Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 51 λεπτά , Lila86 είπε:

Είναι λογικό...νομίζω ειναι άμυνα για να "πληγωθουμε λιγότερο" το να σκεφτόμαστε ότι θα είναι αρνητικό το αποτέλεσμα. Ποια μέρα θα κάνεις χοριακή; Με συγχωρείς δεν έχω συγκρατήσει τη μερα

Τη Πέμπτη θα την κάνω, 9η μέρα..!

• Καλή τύχη! 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Τέλεια τότε στις 9 αύριο θα ξέρουμε δηλαδή σε λιγότερο από 24 ώρες! Αχ τι καλά Θέε μου να έχουμε ευχάριστα καιρό έχουμε να ακούσουμε. Άντε θα είναι το πρώτο του Νοέμβρη και του χειμώνα

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Tiγκερ εγώ γιατί νομίζω πως πλέον είσαι σε καθυστέρηση; Εύχομαι ολόψυχα να μην δεις τίποτα μέχρι αύριο το πρωί και ως το απόγευμα να έχουμε ευχάριστα!!!!

Τσέρρυ όλα μια χαρά θα είναι το μεσημέρι με το μωράκι σου απλά σου έλειψε και είναι φυσικό!

Λιλιτάκι κοντεύουμε άντε να δούμε πότε θα μας κάνουν την τιμή οι πρίγκιπες μας να έρθουν. Εγώ του είπα ότι τώρα είναι όλα έτοιμα κ μπορεί να κάνει την εμφάνιση του να δούμε τι θα κάνει; Αλήθεια Λιλιτάκι είχες κι εσύ καθόλου πόνους χαμηλά σαν σουβλίτσες από μέσα από το π@π@κι;

Μαράκι με το καλό να μας πεις ευχάριστα για τα αυγουλάκια σου!

Ναι έχω και μάλιστα σήμερα το πρωί είχα και έντονο σπρώξιμο μέσα χαμηλά στο π@π@κι.....μάλλον πιέζουν να βάλουν κεφάλι στη θέση του...λέω εγώ τώρα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Ναι έχω και μάλιστα σήμερα το πρωί είχα και έντονο σπρώξιμο μέσα χαμηλά στο π@π@κι.....μάλλον πιέζουν να βάλουν κεφάλι στη θέση του...λέω εγώ τώρα!!!

Ναι ίσως άρα κι εσύ τώρα τελευταία το νιώθεις. Στο μάθημα μας είπαν πως τώρα γίνεται η εμπέδωση βάζουν δηλαδή το κεφαλάκι τους στο "σωλήνα" και μετά δε φεύγουν από αυτή τη θέση.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

αχ βρε κορίτσια δεν ξέρω πότε έκανα ωορρηξία...:(

πόσο λέτε να μεγαλώνει κάθε μέρα??

ποιο απόγευμα καλέ...αν ο Θεός με βοήθησε και είμαι καθαρή..αύριο το πωρί 8 θα είμαι στο χημείο μέχρι τις 9 το αργότερο θα ξέρω...!!!!¨)

θα σας δω όλες κατά τις 4 που θα πάω σπίτι...!!!

Το ωοθυλάκι0 εννοείς πόσο μεγαλώνει; 1-2χιλ την ημέρα

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:33Ac43J_NT4J:www.gennima.eu/index.php%3Fid%3Dovulation-monitoring+&cd=1&hl=el&ct=clnk&gl=gr

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Ναι ίσως άρα κι εσύ τώρα τελευταία το νιώθεις. Στο μάθημα μας είπαν πως τώρα γίνεται η εμπέδωση βάζουν δηλαδή το κεφαλάκι τους στο "σωλήνα" και μετά δε φεύγουν από αυτή τη θέση.

Αμήν Παναγία μου!!!Ναι τώρα τελευταία και σήμερα πιο έντονα το σπρώξιμο!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!!!ξυπνησα κι εγω με την ωρα μου!!!σημερα το παρακανα αλλα η αληθεια ειναι πως κοιμαμαι καλα αφου φυγει ο αντρας μου απο το κρεβατι μετα τις 6 δηλαδη:shock::shock:

σημερα εχει φωτογραφιση το μικρο ΤΣΕΡΡΑΚΙ χαχα αντε να μαθουμε νεα του γιατι εχουμε μηνα που δε εχουμε μαθει κατι γι αυτον το μικρουλη!!!

