Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

φαγαμε και μολις καθησα!!!ειχα βαλει κοτοπουλο βραστο και πατατουλες στο φουρνο μολις εβρασε το κοτοπουλο το εβγαλα και το εβαλα στο ταψακι με τις πατατουλες εριξα ριγανη λεμονακι και βουτυρακι απο πανω και συνεχησα το ψησιμο......στο ζουμακι εριξα ρυζακι και εφαγα εγω με ψητο κοτοπουλο ο αντρας μου επειδη παραπονιεται οτι τον εχω πριξει με τις σουπες εφαγε τις πατατες με το κοτοπουλο και μετα ζηλεψε και ηθελε και ρυζι:tongue:τωρα θελω να πλυνω τα πιατα και την κατσαρολα το ταψι το επλυνα ηδη;)θελω να βαλω και σκουπα!!!

ΤΣΕΡΡΥ η κουνια ειναι μπλε οι πλατες στο κεφαλι και στα ποδια αυτη στα ποδια εχει απ την εξω πλευρα 4 ζωγραφισμενα αρκουδακια 2 ντυμενα αγορακια και 2 κοριτσακια και τα καγκελα ειναι καφε οχι το πολυ σκουροBx2DTviOTn6SAAAAAElFTkSuQmCCαυτο!!!!png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAAGQAAABpCAIAAABDHhHdAAAAvUlEQVR4nO3QQQkAIADAQGsYwjL2D2MFfQ3hYAHGjbm2Lhv5wUfBggUrDxYsWHmwYMHKgwULVh4sWLDyYMGClQcLFqw8WLBg5cGCBSsPFixYebBgwcqDBQtWHixYsPJgwYKVBwsWrDxYsGDlwYIFKw8WLFh5sGDByoMFC1YeLFiw8mDBgpUHCxasPFiwYOXBggUrDxYsWHmwYMHKgwULVh4sWLDyYMGClQcLFqw8WLBg5cGCBSsPFixYebAeOipLW8kpiH0qAAAAAElFTkSuQmCC

και αυτο το μπλε

η αλλη που θα μας την δωσει η κουμπαρα του αντρα μου ειναι σκετη στο χρωμα του ξυλου αλλα πιο σκουρο ξυλο απο αυτο!

ΜΑΡΜΙΝ κι εγω γελαω με αυτα που κανει αλλα μετα...γιατι εκεινη την ωρα θελω να τον πνιξω!!!παντως ο ιδιος λεει οτι περιμενε πολυ χειροτερα στην περιοδο της εγκυμοσυνης μου μεχρι τωρα λεει παμε πολυ καλα:tongue:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια!!τι κανετε??οι κοιλιτσες μεγαλωνουν?? :D σαν εστειλα και εγω αιτηματα στο φεισμπουκ :D

Καλημέρα στις κοπελιές μου!!!

Τσέρι το τραπεζάκι σε παίδεψε πολύ....

Λιλιτάκι, που τη βρίσκεις τόση ενέργεια και τρέχεις για δουλίτσες και ψώνια και είσαι και στο μήνα σου???

Πες μας το μαγικό ζωμό που πίνεις!!! ;);) Αλλά αν έχεις καλη ψυχολογία, έχεις και ενέργεια!

Αυτές τις μέρες είμαι στα χειρότερα μου. Πονάνε πολύ τα κόκκαλα σε όλο μου το σώμα και έχω μια ατονία... Έρχομαι στη δουλειά με χίλια ζόρια. ΜΕ έχει πιάσει και μια μελαγχολία, δεν θέλω να βλέπω άνθρωπο...

Σκέφτομαι και τον αυριανό υπέρηχο και αγχώνομαι από τώρα. Κορίτσια αν δεν μεγαλώσει πάλι (που δεν το βλέπω), δεν ξέρω τι θα κάνω. Να μείνουμε έγκυες θέλουμε, γιατί να παιδευόμαστε τόσο, τι έχουμε κάνει???? ΜΕ πιάνει το παράπονο και λέω γιατί για όλα πρέπει να προσπαθούμε τόσο πολύ.....

Πρωί - πρωί, σας μαύρισα την ψυχή αλλά δεν μπορώ άλλο ρε κορίτσια...

Μαρακι μην απογοητευεσαι!!!να εχεις θετικη σκεψη και ολα θα γινουν!ολες θα γινουμε μανουλες,αλλες πιο συντομα αλλες μπορει να καθυστερησουμε λιγο!αλλα η παναγιτσα θα μας βοηθησει ;)

Κορίτσια, κάναμε την αυχενική και είναι προς το παρόν όλα καλά.....Η αυχενική βγήκε 1,20 και αύριο θα κα΄νω την papp-a. Από τα αποτελέσματα που θα μας δειξει η papp θα εξαρτηθεί αν θα κάνω ή όχι αμνιοπαρακέντηση.

