπικό υγρού, βγήκα ασθενως θετική στο ουρεοπλασμα (ο γυναικολογος είπε να μην ασχοληθω), ο σύντροφος έκανε για μυκοπλασμα ουρεοπλασμα και ήταν αρνητικός. Έκανα επίσης σαλπιγγογραφια, πήγα μαστολογο γιατί υπάρχει ιστορικό καρκίνου του μαστού στην οικογενεια, έκανα μαγνητική μαστων και έκλεισα για υπέρηχο. Επίσης, θα πάω προληπτικα αιματολογο τη Δευτέρα, να δω για θρομβοφιλια. Και για την ωοληψια είναι να πάω να κάνω κάποιες άλλες εξετασεις που ζήτησαν από την κλινική. Παίρνω β12, d, και medithyrox 25μγ γιατί ήταν λίγο τσιμπημένη η tsh μου για εγκυμοσυνη. Υστεροσκοπηση που ρώτησα τον γυναικολόγο, το άφησε πάνω μου. Σκεφτομουν αν δεν παει καλα η πρωτη προσπαθεια τοτε να κανω. Εχω ΣΠΩ, άστατο κύκλο, δεν έχω θέμα όμως με ινσουλίνη ή το βάρος μου. ΑΜΗ δεν έχω κάνει, ο γυναικολογος λέει ότι από τον υπέρηχο φαίνεται ότι έχω αποθέματα. Στον τελευταίο ορμονολογικο πριν ενάμισι μήνα η fsh ήταν γύρω στο 6 και η ε2 γύρω στο 47. Είμαι 32 χρονών. Υπάρχει κάποια άλλη εξεταση που είναι καλό να γίνεται πριν την εξωσωματικη; βλεπω για κυστικη ινωση καμια φορα στο φορουμ που λενε. Οπως καταλαβαίνετε, σας διαβάζω ευλαβικά αλλά λέω μήπως μου ξεφεύγει κάτι!

είσαι πανέτοιμη και μικρούλα, έτοιμη για να γίνεις μαμά🙏🏻

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ποσο μαρεσει ν αβλεπω αντρες με τα μωρα τους αγκαλια!!!!μαρακι να τους χαιρεσαι κ τους 2...οταν βρεις χρονο διορθωσε κ αυτο που γραφεις κατω απο το τικερακι....

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

ποσο μαρεσει ν αβλεπω αντρες με τα μωρα τους αγκαλια!!!!μαρακι να τους χαιρεσαι κ τους 2...οταν βρεις χρονο διορθωσε κ αυτο που γραφεις κατω απο το τικερακι....

χαχα βρε τσερρυ μου 1000 ευχαριστω δεν το ειχα προσεξει:tongue:ενταξει ειναι τωρα?

83tdp2.pngcWE4p3.png

καντυ εγω δεν εχω καταλαβει για ποιο λογο πανικοβληθηκες ξαφνικα...

επειδη δεν ξερεις τι αποστειρωτη θα παρεις η που δεν θα εχεις βοηθεια οταν με το καλο γεννηθουν τα μικρα σου???

το πρωτο δεν χρειαζεται να το λυσουμε πιστευω...εχουμε 5 μηνες μπροστα μας να βρουμε εναν αποστειρωτη...άλλωστε θα μας πουν και τα κοριτσια που θα γεννησουν πρωτες...

οσο για την βοηθεια δεν νομιζω οτι εσυ ειδικα θα πρεπει να φοβασαι τοσο!!!!μπορει την μαμα σου να μην την εχεις μονιμα, που εγω πιστευω οτιι σιγουρα θα ερθει στην αρχη και θα φροντισει να ερχεται γενικα!!!!λιγο ο ενας λιγο ο αλλος θα ξεπεταχτουν τα μικρα σου...τι πιστευεις?αλλωστε ο πρωτος χρονος θα ειναι λιγο ζορικος για σενα...μετα δεν θα εχεις προβλημα!!!!ισα ισα τα μικρα που δεν θεωρουν δεδομενη την αγκαλια νομιζω οτι ειναι και ιο ησυχα!!!

28xYp3.png

Διαφημίσεις

καντυ εγω δεν εχω καταλαβει για ποιο λογο πανικοβληθηκες ξαφνικα...

επειδη δεν ξερεις τι αποστειρωτη θα παρεις η που δεν θα εχεις βοηθεια οταν με το καλο γεννηθουν τα μικρα σου???

