Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Katiamaxiking πως νιώθεις;Εγω έχω μια ανυπομονησία είναι η αλήθεια.Δεν κρατιέμαι που λέμε!Κ με διάθεση εννοείται στα ύψη όπως πάντα.

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

NENA μπορει η κουραση να ειναι τεραστια τωρα αλλα σκεψου πως σε λιγες μερες θα απολαμβανεις το πεντακαθαρο σπιτι σου!!!

ΑΓΓΕΛΙΚΑΚΙ τσακω μια αγκαλιτσα για να μην παραπονιεσαι!!!!

ΛΙΛΙΤΑΚΙ περαστικουλια!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κουραστηκα αλλα την βρηκα!!!κοριτσια αυτοπροστεθειτε!!!!

1. luna82 έγκυος

2. aggelikaki έγκυος

3. pepsi1

4. deppa εγκυος

5. baby girl εγκυος

6. Elenaki25 εγκυος

7. Nena38 εγκυος

8. marioula1234 εγκυος

9. Nenos εγκυος

10. margi εγκυος

11. lilitaki εγκυος

12. cherry09 εγκυος

13. marmin εγκυος

14. iriniv έγκυος

15. Λεια 33

16. Trelokouneli εγκυος

17. tinkerbell!24

18. maria-maraki27

marioula1234 (αγορακι) Π.Η.Τ=25/10/2012

lilitaki (αγορακι) Π.Η.Τ=3/12/2012

marmin (αγορακι) Π.Η.Τ= 6/12/2012

λουνα (αγορακι) Π.Η.Τ=9/1/2013

aggelikaki ( κοριτσακι??? ) Π.Η.Τ=2/2/2013

nena38 (αγορακι???) Π.Η.Τ= 6/3/2013

deppa ( ??? ) Π.Η.Τ=8/4/2013

cherry09 ( ??? ) Π.Η.Τ=22/4/13

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

κουραστηκα αλλα την βρηκα!!!κοριτσια αυτοπροστεθειτε!!!!

1. luna82 έγκυος

2. aggelikaki έγκυος

3. pepsi1

4. deppa εγκυος

5. baby girl εγκυος

6. Elenaki25 εγκυος

7. Nena38 εγκυος

8. marioula1234 εγκυος

9. Nenos εγκυος

10. margi εγκυος

11. lilitaki εγκυος

12. cherry09 εγκυος

13. marmin εγκυος

14. iriniv έγκυος

15. Λεια 33

16. Trelokouneli εγκυος

17. tinkerbell!24

18. maria-maraki27

marioula1234 (αγορακι) Π.Η.Τ=25/10/2012

lilitaki (αγορακι) Π.Η.Τ=3/12/2012

marmin (αγορακι) Π.Η.Τ= 6/12/2012

λουνα (αγορακι) Π.Η.Τ=9/1/2013

aggelikaki ( κοριτσακι??? ) Π.Η.Τ=2/2/2013

nena38 (αγορακι???) Π.Η.Τ= 6/3/2013

deppa ( ??? ) Π.Η.Τ=8/4/2013

cherry09 ( ??? ) Π.Η.Τ=22/4/13

margi (;;;) Π.Η.Τ = 16/5/13

Πρόσθεσα στο τέλος τον εαυτό μου!:P.......

Λιλιτάκι, ξάπλα και ξεκόυραση. Εχουν δίκιο τα κορίτσια : ο μικρός είδε ότι αλλιώς δεν βάζεις τον απαυτό σου κάτω...

Αγγελικάκι, αν συνεχίσει να σε πιέζει εκεί κάτω, να πάρεις τηλ να ρωτήσεις τον γιατρό σου....Δεν ήξερα ότι υπάρχει Αγία Μαρκέλλα, κορίτσια!

Νένα, καλά λέει η τσέρυ..... Ηταν ανάγκη να κάνεις τόσες δουλειές; Εγκυες είμαστε...Πρέπει να μας έχουν όλοι στα ώπα- ώπα!!!!

