Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Ούτε η Τσέρρυ γύρισε από το γιατρό ούτε η Κάντυ από τον καφέ. :confused::confused:

Η Μάρτζι δεν μπήκε σήμερα νομίζω

Νένα κι εσύ. Ελπίζω να περνάς καλά με τον άντρα σου και γι' αυτό να μας ξέχασες.

Λιλιτάκι σε πήρε ο ύπνος;

Εδω είμαι περιμένω τα νέα της τσέρι για να κοιμηθώ...αλλά δεν ξέρω πόσο θα αντέξω... Κορίτσια σήμερα εχω τρέλες εξαψεις εκεί που είμαι μια χαρά εκεί λιωνω από τη ζεστή γίνομαι μούσκεμα και βάζω κλιματιστικό ο αντρούλης μου ειναι με χειμωνιατικες πυζαμες!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εδω είμαι περιμένω τα νέα της τσέρι για να κοιμηθώ...αλλά δεν ξέρω πόσο θα αντέξω... Κορίτσια σήμερα εχω τρέλες εξαψεις εκεί που είμαι μια χαρά εκεί λιωνω από τη ζεστή γίνομαι μούσκεμα και βάζω κλιματιστικό ο αντρούλης μου ειναι με χειμωνιατικες πυζαμες!!!

Εσύ είσαι και έγκυος και οι ορμόνες στα ύψη. Στην αναμονή στην γυναικολόγο η βεντάλια μου πήγε σφεντόνα... και γω πολύ ζεσταίνομαι... Θα με περνάνε για τρελή!

Αχ μαρμιν και λιλιτάκι, σε λίγο θα μυρίζει το σπίτι σας μωρουδίλα, τρελαίνομαι γι αυτή την μυρωδιά είναι μεθυστική!!!

καλα γυρησα εγω και η Τσερρυ ακομα?????????????

ΜΑΡΑΚΙ πολυ καλα τα νεα σου!!!μπραβο κοριτσι μου με μια τεραστια χοριακη σου ευχομαι!!!!

ουτε εμενα με πονεσε η πρεγκνυλ ουτε που την καταλαβα και την εκανα και μονη μου:rolleyes:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Εσύ είσαι και έγκυος και οι ορμόνες στα ύψη. Στην αναμονή στην γυναικολόγο η βεντάλια μου πήγε σφεντόνα... και γω πολύ ζεσταίνομαι... Θα με περνάνε για τρελή!

Αχ μαρμιν και λιλιτάκι, σε λίγο θα μυρίζει το σπίτι σας μωρουδίλα, τρελαίνομαι γι αυτή την μυρωδιά είναι μεθυστική!!!

Πόσα χρόνια τη περιμένω αυτή τη μυρωδιά...

hnNfp2.png

QBMLp2.png

καλα γυρησα εγω και η Τσερρυ ακομα?????????????

ΜΑΡΑΚΙ πολυ καλα τα νεα σου!!!μπραβο κοριτσι μου με μια τεραστια χοριακη σου ευχομαι!!!!

ουτε εμενα με πονεσε η πρεγκνυλ ουτε που την καταλαβα και την εκανα και μονη μου:rolleyes:

Σευχαριστώ Κάντυ μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

οι ευχές σας έπιασαν και σε μένα, είστε το γούρι μου! ;););)

Διαφημίσεις

Εγώ πάλι έχω τρομερό τράβηγμα εκεί κάτω. Όταν πάω να σηκωθώ μου κάνει έναν τρομερό πόνο. Νιώθω σα να έχω καρφιά εκεί κάτω ή σα να μου έκαναν ράμματα και να με τραβάν.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

θα σας πω πρωτα τα νεα γιατι το λιλιτακι ειναι με το ενα ματι κλειστο!!!!

το μικρακι μου ειναι μια χαρα, μεγαλωσε, ομορφυνε, ζωηρεψε και ΜΑΛΛΟΝ ειναι κοριτσακι!!!!αχχαχαχαχα

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

το μικρακι μου ειναι μια χαρα, μεγαλωσε, ομορφυνε, ζωηρεψε και ΜΑΛΛΟΝ ειναι κοριτσακι!!!!αχχαχαχαχα

εχω ακουσει πολλες φορες το κοριτσι να γινεται αγορι αλλα το αγορι πως εγινε κοριτσι????????????παντως γελαω μονη μου θυμαμαι που το αποκαλουσαμε ολες Ανεστακο το καημενακι θα εχει φριξει απο την κοιλια ακομα!!!!!!!δεν φανταζχομαι να σας πειραξε???σημασια εχει οτι ειναι καλα ετσι??????

