Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

στο νοσοκομειο γινεται δωρεαν!!!!αυτο στο λεω με απολυτη σιγουρια!!!!γιατι εκτος οτι εγω δεν πληρωσα τιποτα εβλεπα και τις υπολοιπες που ειχαν εοππυ και πληρωναν μονο 5? και για την αυχενικη και για το pappA
Ναι;;; Εμένα η φίλη μου πριν από 2 χρόνια είχε πληρώσει 45 ευρώ, γιαυτό πίστευα πως θα πληρώσω τόσα! Αχ! τι θα κάνω; ο Μακρυδ....μ' αρέσει σαν γιατρός. δεν λέει πολλά αλλά μού εμπνέει εμπιστοσύνη.....Πολλά λέφτά όμως δίνω που μπορεί να είναι πεταμένα. Αντε, για την επίσκεψη, δεν πάει στο καλό...Μία φορά το μήνα είναι....Τι 50 τι 80! Θα πλήρωνα τη διαφορά στην βενζίνη για να πάω στο νοσοκομείο και στην αναμονή για να τον δώ.....Αλλά, αν είναι να πληρώνω εξετάσεις 150 ευρώ, ενώ θα μπορούσα να τις κάνω με 55 ( βάζω επίσκεψη σε νοσοκ και αυχενική) , ε! Αυτό πάει πολύ!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Τεσπα! Ας άλλάξουμε θέμα. Αλλωστε μιλάμε υποθετικά, έτσι δεν είναι;.....Ας βγουν τα αποτελέσματα καλά, αυτό πρέπει να με ενδιαφέρει τώρα, σωστα;

το μωράκι μου είναι 5,2 εκατοστά!!!Βάρος δεν εγραφε το χαρτί......Ευχαριστημένος φάνηκε ο γιατρός. Μόνο αυτή η coombs σαν να τον προβληματίζει λίγο.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ναι;;; Εμένα η φίλη μου πριν από 2 χρόνια είχε πληρώσει 45 ευρώ, γιαυτό πίστευα πως θα πληρώσω τόσα! Αχ! τι θα κάνω; ο Μακρυδ....μ' αρέσει σαν γιατρός. δεν λέει πολλά αλλά μού εμπνέει εμπιστοσύνη.....Πολλά λέφτά όμως δίνω που μπορεί να είναι πεταμένα. Αντε, για την επίσκεψη, δεν πάει στο καλό...Μία φορά το μήνα είναι....Τι 50 τι 80! Θα πλήρωνα τη διαφορά στην βενζίνη για να πάω στο νοσοκομείο και στην αναμονή για να τον δώ.....Αλλά, αν είναι να πληρώνω εξετάσεις 150 ευρώ, ενώ θα μπορούσα να τις κάνω με 55 ( βάζω επίσκεψη σε νοσοκ και αυχενική) , ε! Αυτό πάει πολύ!!

εχει δικιο η φιλη σου παλια την πληρωναν μου το εχουν πει κι αλλες εγω οταν πηρα τηλεφωνο να κλεισω ραντεβου ρωτησα ποσο κοστιζει και μου ειπαν 5? οταν ομως πηγα και ειδαν την ασφαλεια μου μου ειπαν οτι ειναι εντελως δωρεαν ομως μπροστα μου ηταν και αλλες που ειμασταν μαζι για αυχενικη και ειδα που πληρωναν μονο 5? οποτε αυτο εχει αλλαξει και πλεον ειναι δωρεαν γιατι 5? και για τον υπεριχο και για το αιμα δεν ειναι απολυτως τιποτα και την τελευταια φορα που πηγα την προηγουμενη τριτη δηλαδη μου λεει ο Ζηκ γιατι πηγαινεις εξω και κανεις τις εξετασεις του μηνα θα σου κοβω εγω παραπεμπτικο για επειγον και θα τις κανεις εδω μεσα δωρεαν αλλα του ειπα οτι η συμετοχη μου ειναι πολυ μικρη και δεν με συμφερει να πηγαινοερχομαι στα γιαννενα για να δινω αιμα και για να παιιρνω τις απαντησεις

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Τεσπα! Ας άλλάξουμε θέμα. Αλλωστε μιλάμε υποθετικά, έτσι δεν είναι;.....Ας βγουν τα αποτελέσματα καλά, αυτό πρέπει να με ενδιαφέρει τώρα, σωστα;

το μωράκι μου είναι 5,2 εκατοστά!!!Βάρος δεν εγραφε το χαρτί......Ευχαριστημένος φάνηκε ο γιατρός. Μόνο αυτή η coombs σαν να τον προβληματίζει λίγο.....

