Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

καλά,δν το πιστεύω! Μείνατε σχεδόν όλες....Ποια έκανε την αρχή.....Μαριούλα, εσύ; Την luna δεν έβαλες. Η Nenos χαθει....Την baby girl, Elenaki, iriniv, trelokouneli δεν τις θυμάμαι!

ΚΑΛΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ Κ ΕΓΩ ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΤΙΣ ΘΥΜΑΜΑΜΑΙ

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

marioula1234 (αγορακι) Π.Η.Τ=25/10/2012

lilitaki (αγορακι) Π.Η.Τ=3/12/2012

marmin (αγορακι) Π.Η.Τ= 06/12/2012

λουνα (αγορακι) Π.Η.Τ=09/01/2013

aggelikaki ( κοριτσακι??? ) Π.Η.Τ= 2/2/2013

nena38 ( ??? ) Π.Η.Τ= 6/3/2013

deppa ( ??? ) Π.Η.Τ=

ΝΤΕΠΠΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΣΒΗΣΑ ΑΠΟ την αλλη λιστα και σε προσθαισα σε αυτη :Pαντε 4 κοριτσια εμειναν μονο να μεινουν εγκυες με το καλο να τις βαλουμε και εκεινες σε αυτη την υπεροχη λιστα!!!:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

και τωρα τα νεα μου...λοιπον την 9η με 10η μερα απο την εμβρυομεταφορα ειχα το απογευμα ναυτιες αυτο συνεχιστηκε και συνεχιζεται ακομα δηλαδη την 11η μερα το βραδυ ειδα και λιγο ροζ και ολη την επομενη μερα καφε αυτο το ξαναειδα και την 13η μερα ,την 13η μερα πηγα για χοριακη και ηταν 128 μετα ξαναπηγα την 15η μερα και ηταν 317 και εκανα και μια 3η 4 μερες αργοτερα και πηγε 2200 σημερα εκανα και τον πρωτο υπερυχο ο οποιος μας εδειξε ενα σακουλακι 6 χιλιοστων βεβαια δεν εχω και πολυ εμπιστοσυνη γιατι δεν τον εκανα στον γιατρο μου αλλα σε μια αλλη εδω που ειμαι διακοπες και δεν την ηξερα αλλα επειδη ειχα σκασει να δω τι γινεται πηγα τι το ηθελα περισσοτερο με αγχωσε στο τελος μου ειπε οτι μπορει να υπαρχει κι αλλος σακος και να μην φαινεται ακομα...δεν ξερω αν πρεπει να χαρω ακομα η να αγχωθω!!απο την τελευταια περιοδο τωρα ειμαι 5 εβδομαδων και 4 ημερων δεν θα επρεπε να δουμε κατι παραπανω???ουφ δεν ξερω τι με επιασε σημερα!!!δεν με πειραζει για το ενα να σας πω την αληθεια μεσα μου αυτο ηθελα κιολας αλλα φοβαμαι....ωραια σακο ειδαμε θα εχει κατι αυτος ο σακος μεσα???τωρα υπομονη μεχρι τις 20 που θα επιστρεψω και θα παω στον γιατρο μου ελπιζω εκει να δω κατι περισσοτερο!!αυτα ηταν τα νεα μου!!!!!!!!

μπράβο!!Συγχαρητήρια σου εύχομαι να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Ντεππα επιτέλους απ' ότι βλέπω το ανακοίνωσες! Η Μαριούλα έχει απόλυτο δίκιο είδες αυτό ακριβώς που έπρεπε να δεις ηρέμησε και απόλαυσε την πιο όμορφη περίοδο της ζωής σου έχεις ακόμη πολλά να ζήσεις. Κάθε φορά που μαθαίνω πως κάποια σας είναι έγκυος συγκινούμαι τόσο πολύ θυμάμαι τη δική μου φορά που το έμαθα και έκλαιγα από τη χαρά και την αγωνία που είχα τραβήξει και ο αντρούλης μου με κοίταζε και προσπαθούσε να καταλάβει τι μου είπε η γυναικολόγος. Είναι τώρα και οι ορμόνες της εγκυμοσύνης και με το ζόρι κρατιέμαι να μη βάλω τα κλάματα. Εύχομαι όλα τα κοριτσάκια μας σύντομα πολύ σύντομα και πριν γεννήσω να μείνουν έγκυες.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

