Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Katiamaxiking πως νιώθεις;Εγω έχω μια ανυπομονησία είναι η αλήθεια.Δεν κρατιέμαι που λέμε!Κ με διάθεση εννοείται στα ύψη όπως πάντα.

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Κορίτσια είμαι τεζα στο κρεβάτι με ζαλαδα πίεση χαμηλή πήρα το γιατρό και μου είπε να μέτρηση ζαχαρο μέτρησα και ευτυχώς ειναι οκ αλλά είπε να μείνω ξαπλα όλη μέρα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια είμαι τεζα στο κρεβάτι με ζαλαδα πίεση χαμηλή πήρα το γιατρό και μου είπε να μέτρηση ζαχαρο μέτρησα και ευτυχώς ειναι οκ αλλά είπε να μείνω ξαπλα όλη μέρα!!!

μηπως να στιψεις ενα χυμο φρεσκο πορτοκαλι και να φας και κατι αλμυρο.....

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Βρε και χυμό ήπια και αλμυρό έφαγα αλλά τίποτα θέμα με τη πίεση είχα πάντα αλλά με την εγκυμοσύνη είχε στρώσει η κατάσταση τώρα δεν ξέρω τι γίνεται...

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Περαστικά lilitaki (αθαν εδω...κατι εγινε με τον προηγουμενο λογαριασμο μου). Ξεκουράσω όπως σου είπε ο γιατρός και όλα θα πάνε καλά.

Περαστικά λιλιτάκι. Κάτσε ξαπλωμένη κι όλα θα φτιάξουν!!

Ευχαριστώ!!!Ακόμα στο κρεβάτι είμαι :-(

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Περαστικά lilitaki (αθαν εδω...κατι εγινε με τον προηγουμενο λογαριασμο μου). Ξεκουράσω όπως σου είπε ο γιατρός και όλα θα πάνε καλά.
Ευχαριστώ!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Lilittaki περαστικά!Ο γιατρός σου είπε να μετρήσεις σάκχαρο αλλά φαντάζομαι μέτρησες και την πίεση! Μείνε ξαπλωμένη και τρώγε ότι έχεις όρεξη. Προφανώς το μωράκι σου κατάλαβε ότι αν δεν κάνει κάτι αποκλείεται να καθίσεις στα αυγά σου και έβαλε τα μεγάλα μέσα;)

Εμένα πάλι ήσυχος είναι σήμερα :confused: και έχω αρχίσει να τα παίρνω:evil:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

αδιαθέτησα
μη στεναχωριεσαι κοριτσακι μου!τωρα θα ανοιξει ενα νεο κεφαλαιο.κοιτα να ηρεμησεις και να κανεις την εξωσωματικη σου γεματη αισιοδοξια!!
Καλημέρα κορίτσια!!!!!!!!

Τινγκερ, τι έγινε τελικά?????????

Έχουμε αγωνία. Θα πας για χοριακή?????

Κορίτσια, με πονάει ο απαυτος μου από την ένεση.. χαχα

και η κοιλίτσα μου πονάει. Σήμερα πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας... χιχιχι

σε λιγες μερες μου φαινεται θα ποναει και ο δικος μου απαυτος :tongue:

βαλε τα δυνατα σου αυτες τις μερες!!!!! ;)

αχ καντυ κοκκινιζω!!!!το μωρακι ειναι κουκλι...ειπαμε ειμαι καλουλα αλλα οχι και πιο ομορφη απο αυτο το πλασματακι!!!!
θα συμφωνησω με το κοριτσια!!!εισαι κουκλα!! :D
Ευχαριστώ!!!Ακόμα στο κρεβάτι είμαι :-(
περαστικα λιλιτακι!!

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια μου

σας διαβαζω καθε βραδυ αργα πριν κοιμηθω γιατι ειμαι καθε μερα στο τρεξιμο. Παρόλο που το σπιτι τελειωσε απο το βαψιμο την Κυριακή εγω μενω ακομη στα ενοικιαζομενα την Δευτερα και την μιση την Τριτη ελειπα οποτε το καθαρισμα ξεκινησε την Τεταρτη. Εγω η μανα μου μια καθαριστηρια και ο αντρας μου και παλι δεν τελειωσαμε. Καναμε μπαλκονια, κουφωματα, τζαμια μεσα εξω,μπανιο, στησαμε μια μικρη βιβλιοθηκη και καθαρισαμε τα βιβλια ενα ενα απο αλλες 3, η κουζινα ολοκληρη, ντουλαπια, μαχαιροπηρουνα, πιατα, ποτηρια και το ψυγειο ολο σαπουνισμα με χλωρινη. Πολυφωτα, καλοριφερ. Μεταφεραμε το γραφειο διπλα απο την τραπεζαρια με υπολογιστες και χιλιαδες πραγματα μεσα στα συρταρια και στα ντουλαπια του που ξανατοποθετηθηκαν ενα-ενα. Ντουλαπες καθαρισμα και ξεκαθαρισμα καποια ρουχα που θα ξεφορτωθουμε. Αυριο θα ερθει ενας τεχνιτης να περασει ενα λουστρο στο παρκε του παιδικου. Καλα θα ηταν να κανουμε και στο σαλονι που εχει παρκε αλλα πρεπει να βγουν ολα τα επιπλα και τωρα ειναι αδυνατο. Και απο αυριο το απογευμα θα αρχισω να πλενω κουρτινες -13 σε συνολο με τα ρεντο και καποιες διακοσμητικες της κρεββατοκαμμαρας-και ευελπιστω στην αρχη της αλλης εβδομαδας να στρωσω και τα χαλια και να μπω στο σπιτι. Θελω να τελειωσουν όλα και να μπω μεσα και να το απολαυσω ετοιμο. Αν δεν δουλεβα σημερα αλλα και Σαββατο και Κυριακη πρωι μέχρι την Κυριακη το απογευμα θα ήταν όλα ετοιμα αλλα.... τι να κανω.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Τικερ μου μην χανεις την πιστη σου εχω ερθει στην θεση σου πολλες φορες στα 3 χρονια που προσπαθουσα. Σκεψου ότι στην πραγματικη καθυστερηση που ειχα το τεστ το εκανα 3 μερες μετα γιατι δεν πιστευα ότι μπορει να ειμαι εγκυος!!!