φυσαει υπερβολικα πολυ και βρεχει μαζι!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Καλημέρα Κάντυ καλά κάνεις και κοιμάσαι όταν μπορείς να το εκμεταλεύσαι μην ξεχνιόμαστε εσύ έχεις δύο εγώ ευτυχώς από ύπνο δεν έχω κανένα πρόβλημα μπορώ κοιμηθώ όπως θέλω δεξιά, αριστερά, ανάσκελα λίγο πιο στο πλάι αλλά όχι μπρούμυτα απλά προτιμώ την αριστερή πλάγια θέση που είναι καλύτερη στην εγκυμοσύνη.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Εγώ κοριτσάκια σε λίγο θα ετοιμαστώ και θα κατέβω κέντρο να βρω τον αντρούλη να τσιμπήσουμε κάτι και μετά να πάμε τσάρκα. Ήταν να πάμε στο Διαβαλκανικό για καρδιοτοκογράφημα και το είχαμε σχεδιάσει με βολτίτσα. Τελικά μου έκαναν χθες στο Ιπποκράτειο την εξέταση αλλά είπαμε να μη χαλάσουμε το πρόγραμμα μας και απλά δε θα κάνω ξανά το τοκογράφημα. Αλήθεια λιλιτάκι εσένα σου είπε να κάνεις ή στο κάνει στο ιατρείο του;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

αν είναι 1 τη μέρα έχω ακόμη..αν είναι 2 έχω καθυστέρηση..

συνήθως ο κύκλος μου είναι 28 μέρες αλλά το τελευταίο χρόνο μου έτυχε 2-3 φορές να ήταν 31..και είχα και τα πονάκια 19/11

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

εχω παρει 2 πολυ ωραια βιβλια και διαβαζω και τωρα ειμαι στον οδηγο αγορων και επειδη ενδιαφερομαι οπως σας εχω πει να αγορασω στρωμα ακουστε τι λεει ''το στρωμα πρεπει να ειναι πολυ καλο ποιοτικα,προτιμηστε ειδικα ορθοπεδικα στρωματα για βρεφη που εχουν αδιαβροχο καλυμα πολλες φορες συνιστωνται βρεφικα στρωματα με γεμιση κοκοφοινικα τα οποια μπορει μεν να ειναι υγιεινα γιατι επιτρεπουν στο στρωμα να αναπνεει ειναι ομως ιδιαιτερα αλλεργιογονα για το δερματακι του μωρου με αποτελεσμα να εχει φαγουρα την οποια μπορει και να μην εντοπισετε σε ενα νεογεννητο αλλα αυτο να εχει ανησυχο υπνο χωρις εσεις να γνωριζετε το γιατι''

βεβαια επειδη δεν το εχω ψαξει δεν ξερω καν τι εχουν μεσα τα βρεφικα στρωματα εμεις πηραμε περυσι ενα παρα πολυ καλο στρωμα χωρις ελατηρια και ειμαστε παρα πολυ ευχαριστημενοι αλλα για το μωρο τι να ζητησω???

επισσης λεει και για τα παπλωματα''προσπαθηστε να αποφυγετε τα παπλωματακια γιατι ειναι χοντρα και αβολα για το μικρο κορμακι των μωρων να ξερετε επισσης πως παπλωματακια με πουπουλο χηνας προκαλουν αλλεργειες στα μωρα''αυτα τα παλωματακια που εχουν οι προικες τι υλικο εχουν μεσα??

ποσα πολλα τελικα πρεπει να προσεξουμε ευτυχως που τα πηρα και τα διαβαζω πριν ξεκινησω τις αγορες γιατι εγω ειμαι και ευκολοπιστη μολις μου το παρουσιαζε ωραια η πωλητρια θα το επαιρνα:oops::oops:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

καλημερα κοριτσια!!καλο μηνα!!!και συντομα να ακουσουμε ευχαριστα απο την tinkerbell!!!

