Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, anemoni9 είπε:

Κορίτσια, καλημέρα, τα φώτα σας! Στον επόμενο κύκλο θα ξεκινήσω εξωσωματικη, από 2η μερα 225 gonal και την 6η μέρα cetrotide. Ο γιατρός μου είπε ότι 7η, 9η και 11η μέρα θα πάω για υπερηχο. Δεν μου είπε κάτι για να κανω ε2 κλπ πριν ξεκινήσω τη διεγερση. Δεν ξέρω αν θα μου πει κάτι όταν ξαναμιλήσουμε, μου είπε μόλις μου έρθει η περίοδος να του τηλεφωνήσω. Αν δεν μου πει κάτι για ορμονολογικες να ανησυχήσω, να του πω ότι θέλω να τις κανω; 

Καλημέρα κορίτσι μου σίγουρα θα σε πει να κάνεις αιματολογικες όπως και υπέρηχο για να δει πως ξεκινάτε δηλαδή με πόσα ωαριακια ,τουλάχιστον έτσι γινόταν σε μένα, καλή αρχή κορίτσι μου 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Μαρτζι μου τέλεια τα νέα σου! Η αυχενική σου μια χαρά είναι τι να πω εγώ που είχα 2. Βέβαια είναι και μεγάλο το μωράκι μου και μου είπαν ότι είναι όλα καλά.

Λιλιτάκι ευχαριστώ για τις ευχές σου.

Πήγα σήμερα στο Ιπποκράτειο και έδειξα τις εξετάσεις μου (αν θυμαστε είχα πάει πριν δέκα μέρες με προγραμματισμένο ραντεβού στα εξωτερικά για να ανοίξω καρτέλα και είχα ξεχάσει να τις πάρω) τους είπα και ότι δεν ένιωθα το μωρό από το πρωί και μου έκαναν καρδιοτοκογράφο και ήταν τέλειος!

Μόλις γύρισα από εξομολόγηση και ο πνευματικός μου, μου είπε να κοινωνάω κάθε εβδομάδα. Επιτέλους γιατί όλο κάτι τύχαινε και δεν μπορούσα να εξομολογηθώ και δεν ήθελα να κοινωνάω έτσι αν και ήξερα ότι με αφήνει. Αύριο με το καλό που έχει Θ. Λειτουργία εδώ θα πάω γιατί δε θα έχει και κόσμο.

Κορίτσια το κρεβατάκι είναι τέλειο. Μικρό και χαριτωμένο όπως το ήθελα. Μπήκε στη γωνίτσα του και περιμένει τον πρίγκιπα του. Εγώ το έστρωσα κι όλας δεν άντεξα. Μας έφεραν μαζί και την πάντα από το ίδιο μαγαζί την έπλυνα και μόλις στεγνώσει θα τη βάλω και αυτή στο κρεβάτι και θα τραβήξω φωτο να σας δείξω τη γωνίτσα. Μάρτζι κι εμείς δεν κάναμε ολόκληρο δωμάτιο αλλά το μωράκι μου θα είναι σαν βασιλόπουλο στη γωνιτσα που του ετοιμάσαμε και δίπλα θα κοιμάται η μανούλα του να το προσέχει και να το θηλάζει αμέσως μόλις κλάψει!

Μαράκι αυτά τα σκαμπανεβάσματα τα είχαμε όλες. Θα κάνεις κι εσύ παιδάκι και μετά θα παρηγορείς τα κορίτσια που προσπαθούν. Πάνε αύριο με το καλό και που ξέρεις μπορεί να μας έκανε την τιμή κανένα αυγουλάκι και να μεγάλωσε.

Κάντυ είσαι φοβερή με το χρωματολόγιο που ανέβασες. Ωραία απόχρωση αυτή και με τα αρκουδάκια επάνω φαντάζομαι πως θα είναι!

Το δικό μας είναι τελείως απλό με καγκελάκια μόνο γύρω γύρω.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλά Κάντυ ο άντρας σου έχει πολύ πλάκα χαχαχαχα ακριβώς το ίδιο έκανε και ο μπαμπάς μου στη μαμά μου και τη τρέλλανε τη γυναίκα πήγε στη εκκλησία και περίμενε απέξω χαχαχαχαχα!!!Εγώ κορίτσια σήμερα δέν έκανα τίποτα είχα πονάκια και ξάπλωσα από τις 15,30 και ξύπνησα 18,00 με το ζόρι για το χάπι το σίδηρο!!!

Λιλιτάκι, σε μάτιασα βρε κορίτσι μου το πρωί.... :oops::oops:

Έλεγα ότι είσαι γεμάτη ενέργεια και τέτοια...