κοριτσάκια κι εγώ για κανα δυο μέρες δε με βλέπω να μπαίνω αλλά όχι γιατί θα πάω διακοπές αλλά γιατί θα αυτοεξοριστώ. Ο άντρας μου με ένα φίλο του θα βάψουν το σπίτι και κάτι ψιλομερεμέτια και η έγκυος πρέπει να φύγει μακριά :|:P Θα πάω λοιπόν στη μαμά μου - κοινόβιο. Εκεί δεν έχει ιντερνετ και τέτοια και ευτυχώς θα είμαι μόνη μου γιατί έτσι όπως είμαι εγώ από την εγκυμοσύνη δε σηκώνω και πολλά πολλά μπορεί κάτι ψιλό να πει η μαμά και να ανάψω και δύο εικοσιτετράωρα μαζί όλο και κάτι θα έλεγε:tongue: Σκέφτομαι και το καλό της υπόθεσης ότι για μία και μοναδική φορά θα έχω τόσο χρόνο κατά δικό μου να κάνω ότι θέλω και μάλλον θα είναι και η μοναδική. Θα μου λείψει βέβαια λίγο ο αντρούλης μου αλλά θα αντέξω. Μόνο τόση ζέστη να μην είχε.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

μπράβο!!Συγχαρητήρια σου εύχομαι να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη!!!

πωπω βρε tinkerbell μου ξεχαστηκα και σε εβγαλα απο την λιστα ενω εσυ μπαινεις και μας λες τα νεα σου που κ που...αν δεν κανω λαθος εκανες σπερματεγχυση τον ιουλιο???τι εγινε τελικα?

83tdp2.pngcWE4p3.png

πωπω βρε tinkerbell μου ξεχαστηκα και σε εβγαλα απο την λιστα ενω εσυ μπαινεις και μας λες τα νεα σου που κ που...αν δεν κανω λαθος εκανες σπερματεγχυση τον ιουλιο???τι εγινε τελικα?

αποτύχαμε και πάλι..αλλά δεν πειράζει ..πάμε δυναμικά για το επόμενο βήμα!!!:P..τώρα θα χαλαρώσω και σιγά-σιγά θα ετοιμαστώ και ψυχολογικά αλλά και με τις απαραίτητες εξετάσεις!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

κοριτσάκια κι εγώ για κανα δυο μέρες δε με βλέπω να μπαίνω αλλά όχι γιατί θα πάω διακοπές αλλά γιατί θα αυτοεξοριστώ. Ο άντρας μου με ένα φίλο του θα βάψουν το σπίτι και κάτι ψιλομερεμέτια και η έγκυος πρέπει να φύγει μακριά :|:P Θα πάω λοιπόν στη μαμά μου - κοινόβιο. Εκεί δεν έχει ιντερνετ και τέτοια και ευτυχώς θα είμαι μόνη μου γιατί έτσι όπως είμαι εγώ από την εγκυμοσύνη δε σηκώνω και πολλά πολλά μπορεί κάτι ψιλό να πει η μαμά και να ανάψω και δύο εικοσιτετράωρα μαζί όλο και κάτι θα έλεγε:tongue: Σκέφτομαι και το καλό της υπόθεσης ότι για μία και μοναδική φορά θα έχω τόσο χρόνο κατά δικό μου να κάνω ότι θέλω και μάλλον θα είναι και η μοναδική. Θα μου λείψει βέβαια λίγο ο αντρούλης μου αλλά θα αντέξω. Μόνο τόση ζέστη να μην είχε.

δεν πειραζει μαρμιν μου υπομονη!θα περασει;) εγω ξεχασα να σας πω βρηκα πολυ φθηνη γκαρσονιερα να ενοικιασω στην ροδο γιατι οπως σας ειχα πει ο γυναικολογος μου θελει να μενω στην ροδο 10-15 μερες πριν την γεννα ε βαλτε τοσες μερες πριν την γεννα συν αλλες πεντε μερες που θα ειμαι στο νοσοκομειο συν αλλες 1-2 μερες να συνελθω για να ταξιδεψω εεεε βγαινουν πολλες μερες για να παμε σε ξενοδοχειο καλυτερα η γκαρσονιερα...ετσι δεν ειναι?

83tdp2.pngcWE4p3.png

αποτύχαμε και πάλι..αλλά δεν πειράζει ..πάμε δυναμικά για το επόμενο βήμα!!!:P..τώρα θα χαλαρώσω και σιγά-σιγά θα ετοιμαστώ και ψυχολογικά αλλά και με τις απαραίτητες εξετάσεις!!!

:(:(:(λυπαμαι γλυκια μου αλλα χαιρομαι που το πηρες ψυχραιμα:P ολα θα γινουν στην ωρα τους θα δεις:P:p:p

83tdp2.pngcWE4p3.png

δεν πειραζει μαρμιν μου υπομονη!θα περασει;) εγω ξεχασα να σας πω βρηκα πολυ φθηνη γκαρσονιερα να ενοικιασω στην ροδο γιατι οπως σας ειχα πει ο γυναικολογος μου θελει να μενω στην ροδο 10-15 μερες πριν την γεννα ε βαλτε τοσες μερες πριν την γεννα συν αλλες πεντε μερες που θα ειμαι στο νοσοκομειο συν αλλες 1-2 μερες να συνελθω για να ταξιδεψω εεεε βγαινουν πολλες μερες για να παμε σε ξενοδοχειο καλυτερα η γκαρσονιερα...ετσι δεν ειναι?