Μαράκι, σήμερα ξεκινάς τα σερπαφαρ!!!!

Καλή επιτυχία και εύχομαι να είναι ο πρώτος και ο τελευταίος κύκλος που τα παίρνεις.

Εγώ 3 την ημέρα πήρα σε αυτόν τον κύκλο.

Απλά το πρήξιμο είναι μέσα στις παρενέργειες αυτών των χαπιών, (από τις light παρενέργειες). Μην ανησυχείς!!!

σε ευχαριστω Μαρακι και εσυ σημερα καλα αποτελεσματα και ενα μεγαλο αυγουλακι!!!
καλημερα παρεακι!!!!!μαρακι-σ (να αρχισω να μην τα μπερδευω) καλη αρχη και να ειναι η τελευταια που κανεις σου ευχομαι!το ιδιο κ στα υπολοιπα κοριτσακια...

τινκερ εχεις νεα να μας πεις?

μαρμιν παλι μες την γλυκα ξυπνησες με τα μωρακια...εγω ολο το βραδυ εβλεπα τον αστον κουτσερ (συνεχεια βλεπω διασημους πρεπει να κοψω το σταρ γιατι με επηρεαζει:rolleyes:) και οτι ημουν στην θαλασσα...ειχα λιγο αγχος γιατι δεν ξερω κολυμπι αλλα ηταν ηρεμη η θαλασσα και κολυμπησα και βγηκα στην ακτη...το σημερινο μου αγχος για τον υπερυχο θα ειναι...εχω πολυ καιρο να δω το μικρακι μου:(

σε ευχαριστω τσερρυ μου!!!!!!!

με το καλο να δεις το μπεμπε σου σημερα :D

Κορίτσια Καλημέρα και ΚΑΛΟ ΜΗΝΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!Σήμερα ξύπνησα πιο ξεκούραστη και κεφάτη!!!Μετράμε ανάποδα marmiiiiiiiiiiiiiiiiiiin!!!!!!!!!!
με το καλο κοριτσια!!!!κοντευεται.....ο νοεμβρης θα ειναι ο καλυτερος μηνας της ζωης σας :D :D

Μαράκι θα περιμένουμε. Τιγκερ κι εγώ μια δυο φορές είχα όλο κι όλο 32 μέρες κύκλο βέβαια εγώ έκανα σπερματέγχυση οπότε ήξερα ακριβώς πότε έγινε και όντως ήμουν έγκυος απλά εγώ δεν κρατιόμουν. Ήταν να έρθει Τρίτη και όσο έβλεπα ότι είμαι καθαρή με το ζόρι κρατήθηκα ως την Τετάρτη μεσημέρι που σχόλασε ο άντρας μου για να πάμε και ωσπου να βγουν τα αποτελέσματα σε πέντε ώρες έσκασα ευτυχώς ήταν θετικά που στο εύχομαι κι εσένα. Αν το υπολογίσουμε με 1,5 το μέσο όρο πάλι σε καθυστέρηση είσαι. Τεσπα δε θέλω να σε ξεσηκώνω αλλά απορώ πραγματικά πως κρατιέσαι και δεν πήγες ακόμα. Εγώ δεν μπορούσα αυτό το άγχος με την τουαλέτα και είπα καλύτερα να δω μια αρνητική χοριακή και να ξέρω ότι κάποτε θα έρθει παρά αυτό που τραβούσα να μη θέλω να πάω τουαλέτα

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

και γω εχω ραντεβου στις 8 αλλα θα παμε μια βολτουλα στην αγορα να παρουμε κανα ρουχαλακι την μαμα που η κοιλιτσα της μεγαλωσε!!!ελπιζω να μου στρωνει το παντελονι γιατι θα φρικαρω αν δεν μαρεσει...θα αγορασω μονο κολαν....αρχισα και να στρογγυλευω απο καθε πλευρα....

τινκερ κ μαρακι περιμενουμε...αν προλαβω θα ψαξω να βρω την λιστα...ειναι καπου εικει που εμεινε η μαρτζι μας εγκυος αρα καπου τελη αυγουστου...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...