Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Μαράκι ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ εύχομαι ολόψυχα να τελειώσουν τα βάσανα σου εδώ. Κάτι μου λέει ότι 21 Νοεμβρίου που είναι και γιορτή της Παναγίας μας θα δεις και θετική χοριακή. Να την παρακαλάς πολύ αυτές τις μέρες και να έχεις θετική σκέψη. Κι εμένα η πρεγκνυλ με πονούσε αλλά ειδικά την τελευταία φορά (που ήταν και η πετυχημένη) πόνεσα τόσο πολύ που άρχισα να γελάω για να μην τσιρίξω αλλά χαλάλι γιατί σε λίγο πρώτα ο Θεός θα έχω αγκαλίτσα τον παίδαρο μου.
ποναει η ενεση??? :confused: :confused:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν ξέρω πως δεν έσκασε αυτή η αυγουλάρα...

Σευχαριστώ πολύ Μαράκι μου και ελπίζω να τελειωσουν τα βασανά μας και για τς 2 μας αυτό το μήνα!!! ;););););)

ναι κοριτσακι μου!!!

χαιρομαι που εισαι τοσο χαρουμενη :D :D

και ναι,στις 21 ειναι της παναγιας!!να προσευχεσαι και θα σου στειλει το μωρακι σου :D

ποναει η ενεση??? :confused: :confused:

όχι καλέ δεν πονάει..αλλά εκείνη την ώρα θα νιώσεις το υγρό..2 λεπτά υπόθεση μετά θα το ξεχάσεις...

tinker ακόμα καθαρή;

ναι!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

21 Νοεμβρίου είναι τα εισόδια της Θεοτόκου δηλαδή όταν οι γονείς της την αφιέρωσαν στο Ναό σύμφωνα με το "τάμα" τους πριν τη συλλάβουν καν.

Η ένεση πονάει αλλά όπως είπε η Μαρία το φάρμακο δεν είπα τίποτα τόσο καιρό για να μη σας προειδεάσω αλλά μια και το ανέφερε η Μαρία... Όμως μην φοβάσαι δεν είναι και τίποτα θα είσαι χαλαρή εγώ δεν πονούσα πάντα το ίδιο.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

21 Νοεμβρίου είναι τα εισόδια της Θεοτόκου δηλαδή όταν οι γονείς της την αφιέρωσαν στο Ναό σύμφωνα με το "τάμα" τους πριν τη συλλάβουν καν.

Η ένεση πονάει αλλά όπως είπε η Μαρία το φάρμακο δεν είπα τίποτα τόσο καιρό για να μη σας προειδεάσω αλλά μια και το ανέφερε η Μαρία... Όμως μην φοβάσαι δεν είναι και τίποτα θα είσαι χαλαρή εγώ δεν πονούσα πάντα το ίδιο.

όχι καλέ δεν πονάει..αλλά εκείνη την ώρα θα νιώσεις το υγρό..2 λεπτά υπόθεση μετά θα το ξεχάσεις...

ναι!!!

θα την παλεψω νομιζω αν και δε τα παω καθολου καλα με τις ενεσεις...απο τη στιγμη που γινεται η ενεση μετα απο ποσο γινεται η σπερματεγχυση?

μόνο εγώ δεν πόνεσα??!!!τελικά δεν καταλαβαίνω από πόνο..:_)

η ώρα 8 αν είμαι καθαρή θα πάω..μέχρι τις 9 πιστεύω θα μου τις έχει ήδη έτοιμες..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

ΑΧ μαρμιν τώρα μου δίνεις κι άλλο κουράγιο γιατί και εγω είμαι ταμένη στην Παναγία εξού και το όνομά μου. Οι γιαγιάδες μου δεν είπαν τίποτα όταν με βάφτισαν ΜΑΡΙΑ, αλλά το τάμα είναι τάμα. Την μία την έλεγαν Δάφνη και την άλλη Κανέλλα(τις γιαγιάδες μου), αλλα έχω ένα όνομα και όχι δύο.......

Τινκερ είπες αύριο στις 9 θα έχουμε αποτελέσματα μη μου το αλλάξεις γιατί θα περιμένω τα ευχάριστα για να φύγω από το σπίτι;)

Τινκερ και μεις θα σε περιμένουμε και νομίζω θα έχεις καλό αποτέλεσμα!!!!

