Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 51 λεπτά , Lila86 είπε:

Είναι λογικό...νομίζω ειναι άμυνα για να "πληγωθουμε λιγότερο" το να σκεφτόμαστε ότι θα είναι αρνητικό το αποτέλεσμα. Ποια μέρα θα κάνεις χοριακή; Με συγχωρείς δεν έχω συγκρατήσει τη μερα

Τη Πέμπτη θα την κάνω, 9η μέρα..!

• Καλή τύχη! 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!!καλο μηνα!!!και συντομα να ακουσουμε ευχαριστα απο την tinkerbell!!!

σε ευχαριστω Μαρακι και εσυ σημερα καλα αποτελεσματα και ενα μεγαλο αυγουλακι!!!

σε ευχαριστω τσερρυ μου!!!!!!!

με το καλο να δεις το μπεμπε σου σημερα :D

με το καλο κοριτσια!!!!κοντευεται.....ο νοεμβρης θα ειναι ο καλυτερος μηνας της ζωης σας :D :D

ευχαριστώ πολύ μαράκι εύχομαι και της δικής σου να είναι ο Νοέμβρης η αρχή για τα ακόμη καλύτερα

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τινκερμελλ και εμενα ο γιατρος μου μου ειχε πει οτι το ωαριο μεγαλωνει 1.5 εως 2 χιλιοστα τη μερα.

αν βαλουμε το 1.5 χιλιοστο τη μερα και οχι 2 θα πρεπει να ηταν ετοιμο να σκασει 6 μερες μετα απο τοτε που ηταν 12 χιλιοστα στην 9/10, αρα η ωορρυξια εγινε 15 του μηνα,στη χειροτερη 16!!! νομιζω οτι μετρας ηδη καθυστερηση!!!!!!!!!!!

και γω εχω ραντεβου στις 8 αλλα θα παμε μια βολτουλα στην αγορα να παρουμε κανα ρουχαλακι την μαμα που η κοιλιτσα της μεγαλωσε!!!ελπιζω να μου στρωνει το παντελονι γιατι θα φρικαρω αν δεν μαρεσει...θα αγορασω μονο κολαν....αρχισα και να στρογγυλευω απο καθε πλευρα....

τινκερ κ μαρακι περιμενουμε...αν προλαβω θα ψαξω να βρω την λιστα...ειναι καπου εικει που εμεινε η μαρτζι μας εγκυος αρα καπου τελη αυγουστου...

ακουσα οτι τα premaman κλεινουν και τα εχουν ολα μεχρι -70% και τα ρουχα εγκυμοσυνης και τα παιδικα!οποια εχει κοντα της ψαξτε το

καντυ εκανα μια ερευνα αγορας για το στρωμα. το σκετο κοκοφοινικα ειναι αυτο που γραφειτ ο βιλβιο ακριβως. επισης αν βραχει ειναι για πεταμα αποσο διαβασα. υπαρχει μετα το σκετο λατεξ που ειναι ειδικα για τα παιδακια με αλεργιες καιε ιναι το πιο ακριβο απο ολα (150ε το στρωμα) και υπαρχει και στρωματακι με λατεξ εξωτερικα και εσωτερικα κοκοφοινικα (80ε) αυτο νομιζω εγω οτι ειναι και το καλυτερο γιατι το σκετο λατεξ μου φανηκε πολυ μαλακο και νομιζω πως θα ειναι αβολο....ποιο βιβλιο διαβαζεις και γω θελω!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Εγώ κοριτσάκια σε λίγο θα ετοιμαστώ και θα κατέβω κέντρο να βρω τον αντρούλη να τσιμπήσουμε κάτι και μετά να πάμε τσάρκα. Ήταν να πάμε στο Διαβαλκανικό για καρδιοτοκογράφημα και το είχαμε σχεδιάσει με βολτίτσα. Τελικά μου έκαναν χθες στο Ιπποκράτειο την εξέταση αλλά είπαμε να μη χαλάσουμε το πρόγραμμα μας και απλά δε θα κάνω ξανά το τοκογράφημα. Αλήθεια λιλιτάκι εσένα σου είπε να κάνεις ή στο κάνει στο ιατρείο του;

Όχι εμείς δέν έχουμε κάνει ακόμα καρδιοτοκογράφημα και δέν έχω ρωτήσει κιόλας!!

χαχα λιλιτάκι εσένα σπρώχνει κι όλας ε; Σπρώξε σπρώξε μπορεί να δεις και κανένα κεφαλάκι να σου χαμογελάει :tongue: έχε το νου σου!

Χαχαχαχα λές να βγεί και να μου πεί γειά???

