Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Τσέρυ μου, μάλλον δεν κατάλαβες το πρόβλημά μου σχετικά με το αίμα μου. Δεν έχω πρόβλημα να μου εξετάζουν το αίμα οπουδήποτε. Το πρόβλημά μου είναι πως στο αίμα έχω μία τιμή θετική που δεν θα έπρεπε να είναι θετική ( σας τα είχα γράψει σε παλιότερο μήνυμα). Αυτό καθιστά την περίπτωσή μου σοβαρή. Πρέπει όταν προχωρήσει η εγκυμοσύνη, να κάνουμε doppler για να δούμε αν έχει επηρεαστεί το μωρό. Χρειάζεται προσοχή, γιατί, αν ο μη γένοιτο, έχει και το μωράκι μου αυτή την ιδιαιτερότητα στο αιματάκι του, θα κινηθούμε με έναν συγκεκριμένο και πολύ εξειδικευμένο τρόπο!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μάρτζι συμφωνώ με την Τσέρρυ έχεις πολύ υψηλό αιματοκρίτη και μάλλον γι' αυτό δε σου έδωσε σίδηρο. Εγώ ξεκίνησα με 32 αιματοκρίτη και τώρα με χίλια ζόρια έφτασε στο 34.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Τσέρρυ μου στη σχολή είχα μάθημα όχι στο Ιπποκράτειο. Εκεί έχω Δευτέρα και Τετάρτη απόγευμα την επόμενη εβδομάδα και είναι πολύ ωραία μαθήματα το ένα για τη λοχεία και μάλλον θα μας πουν και για την περιποίηση του μωρού κτλ. Και τα δύο τελευταία είναι για το θηλασμό.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

το καταλαβα αυτο θυμαμαι που το συζητουσαμε...με την παππ-α εχει σχεση?
Οχι, δεν έχει σχέση......

Αργότερα, θα χρειαστεί να γίνεται πιο ενδελεχής έλεγχος, όχι με εξετάσεις αίματος, αλλά με doppler, μού είπε....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

ΜΑΡΤΖΙ τι να σου δωσει ο χριστιανος με 44 αιματοκριτη????σκεψου οτι εγω εχω 33 11 μοναδες λιγοτερο:shock:αυτο παλι για το pappA ποιος σου το ειπε??

ΜΑΡΜΙΝ μην με παρεξηγησεις αλλα εισαι σιγουρη πως θα προλαβεις ολα τα μαθηματα:tongue::tongue:

ΤΣΕΡΡΥ παλι καλα που δεχτηκε να σας δωσει τα χρηματα πισω

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Κάντυ μου δε σε παρεξηγώ αφού μπαίνω στο μήνα μου 3 Νοέμβρη κανείς δεν ξέρει πότε θα μας κάνει την τιμή ο πρίγκιπας μας. Τσέρρυ σε δύο εβδομάδες δηλαδή 13 του μήνα κλείνω την 37η εβδομάδα οπότε ναι για τις επόμενες δύο εβδομάδες καλά θα κάνει να κάτσει στα αυγά του αλλά με την ταχύτητα που αναπτύσσεται και πιο νωρίς να βγει δεν πιστεύω να έχει πρόβλημα.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Κάντυ μου δε σε παρεξηγώ αφού μπαίνω στο μήνα μου 3 Νοέμβρη κανείς δεν ξέρει πότε θα μας κάνει την τιμή ο πρίγκιπας μας. Τσέρρυ σε δύο εβδομάδες δηλαδή 13 του μήνα κλείνω την 37η εβδομάδα οπότε ναι για τις επόμενες δύο εβδομάδες καλά θα κάνει να κάτσει στα αυγά του αλλά με την ταχύτητα που αναπτύσσεται και πιο νωρίς να βγει δεν πιστεύω να έχει πρόβλημα.

και τωρα να γεννηθει να εισαι σιγουρη πως δεν θα εχει κανενα προβλημα:Pα΄΄α του δινουμε καμια βδομαδουλα ακομα......εχει κοιταξει τον τραχηλο σου καθολου η θα τον δει στο επομενο ραντεβου?

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...