Εχουμε ένα μωρό ζωηρούλικο. Ολη την ώρα κουνούσε χερια, πόδια. Και κατά πάσα πιθανότητα είναι ένα κοριτσάκι!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Κορίτσια, κάναμε την αυχενική και είναι προς το παρόν όλα καλά.....Η αυχενική βγήκε 1,20 και αύριο θα κα΄νω την papp-a. Από τα αποτελέσματα που θα μας δειξει η papp θα εξαρτηθεί αν θα κάνω ή όχι αμνιοπαρακέντηση.

Εχουμε ένα μωρό ζωηρούλικο. Ολη την ώρα κουνούσε χερια, πόδια. Και κατά πάσα πιθανότητα είναι ένα κοριτσάκι!!!

μπραβο ΜΑΡΤΖΙ ολα καλα λοιπον το pappA βγαινει σε 15 μερες.

ειδες που ειχα προαισθημα εγω:tongue::tongue:αντε να ροζιζουμε την λιστουλα μας,τωρα που θα την ξεθαψουμε για να την ροζισουμε ειναι αλλο θεμα:rolleyes:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

μπραβο μαρτζι μου!!!ζωηρουλικο ε??αντε και αλλη μπεμπουλα :D

Pepsi σα να λυπάσαι λίγο που φεύγεις ή μου φαίνεται;;)

Κάντυ συγγνώμη αλλά κι εγώ γέλασα (αυτό με το ξυπνητήρι και τα χάπια) βλέπω κι εσένα οι ορμόνες σου μια χαρά. Όντως ο άνθρωπος για καλό το έκανε που να το φανταστεί αλλά είχε χαρούμενο ξύπνημα στις 6:rolleyes:

Η θεία ταλαιπωρήθηκε πολύ και τα είπε αλλά εσύ μην επηρεάζεσαι όπως είπες θα τα γεννήσεις κανονικά και θα τα πάρεις σπίτι γρήγορα. Εμένα η γυναίκα του συναδέλφου μου έκανε δίδυμα που τα έπιασε τυχαία ούτε καν για παιδί προσπαθούσαν τα γέννησε στο Παπαγεωργίου χωρίς δικό της γιατρό κανονικά στην ώρα τους και νομίζω μόνο το ένα έμεινε για λίγες μέρες στη θερμοκοιτίδα. Μια χαρά ήταν και τα δύο. Και σένα πάνε όλα καλά κι έτσι θα είναι μέχρι το τέλος.

Κορίτσια πάω για ύπνο ένα θα σας πω μόνο ΗΡΘΕ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ ΜΑΣ . Τα υπόλοιπα το απογιοβραδο:tongue: Ελπίζω μέχρι τότε να μπει και η Μάρτζι με νέα! Να μάθουμε και φύλο

Καλορίζικο κοριτσάκι μου με το καλό να το χαρεί ο μπεμπάκος σου!!!

Μπράβο που όλα είναι καλά κοριτσάκι μου!!!Πολύ καλή η αυχενική!!!Αχ ωραία κι'άλλη νύφη χαχαχα έχετε γαμπρούς να διαλέξετε!!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Καλά Κάντυ ο άντρας σου έχει πολύ πλάκα χαχαχαχα ακριβώς το ίδιο έκανε και ο μπαμπάς μου στη μαμά μου και τη τρέλλανε τη γυναίκα πήγε στη εκκλησία και περίμενε απέξω χαχαχαχαχα!!!Εγώ κορίτσια σήμερα δέν έκανα τίποτα είχα πονάκια και ξάπλωσα από τις 15,30 και ξύπνησα 18,00 με το ζόρι για το χάπι το σίδηρο!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Μπράβο μάρτζι, πάντα γερό να είναι το μωράκι σας!

Σε 3 μέρες μπαίνεις στον 4ο μήνα, (αν δεν κάνω λάθος).

Καλά Κάντυ ο άντρας σου έχει πολύ πλάκα χαχαχαχα ακριβώς το ίδιο έκανε και ο μπαμπάς μου στη μαμά μου και τη τρέλλανε τη γυναίκα πήγε στη εκκλησία και περίμενε απέξω χαχαχαχαχα!!!Εγώ κορίτσια σήμερα δέν έκανα τίποτα είχα πονάκια και ξάπλωσα από τις 15,30 και ξύπνησα 18,00 με το ζόρι για το χάπι το σίδηρο!!!
να ξεκουραζεσαι γιατι κοντευουν οι μερες!!και το μωρακι θα θελει να ειναι ξεκουραστη η μαμα του για να το εχει συνεχεια αγκαλιτσα :D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...