Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα παρεακι!!!!!μαρακι-σ (να αρχισω να μην τα μπερδευω) καλη αρχη και να ειναι η τελευταια που κανεις σου ευχομαι!το ιδιο κ στα υπολοιπα κοριτσακια...

τινκερ εχεις νεα να μας πεις?

μαρμιν παλι μες την γλυκα ξυπνησες με τα μωρακια...εγω ολο το βραδυ εβλεπα τον αστον κουτσερ (συνεχεια βλεπω διασημους πρεπει να κοψω το σταρ γιατι με επηρεαζει:rolleyes:) και οτι ημουν στην θαλασσα...ειχα λιγο αγχος γιατι δεν ξερω κολυμπι αλλα ηταν ηρεμη η θαλασσα και κολυμπησα και βγηκα στην ακτη...το σημερινο μου αγχος για τον υπερυχο θα ειναι...εχω πολυ καιρο να δω το μικρακι μου:(

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Καλημερα. δεν σας ξεχασα χθες αλλα εχω δουλεις με φουντες. και σημερα θα χαθω παλι, θα τα πουμε πιο απογευματακι ή αν κανω κανενα διαλειμα. καλες ειδησεις να εχουμε απο ολες τις κοριτσαρες.

Κορίτσια Καλημέρα και ΚΑΛΟ ΜΗΝΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!Σήμερα ξύπνησα πιο ξεκούραστη και κεφάτη!!!Μετράμε ανάποδα marmiiiiiiiiiiiiiiiiiiin!!!!!!!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

καλημερα παρεακι!!!!!μαρακι-σ (να αρχισω να μην τα μπερδευω) καλη αρχη και να ειναι η τελευταια που κανεις σου ευχομαι!το ιδιο κ στα υπολοιπα κοριτσακια...

τινκερ εχεις νεα να μας πεις?

μαρμιν παλι μες την γλυκα ξυπνησες με τα μωρακια...εγω ολο το βραδυ εβλεπα τον αστον κουτσερ (συνεχεια βλεπω διασημους πρεπει να κοψω το σταρ γιατι με επηρεαζει:rolleyes:) και οτι ημουν στην θαλασσα...ειχα λιγο αγχος γιατι δεν ξερω κολυμπι αλλα ηταν ηρεμη η θαλασσα και κολυμπησα και βγηκα στην ακτη...το σημερινο μου αγχος για τον υπερυχο θα ειναι...εχω πολυ καιρο να δω το μικρακι μου:(

δεν έχω νέα..είμαι ευτυχώς ακόμη καθαρή..

απλά χθες που διάβαζα τα μηνυματα που έστελνα στον αντρούλη μου, 19/10 είχα αρκετούς πόνους και του είχα πει ή είναι η ωορρηξία ή θα δω περίοδο..αν όντως έγινε 19/10 έχω μέρες ακόμη...

πάντως το ωάριο μου 9/10 ήταν 1.2 μετά δεν ξανπήγα να το μετρήσω...

τώρα ή έχω καθυστέρηση ή έχω ακόμα μερούλες..όπως και να έχει αύριο πρέπει να πάω να κάνω μια ανάλυση σχετική με τη θρομβοφιλία και θα της πω να μου κάνει και μια χοριακή..αν είμαι φυσικά καθαρή...που το εύχομαι

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

μακαρι κοριτσακι!!!!αντε και θα περιμενουμε νεα σου ευχατιστα...στο φβ σε εκανα add

το ωαρριο πιστευω θα μεγαλωσε απο τοτε σιγουρα μεχρι της 19....10 μερες ηταν αυτες...εγω παντως απο την ωορρηξια μετρουσα 14 μερες για να μου ερθει περιοδος...αν ειχες ωορρηξια 19 αυριο ειναι η μερα σου συμφωνα με το 14 το οποιο παει μεχρι 16 μερες.

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

μακαρι κοριτσακι!!!!αντε και θα περιμενουμε νεα σου ευχατιστα...στο φβ σε εκανα add

μακάρι!!!θα το δω όταν σχολάσω...

εσύ τι ώρα θα πας??

