Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Katiamaxiking πως νιώθεις;Εγω έχω μια ανυπομονησία είναι η αλήθεια.Δεν κρατιέμαι που λέμε!Κ με διάθεση εννοείται στα ύψη όπως πάντα.

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

καλησπερα και απο μενα. θα καω τα παραποα μου. ομιζω με εχετε ξεχασει. τι θελετε δηλαδη να μελαγχολησει το παιδι μου που δεν το παιζουν τα δικα σας;

τσερυ τι καλα που θα ειαι κοριτσακι. θα ειστε τελειες και οι 2 μαζι. και γω κοριτσια σε μεα θελω να μοιαζει και μονο. ακομα και στο υψος εγω ειμαι πιο ψηλη απο το ατρα μου,και γενικα το σοι του ειναι κοντοι. πως καταλαβαιομαστε οι μανες. τσερυ εγω εχω γραψει χιλια δυο που θα μπορουσατε να με παρεξηγησετε,αν ηταν α σε παρεξηγησουμε γι αυτο....δεν θα ειχαμε αντεξει τοσους μηνες εδω περα. θα μαλωαμε οπως σε αλλα θεματα.

λιλιτακι και μαρμιν η ωρα πλησιαζει....

τικερ δε πειραζει,το επομεο μηνα,να ειναι και χριστουγεννιατικο

μαρια ς σου εστειλα αιτημα φιλιας

μαρακι μη ξεμυτισετε απο το σπιτι το σκ,δωστε του να καταλαβει

νενα και μεα στο σπιτι μου επικρατει το χαος λογω γεικης,αλλα που θα παει καποια στιγμη θα τελειωσου οι ρημαδες οι δουλειες.

πεπσι με το καλο το φευγιο απο τη τριπολη

τσερυ που το ξερεις εσυ το μαρκελλα; ειναι καθαρα χιωτικο ονομα. εδω μαρτυρησε η αγια μαρκελλα και ειναι και η πολυουχος του νησιου. νομιζω πως μονο εδω υπαρχει εκκλησια με το ονομα της.

καντυ μου εσενα δε θυμαμαι να εχω α σχολιασω κατι και για σενα το ιδιο μαρτζι. σας στελω μια αγκαλιτσα και 2 φιλακια.

ρε κοριτσια ιωθω α μεκλωτσαει εκει στο τριγωνακι ααμεσα στα ποδια και βιωθω και την κλωτσια απο κατω στο παπακι μας μεσα . ειναι φυσιολογικο;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λιλιτακι εισαι καλυτερα????

το τινκερακι στεναχωρεθηκε πολυ μαλλον και δεν ξαναμπηκε:cry::cry::cry:

νενα ηταν αναγκη τωρα να τα κανετε ολα αυτα???ενταξει και γω το ιδιο θα εκανα η αληθεια ειναι αν ειχα βαψει το σπιτι αλλα ρε κοριτσι επρεπε να παρεις μια γυναικα να βοηθησει την μαμα σου για να βλεπει κιολας η μαμα σου πως τα κανει και συ να κανεις λιγα πραγματα...γιατι τοση χλωρινη???

τις κουρτινες προσοχη ε???και μην κανεις σαν και μενα ολα στο πληντυριο και μετα κλαις....αν εχεις καμια ευαισθητη πηγαινε την καθαριστηριο...

:?νενα μου λειπεις:?

και η μαριουλα μας λειπει!!!αμαν αυτες οι επισκεψεις...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

μαρακι ευχαριστω για τα καλα σου λογια!!!και συ εχεις ομορφη φατσουλα!!!!

αγγελικακι εδω ειμαι!!!!χαιρομαι που δεν με παρεξηγειται...και τελικα ολες το ιδιο πιστευετε αν ειχατε κοριτσι...

εσενα σε σκεφτηκα πρωτη απο ολες....τα κοριτσακια μας θα ειναι φιλες!!!αλλα ας μην βιαζομαι εγω ειπαμε....θα το πουμε στην β' επιπεδου σιγουρα δηλαδη στις 17-12!!!σημερα εκλεισα το ραντεβου...