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Εγώ πάλι έχω τρομερό τράβηγμα εκεί κάτω. Όταν πάω να σηκωθώ μου κάνει έναν τρομερό πόνο. Νιώθω σα να έχω καρφιά εκεί κάτω ή σα να μου έκαναν ράμματα και να με τραβάν.

οταν λεω εγω οτι εχει ερθει η ωρα σου εσυ θελεις και 2 βδομαδες ακομα:tongue::tongue:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Μπράβοοοοοο που όλα ειναι καλα!!!!!!!! Άντε να αυξάνονται οι νύφες!!! Χαχαχα καλό πάλι και αυτό!!! Παω για νανάκια με πολύ ωραία νέα!!! Καληνύχτα σας όμορφες!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Καληνύχτα λιλιτάκι!!

Τσέρι, κορίτσάκι??? ΤΙ καλά??? Χαίρομαι που είναι καλά το μπουμπουκάκι σας και πάντα έτσι να είναι!!!!

όντως όπως λέει και η κάντυ, το αγοράκι δύσκολα να γίνει κορίτσι, αλλά γερό να είναι και ότι θέλει ας είναι!!!!!!!!!!!

Τσέρρυ μπράβο! Η αλήθεια είναι πως δεν εκπλήσομαι γιατί από την αρχή δε μου κολλούσες με αγοράκι αν θυμάσαι στο είχα πει. Βέβαια απ' ότι κατάλαβα δεν είναι και σίγουρο. Πότε θα μάθουμε σίγουρα και πότε είναι το επόμενο ραντεβού σου για φωτογράφηση;

Κάντυ λες να είναι σημείο τα πονάκια αυτά;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Τσέρρυ μπράβο! Η αλήθεια είναι πως δεν εκπλήσομαι γιατί από την αρχή δε μου κολλούσες με αγοράκι αν θυμάσαι στο είχα πει. Βέβαια απ' ότι κατάλαβα δεν είναι και σίγουρο. Πότε θα μάθουμε σίγουρα και πότε είναι το επόμενο ραντεβού σου για φωτογράφηση;

Κάντυ λες να είναι σημείο τα πονάκια αυτά;

ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ετσι ακριβως λεω και το ειπα και απο προχθες που παραπονιεσαι για το π@π@κι σου!!!!!ετοιμασου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!γιατι καποιος αλλος ειναι ετοιμος!!!!!!!!!!!!μην σε βρει απροετοιμαστη

qWD1p2.png

xdgMp2.png

μαρακι η Παναγια ειναι μεγαλη και η λιστα μας γουρλιδικη!!!!εδω που εισαι σιγουρα θα μεινεις!!!!!!μακαρι να τελειωσει εδω η περιπετεια σου και να μην ξανασχοληθουμε με τα αυγα και με την πρεγκνυλ που οπως λες ποναει!!!

κοριτσια το τι γελοιο καναμε στον υπερυχο δεν περιγραφεται...να σας θυμιζω οτι ο πεθερος μου κερασε ολο το καπη και εκεινο το βραδυ μας ειχε φερει και τουρτα!!!χαχααχ σημερα κοιμοταν και ακομη το νεο δεν το ξερει....οταν το μαθει θελω να ειμαι μπροστα να δω την φατσα του!!!!

ειδες καντυ καμια φορα...πραγματικα κοριτσια το ειδαμε 10 φορες την προηγουμεννη φορα...προφανως ομως ηταν ομφαλιος λωρος....σημερα η γιατρος το εψαχνε πολυ ωρα και το μωρο ηταν με τα ποδια ανοιχτα συνεχεια...και ηταν και πολυ ζωηρη!!!παρ'ολα αυτα μας ειπε να μην το πουμε σιγουρα για να το δουμε ξανα σε 20 μερες που θα παω...

ετσι ειπε και την αλλη φορα και γω εγραψα στο φβ ιτσ α μποι!!!!εχει και ενα πολυ καλο η ιστορια απο ρουχακια δεν θα χρειαστει να παρω τιποτα μιας και η κολλητη μου και η αδερφη του αντρα μου εχουν κοριτσια και απειρα ρουχακια!!!!και το ονομα αυτης...Μαρκελλα!!!θα σταματησω τις προσφωνησεις ομως γιατι τοσο καιρο λεμε το ανεστακι το ανεστακι και μας την εσκασε!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...