Ξάπλωσε και μη κάνεις τίποτα.......

Μαρτζι μου τέλεια τα νέα σου! Η αυχενική σου μια χαρά είναι τι να πω εγώ που είχα 2. Βέβαια είναι και μεγάλο το μωράκι μου και μου είπαν ότι είναι όλα καλά.

Πήγα σήμερα στο Ιπποκράτειο και έδειξα τις εξετάσεις μου (αν θυμαστε είχα πάει πριν δέκα μέρες με προγραμματισμένο ραντεβού στα εξωτερικά για να ανοίξω καρτέλα και είχα ξεχάσει να τις πάρω) τους είπα και ότι δεν ένιωθα το μωρό από το πρωί και μου έκαναν καρδιοτοκογράφο και ήταν τέλειος!

Μόλις γύρισα από εξομολόγηση και ο πνευματικός μου, μου είπε να κοινωνάω κάθε εβδομάδα. Επιτέλους γιατί όλο κάτι τύχαινε και δεν μπορούσα να εξομολογηθώ και δεν ήθελα να κοινωνάω έτσι αν και ήξερα ότι με αφήνει. Αύριο με το καλό που έχει Θ. Λειτουργία εδώ θα πάω γιατί δε θα έχει και κόσμο.

Κορίτσια το κρεβατάκι είναι τέλειο. Μικρό και χαριτωμένο όπως το ήθελα. Μπήκε στη γωνίτσα του και περιμένει τον πρίγκιπα του. Εγώ το έστρωσα κι όλας δεν άντεξα. Μας έφεραν μαζί και την πάντα από το ίδιο μαγαζί την έπλυνα και μόλις στεγνώσει θα τη βάλω και αυτή στο κρεβάτι και θα τραβήξω φωτο να σας δείξω τη γωνίτσα. Μάρτζι κι εμείς δεν κάναμε ολόκληρο δωμάτιο αλλά το μωράκι μου θα είναι σαν βασιλόπουλο στη γωνιτσα που του ετοιμάσαμε και δίπλα θα κοιμάται η μανούλα του να το προσέχει και να το θηλάζει αμέσως μόλις κλάψει!

Μαράκι αυτά τα σκαμπανεβάσματα τα είχαμε όλες. Θα κάνεις κι εσύ παιδάκι και μετά θα παρηγορείς τα κορίτσια που προσπαθούν. Πάνε αύριο με το καλό και που ξέρεις μπορεί να μας έκανε την τιμή κανένα αυγουλάκι και να μεγάλωσε.

Κάντυ είσαι φοβερή με το χρωματολόγιο που ανέβασες. Ωραία απόχρωση αυτή και με τα αρκουδάκια επάνω φαντάζομαι πως θα είναι!

μπραβο ΜΑΡΜΙΝΑΚΙ μεγεια το κρεβατακι του μπουμποκου σου με το καλο να τον υποδεχτεις!!!αντε περιμενουμε φωτο μην μας καθυστερεις!!!!

η θεια μου ειχε πληρωσει τις 2 κουνιες το 2009 1,5 εκατομυριο:shock::shock:και γενικα οτι επαιρνε ηταν πανακριβο αλλα τι εκανε η ξυπνια οταν γεννησε η ξαδερφη μου της τα εδωσε ολα μα ολα και τις 2 κουνιες και τα 2 καρεκλακια και τα 2 καροτσια και τα 2 παρκοκρεβατα και γενικα τα παντα και τα ρουχα τα οποια χωρις υπερβολες ηταν 2 ολοκληρες ντουλαπες και μια συρταριερα και φυσικα η ξαδερφη μου σε καθε σπιτι ειχε μοιρασει κι απο ενα φυσικα ολα εχουν καταστραφει πλεον ευτυχως που σωθηκε και αυτη η μοναδικη κουνια χωρις στρωμα ομως:evil:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

να ξεκουραζεσαι γιατι κοντευουν οι μερες!!και το μωρακι θα θελει να ειναι ξεκουραστη η μαμα του για να το εχει συνεχεια αγκαλιτσα :D

Όπως τα λές τώρα πάω να κάνω ένα μπανάκι και να ξαναξαπλώσω γιατί η πλάτη πονάει ακόμα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

τελεια μαρμιν μου!!!

καλοριζικη η κουνια!!συντομα θα ειναι γεματη :D

Μαράκι εσύ πώς τα πας με τα σερπαφαρ???

σου προκαλούν καμιά παρενέργεια??? Εμένα πρηζεται πολύ η κοιλιά μου, όταν τα παίρνω..