εχω παρει 2 πολυ ωραια βιβλια και διαβαζω και τωρα ειμαι στον οδηγο αγορων και επειδη ενδιαφερομαι οπως σας εχω πει να αγορασω στρωμα ακουστε τι λεει ''το στρωμα πρεπει να ειναι πολυ καλο ποιοτικα,προτιμηστε ειδικα ορθοπεδικα στρωματα για βρεφη που εχουν αδιαβροχο καλυμα πολλες φορες συνιστωνται βρεφικα στρωματα με γεμιση κοκοφοινικα τα οποια μπορει μεν να ειναι υγιεινα γιατι επιτρεπουν στο στρωμα να αναπνεει ειναι ομως ιδιαιτερα αλλεργιογονα για το δερματακι του μωρου με αποτελεσμα να εχει φαγουρα την οποια μπορει και να μην εντοπισετε σε ενα νεογεννητο αλλα αυτο να εχει ανησυχο υπνο χωρις εσεις να γνωριζετε το γιατι''

βεβαια επειδη δεν το εχω ψαξει δεν ξερω καν τι εχουν μεσα τα βρεφικα στρωματα εμεις πηραμε περυσι ενα παρα πολυ καλο στρωμα χωρις ελατηρια και ειμαστε παρα πολυ ευχαριστημενοι αλλα για το μωρο τι να ζητησω???

επισσης λεει και για τα παπλωματα''προσπαθηστε να αποφυγετε τα παπλωματακια γιατι ειναι χοντρα και αβολα για το μικρο κορμακι των μωρων να ξερετε επισσης πως παπλωματακια με πουπουλο χηνας προκαλουν αλλεργειες στα μωρα''αυτα τα παλωματακια που εχουν οι προικες τι υλικο εχουν μεσα??

ποσα πολλα τελικα πρεπει να προσεξουμε ευτυχως που τα πηρα και τα διαβαζω πριν ξεκινησω τις αγορες γιατι εγω ειμαι και ευκολοπιστη μολις μου το παρουσιαζε ωραια η πωλητρια θα το επαιρνα:oops::oops:

Τι να πιστεέψω απ'όλα δέν ξέρω βρέ κάντυ μου όσο περισσότερα διαβάζεις τόσο περισσότερο μπερδεύσε νομίζω!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Γειά σας και απο εμένα.

Παρακαλουθούσα λίγο το θέμα σας οταν ήσασταν και στο parents.

Έχω χρησιμοποιήσει και εγω κάποιες φορές clomid. Τις δυο ενω προσπαθούσα μόνη και την τρίτη για σπερματέγχυση. Η τελευταία μου αφήσε δυο ωραίες κύστες οπότε χάνουμε αυτο το μήνα :)

Το θέμα είναι οτι έχω ιστορικό ενδομητρίωσης (λαπαροσκόπηση, διακοπή περιόδου) και δεδομένου οτι η εγκυμοσύνη βοηθάει (και προσπαθούμε ήδη κάποιους μήνες χωρίς αποτέλεσμα) θα πρέπει να πάρω πιο "δραστικά μέτρα". Οπότε μάλλον βλέπω να προχωράω σε εξωσωματική.

Εύχομαι σε όλες τις κοπέλες που είναι ήδη έγκυες να έχουν μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη και σε όσες προσπαθούν πολύ σύντομα να πραγματοποιηθεί το ονειρό τους.

τινκερμελλ και εμενα ο γιατρος μου μου ειχε πει οτι το ωαριο μεγαλωνει 1.5 εως 2 χιλιοστα τη μερα.

αν βαλουμε το 1.5 χιλιοστο τη μερα και οχι 2 θα πρεπει να ηταν ετοιμο να σκασει 6 μερες μετα απο τοτε που ηταν 12 χιλιοστα στην 9/10, αρα η ωορρυξια εγινε 15 του μηνα,στη χειροτερη 16!!! νομιζω οτι μετρας ηδη καθυστερηση!!!!!!!!!!!

ναι αλλά τα πονάκια που είχα 19/10 που νόμιζα ότι ήταν ωορρηξίας?

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

καντυ εκανα μια ερευνα αγορας για το στρωμα. το σκετο κοκοφοινικα ειναι αυτο που γραφειτ ο βιλβιο ακριβως. επισης αν βραχει ειναι για πεταμα αποσο διαβασα. υπαρχει μετα το σκετο λατεξ που ειναι ειδικα για τα παιδακια με αλεργιες καιε ιναι το πιο ακριβο απο ολα (150ε το στρωμα) και υπαρχει και στρωματακι με λατεξ εξωτερικα και εσωτερικα κοκοφοινικα (80ε) αυτο νομιζω εγω οτι ειναι και το καλυτερο γιατι το σκετο λατεξ μου φανηκε πολυ μαλακο και νομιζω πως θα ειναι αβολο....ποιο βιβλιο διαβαζεις και γω θελω!!!