Κορίτσια σήμερα ήταν μία πόλύ βαρετή μέρα.....Δεν έκανα τίποτα και ήμουν όλη μέρα στον καναπέ.....Το πρωί μού φάνηκε πως δεν είχε κρύο και δεν άφησα τον άντρα μου να ανάψει σόμπα. Μετά αυτός έφυγε, έμεινα μόνη μου κι άρχισα να κρυώνω μέσα στο σπίτι....Υστερα μου έφερε η μάνα μου φακές να φάμε, αλλά δεν έφαγα παρά μόνο δύο κουταλιές γιατί ήταν απαίσια....Φακές τρώω μόνο από τον άντρα μου που τις φτιάχνει θεσπέσιες......Ηταν αυτός να κάνει σήμερα, αλλά μας πρόλαβε η μάνα μου που είχε σηκωθεί νωρίς και έφτιαξε. Ετσι είπα "δεν πάει στο καλό....θα φάω...." τι το ήθελα;;; Μετά έφτιαξα μια ομελέτα κι έφαγα κι από εκείνη την ώρα έφαγα ένα μόνο γιαουρτάκι και το στομάχι μου είναι χάλια......:(

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Κορίτσια είμαι τεζα στο κρεβάτι με ζαλαδα πίεση χαμηλή πήρα το γιατρό και μου είπε να μέτρηση ζαχαρο μέτρησα και ευτυχώς ειναι οκ αλλά είπε να μείνω ξαπλα όλη μέρα!!!

χαρα μου περαστικα σου να μεινεις ξαπλα μεχρι να γινεις τελειως καλα!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

μαρμιν μου την προηγουμενη φορα δεν με προλαβες:( επρεπε να βγω για να θηλασω τον πριγκηπα αντωνακη, με το καλο να ερθει το μωρακι σου και να μπει στο κρεβατακι του τι πιο ομορφο και πιο ζεστο απο την γωνιτσα που περιγραφεις?κ εγω εχω παιδικο δωματιο αλλα προτιμησα να το εχω στην γωνιτσα του δωματιου μου:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Κορίτσια, κάναμε την αυχενική και είναι προς το παρόν όλα καλά.....Η αυχενική βγήκε 1,20 και αύριο θα κα΄νω την papp-a. Από τα αποτελέσματα που θα μας δειξει η papp θα εξαρτηθεί αν θα κάνω ή όχι αμνιοπαρακέντηση.

Εχουμε ένα μωρό ζωηρούλικο. Ολη την ώρα κουνούσε χερια, πόδια. Και κατά πάσα πιθανότητα είναι ένα κοριτσάκι!!!

μαργκι μου τελεια τα νεα σου! αντε να κανουμε και το δευτερο κοριτσακι στην παρεα μας ενα το αγγελικακι μας κ ενα εσυ:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

marioulaki πάλι δε σε πρόλαβα:cry: Και γω θα το ήθελα δίπλα μου αλλά φαντάζομαι πως όταν αρχίσει να πηγαίνει ο άντρας μου στη δουλειά δε θα τον αφήνει να κοιμηθεί και θα αναγκαστώ να μετακομίσω στο παιδικό οπότε προτίμησα να το βάλω από την αρχή. Δυστυχώς αν και έχει ροδάκια δε χωράει να περάσει από το ένα δωμάτιο στο άλλο γιατί δεν υπάρχει αρκετός χώρος.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

κορίτσια είναι στιγμές που ανυπομονώ νε γεννήσω και άλλες που θέλω να κρατήσει όσο περισσότερο γίνεται θα μου λείψουν οι κλωτσιές του

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Κορίτσιαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!

Δεν πρόλαβα να σας διαβάσω ήθελα να σας πω τα νέα μου πρώτα και μετά να δω τι γράψατε....

Τώρα γύρισα στο σπίτι και τράβηξα μια ταλαιοπωρεία... αλλά χαλάλι δεν παραπονιέμαι....

Λοιπόν, είχα ραντεβού στις 7 και με πήρε 7 κ 30, η αγωνία μου στα ύψη. ήταν εκεί και μια έγκυος και μου μαύρισε την ψυχή, μου έλεγε για κύστες, εγχειρίσεις και ήμουν έτοιμοι να φύγω από το ιατρείο. Μπαίνω μέσα για υπέρηχο και λέω στη γιατρό ότι καταλαβαίνω ότι οι ωοθήκες μου με πονάνε και ειδικά η αριστερή σε σημείο να πονάω. Μου λέει θα δούμε. Βλέπουμε το ενδομήτριο, ήταν καλό.

Πάμε στην ωοθήκη και βλέπουμε μια αυγουλάρα τεράστια 2,34. Μου λέει τρέχα για πρεγκνυλ. Αυτές που είχα αγοράσει τις είχα δώσει σε μια φίλη που δεν μπορούσε να βρει και θα έκανε έγχυση. Τρέχω σε 1 φαρμακείο τίποτα. Πάω σε άλλο μου λέει θα περιμένεις κανένα μισάωρο. ΚΑι μοου τις έφερε πήγα στη γιατρό πετώντας, ρίχνει και μια βροχάρα από το πρωί, έγινα παπί...

