Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου πέσαμε οι αντοχές μου πάλι νσ κοιμηθώ θέλω και είμαι ξαπλα σχεδόν όλη μέρα σας διάβασα όμως απλά δεν εχω κουράγιο για πολλά πολλά συγχωρηστε με ...Καληνύχτα σας και να έχουμε καλό ξημέρωμα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω ξερω οτι δεν το κανουν στο νοσοκομειο το στελνουν στην Αθηνα εμενα τουλαχιστον το εστειλαν γιατι μου ειπαν κιολας να παρω σε 15 μερες να μου πουν αν ηρθαν τα αποτελεσματα τωρα τι να σου πω αν χαλασαν τα αντιδραστηρια στην Αθηνα:rolleyes::rolleyes:
Αλήθεια λες; Ε, τότε με κορόιδεψε......Αλλά γιατί, ρε γμτ; Τι έχει να κερδίσει;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Αλήθεια λες; Ε, τότε με κορόιδεψε......Αλλά γιατί, ρε γμτ; Τι έχει να κερδίσει;

εγω σου λεω τι μου ειπαν εμενα.......εν τω μεταξυ η μικροβιολογος μου εδω μου ειπε οτι τα στελνει στο ιδιο εργαστηριο που τα στελνουν και απο το πανεπιστημιακο επειδη αυτη εκανε πρακτικη εκει και ξερει που τα στελνουν οταν μου το ειπε της λεω κατι καταλαβα οτι καπου θα τα στειλουν αλλα δεν ημουν και σιγουρη νομιζα πως το κανουν εκει οχι μου λεει κι αυτοι τα στελνουν στην Αθηνα....απο κει και περα ειλικρινα δεν ξερω μπορει να αλλαξε κατι τωρα παντως την περασμενη τριτη που πηγα για τα αποτελεσματα μου λειτουργουσε κανονικα το εργαστηριο γενετικης

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Καλά λες Κάντυ εγώ μπερδέυτηκα. Αλλά και πάλι μπορείς να τηλ αύριο στο Πανεπιστημιακό έτσι απλά για να μάθεις και να σου φύγει αν έλεγε αλήθεια.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

αφου πηγε καλε τωρα τι νοημα εχει???

η λαθος καταλαβα???ΜΑΡΤΖΙ δεν εδωσες αιμα αποψε??και θα βγουν την Δευτερα??

ναι, έδωσα αίμα.

Το νοσοκομείο μαρμίν είναι μακριά, δεν μπαίνω στην διαδικασία να μπω. Ασε που για να πάω να κάνω papp πρέπει να έχω παραπεμπτικό από γιατρό.

Το είπα και στον άντρα μου και τσαντιστηκε. Λέει "τι κάθεσαι και συζητάς; να σου μπαινουν ιδέες και να μην ησυχάζεις μετά;"

Ρε κορίτσια, τι να πω; Λέει "μην το ψάχνεις, κάτσε στα αυγά σου.....δεν άκουσες που είπε πως κάνουν επίσχεση;"

Αλλά εμένα μου μπήκαν ιδέες.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Έτσι κι αλλιώς αφού τώρα έδωσες αίμα δεν έχει νόημα να την κάνεις και στο Πανεπιστημιακό εγώ μπερδεύτηκα και νόμιζα πως θα πήγαινες αύριο για το αίμαι γι' αυτό το είπα. Οπότε ή κάνεις αυτό που σου λέει ο άντρας σου και το ξεχνάς ή απλά παίρνεις ένα τηλ στο Πανεπιστημιακό και ρωτάς έαν κάνουν τη συγκεκριμένη εξέταση.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

ναι, έδωσα αίμα.

Το νοσοκομείο μαρμίν είναι μακριά, δεν μπαίνω στην διαδικασία να μπω. Ασε που για να πάω να κάνω papp πρέπει να έχω παραπεμπτικό από γιατρό.

