Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Για να σου προτείνουν προεμφυτευτικό πρέπει να περάσεις επιτροπή και για να σε περάσουν από την επιτροπή πρέπει να έχεις τουλάχιστον 2 αποβολές, πολλαπλές αποτυχημένες εμβρυομεταφορές ή κάποιο γνωστό γονίδιο πχ μεσογειακής αναιμίας, κυστικής ίνωσης κλπ. Αλλιώς θα κάναμε όλες προεμφυτευτικό έτσι! Χώρια το κόστος που οκ είναι μεγάλο. Επίσης δεν νομίζω πως δεν στο προτείνουν γιατί δεν έχεις βλαστοκύστες, δλδ οκ σου πήρε χρόνο αλλά 50% επιτυχία δεν το λες και λίγο, είναι μεγάλο νούμερο. Άσχετα από το αποτέλεσμα. Απλά το φάνηκε πεπεισμένος ότι θα βρει κάτι λέει πολλά και κυρίως φωνάζει από μακριά ότι δεν έχει βρει τίποτα τουλάχιστον όχι κάτι ουσιαστικό. 

Να σου πω νομίζεις όλες εμείς που είμαστε σε αυτό το θεματάκι είμαστε εδώ έτσι γιατί το θέλουμε; Ή γιατί έτυχε; Υποβάλουμε τον εαυτό μας σε διαδικασίες την μία μετά την άλλη και πολλές φορές επίπονες έτσι γιατί δεν έχουμε κάτι άλλο να κάνουμε; Ούτε το πρώτο ζευγάρι είστε με προβλήματα ούτε το τελευταίο και προβλήματα που λύνονται. Ειλικρινά ο μόνος αρμόδιος που μπορεί να σου συστήσει δανεικά είναι ο εξωσωματιστής σου κανένας άλλος. Κάθε ένας στην ειδικότητα του. Δεν θα σε άφηνε αυτός που διάλεξες να του χαλάς τα ποσοστά αν θεωρούσε πως είναι χαμένη υπόθεση, έτσι ενημερωτικά αυτό γιατί οι IVF είναι εμπόριο και οι πελάτες διαβάζουν κριτικές, οι κριτικές είναι ποσοστά επιτυχίας. Ξεκάθαρα! 

Του λείπουν κάποιες γνώσεις αλλά ας μην το σχολιάσουμε. Πείτε μου θα σκάσω στείλτε μου μνμ ποιος είναι; Θέλω να δω την διατριβή που λέει...γιατί κ η δικιά μου διατριβή είναι στην ανοσολογία και την διατροφή αλλά δεν είμαι διαιτολόγος (τουλάχιστον απ όσο ξέρω)! 

Συμφωνώ με την Δήμητρα. @MK2012ο μόνος που μπορεί να έχει λόγο για δανεικά είναι ο εξωσωματιστης σου κανένας άλλος. Ο γιατρός αυτός μόνο γιατρός δεν είναι. 🤡μου θύμησες τον πρώτο μου γυναικολόγο που είχα από παλιά.  Μας είχε ανέφερει στην αρχή πριν καν ξεκινήσουμε εξωσωματική ότι πολλά ζευγάρια κάνουν προσπάθειες εξωσωματικής και αποτυγχάνουν αλλά στο τέλος καταφέρνουν εγκυμοσύνη με φυσικό τρόπο αλλά βέβαια αυτό δεν ισχύει για εσάς γιατί εσείς μόνο με εξωσωματική και ΑΝ μπορέσετε να κάνετε παιδί. Φυσικά δεν ξαναπήγα και όχι γιατί είναι θέμα εγωιστικό ότι δεν μπορώ να αποδεχτώ την ιατρική του τοποθέτηση αλλα γιατί  Οκ να είσαι ειλικρινής , ρεαλιστής και να πεις το τυπικό ιατρικό σου αλλά είσαι και ΑΝΘΡΩΠΟΣ. 
      Και ο ενδοκρινολόγος αυτος που πηγες δεν γίνεται να σου λέει κατάμουτρα είσαι άτυχη.

δλδ σαν να πάει ένας ασθενής με καρκίνο  και θα του πει κρίμα είσαι άτυχος. Πάμε καλά ; Μαλλον οχι. 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

ειδατε που αλλαξα λουλουδακι. με βαση το τικερακι μου εχω μπει και επισημα στον 7ο πια

Αχ κοριτσάκι μου με το καλό και στον 9ο!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κ γω αυτο ειδα κοριτσια!με ξεχωριστα ελατηρια. οσο για την τιμη...τετοιο στρωμα βγαζουν πολλες εταιρειες κ η καθε μια εχει την τιμη της οπως κ την ποιοτητα της!!!

ναι εχουν σχεδον ολες οι εταιριες η κοπελα μου ειπε μεσα τα ελατηριακια και πανω κατω λατεξ κι εμενα εχει λατεξ αλλα δεν ειναι μαλακο

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Εμείς ε??? Όσα χρόνια είμαστε παντρεμένοι δες το τικερακι μου το πρώτο και θα καταλάβεις!!! Αλλά σημασία έχει ότι σε λίγες μέρες με τη βοήθεια της Παναγίας θα κρατάω αγκαλιά το πισπιριγκι μου!!!

