Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Marioula, να σου απαντήσω πρώτα στο πρώτο θέμα με την ξαδέλφη σου. Δόξα τω Θεώ δεν έχουμε φτάσει σε τέτοιο σημείο, να ευχόμαστε κακό για μία έγκυο κοπέλα.....Οχι, με τίποτα.....Δεν μπορώ να διανοηθώ κάτι τέτοιο.....Ούτε και ο άντρας μου. Μπορεί να κακιώνει και να ζηλεύει αλλά όχι τέτοια ζήλεια, ευτυχώς......

Στο δεύτερο που με ρωτάς.....Λοιπόν, κάθομαι και τα βάζω κάτω τα οικονομικά μας. οπως ξέρετε ο σύζυγος δεν δουλεύει, οπότε μένω μένω εγώ. Παίρνω 800 ευρώ το μήνα. Θέλουμε 250 για ενοίκιο, 150 για δάνειο, 80 ευρώ τουλάχιστον βενζίνη, άντε πες κι άλλα 50 ευρώ για άλλους λογαριασμούς. Σύνολο 530 με 550. Μένουν 250 για να ζήσουμε. Εγώ σου λέω να κάνω το σκ....παξιμάδα και να μου μείνουν 100 ευρώ το μήνα ( που αποκλείεται!). Θα έχ μαζέψει με το ζόρι 400 ευρώ....Και μόλις έρθουν τα Χριστούγεννα, θα έρθει το σήμα, θα έρθει καμία δόση εφορίας ( αχ, αυτή την ξέχασα!)......Αχ, μην σας πρήζω....κάπως θα τα καταφέρω....Θα μπει κάποια στιγμή και η deppa μας να μας δώσει πληροφορίες για τον γιατρό, μπορεί να μην βάζει ταρίφα ο άνθρωπος και ο καθένας να του δίνει ό,τι δύναται!!! Πιστεύω όλα θα πάρουν το δρόμο τους. Θα έρθει και για μένα η ώρα.....

μαργκι μου προς Θεου δεν θελω να παρεξηγηθω!!!ποτε δεν πιστεψα για τον αντρα σου η εσενα οτι θα θελατε κακο για καποιον αλλο ανθρωπο απλα επειδη ειπες οτι ο αντρας σου δεν θελει να βλεπει εγκυο μου ηρθε ετσι στα ασχετα αυτο με την ξαδερφη μου κ απλα ειπα να σας πω αυτη την ιστορια...ετσι σε θελω αισιοδοξη:P:p:p

83tdp2.pngcWE4p3.png

και τωρα τα νεα μου...λοιπον την 9η με 10η μερα απο την εμβρυομεταφορα ειχα το απογευμα ναυτιες αυτο συνεχιστηκε και συνεχιζεται ακομα δηλαδη την 11η μερα το βραδυ ειδα και λιγο ροζ και ολη την επομενη μερα καφε αυτο το ξαναειδα και την 13η μερα ,την 13η μερα πηγα για χοριακη και ηταν 128 μετα ξαναπηγα την 15η μερα και ηταν 317 και εκανα και μια 3η 4 μερες αργοτερα και πηγε 2200 σημερα εκανα και τον πρωτο υπερυχο ο οποιος μας εδειξε ενα σακουλακι 6 χιλιοστων βεβαια δεν εχω και πολυ εμπιστοσυνη γιατι δεν τον εκανα στον γιατρο μου αλλα σε μια αλλη εδω που ειμαι διακοπες και δεν την ηξερα αλλα επειδη ειχα σκασει να δω τι γινεται πηγα τι το ηθελα περισσοτερο με αγχωσε στο τελος μου ειπε οτι μπορει να υπαρχει κι αλλος σακος και να μην φαινεται ακομα...δεν ξερω αν πρεπει να χαρω ακομα η να αγχωθω!!απο την τελευταια περιοδο τωρα ειμαι 5 εβδομαδων και 4 ημερων δεν θα επρεπε να δουμε κατι παραπανω???ουφ δεν ξερω τι με επιασε σημερα!!!δεν με πειραζει για το ενα να σας πω την αληθεια μεσα μου αυτο ηθελα κιολας αλλα φοβαμαι....ωραια σακο ειδαμε θα εχει κατι αυτος ο σακος μεσα???τωρα υπομονη μεχρι τις 20 που θα επιστρεψω και θα παω στον γιατρο μου ελπιζω εκει να δω κατι περισσοτερο!!αυτα ηταν τα νεα μου!!!!!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