αυριο το πρωι θα τα αρχισω..ποσα παιρνεις τωρα? υποθετω οτι δεν ειναι κατι που πρηζεται η κοιλια σου,αλλα το ειπες στο γιατρο να δεις τι θα σου πει?

εστειλα πμ με το λινκ τοθ φβ μου, οποια θελει να με κανει add και αν εχει κ καποια αλλη και θελει ασ μου στειλει πμ

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Κορίτσια, όπως θα καταλάβατε, μπήκα πολύ γρήγορα να σας πω τα νέα μου, για να μην ανησυχείτε και μετά έφυγα πάλι. Πήγα μία επίσκεψη και μέτά στο μικροβιολόγο. Δεν θα πιστέψετε πόσο γκαντεμω είμαι. Την τεστ papp κανονικά την κάνουν στο Πανεπιστημιακό αλλά εδώ και 10 μέρες στο εργαστήριο εκεί δεν έχει υλικά και δεν λειτουργούν οι αντιδραστήρες.....Ετσι αναγκαστικά πήγα σε ιδιώτη. Θα έχω τα αποτελέσματα τη Δευτέρα.

Αποφασίσαμε με τον άντρα μου να συνεχίσουμε στο ιατρείο του τελικά. Κορίτσια, ό,τι πάθαμε πάθαμε.....Εχω αυτό το πρόβλημα με την coombs και πρέπει να παρακολουθούμε στενά την εξέλιξη......Τα μηχανήματα και ο υπέρηχος που έχει είναι φοβερά.....Δεν ξέρω αν θα με προσέξει όπως πρέπει στα πρωινά του νοσοκομείου που περιμένουν τόσες γυναίκες. Αν δεν ήταν αυτό στη μέση, δεν θα με ένοιαζε, αλλά τώρα, όσο να' ναι το σκέφτομαι και δεν θέλω να μιζεριάζω για τα λεφτά όταν πρόκειται για το μωρό μου. Θα κάνω τα πάντα για αυτό......Ακόμη κι αν πιάνομαι κορόιδο, δεν με νοιάζει. Αν είναι για το καλό του......

Σίγουροι για το φύλο είπε ο γιατρός θα είμαστε σε 4 εβδομάδες. Να μην το δέσω κόμπο.....Ο άντρας μου ελπίζει σε αγόρι, αν και δεν τον χαλάει το κορίτσι......Εγώ λέω θα είναι κορίτσι...

Α, και κάτι άλλο. Ρε κορίτσια, δεν μου έγραψε ούτε σίδηρο, ούτε μαγνήσιο. Από την 16η εβδομάδα και μετά θα πάρω είπε....Από αιματοκρίτη είμαι πολύ καλά, 43,5 έχω.....Αλλά ξέρω από εσάς που όλες πηρατε από την 12η εβδομάδα και αναρωτήθηκα......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Τσέρυ, κρίμα που δεν σας άρεσε το τραπέζι. Είναι και πολλά τα λεφτά, γμτ....Ελπίζω να κάνετε μία επιλογή που θα σας αρέσει τελικά, να μην πάνε χαμένα τα λεφτά...

Λιλιτάκι, υπομονή....Κουράζεσαι και είναι φυσικό....Το τι γέλιο έριξα με την μαμά σου που πήγε στην εκκλησία πριν τον παπά!!!!Αυτό θα πει πίστη......

Μαρία- μαράκι, καταλαβαίνω την απογοήτευσή σου. Να ήξερες πόσες φορές αυτά τα 5 χρόνια έπεσα στα πατώματα, έκλαψα, χτυπήθηκα, μελαγχόλησα, έγινα κακιά, ζηλιάρα....Και μετά πάλι σηκώθηκα....και μετά πάλι ξανάπεσα....Αστα.....Πριν μείνω έγκυος είχα την χειρότερη κριση που είχα ποτέ μου. Η αδελφή μου με άκουσε στο τηλ και έκλαιγε μετα, γιατί με άκουσε να είμαι αγνώριστη....Και μετά από ένα μήνα είχα ένα θετικό τέστ στα χέρια μου. Ποτέ δεν ξέρεις πότε ο Θεός θα σου στειλει ένα παιδί....Θα το στείλει, να είσαι σίγουρη.

Τινκερ, αδιαθέτησες;

Πέπσι, επιτέλους ήρθε η ώρα να φύγεις από εκεί.

Μαρμίν, οι γωνιές των παιδιών μας θα είναι πάντα όμορφα χαραγμένες στο μυαλό τους!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

μαρμιν αντε κοριτσι μου να στρωνεις και συ σιγα σιγα να υποδεχτουμε κι αλλους πριγκηπες στην παρεα μας...αν και ξερω οτι μετα θα σε χασουμε απο παρεουλα αν κρινω απο την μικρη μας!!!!θα εκανες και μαθημα ειπες ....τι εγινε εκει???