1533345xcnw09g7xt.gif

αντε τινκερ με το καλο να μην αδιαθετησεις. σε εχω κανει και γω φιλη απο προχθες. το ειδες; επισης οποια αλλη θελει ας στειλει τη διευθυνση της στο φεις να την κανω φιλη γιατι εχω μπερδευτει με ποιες ειμαι και με ποιες οχι. θα τα πουμε αργοτερα.

αντε μαρτζι κανε την κορη και συ για να χει και η δικια μου παρεα.

αντε τινκερ με το καλο να μην αδιαθετησεις. σε εχω κανει και γω φιλη απο προχθες. το ειδες; επισης οποια αλλη θελει ας στειλει τη διευθυνση της στο φεις να την κανω φιλη γιατι εχω μπερδευτει με ποιες ειμαι και με ποιες οχι. θα τα πουμε αργοτερα.

αντε μαρτζι κανε την κορη και συ για να χει και η δικια μου παρεα.

ναι το είδα!!!:P:p:p:p

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

τινκερ και γω χθες σου εκανα!!!

πριν τις 8 -8.30 δεν είχα κάτι..μετά άρχισα να ετοιμάζομαι για ύπνο και το έκλεισα..

1533345xcnw09g7xt.gif

δεν έχω νέα..είμαι ευτυχώς ακόμη καθαρή..

απλά χθες που διάβαζα τα μηνυματα που έστελνα στον αντρούλη μου, 19/10 είχα αρκετούς πόνους και του είχα πει ή είναι η ωορρηξία ή θα δω περίοδο..αν όντως έγινε 19/10 έχω μέρες ακόμη...

πάντως το ωάριο μου 9/10 ήταν 1.2 μετά δεν ξανπήγα να το μετρήσω...

τώρα ή έχω καθυστέρηση ή έχω ακόμα μερούλες..όπως και να έχει αύριο πρέπει να πάω να κάνω μια ανάλυση σχετική με τη θρομβοφιλία και θα της πω να μου κάνει και μια χοριακή..αν είμαι φυσικά καθαρή...που το εύχομαι

Κοριτσάκι μου εύχομαι να μείνεις καθαρή για 9 μήνες!!!Σε έκανα και εγώ add στο face!!!

λιλιτακι σημερα ειπες θα το παρεις χαλαρα...για να σε δω!!!!παντως μια σοκολατιτσα την επινα και γω.....

Ναι χαλαρά είναι και ο καιρός τέτοιος που είναι για χουχούλιασμα, σοκολατίτσα, μουσικούλα και καλή παρεούλα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Tiγκερ εγώ γιατί νομίζω πως πλέον είσαι σε καθυστέρηση; Εύχομαι ολόψυχα να μην δεις τίποτα μέχρι αύριο το πρωί και ως το απόγευμα να έχουμε ευχάριστα!!!!

Τσέρρυ όλα μια χαρά θα είναι το μεσημέρι με το μωράκι σου απλά σου έλειψε και είναι φυσικό!

Λιλιτάκι κοντεύουμε άντε να δούμε πότε θα μας κάνουν την τιμή οι πρίγκιπες μας να έρθουν. Εγώ του είπα ότι τώρα είναι όλα έτοιμα κ μπορεί να κάνει την εμφάνιση του να δούμε τι θα κάνει; Αλήθεια Λιλιτάκι είχες κι εσύ καθόλου πόνους χαμηλά σαν σουβλίτσες από μέσα από το π@π@κι;

Μαράκι με το καλό να μας πεις ευχάριστα για τα αυγουλάκια σου!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

αχ βρε κορίτσια δεν ξέρω πότε έκανα ωορρηξία...:(

πόσο λέτε να μεγαλώνει κάθε μέρα??

ποιο απόγευμα καλέ...αν ο Θεός με βοήθησε και είμαι καθαρή..αύριο το πωρί 8 θα είμαι στο χημείο μέχρι τις 9 το αργότερο θα ξέρω...!!!!¨)

θα σας δω όλες κατά τις 4 που θα πάω σπίτι...!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...