Το είπα και στον άντρα μου και τσαντιστηκε. Λέει "τι κάθεσαι και συζητάς; να σου μπαινουν ιδέες και να μην ησυχάζεις μετά;"

Ρε κορίτσια, τι να πω; Λέει "μην το ψάχνεις, κάτσε στα αυγά σου.....δεν άκουσες που είπε πως κάνουν επίσχεση;"

Αλλά εμένα μου μπήκαν ιδέες.

αυτο σου ειπε???οτι κανουν επισχεση δηλαδη??????

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Ωραία, ας υποθέσουμε ότι είπε ψέματα.....Γιατί να είπε;;;Τι έχει να κερδίσει ή να χάσει;;;

οταν πηγα εγω εκαναν επισχεση οσοι δηλαδη ηταν για εξετασεις αιματος δεν μπορουσαν να τις κανουν ομως στα επιγοντα περιστατικα εκαναν αιμολληψιες εγω λοιπον πηγα στο μικροβιολογικο μου πηραν το αιμα μου εδωσαν το μπουκαλακι και το πηγα μονη μου στην μαιευτικη που ειναι το τμημα γενετικης το οποιο δεν κανει επισχεση!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

αυτο σου ειπε???οτι κανουν επισχεση δηλαδη??????
Εγώ σου είπα τι κατάλαβα...ο άντρας μου τώρα λέει πως ειπε για τα υλικά και τον αντιδραστήρα και πως ξεκίνησαν επίσχεση ( εγώ δεν το άκουσα αυτό ) και πως τα πράγματα πάνε από το κακό στα χειρότερο στο νοσοκομείο, λόγω έλλειψης υλικών....

Ουφ! Αυτό που λέει η Μαρμίν. Την έκανα και τέλος....Παει τώρα....οσα θα πλήρωνα στο νοσοκομείο, πλήρωσα κι εδώ...Αλλά, εντάξει, αν είπε ψέματα, είναι σπαστικό...δεν το δέχομαι....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Ωραία, ας υποθέσουμε ότι είπε ψέματα.....Γιατί να είπε;;;Τι έχει να κερδίσει ή να χάσει;;;

μπορει μεσα σε αυτο το διαστημα κατι να αλλαξε αστο μην το σκεφτεσαι τωρα οτι εγινε εγινε εσυ αιμα εδωσες οποτε ξεχνα το καλα λεει ο αντρας σου

qWD1p2.png

xdgMp2.png

οταν πηγα εγω εκαναν επισχεση οσοι δηλαδη ηταν για εξετασεις αιματος δεν μπορουσαν να τις κανουν ομως στα επιγοντα περιστατικα εκαναν αιμολληψιες εγω λοιπον πηγα στο μικροβιολογικο μου πηραν το αιμα μου εδωσαν το μπουκαλακι και το πηγα μονη μου στην μαιευτικη που ειναι το τμημα γενετικης το οποιο δεν κανει επισχεση!!!
Μήπως ξεκίνησε τώρα και αυτό;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Εγώ σου είπα τι κατάλαβα...ο άντρας μου τώρα λέει πως ειπε για τα υλικά και τον αντιδραστήρα και πως ξεκίνησαν επίσχεση ( εγώ δεν το άκουσα αυτό ) και πως τα πράγματα πάνε από το κακό στα χειρότερο στο νοσοκομείο, λόγω έλλειψης υλικών....

Ουφ! Αυτό που λέει η Μαρμίν. Την έκανα και τέλος....Παει τώρα....οσα θα πλήρωνα στο νοσοκομείο, πλήρωσα κι εδώ...Αλλά, εντάξει, αν είπε ψέματα, είναι σπαστικό...δεν το δέχομαι....

στο νοσοκομειο γινεται δωρεαν!!!!αυτο στο λεω με απολυτη σιγουρια!!!!γιατι εκτος οτι εγω δεν πληρωσα τιποτα εβλεπα και τις υπολοιπες που ειχαν εοππυ και πληρωναν μονο 5? και για την αυχενικη και για το pappA

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...