Τοτε εγω δεν πρέπει να μιλάω καθόλου.

Με το καλό να έρθει λοιπόν. Αυτό μετράει πάνω απ'όλα. :):):)

καντυ μαλακο ηταν το σκετο λατεξ. μπηκα στην μοδερκερ κ λεει οτι τις 2 πρωτες μετα τον τοκετο χρειαζομαστε 24 σερβιετες!!!!αν χασω τοσο αιμα δεν ξερω αν θα επιζησω...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

καντυ μαλακο ηταν το σκετο λατεξ. μπηκα στην μοδερκερ κ λεει οτι τις 2 πρωτες μετα τον τοκετο χρειαζομαστε 24 σερβιετες!!!!αν χασω τοσο αιμα δεν ξερω αν θα επιζησω...

ααα κυκλοφορει και σκετο λατεξ:rolleyes::rolleyes:

ναι απο σερβιετες πρεπει να εχουμε πολλες αυτες που ονομαζοντε λοχειας τι παραπανω εχουν κοριτσια εσεις που τις πηρατε τις εχετε δει????????

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Τοτε εγω δεν πρέπει να μιλάω καθόλου.

Με το καλό να έρθει λοιπόν. Αυτό μετράει πάνω απ'όλα. :):):)

Θα γίνει και για σένα το θαύμα θα δεις αφού μπήκες στη τυχερή παρεούλα μας!!!

ναι απο σερβιετες πρεπει να εχουμε πολλες αυτες που ονομαζοντε λοχειας τι παραπανω εχουν κοριτσια εσεις που τις πηρατε τις εχετε δει????????

Εγώ κορίτσια πήρα για τις πρώτες μέρες του νοσοκομείου για να ειναι άνετη και να μην ειμαι μες το άγχος συνέχεια πανες βρακακια που ειναι για την ακρατεια Χιχιχι!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Θα γίνει και για σένα το θαύμα θα δεις αφού μπήκες στη τυχερή παρεούλα μας!!!

Εγώ κορίτσια πήρα για τις πρώτες μέρες του νοσοκομείου για να ειναι άνετη και να μην ειμαι μες το άγχος συνέχεια πανες βρακακια που ειναι για την ακρατεια Χιχιχι!!!

πολυ καλη ιδεα αλλα θα πορεις ευκολα να ανεβοκατεβαζεις????

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Γειά σας και απο εμένα.

Παρακαλουθούσα λίγο το θέμα σας οταν ήσασταν και στο parents.

Έχω χρησιμοποιήσει και εγω κάποιες φορές clomid. Τις δυο ενω προσπαθούσα μόνη και την τρίτη για σπερματέγχυση. Η τελευταία μου αφήσε δυο ωραίες κύστες οπότε χάνουμε αυτο το μήνα :)

Το θέμα είναι οτι έχω ιστορικό ενδομητρίωσης (λαπαροσκόπηση, διακοπή περιόδου) και δεδομένου οτι η εγκυμοσύνη βοηθάει (και προσπαθούμε ήδη κάποιους μήνες χωρίς αποτέλεσμα) θα πρέπει να πάρω πιο "δραστικά μέτρα". Οπότε μάλλον βλέπω να προχωράω σε εξωσωματική.

Εύχομαι σε όλες τις κοπέλες που είναι ήδη έγκυες να έχουν μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη και σε όσες προσπαθούν πολύ σύντομα να πραγματοποιηθεί το ονειρό τους.

Ευχαριστούμε πολύ:P Εύχομαι κι εσύ να μείνεις πολύ πολύ σύντομα έγκυος και να μη χρειαστείς εξωσωματική. Όπως είπαν και τα κορίτσια υπομονή και το πολυπόθητο θα έρθει.

ναι αλλά τα πονάκια που είχα 19/10 που νόμιζα ότι ήταν ωορρηξίας?

Ίσως ήταν εμφύτευσης ;)

Εμένα η φίλη μου που γέννησε πήρε ένα πακέτο της Τενας και της περίσσεψαν και δύο δε θυμάμαι πόσες έχει μέσα αλλά σίγουρα όχι 24! Ίσως 10 ή 12 δε νομιζω παραπάνω. Βέβαια προφανώς εξαρτάται από γυναίκα σε γυναίκα. Εγώ πήρα ένα πακέτο και βλέποντα και κάνοντας αν χρειαστώ κι άλλο θα μου φέρει ο σύζυγος. Θα έχω και απλές και θα δω τη ροή. Είναι σαν μικρές πάνες για τα μωράκια.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

cherry πατάς έναν από τους κάτω συνδέσμους και μετά απλά επιλέγεις τον αγώνα που θες. Συνήθως έχει περισσότερα από ένα λινκ και ψάχνεις αυτό που το παίζει καλύτερα. Όπως είπε όμως και η Κάντυ μπορεί να κολλάει. Επίσης μας είπε άλλη μια σελίδα η Κάντυ αλλά δεν τη θυμάμαι όταν μπει θα μας την πει

http://firstrowsports.eu/

http://hahasport.com/

Πω πω εσύ ούτε στο γιατρό δεν είσαι ακόμα θα αργήσουμε να μάθουμε νέα σου:cry:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...