Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Έχω ξυπνήσει 05.30 το πρωί κ πίνω καφέ στην κουζίνα. Ξύπνησα από τις δυνατές αστραπές και βροντές. Έξω ρίχνει χαλάζι. Προσπαθώ να σκεφτώ τον τρόπο που θα μπορέσω να πάω για τη χοριακή αλλά δε βρίσκω λύση. Με αυτό τον καιρό, δεν μπορούμε να πάμε με τον άντρα μου και τον μικρό στο διαγνωστικό! Είναι 20 λεπτά απόσταση. Ούτε μόνη μου μπορώ να πάω. Δεν οδηγώ συχνά και φοβάμαι να το πάρω το αμάξι με αυτό τον καιρό. Για να πάρω ραδιοταξί να με πάει και να με φέρει.. είναι πολυ μεγάλο το κοστος. Υποθέτω κάποιες ξέρετε τα κόστη των ταξί στην επαρχία. Άσε ότι δεν έχω τόσα μετρητά! Δεν ξέρω τι να κάνω! Η πιο εύκολη λύση, αν κόψει λίγο αυτός ο κατακλυσμος, να πεταχτεί ο άντρας μου σε κάποιο φαρμακείο, που δεν έχουμε και πολύ κοντά, και να μου πάρει ένα τεστ. Και οκ.. ξέρετε ότι τα απεχθάνομαι τα τεστ.. αλλά δε μπορώ να μην κάνω τίποτα 9η μέρα. Άντε να ηρεμήσω και να κοιμηθώ εγώ τώρα..! 

Καλημέρα!!! Τι έγινε τελικα;; έφτιαξε ο καιρος ώστε να πας για χοριακή;; όλα να πάνε καλά!!! Περιμένουμε!!

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

θα σας πω πρωτα τα νεα γιατι το λιλιτακι ειναι με το ενα ματι κλειστο!!!!

το μικρακι μου ειναι μια χαρα, μεγαλωσε, ομορφυνε, ζωηρεψε και ΜΑΛΛΟΝ ειναι κοριτσακι!!!!αχχαχαχαχα

Τέλεια!!!και εγώ τώρα που σε είδα με κοριτσάκι σε φαντάζομαι!!!γερό να είναι.....

Εγώ πάλι έχω τρομερό τράβηγμα εκεί κάτω. Όταν πάω να σηκωθώ μου κάνει έναν τρομερό πόνο. Νιώθω σα να έχω καρφιά εκεί κάτω ή σα να μου έκαναν ράμματα και να με τραβάν.

άντε να πέφτουν τα στοιχήματα!!:P:p:p:p:p

εγώ κορίτσια..είμαι υπερβολικά αγχωμένη....

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τιγκερ για να είσαι αγχωμένη αρα δε σου ήρθε! Τρέχα στο μικροβιολογικό και πες τους να στα βγάλουν γρήγορα. Περιμένωωωωωωωωωωωω

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

388002_331154760231873_2010751899_n.jpg

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!

Τσερρυ αυτό το κοριτσάκι μου θυμίζει εσένα! Κάπως έτσι το φαντάζομαι και το δικό σου! Καλά ο άντρας σου θα χαζέψει με δύο κούκλες μέσα στο σπίτι.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

ότι είμαι καθαρή είμαι..

πλάκα θα έχει..πριν βγουν να μου έρθει..

Όχι δε θα σου έρθει! Κι εγώ το φοβόμουν αυτό αλλά ακόμη να μου έρθει;) Έδωσες αίμα;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

καλημερα κουκλες!!!!τινκερ περιμενουμε...κανε γρηγορα θα φαω το τα νυχια μου!!!!

μαρμινακι λες να εχουμε τετοιο κουκλι???εγω σαν μωρο δεν μπορω να πω οτι ημουν πανεμορφο...ετσι με βλεπω εγω δηλαδη...οι αλλοι λεν αλλα!!!ο αντρας μου παλι ηταν ενα κουκλι ζωγραφιστο!!!εχουμε 2 μωρουδιακες φωτογραφιες μεγαλες σε κορνιζα διπλα διπλα και οποιον και να ρωτησω να ξεχωρισει ποιο μωρο ειναι ποιος μας τα λεει αναποδα!!!!

παντως ρε κοριτσια πεστε με ψωνιο, πεστε οτι θελετε....αν ειναι κοριτσι θαλω να μοιαξει εμενα μονο!!!!αχ δεν ξερω πως θα το κανω αυτο...:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

πάντως εσύ τώρα είσαι κουκλάρα!!!θα έχει σίγουρα γονίδια από σένα...

πήγα το αργότερο μέχρι τις 10 θα ξέρω..

μου είπε θα τις κάνει γρήγορα

1533345xcnw09g7xt.gif

ωραια τινκερ!!!περιμενουμε...εγω θα ειμαι μεσα κατα διαστηματα!!!

ευχαριστω για τα καλα σου λογια....εμεςι δεν βλεπουμε ουτε μια φωτο σου:( να ξερουμε με ποιο κοριτσι μιλαμε...

αχ!δεν ξερω...το ειχα συνηθισει το ανεστακι μου...τωρα δεν ξερω πως να συμπεριφερθω!!!

η αδερφη μου παντως λυπαται τον αντρα μου!!!!λεει 2 γυναικες μανα και κορη και μαλιστα κριοι και οι 2....θα περασεις δυσκολα!!!!

ουφ ας μην το δενω κομπο...δεν ξερουμε ακομη και ενα εχει σημασια!!!το μικρακι μου ειναι μια χαρα γερο!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

ωραια τινκερ!!!περιμενουμε...εγω θα ειμαι μεσα κατα διαστηματα!!!

ευχαριστω για τα καλα σου λογια....εμεςι δεν βλεπουμε ουτε μια φωτο σου:( να ξερουμε με ποιο κοριτσι μιλαμε...

αχ!δεν ξερω...το ειχα συνηθισει το ανεστακι μου...τωρα δεν ξερω πως να συμπεριφερθω!!!

πρέπει να βλέπεις ..αν όχι θα το κοιτάξω...

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

μια με νυφικο εσυ εισαι????αχ νομιζα ειναι απο περιοδικο!!!!ποσο κουκλα!!!!

ναι εγώ είμαι..απλά δεν μου τις ξεκλείδωσε και φαίνεται το σήμα του

1533345xcnw09g7xt.gif

Ευχαριστούμε πολύ:P Εύχομαι κι εσύ να μείνεις πολύ πολύ σύντομα έγκυος και να μη χρειαστείς εξωσωματική. Όπως είπαν και τα κορίτσια υπομονή και το πολυπόθητο θα έρθει.

Σε ευχαριστώ πολύ Marmin. ;)

Cherry με το καλό το κοριτσάκι σου.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...