σαφώς εάν είναι και οικονομική γιατί φαντάζομαι κανένα μήνα σίγουρα θα τον φάτε. Αληθεια το μωράκι τόσο μικρό δε θα έχει πρόβλημα να κάνει τέτοιο ταξίδι;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

και τωρα τα νεα μου...λοιπον την 9η με 10η μερα απο την εμβρυομεταφορα ειχα το απογευμα ναυτιες αυτο συνεχιστηκε και συνεχιζεται ακομα δηλαδη την 11η μερα το βραδυ ειδα και λιγο ροζ και ολη την επομενη μερα καφε αυτο το ξαναειδα και την 13η μερα ,την 13η μερα πηγα για χοριακη και ηταν 128 μετα ξαναπηγα την 15η μερα και ηταν 317 και εκανα και μια 3η 4 μερες αργοτερα και πηγε 2200 σημερα εκανα και τον πρωτο υπερυχο ο οποιος μας εδειξε ενα σακουλακι 6 χιλιοστων βεβαια δεν εχω και πολυ εμπιστοσυνη γιατι δεν τον εκανα στον γιατρο μου αλλα σε μια αλλη εδω που ειμαι διακοπες και δεν την ηξερα αλλα επειδη ειχα σκασει να δω τι γινεται πηγα τι το ηθελα περισσοτερο με αγχωσε στο τελος μου ειπε οτι μπορει να υπαρχει κι αλλος σακος και να μην φαινεται ακομα...δεν ξερω αν πρεπει να χαρω ακομα η να αγχωθω!!απο την τελευταια περιοδο τωρα ειμαι 5 εβδομαδων και 4 ημερων δεν θα επρεπε να δουμε κατι παραπανω???ουφ δεν ξερω τι με επιασε σημερα!!!δεν με πειραζει για το ενα να σας πω την αληθεια μεσα μου αυτο ηθελα κιολας αλλα φοβαμαι....ωραια σακο ειδαμε θα εχει κατι αυτος ο σακος μεσα???τωρα υπομονη μεχρι τις 20 που θα επιστρεψω και θα παω στον γιατρο μου ελπιζω εκει να δω κατι περισσοτερο!!αυτα ηταν τα νεα μου!!!!!!!!

Άντε βρε κοριτσάκι μου χαλάρωσε και απόλαυσετο από εδώ και πέρα 'ολα τέλεια θα δείς!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

σαφώς εάν είναι και οικονομική γιατί φαντάζομαι κανένα μήνα σίγουρα θα τον φάτε. Αληθεια το μωράκι τόσο μικρό δε θα έχει πρόβλημα να κάνει τέτοιο ταξίδι;

marmin μου 160 ευρω ειναι ο μηνας παρα πολυ οικονομικη ειναι:P οσο για το μωρακι αμετρητες κοπελες γεννανε σε αλλο μερος απο εκεινο που μενουν 6 ωρες ταξιδι ειναι δεν παθαινει τιποτα;)

83tdp2.pngcWE4p3.png

Μαρμιν. θελω να σε ρωτήσω κάτι. Εσύ είχες μία σάλπιγγα διαβατή, σωστά; Για να κάνεις σπερματέγχυση έκανες συνέχεια παρακολούθηση και όταν η ωορρηξία ήταν από την ακλή πλευρά, τότε κάνατε την σπερματ;;;Το σπέρμα του άντρα σου σε τι κατάσταση βρισκόταν;;;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Μαρμιν. θελω να σε ρωτήσω κάτι. Εσύ είχες μία σάλπιγγα διαβατή, σωστά; Για να κάνεις σπερματέγχυση έκανες συνέχεια παρακολούθηση και όταν η ωορρηξία ήταν από την ακλή πλευρά, τότε κάνατε την σπερματ;;;Το σπέρμα του άντρα σου σε τι κατάσταση βρισκόταν;;;

Ναι μάρτζι μου εμένα η δεξιά ωοθήκη ήταν καλή αλλα από αριστερά έκανα πάντα ωορρηξία. Σπερματέγχυση κάναμε στην αρχή με δικά μου ωάρια και δεν περιμέναμε να είναι από δεξιά. Η μόνη φορά όμως που πέτυχε ήταν και αυτή που έκανα ένα ωάριο δεξιά με κλομιφαιν χωρίς να ξέρω βέβαια πιο ήταν αυτό που γονιμοποιήθηκε απλά όταν είδα καλό ωάριο δεξιά ησύχασα και είπα τώρα αν θέλει και η Παναγία θα γίνει. Το σπέρμα του αντρούλη μου ήταν πολύ καλό παντα λίγο στην κινητικότητα έπασχε αλλά το ισορροπούσε η ποσότητα και ο ουρολόγος είπε κανένα πρόβλημα αλλά έτσι κι αλλιώς με τη σπερματέγχυση γινόταν σούπερ

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...