cherry τι Ανεστης τι Μαρκελλα δεν εχει σημασια, το πρωτο μωρακι σου ειναι οπότε θα ειναι ενα θαυμα οπως και να εχει!!! Απλα μην βιαστεις να παρεις τιποτα σε χρωμα ροζ ή γαλαζιο:D!!! Κατι φιλους μας τους ελεγαν αγορι σχεδον μεχρι το τελος και τελικα ήταν κοριτσι:shock:

maria maraki βαλε κατω τομ συζυγο και ξεζουμισε τον, καλη επιτυχια κοριτσακι!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Τικερ μου μην χανεις την πιστη σου εχω ερθει στην θεση σου πολλες φορες στα 3 χρονια που προσπαθουσα. Σκεψου ότι στην πραγματικη καθυστερηση που ειχα το τεστ το εκανα 3 μερες μετα γιατι δεν πιστευα ότι μπορει να ειμαι εγκυος!!!

cherry τι Ανεστης τι Μαρκελλα δεν εχει σημασια, το πρωτο μωρακι σου ειναι οπότε θα ειναι ενα θαυμα οπως και να εχει!!! Απλα μην βιαστεις να παρεις τιποτα σε χρωμα ροζ ή γαλαζιο:D!!! Κατι φιλους μας τους ελεγαν αγορι σχεδον μεχρι το τελος και τελικα ήταν κοριτσι:shock:

maria maraki βαλε κατω τομ συζυγο και ξεζουμισε τον, καλη επιτυχια κοριτσακι!!!!

Γεια σας κοριτσια μου

σας διαβαζω καθε βραδυ αργα πριν κοιμηθω γιατι ειμαι καθε μερα στο τρεξιμο. Παρόλο που το σπιτι τελειωσε απο το βαψιμο την Κυριακή εγω μενω ακομη στα ενοικιαζομενα την Δευτερα και την μιση την Τριτη ελειπα οποτε το καθαρισμα ξεκινησε την Τεταρτη. Εγω η μανα μου μια καθαριστηρια και ο αντρας μου και παλι δεν τελειωσαμε. Καναμε μπαλκονια, κουφωματα, τζαμια μεσα εξω,μπανιο, στησαμε μια μικρη βιβλιοθηκη και καθαρισαμε τα βιβλια ενα ενα απο αλλες 3, η κουζινα ολοκληρη, ντουλαπια, μαχαιροπηρουνα, πιατα, ποτηρια και το ψυγειο ολο σαπουνισμα με χλωρινη. Πολυφωτα, καλοριφερ. Μεταφεραμε το γραφειο διπλα απο την τραπεζαρια με υπολογιστες και χιλιαδες πραγματα μεσα στα συρταρια και στα ντουλαπια του που ξανατοποθετηθηκαν ενα-ενα. Ντουλαπες καθαρισμα και ξεκαθαρισμα καποια ρουχα που θα ξεφορτωθουμε. Αυριο θα ερθει ενας τεχνιτης να περασει ενα λουστρο στο παρκε του παιδικου. Καλα θα ηταν να κανουμε και στο σαλονι που εχει παρκε αλλα πρεπει να βγουν ολα τα επιπλα και τωρα ειναι αδυνατο. Και απο αυριο το απογευμα θα αρχισω να πλενω κουρτινες -13 σε συνολο με τα ρεντο και καποιες διακοσμητικες της κρεββατοκαμμαρας-και ευελπιστω στην αρχη της αλλης εβδομαδας να στρωσω και τα χαλια και να μπω στο σπιτι. Θελω να τελειωσουν όλα και να μπω μεσα και να το απολαυσω ετοιμο. Αν δεν δουλεβα σημερα αλλα και Σαββατο και Κυριακη πρωι μέχρι την Κυριακη το απογευμα θα ήταν όλα ετοιμα αλλα.... τι να κανω.

Σευχαριστώ νένα!!!!

Καλέ έγκυες γυναίκες δεν κάθεστε να ξεκουραστείτε λιγάκι, όλες δουλειές κάνετε....... Κοιμηθείτε τώρα γιατί μεά θα έχετε πολύ τρέξιμο :tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...