αααα εχε υποψην σου οτι αυτο το 5,2 ειναι χωρις τα ποδια....κι εμενα ετσι μου ειπε ο Πλαχ οτι ειναι 5,5 και 5,9 και μετα που πηγα για υπερυχο εδω και το ειπα στον γιατρο μου λεει αυτες οι μετρησεις ειναι χωρις τα ποδια τον κοιτουσα σαν χαζη εγω νομιζα οτι ηταν ολοκληρο αυτος γελουσε και μου λεει στις εβδομαδες τις αυχενικης ειναι πολυ μικρα και δεν μπορουμε να μετρησουμε τα ποδια οι μετρησεις που κανουμε ειναι μεχρι εκει που τελειωνει η σπονδυλικη στηλη:shock::shock:ετσι τον κοιτουσα σαν ηλιθια.....οσο για το βαρος μην αγχωνεσαι γιατι επισσης μου ειπε πως και το καλυτερο μηχανημα να εχει ο γιατρος πριν την 18η δεν μπορει να υπολογιστει το βαρος αλλα το βγαζουν κατα προσεγγιση δηλαδη αναλογα με τις μετρησεις και τις εβδομαδες σου βγαζει στατιστικα το μηχανημα ποσο υποτιθεται πως ειναι

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Ρε συ, σοβαρά μιλάς τώρα; Χωρίς ποδαράκια; Α,πα,πα!

Τα δικά σου είναι ψηλά, ρε συ!!! Μπραβο!

Μετανιώνω λίγο που δεν ξεκίνησα σε άλλον γιατρό, αλλά πού να ήξερα; Εγώ για το πανεπιστημιακό ξεκινούσα και σε ιδιωτικό βρέθηκα. Και σκέφτομαι τι θα γίνει την ώρα που θα γεννήσω, πρώτα ο θεός. Οσο με βλέπει εκεί, πώς θα α΄νοίξω φάκελο στο νοσοκομείο; Και αν ξεγαννάει ως ιδιώτης τις κοπέλες που βλέπει στο ιατρείο και ζητάει κανά 2000 για γέννα; Αχ, αυτά πρέπει να τα ρωτήσω.....Τα λέω τώρα στον άντρα μου και του' χει γυρίσει το μάτι!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καληνύχτα κι απο εμένα! Είμαι ώρες μέσα.....Είχαμε δεν είχαμε Κάντυ πάλι σχολιάσαμε γιατρούς, θέματα, καταστάσεις.....Αχ, τι φωτιές μου ανάβεις!!!!Αλλά χαλάλι σου....μαθαίνω και κανά δύο πράγματα παραπάνω....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ρε συ, σοβαρά μιλάς τώρα; Χωρίς ποδαράκια; Α,πα,πα!

Τα δικά σου είναι ψηλά, ρε συ!!! Μπραβο!

Μετανιώνω λίγο που δεν ξεκίνησα σε άλλον γιατρό, αλλά πού να ήξερα; Εγώ για το πανεπιστημιακό ξεκινούσα και σε ιδιωτικό βρέθηκα. Και σκέφτομαι τι θα γίνει την ώρα που θα γεννήσω, πρώτα ο θεός. Οσο με βλέπει εκεί, πώς θα α΄νοίξω φάκελο στο νοσοκομείο; Και αν ξεγαννάει ως ιδιώτης τις κοπέλες που βλέπει στο ιατρείο και ζητάει κανά 2000 για γέννα; Αχ, αυτά πρέπει να τα ρωτήσω.....Τα λέω τώρα στον άντρα μου και του' χει γυρίσει το μάτι!!!!

οχι βρε δεν το πιστευω!!!!το πολυ πολυ κανε και την β επιπεδου στο ιατρειο του και μετα πες του να σε βλεπει στο νοσοκομειο αλλα να σου πω και το αλλο αν εχει σκοπο να ζητησει ειτε στο ιατρειο ειτε στο νοσοκομειο πιστευω θα το κανει και για να ειμαι ειλικρινης πιστευω πως οι πανεπιστημιακοι δεν εχουν και κοληματα να ζητησουν....την Τριτη που πηγα ηταν μια κοπελα στον Ζηκ και μου ελεγε πως η πρωτη της ξαδερφη που γεννησε στον Ζηκ δεν του ειχε δωσει ουτε ενα ευρω σε καμια επισκεψη και ουτε και στην γεννα απολυτως τιποτα και ομως μια χαρα ηταν μαζι της δεν της εδειξε ποτε δυσαρεσκεια και το κινητο του σηκωνε παντα και την νυχτα που την επιασαν οι πονοι πηγε και μετα περασε και την ξαναειδε κι εγω αυτη την φορα δεν του εδωσα πηγα να ανοιξω πορτοφολι και μου λεει φυγε εεε δεν ηθελα και πολυ εφυγα κι εγω:oops:ουτε και την περασμενη φορα μου ειχε παρει αλλα τοτε ειχα παει πρωι

