Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:

Πραγματικά πόσα χαστούκια θα φας; Που μένεις να έρθω να σε πάρω μια σφιχτή αγκαλιά! 
      Σε έχουν τρελάνει πραγματικά. Μια το σπερμα είναι μια χαρά, μια όχι. Μια λίγο τσιμπημένες κάποιες εξετάσεις, τώρα κοιτάνε και για αυτοάνοσα. Ο προηγούμενος ούτε μια εξέταση και τώρα όλα αυτά . Εκεί που προσπαθείς να ελπίζεις να έχεις θετική ενέργεια ! Τι να πω. Υπομονή όσο σου έχει απομείνει, να βγουν τα αποτελέσματα. Ο ανδρολόγος τι σας είχε πει; 

Ο ανδρολόγος δεν είδε κάτι τρομερό στο σπερμα. Είπε οκ δεν είναι κ το άριστο αλλά παίζει να φταίει το μικρόβιο. Ο ενδοκρινολόγος μου λέει να αποδεχτώ την κατάσταση κ να πάω παρακάτω. «Είσαι από τα άτυχα κορίτσια». Δε ξέρω πόσο πια μπορώ να την παλέψω. Πραγματικά. Ετσι μου έρχεται να τα παρατήσω όλα.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Θέλει πολύ ΥΠΟΜΟΝΗ Και ΕΠΙΜΟΝΗ Αθαν και το θαύμα θα έρθει σίγουρα!!!;)

Ναι το ξέρω. Αρχικά νόμιζα οτι δεν έχω υπομονή (ιδιάίτερα παρορμητικό και ανυπόμονο πλάσμα) αλλά νομίζω τώρα κάπως έχω συνηθίσει. :)

Εσείς προσπαθούσατε καιρό?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γειά σας και απο εμένα.

Παρακαλουθούσα λίγο το θέμα σας οταν ήσασταν και στο parents.

Έχω χρησιμοποιήσει και εγω κάποιες φορές clomid. Τις δυο ενω προσπαθούσα μόνη και την τρίτη για σπερματέγχυση. Η τελευταία μου αφήσε δυο ωραίες κύστες οπότε χάνουμε αυτο το μήνα :)

Το θέμα είναι οτι έχω ιστορικό ενδομητρίωσης (λαπαροσκόπηση, διακοπή περιόδου) και δεδομένου οτι η εγκυμοσύνη βοηθάει (και προσπαθούμε ήδη κάποιους μήνες χωρίς αποτέλεσμα) θα πρέπει να πάρω πιο "δραστικά μέτρα". Οπότε μάλλον βλέπω να προχωράω σε εξωσωματική.

Εύχομαι σε όλες τις κοπέλες που είναι ήδη έγκυες να έχουν μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη και σε όσες προσπαθούν πολύ σύντομα να πραγματοποιηθεί το ονειρό τους.

σου ευχομαι να εχεις συντομα τα αποτελεσματα που θελεις χωρις να χρειαζεται να κανεις κατι αλλο...αν παντως αποφασησεις για εξωσωματικη να ξερεις οτι ειναι μια πολυ πολυ απλη και ευκολη διαδικασια και να σκεφτεσαι οτι την κανεις για να εχεις σε 9 μηνες αγκαλια το/τα μωρακια σου!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Σε ευχαριστώ πολύ Cherry. Το θέμα/αγχος μου είναι το ενδεχόμενο να υποτροπιάσει η ενδομητρίωση (γιατι δυστυχώς θα γίνει κάποια στιγμή :( ).

Έχω ήδη κάνει δυο σπερματεγχύσεις, η μια σε φυσικό κύκλο και η άλλη με χρήση κλομιφαίνης αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Καθώς για την εξωσωματική απαιτείται να περάσω απο επιτροπή ΙΚΑ και τα πρώτα διαθέσιμα ραντεβού είναι πια τέλος Ιανουαρίου, έχουμε πει να προσπαθήσουμε μόνοι μας έως τότε. Αφου περάσουμε επιτροπή και με την προϋπόθεση οτι θα εγκύνουν το αιτημά μας, θα κάνουμε την πρώτη προσπάθεια εξωσωματικής. Αν και ειλικρινά ελπίζω να έχω ήδη μείνει έγκυος εως τοτε και να μη χρειαστεί ;)

μεχρι τοτε ευχομαι να εχεις μεινει μονη σου εγκυουλα και να μη χρειαστεις την εξωσωματικη!!βγαλε γιαυτους τους μηνες το αγχος απο το μυαλο σου και ολα θα πανε καλα!

αθαν εμεις προσπαθουσαμε 2 χρονια μεχρι που εβγαλα πολυποδες και εμεινα κατευθειαν!