και τωρα τα νεα μου...λοιπον την 9η με 10η μερα απο την εμβρυομεταφορα ειχα το απογευμα ναυτιες αυτο συνεχιστηκε και συνεχιζεται ακομα δηλαδη την 11η μερα το βραδυ ειδα και λιγο ροζ και ολη την επομενη μερα καφε αυτο το ξαναειδα και την 13η μερα ,την 13η μερα πηγα για χοριακη και ηταν 128 μετα ξαναπηγα την 15η μερα και ηταν 317 και εκανα και μια 3η 4 μερες αργοτερα και πηγε 2200 σημερα εκανα και τον πρωτο υπερυχο ο οποιος μας εδειξε ενα σακουλακι 6 χιλιοστων βεβαια δεν εχω και πολυ εμπιστοσυνη γιατι δεν τον εκανα στον γιατρο μου αλλα σε μια αλλη εδω που ειμαι διακοπες και δεν την ηξερα αλλα επειδη ειχα σκασει να δω τι γινεται πηγα τι το ηθελα περισσοτερο με αγχωσε στο τελος μου ειπε οτι μπορει να υπαρχει κι αλλος σακος και να μην φαινεται ακομα...δεν ξερω αν πρεπει να χαρω ακομα η να αγχωθω!!απο την τελευταια περιοδο τωρα ειμαι 5 εβδομαδων και 4 ημερων δεν θα επρεπε να δουμε κατι παραπανω???ουφ δεν ξερω τι με επιασε σημερα!!!δεν με πειραζει για το ενα να σας πω την αληθεια μεσα μου αυτο ηθελα κιολας αλλα φοβαμαι....ωραια σακο ειδαμε θα εχει κατι αυτος ο σακος μεσα???τωρα υπομονη μεχρι τις 20 που θα επιστρεψω και θα παω στον γιατρο μου ελπιζω εκει να δω κατι περισσοτερο!!αυτα ηταν τα νεα μου!!!!!!!!

γλυκια μου ντεππα εισαι εγκυος παρε το αποφαση!!!:P:p:pεγω πηγα 5 εβδομαδων κ εκανα υπερηχο κ ειδαμε μονο σακο μετα πηγα 6 εβδομαδων κ ακομα μονο ο σακος φαινοταν περιπου 8 εβδομαδων ακουσαμε καρδουλα γι'αυτο ηρεμησε ηταν υπεραρκετο αυτο που ειδες γιατι πολυ απλα αυτο επρεπε να δεις!!!!οποια και αν ρωτησεις απο 5-7 εβδομαδων μονο σακο βλεπουν η καρδουλα απο την 7η εως την 8η εβδομαδα ξεκιναει να χτυπα!!!να εχεις μια καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη επιτελους μπορω τωρα να σου ευχηθω και δημοσια:P:p:p:p

83tdp2.pngcWE4p3.png

Ε, να στο πω κι από εδώ και με περισσότερη πλέον σιγουριά, αφού είδες και σάκο,

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!

Να μπαίνεις γιατι με τα πμ δεν τα πάω καλά!!!