qWD1p2.png

xdgMp2.png

οχι βρε δεν το πιστευω!!!!το πολυ πολυ κανε και την β επιπεδου στο ιατρειο του και μετα πες του να σε βλεπει στο νοσοκομειο αλλα να σου πω και το αλλο αν εχει σκοπο να ζητησει ειτε στο ιατρειο ειτε στο νοσοκομειο πιστευω θα το κανει και για να ειμαι ειλικρινης πιστευω πως οι πανεπιστημιακοι δεν εχουν και κοληματα να ζητησουν....την Τριτη που πηγα ηταν μια κοπελα στον Ζηκ και μου ελεγε πως η πρωτη της ξαδερφη που γεννησε στον Ζηκ δεν του ειχε δωσει ουτε ενα ευρω σε καμια επισκεψη και ουτε και στην γεννα απολυτως τιποτα και ομως μια χαρα ηταν μαζι της δεν της εδειξε ποτε δυσαρεσκεια και το κινητο του σηκωνε παντα και την νυχτα που την επιασαν οι πονοι πηγε και μετα περασε και την ξαναειδε κι εγω αυτη την φορα δεν του εδωσα πηγα να ανοιξω πορτοφολι και μου λεει φυγε εεε δεν ηθελα και πολυ εφυγα κι εγω:oops:ουτε και την περασμενη φορα μου ειχε παρει αλλα τοτε ειχα παει πρωι
Ακομη είμαι εδώ! Μπράβο ο Ζηκ.....Να σου πω την αλήθεια από τώρα θα έφευγα αν δεν υπήρχε το πρόβλημα με την coombs. Και η διευθύντρια του αιματολογικού μού είπε πως στα χέρια τουΜκρυδ....να μην φοβάμαι τίποτα. Πως είναι λέει εξοικειωμένος......Καληνύχτα και όνειρα γλυκά!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ακομη είμαι εδώ! Μπράβο ο Ζηκ.....Να σου πω την αλήθεια από τώρα θα έφευγα αν δεν υπήρχε το πρόβλημα με την coombs. Και η διευθύντρια του αιματολογικού μού είπε πως στα χέρια τουΜκρυδ....να μην φοβάμαι τίποτα. Πως είναι λέει εξοικειωμένος......Καληνύχτα και όνειρα γλυκά!

ναι μωρε μην το σκεφτεσαι θα δεις που ολα καλα θα πανε!!!και μενα καποιες ωρες μου κανει τρομερη εντυπωση που την εχω βγαλει τοσο φθηνα μεχρι τωρα απο την εξωσωματικη μεχρι και τωρα αν σκεφτεις οτι περυσι ειχαμε χρυσοπληρωσει σε σπερμοδιαγραμματα και ουρολογους:evil::evil:σου στελνω και πμ διαβασε το το πρωι να σου φτιαξει η μερα!!!!!:tongue:καληνυχτα!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

μαρμιν αντε κοριτσι μου να στρωνεις και συ σιγα σιγα να υποδεχτουμε κι αλλους πριγκηπες στην παρεα μας...αν και ξερω οτι μετα θα σε χασουμε απο παρεουλα αν κρινω απο την μικρη μας!!!!θα εκανες και μαθημα ειπες ....τι εγινε εκει???

μαρτζι ειδες ολα καλα πηγαν τελικα και για σενα και ας ξεκινησε με τοσο αγχος και αγωνια!!!και το σκεφτομουν...λεω αυριο μεθαυριο οι αγορομανες θα εχουμε να λεμε διαφορα για τα μικρα μας αλλα αν μας ρωτησουν τα κοριτσια κατι για κοριτσι δεν θα εχει καμια εμπειρια!!!!

λιλιτακι τα εκανες ολα...ξεκουρασου γιατι σε λιγο καιρο θα εισαι ολη μερα ξυπνια και θα θηλαζεις ανα 2 ωρες!!!αλλωστε την φαση "το συνδρομο της φωλιας" το περασες και με το παραπανω!!!!