μαρκελλα λεγαν μια φιλη μου που δουλευαμε μαζι και ηταν και μια κουκλα...το ονομα το λατρεψα απο τοτε που το ακουσα και απο τοτε εψαξα τα παντα για τον βιο της αγιας μας και παντα ελεγα οτι αν κανω κοριτσι θα το βγαλω μαρκελα!!!!ηξερα οτι ειναι απο το νησι σας γι αυτο κιολας καποια στιγμη θελω να ερθω να παω να προσκυνησω και εκει στα βραχια που πεθανε/σκοτωθηκε....δεν θυμαμαι!!!

28xYp3.png

Καλησπέρα και από εμένα!!!! Ήμουν καλύτερα κατά τις 17:30 μέχρι και τις 18:30 ένα μπανάκι πρόλαβα να κάνω και αυτό με παρέα τον αντρούλη μου γιατί φοβόταν ε μετά πάλι τα ίδια 9 η πίεση και οι παλμοί 120...μόνο υπομονή μπορώ να κάνω!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

αγγελικακι μας δουλευεις???εστειλες το πρωτο μνμ στις 18.42 και περιμενες μεχρι το 18.43 και εγραψες το δευτερο!!!!αχαχχαχα πολυ ανηπομονο κοριτσι!!!

λιλιτακι μηπως να ξαναπαρεις τον γιατρο????γιατι ρε κοριτσι τετοιο πραγμα σημερα????το 9 ειναι η μεγαλη πιεση????μια χαρα δεν ειναι:rolleyes:εγω δεν θυμαμαι ποτε στην ζωη μου να μετρησα πιεση μεγαλη πανω απο 10:confused::confused:

28xYp3.png

τσερρυ μου στα βραχια τη απο κεφαλισε ο μπαμπας της και σε εκειο το σημειο εκει και ενα κομματι βραχου απο οπου τρεχει το αγιασμα. η αγια μας γιορταζει στις 22 ιουλιου,α το παρεις αποφαση να ρθεις καλυτερα θα ηταν να μην ειια στη γιορτη της 'η κοτα σε εκειες τις μερες γιατι γινεται παικος. θα χαρω πολυ να σας γνωρισω και να σας φιλοξενησουμε.

αγγελικακι την ξερω την γιορτη!!!μαλιστα μια φορα πηρα και την φιλη μου για να της ευχηθω και δεν ηξερε οτι εχει γιορτη!!!!

πολλοι ανθρωποι ανφισβητουν την αγιοτητα της και μεγαλο πολεμο της εχουν ανοιξει οπως γενικα στην εκκλησια και πολυ στεναχωριεμαι!!!αν ερθουμε θα ειναι καλοκαιρακι μιας και τοτε λογικα θα μπορουμε αλλα ετσι οπως παει αργει ακομα!!!παντως και γω θα χαρω να σε γνωρισω και απο κοντα...μαλιστα θα σε ενημερωσω νωριτερα οτι προκειτε να ερθουμε για να μας ετοιμασεις εκεινα τα ωραια που μας ελεγες προχθες οτι ετοιμαζζεις στην γιορτη σου:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

28xYp3.png

Διαφημίσεις

Από 12 πέφτει στο 9 απότομα!!! Πριν μείνω έγκυος τόση ήταν η πίεση μου 9 το πολύ 10 αλλά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης δεν έχει πέσει κάτω από 11 και τώρα πέφτει απότομα και χάνω τη γη κάτω από τα πόδια μου!!! Σημάδι τοκετού δεν ειναι είπε ο γιατρός ξεκούραση .ξαπλα,και μικρα τακτικά γεύματα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

εσυ προσπαθησε να τρως ξηρους καρπους αλατισμενους που κανουν και καλο και εχουν και αλατακι μπας και το ανεβασεις...τι να πω...σε καταλαβαινω!!!σκεψου οτι εγω καθε φορα που πηγαινω εχω 8 μεγαλη και 3 μικρη....καταλαβαινεις...ζω δεν ζω...

28xYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...