Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

και τωρα να γεννηθει να εισαι σιγουρη πως δεν θα εχει κανενα προβλημα:Pα΄΄α του δινουμε καμια βδομαδουλα ακομα......εχει κοιταξει τον τραχηλο σου καθολου η θα τον δει στο επομενο ραντεβου?

Τον κοιτάει ανά διαστήματα αλλά τώρα κοντά δεν τον είδε δεν ξέρω πότε θα τον κοιτάξει.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΜΑΡΤΖΙ τι να σου δωσει ο χριστιανος με 44 αιματοκριτη????σκεψου οτι εγω εχω 33 11 μοναδες λιγοτερο:shock:αυτο παλι για το pappA ποιος σου το ειπε??

ΜΑΡΜΙΝ μην με παρεξηγησεις αλλα εισαι σιγουρη πως θα προλαβεις ολα τα μαθηματα:tongue::tongue:

ΤΣΕΡΡΥ παλι καλα που δεχτηκε να σας δωσει τα χρηματα πισω

Ποιο από όλα; Τι με ρωτάς εδώ; Δεν κατάλαβα......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Μαρμίν, δεν θα το προλάβεις το σεμινάριο!!!! Θα κάνεις μάθημα θηλασμού μόνη σου, με βοηθό τον μπέμπη!!!

Ούτε το πρώτο στις 7; Εγώ πάλι πιστεύω πως θα τα προλάβω και τα δύο δεν έχω "συμπτώματα" ακόμα ούτε καν οι προπαρασκευαστικές ωδίνες ξεκίνησαν

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

KΚαντυ, αν εννοείς για το ότι δεν γίνεται το παππ α στο πανεπιστημιακό τις τελευταίες 10 μέρες μού το είπε ο γραμματέας του γιατρού που μου γράφει μετά τον υπέρηχο τις εξετάσεις. Μου δίνει λοιπόν τις εξετάσεις που πρέπει να κάνω για την επόμενη φορά και ένα χαρτί που έγραφε τα της αυχενικής. Μου λέει "σε ποιο μικροβιολογικό πας;". Του λεω και μου απαντά "να κάνεις μέχρι αυριο το μεσημέρι την παππ α",. Τού λέω "δεν θα την κάνω στο Πανεπιστημιακό;". Οχι, λέει...... "μα, εγώ έχω ακούσει ότι γίνεται εκεί, του λέω...."Μέχρι πριν 10 μέρες γινόταν λέει.....Τώρα δεν έχει υλικά το νοσοκομείο και ο αντιδραστήρας είναι χαλασμένος....."

Ρε συ, λες να είπε ψέματα; Αλλά γιατί να το κάνει, ρε γμτ; Αν είναι έτσι, μιλάμε για κοροιδία και δεν την ανέχομαι.....Πώς να το επιβεβαιώσω;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Τσέρρυ μόνο αμυγδαλέλαιο τη γυναικολόγο μου που τη ρώτησα αυτό μου είπε.

Μάρτζι για καλό και για κακό πάρε ένα τηλ αύριο πρωί στο Πανεπιστημιακό και ρώτα αν και δεν πιστεύω να σου είπαν ψέματα τι λόγο είχαν;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Τσέρρυ μόνο αμυγδαλέλαιο τη γυναικολόγο μου που τη ρώτησα αυτό μου είπε.

Μάρτζι για καλό και για κακό πάρε ένα τηλ αύριο πρωί στο Πανεπιστημιακό και ρώτα αν και δεν πιστεύω να σου είπαν ψέματα τι λόγο είχαν;

Ρε Μαρμίν, τι να σου πω; Αν είναι να με κοροιδεύει ο γραμματέας, τι να πω! Από τον γιατρό δεν έχω κανένα παράπονο.....Και τι λόγο είχε να μου πει ψέματα,γμτ...Αχ μου μπήκαν ιδέες.

Κάντυ, εσύ έμαθες τίποτα....Αν μάθεις, πες μου!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

KΚαντυ, αν εννοείς για το ότι δεν γίνεται το παππ α στο πανεπιστημιακό τις τελευταίες 10 μέρες μού το είπε ο γραμματέας του γιατρού που μου γράφει μετά τον υπέρηχο τις εξετάσεις. Μου δίνει λοιπόν τις εξετάσεις που πρέπει να κάνω για την επόμενη φορά και ένα χαρτί που έγραφε τα της αυχενικής. Μου λέει "σε ποιο μικροβιολογικό πας;". Του λεω και μου απαντά "να κάνεις μέχρι αυριο το μεσημέρι την παππ α",. Τού λέω "δεν θα την κάνω στο Πανεπιστημιακό;". Οχι, λέει...... "μα, εγώ έχω ακούσει ότι γίνεται εκεί, του λέω...."Μέχρι πριν 10 μέρες γινόταν λέει.....Τώρα δεν έχει υλικά το νοσοκομείο και ο αντιδραστήρας είναι χαλασμένος....."

Ρε συ, λες να είπε ψέματα; Αλλά γιατί να το κάνει, ρε γμτ; Αν είναι έτσι, μιλάμε για κοροιδία και δεν την ανέχομαι.....Πώς να το επιβεβαιώσω;

εγω ξερω οτι δεν το κανουν στο νοσοκομειο το στελνουν στην Αθηνα εμενα τουλαχιστον το εστειλαν γιατι μου ειπαν κιολας να παρω σε 15 μερες να μου πουν αν ηρθαν τα αποτελεσματα τωρα τι να σου πω αν χαλασαν τα αντιδραστηρια στην Αθηνα:rolleyes::rolleyes:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

αυριο θα μου δωσει η γιατρος και κρεμα για την κοιλιτσα!!!εσεις κοριτσαρες τι βαζετε???

ναι κι εμενα μονο αμυγδαλελαιο μου ειπε οτι απαγορευεται οτιδηποτε αλλο και ξερω οτι οι κρεμες για τις ραγαδες εχουν πολλα και διαφορα μεσα....που δεν ειναι και οτι καλυτερο γι αυτην την περιοδο

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Μάρτζι είναι μακριά το νοσοκομείο να πας από εκεί πριν το ιδωτικό; ή τουλάχιστον κάνε ένα τηλ το πρωί

αφου πηγε καλε τωρα τι νοημα εχει???

η λαθος καταλαβα???ΜΑΡΤΖΙ δεν εδωσες αιμα αποψε??και θα βγουν την Δευτερα??

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...