Η μαρμιν δεν φεύγει από το σπίτι αν δεν μάθει τα ευχάριστα! χαχαχα

Κορίτσια, ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας!!! :D:D:D

Διαφημίσεις

μόνο εγώ δεν πόνεσα??!!!τελικά δεν καταλαβαίνω από πόνο..:_)

η ώρα 8 αν είμαι καθαρή θα πάω..μέχρι τις 9 πιστεύω θα μου τις έχει ήδη έτοιμες..

ελπιζω να εισαι πεντεκαθαρη και στις 9 αυριο να τσιριζεις απο χαρα!!
ΑΧ μαρμιν τώρα μου δίνεις κι άλλο κουράγιο γιατί και εγω είμαι ταμένη στην Παναγία εξού και το όνομά μου. Οι γιαγιάδες μου δεν είπαν τίποτα όταν με βάφτισαν ΜΑΡΙΑ, αλλά το τάμα είναι τάμα. Την μία την έλεγαν Δάφνη και την άλλη Κανέλλα(τις γιαγιάδες μου), αλλα έχω ένα όνομα και όχι δύο.......

και εγω ταμενη ειμαι στην παναγια!!! :D

Άντε κοριτσάκια να γίνει η αρχή και μετά η μία μετά την άλλη θα μένετε έγκυες. Αλλά τι λέω η αρχή έγινε ήδη με τα ευχάριστα της Μαρίας αν έχουμε κ το ποθούμενο αύριο από την Τιγκερ τότε είμαστε σε πολύ καλό δρόμο.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Ούτε η Τσέρρυ γύρισε από το γιατρό ούτε η Κάντυ από τον καφέ. :confused::confused:

Η Μάρτζι δεν μπήκε σήμερα νομίζω

Νένα κι εσύ. Ελπίζω να περνάς καλά με τον άντρα σου και γι' αυτό να μας ξέχασες.

Λιλιτάκι σε πήρε ο ύπνος;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Κορίτσιαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!

Δεν πρόλαβα να σας διαβάσω ήθελα να σας πω τα νέα μου πρώτα και μετά να δω τι γράψατε....

Τώρα γύρισα στο σπίτι και τράβηξα μια ταλαιοπωρεία... αλλά χαλάλι δεν παραπονιέμαι....

Λοιπόν, είχα ραντεβού στις 7 και με πήρε 7 κ 30, η αγωνία μου στα ύψη. ήταν εκεί και μια έγκυος και μου μαύρισε την ψυχή, μου έλεγε για κύστες, εγχειρίσεις και ήμουν έτοιμοι να φύγω από το ιατρείο. Μπαίνω μέσα για υπέρηχο και λέω στη γιατρό ότι καταλαβαίνω ότι οι ωοθήκες μου με πονάνε και ειδικά η αριστερή σε σημείο να πονάω. Μου λέει θα δούμε. Βλέπουμε το ενδομήτριο, ήταν καλό.

Πάμε στην ωοθήκη και βλέπουμε μια αυγουλάρα τεράστια 2,34. Μου λέει τρέχα για πρεγκνυλ. Αυτές που είχα αγοράσει τις είχα δώσει σε μια φίλη που δεν μπορούσε να βρει και θα έκανε έγχυση. Τρέχω σε 1 φαρμακείο τίποτα. Πάω σε άλλο μου λέει θα περιμένεις κανένα μισάωρο. ΚΑι μοου τις έφερε πήγα στη γιατρό πετώντας, ρίχνει και μια βροχάρα από το πρωί, έγινα παπί...

Θα έχουμε επαφές από αύριο μέχρι και την Δευτέρα και 21 Νοεμβρίου χοριακή (αν δεν έρθει περίοδος που να μην πατήσει το πόδι της)....

Κορίτσιααααααααα, είμαι χαρούμενηηηηηηηηηηηηηηηηη...............

Λέω στη γιατρό θα σας φιλήσω. Η πρεγκνυλ με πόνεσε πολυ το φάρμακο.

Η θετική σας ενέργεια έπιασαν, κοριτσάκια μου και οι ευχές σας!!!!!!!!!!!!

Ειναι τυχερό το παρεακι μας το εχω πει πολλές φορές!!! Όλα θα πάνε καλά θα δεις και η καταραμένη δεν θα έρθει!!! :-D

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Ειναι τυχερό το παρεακι μας το εχω πει πολλές φορές!!! Όλα θα πάνε καλά θα δεις και η καταραμένη δεν θα έρθει!!! :-D

Όντως λιλιτάκι μου το παρεάκι μας είναι πολύ τυχερό !!!!!!!!!!!!!!!!

είστε γουρλούδες!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Η Τσέρι ακόμα να μας πει τα νέα από τη φωτογράφιση!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...