Αν και εμείς δεν προσπαθούμε 2 χρόνια αλλά τόσο είναι το διάστημα απο τη στιγμή που αποφασίσαμε για παιδί μέχρι και σήμερα (εντοπίσαμε την ενδομητρίωση, θεραπεία με αντισ., λαπαροσκόπηση, διακοπή περιόδου) ξέρω πολύ καλά πως είναι.

Το ευτύχημα φυσικά είναι οτι τα καταφέρατε :):):)

Όλα να πάνε πολύ καλά στος εξής :D

Διαφημίσεις

σου ευχομαι να εχεις συντομα τα αποτελεσματα που θελεις χωρις να χρειαζεται να κανεις κατι αλλο...αν παντως αποφασησεις για εξωσωματικη να ξερεις οτι ειναι μια πολυ πολυ απλη και ευκολη διαδικασια και να σκεφτεσαι οτι την κανεις για να εχεις σε 9 μηνες αγκαλια το/τα μωρακια σου!!

Σε ευχαριστώ πολύ :)

Μετά το αρχικό σοκ που "υπέστει" οταν μου είπε ο γιατρός για το ενδεχόμενο της εξωσωματικής τωρα είμαι οκ και το αντιμετωπίζω λίγο πιο καλά. Εξάλου το τελικό αποτελέσμα μετρά :)

μεχρι τοτε ευχομαι να εχεις μεινει μονη σου εγκυουλα και να μη χρειαστεις την εξωσωματικη!!βγαλε γιαυτους τους μηνες το αγχος απο το μυαλο σου και ολα θα πανε καλα!

Σε ευχαριτώ πολύ :)

Απ'οτι καταλαβαίνω είσαι και εσύ στις προσπάθειες?

Σε ευχαριτώ πολύ :)

Απ'οτι καταλαβαίνω είσαι και εσύ στις προσπάθειες?

ναι και εγω προσπαθω 2 χρονια.δεν εχουμε βρει καποιο προβλημα και την επομενη βδομαδα θα κανω την πρωτη σπερματεγχυση

ναι και εγω προσπαθω 2 χρονια.δεν εχουμε βρει καποιο προβλημα και την επομενη βδομαδα θα κανω την πρωτη σπερματεγχυση

Καλή επιτυχία σου εύχομαι. Είναι πολύ απλή διαδικασία :)

athan καλη επιτυχια και μποριε μεχρι τον γεναρη να τα καταφερεις μονη σου.

καντυ εγω πηρα απο τα mothercare της cocomat λεγεται πηγασος. νομιζω ειναι κοκοφοινικας με λατεξ δνε θυμαμαι. μπες στο σαιτ να το δεις. ειναι λιγο ακριβο σε σχεση με τις τιμες της τσερρυ,αλλα μας το προτεινα σαν το καλυετρο. 229 νομιζω κανει. ελπιζω να εκανα καλη επιλογη γιατι με αγχωσες τωρα

Διαφημίσεις

καντυ εγω πηρα απο τα mothercare της cocomat λεγεται πηγασος. νομιζω ειναι κοκοφοινικας με λατεξ δνε θυμαμαι. μπες στο σαιτ να το δεις. ειναι λιγο ακριβο σε σχεση με τις τιμες της τσερρυ,αλλα μας το προτεινα σαν το καλυετρο. 229 νομιζω κανει. ελπιζω να εκανα καλη επιλογη γιατι με αγχωσες τωρα

Σ'ευχαριστώ ;) Και σε σένα οτι καλύτερο με το μωράκι σου.

ναι το ειδα!!!πηρα τηλ εκει που πηρα και το δικο μας και μου το επιβεβαιωσε μου προτινε αυτα που εχουν μεν ελατηρια αλλα ειναι μικρα σε ξεχωρηστα σακουλακια και πιο οικονομικα οποτε σε κατι τετοιο θα καταληξω!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

κ γω αυτο ειδα κοριτσια!με ξεχωριστα ελατηρια. οσο για την τιμη...τετοιο στρωμα βγαζουν πολλες εταιρειες κ η καθε μια εχει την τιμη της οπως κ την ποιοτητα της!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Ναι το ξέρω. Αρχικά νόμιζα οτι δεν έχω υπομονή (ιδιάίτερα παρορμητικό και ανυπόμονο πλάσμα) αλλά νομίζω τώρα κάπως έχω συνηθίσει. :)

Εσείς προσπαθούσατε καιρό?

Εμείς ε??? Όσα χρόνια είμαστε παντρεμένοι δες το τικερακι μου το πρώτο και θα καταλάβεις!!! Αλλά σημασία έχει ότι σε λίγες μέρες με τη βοήθεια της Παναγίας θα κρατάω αγκαλιά το πισπιριγκι μου!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...