το πρωτο δεν χρειαζεται να το λυσουμε πιστευω...εχουμε 5 μηνες μπροστα μας να βρουμε εναν αποστειρωτη...άλλωστε θα μας πουν και τα κοριτσια που θα γεννησουν πρωτες...

οσο για την βοηθεια δεν νομιζω οτι εσυ ειδικα θα πρεπει να φοβασαι τοσο!!!!μπορει την μαμα σου να μην την εχεις μονιμα, που εγω πιστευω οτιι σιγουρα θα ερθει στην αρχη και θα φροντισει να ερχεται γενικα!!!!λιγο ο ενας λιγο ο αλλος θα ξεπεταχτουν τα μικρα σου...τι πιστευεις?αλλωστε ο πρωτος χρονος θα ειναι λιγο ζορικος για σενα...μετα δεν θα εχεις προβλημα!!!!ισα ισα τα μικρα που δεν θεωρουν δεδομενη την αγκαλια νομιζω οτι ειναι και ιο ησυχα!!!

αν αγχωθω και για το μετα την γεννα παει..... στο δαφνι θα γεννησω:rolleyes::rolleyes:

ειπα να ξεκινησω να ψαχνω σοβαρα...το τι θα χρειαστω να αγορασω αρχησα λοιπον απο τον αποστειρωτη εεεε και αφου ειδα καμια 10αρια τα παιξα λεω παει δεν θα τα καταφερω θα αγοραζω βλακειες και μετα θα το μετανιωνω σκεφτηκα οτι δεν εχω καποιον να με βοηθησει με τις αγορες εεε και αρχησα το κλαμα!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

αμαν βρε καντυ!!!!!τοσα περασαμε εδω μεσα...αν μου λεγαν οτι θα σε εμψυχωνουμε για τοναποστειρωτη δεν θα το πιστευα με τιποτα!!!!καλε τι πιστευεις οτι ο ενας μπορει να κανει παραπανω απο τον αλλον...άλλωστε εμεις ειμαστε τελευταιες αλλα και τυχερες γιατι ολες εδω θα μας δωσουν ενα χερι βοηθειας να επιλεξουμε...

28xYp3.png

Κάντυ διπλά μωρά, διπλές ορμόνες, διπλή ευσυγκινησία! Δεν έχουν μόνο καλά οι δίδυμες κυήσεις δυστυχώς. Μη στενοχωριέσαι όλες έχουμε τις άσχημες στιγμές μας που κάτι μικρό μας φαίνεται βουνό. Όλα θα είναι μια χαρά.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Καντυ κοριτσακι ολα θα τα καταφερεις! εχεις σταθει δυναμικα αλλου κ αλλου κ τωρα θα κολωσεις?

μπορω να σου πω με σιγουρια πως η εξωσωματικη μπροστα σε αυτη τη λιστα:Για τον ύπνο

Πανωσέντονα - κατωσέντονα καλαθούνας

6 κατωσέντονα κρεβατιού

6 πανωσέντονα κρεβατιού

4 μεγάλα αδιάβροχα σελτεδάκια κρεβατιού

Κουβέρτα κρεβατιού

6 μαξιλαροθήκες

2 Μαξιλάρια (μετά το χρόνο)

Σφηνάκια μαξιλάρι

2 κουνουπιέρες

ενδοεπικοινωνία

Για το δωμάτιο

Καλαθούνα

Κρεβατάκι

Πάπλωμα κρεβατιού (μετά το χρόνο)

Πάντα

Κουνουπιέρα

Καλαθάκι για τα καλλυντικά

Συρταριέρα

αλλαξιέρα

Φωτιστικό

Ντουλάπα

Ριλάξ

Πάρκο, παρκο-κρέβατο

Θερμόμετρο χώρου

Βρεφοζυγός

Υγραντήρας

Φωτάκι νυκτός

Για την βόλτα

Πορτ - μπεμπέ

Καρότσι

Κάθισματα αυτοκινήτου

Τσάντα

αλλαξιέρα

Σκουφάκια!