μαρτζι ειδες ολα καλα πηγαν τελικα και για σενα και ας ξεκινησε με τοσο αγχος και αγωνια!!!και το σκεφτομουν...λεω αυριο μεθαυριο οι αγορομανες θα εχουμε να λεμε διαφορα για τα μικρα μας αλλα αν μας ρωτησουν τα κοριτσια κατι για κοριτσι δεν θα εχει καμια εμπειρια!!!!

λιλιτακι τα εκανες ολα...ξεκουρασου γιατι σε λιγο καιρο θα εισαι ολη μερα ξυπνια και θα θηλαζεις ανα 2 ωρες!!!αλλωστε την φαση "το συνδρομο της φωλιας" το περασες και με το παραπανω!!!!

μαρακια υπομονη και στις 2 και ολα θα γινουν...αυριο περιμενουμε και της μαριας τα νεα! η τινκερ αυριο δεν περιμενει...ετσι δεν ειναι???

καντυ εχω δει σ'αυτο το χρωμα κουνιες κ ειναι πολυ ωραιες!!!

εμεις τελικα μιλησαμε με τον ανθρωπος ο οποιος η αληθεια ειναι πολυ ευγενικος και εξυπηρετικος!του ειπαμε οτι δεν θελουμε το τραπεζακι κ οτι θα παρουμε μαλλον καρεκλες αλλα δεν θελουμε και να δεσμευτουμε σε περιπτωση που δεν μας αρεσει κατι και το παρουμε με τον στανιο και δεχτηκε να μας δωσει τα λεφτα πισω. ευτυτχως γιατι ολη μερα δεν εβρισκα και την εξυπηρετηση πελατων και δεν ειδα πατηματα να ξερω να πω...

σημερα ομως επειδη ειναι τεταρτη ηταν κλειστα οποτε πηγαμε στον κωτσοβολο και πηραμε ενα κλιματιστικο με 30 ατοκες. θα το περναμε απο το καλοκαιρι αλλα ειπαμε οτι το χειμωνα πεφτουν οι τιμες...αν και δεν ειδα να πεφτουν απλα ειχε τις ατοκες....πηραμε ινβερτερ και α ενεργειακης κλασης. μια κυρια που ηταν εκει κ το ειχε ειπε πληρωνει 72ε τον μηνα με 10 ωρες λειτουργιας!!!!για να δουμε...εμεις βεβαια το θελουμε για συμπληρωματικα και κυριως για το καλοκαιρι που ειδικα φετος δεν κοιμηθηκαμε ολο τον αυγουστο με τις ζεστες...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Νένα, πολύ ωραία νέα από τον Χιονάτο σου ( έτσι δεν είπες θα τον λες)......Φαινόταν λοιπόν το τσουτσουνάκι του, ε; Μπράβο!!! Αξιος.....

Κάντυ, κι εσύ σαν την μαμά της λιλιτάκι......Δεν είχες προσέξει τόσες μέρες ότι το ρολόι πάει δύο ώρες πίσω;;;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

μαρτζι μας δουλευεις????τιι 42 κοριτσαρα μου....εγω και τωρα με τα 2 σιδηρα δεν ξερω αν ξερερναω το 35!!!οι τιμες σου ειναι φυσιολογικες γι αυτο και δεν σου εδωσε.

οσον αφορα την εξεταση αιματος κριμα που ετυχε ετσι αλλα δεν εχει να κανει με το ποσο θα σε προσεξουν. αιμα σου περνουν και το βαζουν στα αντιδραστηρια για να βγαλει τις τιμες. εγω οταν ειχα κανει πληρωσα 57ε σε ιδιωτικο και τα αποτελεσματα βγηκαν σε 1 εβδομαδα ακριβως.

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Κορίτσια έχει λίγη ώρα που γελάω μόνη μου. Με έπιασαν κάτι πόνοι σαν σουβλίτσες στο π@π@κι από μέσα. εκεί κάτω ακριβώς.

Τσέρρυ πολύ χαίρομαι που δέχθηκαν να σου δώσουν πίσω τα λεφτά.

Τελικά επειδή μου είπαν να καθίσω για καρδιοτοκογράφημα στο νοσοκομείο καθυστερησα πολύ και δεν πήγα στο μάθημα γιατί έπρεπε να με πάρει ο σύζυγος και να πάμε κατευθείαν σπίτι για το κρεβατάκι. Να σκεφτείτε μας περίμεναν κι όλας.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...