Τουλάχιστον έμεινε η μία από τις δυο μας! καλά θα ήταν να ήμασταν και οι δυο αλλά δεν πειράζει.....Να πάνε όλα καλά. Να έχεις μία τελειόμηνη εγκυμοσύνη. Ο Θεός μαζί σου!!!Να δεις που θα είναι δύο οι σάκοι......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Εμαθα για μία γνωστή μου 41 χρονών που ήταν παντρεμένη 18 χρόνια(!!!) πως μετά από πολλές εξωσωματικές στην Αθήνα, μία αποτυχημένη στον Ζηκ....., τώρα είναι έγκυος στον 5ο με την βοήθειά του.....Ντέπα, θα πάω και ελπιζω να είμαι τόσο τυχερή όσο εσύ....Απλά πολλές μού είπαν πως είναι πολύ ψυχρός και σε απωθεί η συμπεριφορά του. Κάποιες δύσκολες περιπτώσεις (ηλικιακα και γυναικολογικά) προσπαθει να μην τις αναλαμβάνει.... και τις αποθαρρύνει. Αυτό φοβάμαι μην κάνει και σε μένα....και με απογοητεύσει....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Έλα margi εμείς μείναμε, και είναι και άκρως κολλητικό.......Κορίτσια φυσάτε !!!
Λια, εσύ θα είσαι!

Μένω εγώ, η πέπσι και η τσέρυ.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Marioula, δεν σε παρεξήγησα καλε! Απλά φοβήθηκα μην κατάλαβες εσύ λάθος, γιαυτό έσπευσα να διευκρινήσω πως δεν τίθεται τέτοια θέμα.......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

1. luna82 έγκυος

2. aggelikaki έγκυος

3. pepsi1

4. deppa εγκυος

5. baby girl εγκυος

6. Elenaki25 εγκυος

7. Nena38 εγκυος

8. marioula1234 εγκυος

9. Nenos εγκυος

10. margi

11. lilitaki εγκυος

12. cherry09

13. marmin εγκυος

14. iriniv έγκυος

15. Λεια 33

16. Trelokouneli εγκυος

83tdp2.pngcWE4p3.png

1. luna82 έγκυος

2. aggelikaki έγκυος

3. pepsi1

4. deppa εγκυος

5. baby girl εγκυος

6. Elenaki25 εγκυος

7. Nena38 εγκυος

8. marioula1234 εγκυος

9. Nenos εγκυος

10. margi

11. lilitaki εγκυος

12. cherry09

13. marmin εγκυος

14. iriniv έγκυος

15. Λεια 33

16. Trelokouneli εγκυος

ντεππα μου επιτελους ηρθε η στιγμη που τοοοοοοοοσο περιμενες!!!να σε σβησουμε απο τη λιστα!!! εισαι η νεα εγκυουλα μας!!! :D:D:Dκοριτσια αφησα μονο οσες μπαινουν στο παρεντς οι υπολοιπες δεν υπαρχει λογος να ειναι στη λιστα μας

83tdp2.pngcWE4p3.png

1. luna82 έγκυος

2. aggelikaki έγκυος

3. pepsi1

4. deppa εγκυος

5. baby girl εγκυος

6. Elenaki25 εγκυος

7. Nena38 εγκυος

8. marioula1234 εγκυος

9. Nenos εγκυος

10. margi

11. lilitaki εγκυος

12. cherry09

13. marmin εγκυος

14. iriniv έγκυος

15. Λεια 33

16. Trelokouneli εγκυος

καλά,δν το πιστεύω! Μείνατε σχεδόν όλες....Ποια έκανε την αρχή.....Μαριούλα, εσύ; Την luna δεν έβαλες. Η Nenos χαθει....Την baby girl, Elenaki, iriniv, trelokouneli δεν τις θυμάμαι!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

marioula1234 (αγορακι) Π.Η.Τ=25/10/2012

lilitaki (αγορακι) Π.Η.Τ=3/12/2012

marmin (αγορακι) Π.Η.Τ= 06/12/2012

λουνα (αγορακι) Π.Η.Τ=09/01/2013

aggelikaki ( κοριτσακι??? ) Π.Η.Τ= 2/2/2013

nena38 ( ??? ) Π.Η.Τ= 6/3/2013

deppa ( ??? ) Π.Η.Τ=

83tdp2.pngcWE4p3.png

καλά,δν το πιστεύω! Μείνατε σχεδόν όλες....Ποια έκανε την αρχή.....Μαριούλα, εσύ; Την luna δεν έβαλες. Η Nenos χαθει....Την baby girl, Elenaki, iriniv, trelokouneli δεν τις θυμάμαι!

ΚΑΛΕ ΠΡΩΤΗ ΠΡΩΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΝΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ :P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...