Εγώ πήρα κοκοφοίνικα με λάτεξ πάνω κάτω!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Γειά σας και απο εμένα.

Έχω χρησιμοποιήσει και εγω κάποιες φορές clomid. Τις δυο ενω προσπαθούσα μόνη και την τρίτη για σπερματέγχυση. Η τελευταία μου αφήσε δυο ωραίες κύστες οπότε χάνουμε αυτο το μήνα :)

Το θέμα είναι οτι έχω ιστορικό ενδομητρίωσης (λαπαροσκόπηση, διακοπή περιόδου) και δεδομένου οτι η εγκυμοσύνη βοηθάει (και προσπαθούμε ήδη κάποιους μήνες χωρίς αποτέλεσμα) θα πρέπει να πάρω πιο "δραστικά μέτρα". Οπότε μάλλον βλέπω να προχωράω σε εξωσωματική.

Εύχομαι σε όλες τις κοπέλες που είναι ήδη έγκυες να έχουν μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη και σε όσες προσπαθούν πολύ σύντομα να πραγματοποιηθεί το ονειρό τους.

καλημερα αθαν. ευχαριστουμε για τις ευχες και ευχομαι κ σε σενα συντομα με ενα θαυματακι στην κοιλιτσα!!!!προσπαθειτε λες καποιους μηνες.....δεν ειναι πολυς καιρος αν προσπαθεις μηνες...εμεις εδω οι περισσοτερες προσπαθουσαμε χρονια!!!!κανε υπομονη και ολα θα ερθουν και μετα θα λες τωρα ηταν η ωρα του....εχεις χρονο να προσπαθησετε λιγο ακομη μονοι σας ή με άλλες μεθοδους (πχ σπερματεγχυση) . οπως και να χει καλη επιτυχια!:)

:)

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Γειά σας και απο εμένα.

Θέλει πολύ ΥΠΟΜΟΝΗ Και ΕΠΙΜΟΝΗ Αθαν και το θαύμα θα έρθει σίγουρα!!!;)

hnNfp2.png

QBMLp2.png

καλημερα αθαν. ευχαριστουμε για τις ευχες και ευχομαι κ σε σενα συντομα με ενα θαυματακι στην κοιλιτσα!!!!προσπαθειτε λες καποιους μηνες.....δεν ειναι πολυς καιρος αν προσπαθεις μηνες...εμεις εδω οι περισσοτερες προσπαθουσαμε χρονια!!!!κανε υπομονη και ολα θα ερθουν και μετα θα λες τωρα ηταν η ωρα του....εχεις χρονο να προσπαθησετε λιγο ακομη μονοι σας ή με άλλες μεθοδους (πχ σπερματεγχυση) . οπως και να χει καλη επιτυχια!:)

:)

Σε ευχαριστώ πολύ Cherry. Το θέμα/αγχος μου είναι το ενδεχόμενο να υποτροπιάσει η ενδομητρίωση (γιατι δυστυχώς θα γίνει κάποια στιγμή :( ).

Έχω ήδη κάνει δυο σπερματεγχύσεις, η μια σε φυσικό κύκλο και η άλλη με χρήση κλομιφαίνης αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Καθώς για την εξωσωματική απαιτείται να περάσω απο επιτροπή ΙΚΑ και τα πρώτα διαθέσιμα ραντεβού είναι πια τέλος Ιανουαρίου, έχουμε πει να προσπαθήσουμε μόνοι μας έως τότε. Αφου περάσουμε επιτροπή και με την προϋπόθεση οτι θα εγκύνουν το αιτημά μας, θα κάνουμε την πρώτη προσπάθεια εξωσωματικής. Αν και ειλικρινά ελπίζω να έχω ήδη μείνει έγκυος εως τοτε και να μη χρειαστεί ;)

''διδυμα'' και ''διδυμα απο τα Α ως το Ω'' ειναι παρα πολυ ωραια και χρησιμα εχει συμβουλες και εμπειριες και απο αλλες μητερες διδυμων αλλα εσυ μπορεις να βρεις απειρα βιβλια εγκυμοσυνης κοιτα εδω εγω απο εδω τα πηρα

http://www.public.gr/cat/books/greek-books/family-home/upbringing/

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...