Για το παιχνίδι

Μομπίλ

Κουδουνίστρες

Παιχνίδια κρεβατιού

Παιχνίδια καροτσιού

Παιχνίδια «εκπαιδευτικά»

CD

Τα ρουχαλάκια

Φορμάκια εσώρουχα

Φορμάκια εξώρουχα

Εσωτερικά φανελάκια

Ζακετάκια

Υπνόσακος

Φορμάκια ύπνου

Σκουφάκια ύπνου

Γαντάκια ύπνου

Καλτσάκια

Παπουτσάκια

Παραμάνες ασφαλείας

Πάνες βαμβακερές

Πάνες αγκαλιάς

Μικρά αδιάβροχα σελτεδάκια

Μεσαία αδιάβροχα σελτεδάκια

Κουβέρτα ύπνου

Κουβέρτα αγκαλιάς

Ρουχαλάκια εξόδου

Για το φαγάκι του

12 μπιμπερό μεγάλα, με όλα τα εξαρτήματα

4 μπιμπερό μικρά, με όλα τα εξαρτήματα

Βούρτσα μπιμπερό & βούρτσα θηλής

Κουτί αποθήκευσης μπιμπερό

Αποστειρωτήρας μπιμπερό

Λαβίδα μπιμπερό

Θερμός μπιμπερό, θήκη μπιμπερό

Θερμαντήρας

12 θηλές μπιμπερό

Τρυπητήρι θηλών

Δοσομετρητής γάλακτος

Σακουλάκια φύλαξης μητρικού γάλακτος

Θήλαστρο (για αρχή θα πρότεινα ενοικίαση νοσοκομειακού για τρίμηνο κ στη συνέχεια ΑΝ χρειάζεται αγορά απλού)

Πιπίλες, αλυσίδα πιπίλας, θήκη πιπίλας

Σαλιάρες

Ρεψόπανα

επίσης...

Ομφαλεπίδεσμος (απλές γαζούλες ή βαμβάκι)

Οινόπνευμα

Θερμόμετρο σώματος

Αποφρακτήρας μύτης

Φυσιολογικούς ορούς

Σαπούνι πλυντηρίου

ειναι παιχνιδακι για βρεφη και ειδικα οταν αυτα εχεις να τα παρεις εις διπλουν!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Αχ Μαριούλα χάθηκες ρε κορίτσι αλλά προτεραιότητα έχει ο Αντωνάκης σου βέβαια....

Κάντυ, φαίνεσαι (από τις συζητήσεις μας), δυναμική κοπέλα και ένας αποστειρωτής θα σε ρίξει??? Όχι βρε κουκλάρα μου! Μην ανησυχείς όλα θα πάρουν το δρομο τους σιγά - σιγά. ;););)Φυσικό είναι να έχεις και κάποιες ανησυχίες και άγχη αλλά όλα θα πάρουν θα γίνουν και τα κορίτσια εδώ ήδη μας δίνουν οδηγίες για κάποια πράγματα!!!

Εγκυούλες μην μου στεναχωριέστε και μην κουράζεστε, δεν θέλω να σας μαλώσω.... :tongue::tongue::tongue:

αμαν βρε καντυ!!!!!τοσα περασαμε εδω μεσα...αν μου λεγαν οτι θα σε εμψυχωνουμε για τοναποστειρωτη δεν θα το πιστευα με τιποτα!!!!καλε τι πιστευεις οτι ο ενας μπορει να κανει παραπανω απο τον αλλον...άλλωστε εμεις ειμαστε τελευταιες αλλα και τυχερες γιατι ολες εδω θα μας δωσουν ενα χερι βοηθειας να επιλεξουμε...

ναι ΤΣΕΡΡΥ μου και για τον αποστειρωτη και για το καροτσι και για τις πιπιλες μην σου πω!!!!

τυχερες οσες εχουν γνωστους να τους τα δωσουν αυτο ειναι και τελος οχι ψαξε ποιος παιρνει ολα τα μπιμπερο οχι παρε κατι οικονομικο οχι μην παρεις φτηνιαρικο και σε λιγο θελεις αλλο ουφφφφφφφφφ κοριτσια τι απογοητευση ηταν κι αυτο το σημερινο!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Κάντυ διπλά μωρά, διπλές ορμόνες, διπλή ευσυγκινησία! Δεν έχουν μόνο καλά οι δίδυμες κυήσεις δυστυχώς. Μη στενοχωριέσαι όλες έχουμε τις άσχημες στιγμές μας που κάτι μικρό μας φαίνεται βουνό. Όλα θα είναι μια χαρά.

ποιος το ειπε αυτο????????εγω παντως ποτε!!!!!!!!!!!!!!!!δεν λεω καλα να ειναι τα μωρακια μου να γεννηθουνε και να μεγαλωσουνε με το καλο αλλα μονο καλα δεν εχουν οι διδυμες κυησεις!!!!απο οποια αποψη και να το παρεις;)

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...