μαρακια υπομονη και στις 2 και ολα θα γινουν...αυριο περιμενουμε και της μαριας τα νεα! η τινκερ αυριο δεν περιμενει...ετσι δεν ειναι???

καντυ εχω δει σ'αυτο το χρωμα κουνιες κ ειναι πολυ ωραιες!!!

εμεις τελικα μιλησαμε με τον ανθρωπος ο οποιος η αληθεια ειναι πολυ ευγενικος και εξυπηρετικος!του ειπαμε οτι δεν θελουμε το τραπεζακι κ οτι θα παρουμε μαλλον καρεκλες αλλα δεν θελουμε και να δεσμευτουμε σε περιπτωση που δεν μας αρεσει κατι και το παρουμε με τον στανιο και δεχτηκε να μας δωσει τα λεφτα πισω. ευτυτχως γιατι ολη μερα δεν εβρισκα και την εξυπηρετηση πελατων και δεν ειδα πατηματα να ξερω να πω...

σημερα ομως επειδη ειναι τεταρτη ηταν κλειστα οποτε πηγαμε στον κωτσοβολο και πηραμε ενα κλιματιστικο με 30 ατοκες. θα το περναμε απο το καλοκαιρι αλλα ειπαμε οτι το χειμωνα πεφτουν οι τιμες...αν και δεν ειδα να πεφτουν απλα ειχε τις ατοκες....πηραμε ινβερτερ και α ενεργειακης κλασης. μια κυρια που ηταν εκει κ το ειχε ειπε πληρωνει 72ε τον μηνα με 10 ωρες λειτουργιας!!!!για να δουμε...εμεις βεβαια το θελουμε για συμπληρωματικα και κυριως για το καλοκαιρι που ειδικα φετος δεν κοιμηθηκαμε ολο τον αυγουστο με τις ζεστες...

τσερρυ μου εγω που εχω ινωερτερ α ενεργειακης κλασης καει πολυ λιγο!το καλοκαιρι το ειχαμε σχεδον αλλη μερα ανοιχτο,περιμενα τη δεη να ερθει κανα 200αρι απο 50 που ερχοταν και ηρθε μονο 68 ευρω!
Τσέρυ μου, μάλλον δεν κατάλαβες το πρόβλημά μου σχετικά με το αίμα μου. Δεν έχω πρόβλημα να μου εξετάζουν το αίμα οπουδήποτε. Το πρόβλημά μου είναι πως στο αίμα έχω μία τιμή θετική που δεν θα έπρεπε να είναι θετική ( σας τα είχα γράψει σε παλιότερο μήνυμα). Αυτό καθιστά την περίπτωσή μου σοβαρή. Πρέπει όταν προχωρήσει η εγκυμοσύνη, να κάνουμε doppler για να δούμε αν έχει επηρεαστεί το μωρό. Χρειάζεται προσοχή, γιατί, αν ο μη γένοιτο, έχει και το μωράκι μου αυτή την ιδιαιτερότητα στο αιματάκι του, θα κινηθούμε με έναν συγκεκριμένο και πολύ εξειδικευμένο τρόπο!!!!
να μη σκεφτεσαι αρνητικα!το μωρακι θα ειναι μια χαρα!και αφου ειπες οτι και ο γιατρος ξερει πολλα πανω σε αυτο το θεμα εχε του εμπιστοσυνη

καληνυχτα και φιλακια σε ολες τις κοιλιτσες!!!

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια!!!!!

Σήμερα θα έχουμε πολλά νέα.... Έχουμε μετρήσεις, φωτογραφήσεις, πολλά πράγματα!!!! Όλα καλά να είναι για όλες μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αυριο το πρωι θα τα αρχισω..ποσα παιρνεις τωρα? υποθετω οτι δεν ειναι κατι που πρηζεται η κοιλια σου,αλλα το ειπες στο γιατρο να δεις τι θα σου πει?

Μαράκι, σήμερα ξεκινάς τα σερπαφαρ!!!!

Καλή επιτυχία και εύχομαι να είναι ο πρώτος και ο τελευταίος κύκλος που τα παίρνεις.

Εγώ 3 την ημέρα πήρα σε αυτόν τον κύκλο.

Απλά το πρήξιμο είναι μέσα στις παρενέργειες αυτών των χαπιών, (από τις light παρενέργειες). Μην ανησυχείς!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...