Θα έχουμε επαφές από αύριο μέχρι και την Δευτέρα και 21 Νοεμβρίου χοριακή (αν δεν έρθει περίοδος που να μην πατήσει το πόδι της)....

Κορίτσιααααααααα, είμαι χαρούμενηηηηηηηηηηηηηηηηη...............

Λέω στη γιατρό θα σας φιλήσω. Η πρεγκνυλ με πόνεσε πολυ το φάρμακο.

Η θετική σας ενέργεια έπιασαν, κοριτσάκια μου και οι ευχές σας!!!!!!!!!!!!

πολυ ομορφα νεα καλη επιτυχια!
Εσύ είσαι και έγκυος και οι ορμόνες στα ύψη. Στην αναμονή στην γυναικολόγο η βεντάλια μου πήγε σφεντόνα... και γω πολύ ζεσταίνομαι... Θα με περνάνε για τρελή!

Αχ μαρμιν και λιλιτάκι, σε λίγο θα μυρίζει το σπίτι σας μωρουδίλα, τρελαίνομαι γι αυτή την μυρωδιά είναι μεθυστική!!!

τελεια μυρωδια! την μυριζω κ δεν την χορταινω!!!!!

θα σας πω πρωτα τα νεα γιατι το λιλιτακι ειναι με το ενα ματι κλειστο!!!!

το μικρακι μου ειναι μια χαρα, μεγαλωσε, ομορφυνε, ζωηρεψε και ΜΑΛΛΟΝ ειναι κοριτσακι!!!!αχχαχαχαχα

χαρα μ καλα να ναι κ ας ειναι κοριτσακι:P

αδιαθέτησα

:(:(:(:( γλυκια μ πολυ κριμα! Αλλα μην το βαζεις κατω συντομα θα εισαι εγκυουλα!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

κορίτσια είναι στιγμές που ανυπομονώ νε γεννήσω και άλλες που θέλω να κρατήσει όσο περισσότερο γίνεται θα μου λείψουν οι κλωτσιές του

μαρμιν κ κ η κοιλιτσα σου θα σου λειψει κ ολα αλλα ειναι καλυτερα να το εχεις στην αγκαλια σου:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

αχχχ ΜΑΡΙΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ μας λειπεις!!!!

εκλαψα καμια ωρα εκτονωθηκα και μετα πηγαμε βολτα με το αυτοκινητο!!κοριτσια τι αποστειρωτη πηρατε????ειπαμε να ξεκινησουμε να ψαχνουμε εεε και ξεκινησα.....μου φανηκαν βουνο μπερδευτηκα και σκεφτηκα οτι ειμαι η πιο αχρηστη!!!δεν εχω βοηθεια απο κανεναν και καμια φιλη που να εχει γεννησει προσφατα και ουτε την μαμα μου κοντα που ξερω οτι θα με βοηθουσε!!!αχχχχ τι θα κανω ρε κοριτσια???????

qWD1p2.png

xdgMp2.png

εκλαψα καμια ωρα εκτονωθηκα και μετα πηγαμε βολτα με το αυτοκινητο!!κοριτσια τι αποστειρωτη πηρατε????ειπαμε να ξεκινησουμε να ψαχνουμε εεε και ξεκινησα.....μου φανηκαν βουνο μπερδευτηκα και σκεφτηκα οτι ειμαι η πιο αχρηστη!!!δεν εχω βοηθεια απο κανεναν και καμια φιλη που να εχει γεννησει προσφατα και ουτε την μαμα μου κοντα που ξερω οτι θα με βοηθουσε!!!αχχχχ τι θα κανω ρε κοριτσια???????

Γιατί έκλαψες κοριτσακι μου; Αποστειρωτή εγώ δεν πήρα θα μου δώσει μια φίλη αλλά νομίζω όλοι λίγο πολλοί ίδιοι είναι τουλάχιστον όταν κοίταζα δεν είδα τρομερές διαφορές. Μη στενοχωριέσαι που δεν έχεις κανέναν γιατί δεν είναι αλήθεια έχεις εμάς! Ούτε εμείς γνωρίζουμε τίποτα κι εγώ νιώθω πολλές φορές τελείως άσχετη αλλά γι' αυτό είμαστε εδώ για να βοηθάμε η μία την άλλη.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

καντυ μ κ εμενα μου λειπετε χαρα μου αλλα τι να κανω?κ εσεις οταν με το καλο γεννησετε δεν θα μπορειτε να μπαινετε συχνα:|χαρα μ μην αισθανεσαι αχρηστη απλα πρωτη φορα πρεπει να ψωνισεις για τα δικα σου μωρακια κ δυσκολευεσαι να διαλεξεις λογικο ειναι

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...